Προς το περιεχόμενο

Παναθηναϊκός

Bougas

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

λοοοοολ καλο :D

Παντως σοβαρα ρε συ geovard οταν μιλας με 45000 ατομα δεν πρεπει να περιμενεις οποιονδηποτε τροπο ομιλιας?

καλα δε τα λεω?:S

• Απαντ. 18,3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Καλά μου παιδιά στο 95% των δημοσιεύσεων που απευθύνονται σε κάποιον ξεκινάω με "φίλε", "παλικάρι", "φιλαράκι", "μάστορα" όπως ακριβώς θα μιλούσα σε έναν άγνωστο στο δρόμο, από σεβασμό. Δηλαδή δεν ξεκινώ την κουβέντα "ρε μαλάκα geovard" γιατί δεν είναι σωστό.

Ο καθένας μπορεί να βγάλει τη μαγκιά του εδώ μέσα, έτσι ο φίλος geovard όταν του απόδειξα με μαθηματικό τρόπο ότι συνεχώς παπαρολογεί, με αριθμούς ή ντοκουμέντα, κόλλησε στο "φιλαράκι". Τι άλλο να πει;

Θα μπορούσε απλώς να ζητήσει συγνώμη, και να πει "ρε φίλε δεν το ήξερα, οκ, άρχισα να παρακολουθώ μπάλα μετά το ''00 ". Δε τρέχει και τίποτα.

Εν πάσει περιπτώσει έχει γίνει παιδική χαρά το thread. Γι' αυτό όπως προείπα, την κάνω με ελαφρά πηδηματάκια.

Υ.Γ

Συγνώμη που ξεκίνησα με τη φράση "καλά μου παιδιά". Όποιος θίχτηκε pm να το κανονίσουμε ιδιωτικά. Την άλλη φορά θα ξεκινάω την κουβέντα με "πουτάνας γιοι", όπως συνηθίζεται.

Δημοσ.
Καλά μου παιδιά στο 95% των δημοσιεύσεων που απευθύνονται σε κάποιον ξεκινάω με "φίλε", "παλικάρι", "φιλαράκι", "μάστορα" όπως ακριβώς θα μιλούσα σε έναν άγνωστο στο δρόμο, από σεβασμό. Δηλαδή δεν ξεκινώ την κουβέντα "ρε μαλάκα geovard" γιατί δεν είναι σωστό.

Ο καθένας μπορεί να βγάλει τη μαγκιά του εδώ μέσα, έτσι ο φίλος geovard όταν του απόδειξα με μαθηματικό τρόπο ότι συνεχώς παπαρολογεί, με αριθμούς ή ντοκουμέντα, κόλλησε στο "φιλαράκι". Τι άλλο να πει;

Θα μπορούσε απλώς να ζητήσει συγνώμη, και να πει "ρε φίλε δεν το ήξερα, οκ, άρχισα να παρακολουθώ μπάλα μετά το ''00 ". Δε τρέχει και τίποτα.

Εν πάσει περιπτώσει έχει γίνει παιδική χαρά το thread. Γι' αυτό όπως προείπα, την κάνω με ελαφρά πηδηματάκια.

Πας καλά συνέχισε τον κατήφορό σου.

Άκου λέει τον άλλο μάστορα από σεβασμό!Ε καλά το έχεις χάσει τελείως.Δεν μπόρεσα να διακρίνω τη μαθηματική σου σκέψη φαίνεται πως είναι 'υψηλού' επιπέδου.Κάτι σαν 'Είμαι ο Ναπολέων';-)

Όλο λες πως την κάνεις καί όλο μού έρχεσαι με την όπισθεν.Δεν οδηγεί πουθενά αυτό.Μην απευθύνεσαι σε μένα.stop.

Δημοσ.
respect dude πραγματικα.

και αυτο στο λεει ενας γαυρος.

συνδεσμοι ομαδων χρειαζονται παντου

O σύνδεσμος γι' αυτό επιβίωσε από πυρκαγιές και τραμπουκισμούς, γιατί και στις δύο πλευρές υπήρχε αυτό που είπες: "respect"

Κι αν κάποιος γάβρος έσφαλε, τον απομόνωναν οι υπόλοιποι, έτσι κάναμε και με εμείς. Και ο σύνδεσμος της φωλιάς του λύκου, είναι από τους ιστορικότερους.

Αργότερα άρχισαν να εμφανίζονται πιτσιρίκια που δεν είχαν κανένα respect, ούτε ακόμη και μεταξύ μας. Και υπήρξε πρόβλημα γι' αυτό κι εμείς οι παλαιότεροι την κάναμε σιγά-σιγά.

Αλλά έχασε και ο σύνδεσμος τον σεβασμό του γιατί από τότε ανοίγει μισή ώρα πριν το ματς και κλείνουν σα τους κλέφτες. Έφυγαν οι καναπέδες, οι μοκέτες, τα βίντεο και οι τηλεοράσεις και έγινε ένα βρωμερό ημιυπόγειο. Ο καθένας πορεύεται όπως νομίζει. Γέμισε ο κόσμος προπονητές και επιστήμονες.

Δημοσ.

aigeas, αν θελεις να ανοιξουμε κουβεντα για το συνδεσμιακο κινημα στην ελλαδα,ευχαριστως να το κανουμε...

ομως,εχουν ευθυνη οι παλιοι,για τη νεα φουρνια ρε φιλε,ετσι παει.

δε μπορει να με βαζεις στα "μεσα κ τα εξω"του συνδεσμου,μαθαινοντας μου να σεβομαι,κ εγω να μην το κανω.αρα,κατι εκαναν λαθος οι παλαιοτεροι...

κ να σου πω κατι...οσο οι συνδεσμοι,δηλωνουν υποτελεια σε 4-5 ατομα που κονομανε χοντρα ,ονοματα δε λεμε,κ καθοδηγουνται συμφωνα με αυτους,ε, τοτε, ειναι πολυ δυσκολο να σηκωσουμε πραγματικα κεφαλι σαν ΟΠΑΔΙΚΟ ΚΙΝΗΜΑ...

ΥΓ:στο θεμα μπαγεβιτς εχεις δικιο,στο θεμα λεξιλογιου εχεις αδικο κατα τη γνωμη μου.

Δημοσ.

ειδε κανεις σας το FM '07? Την Παναθα μας την εχει μονο με τους νεους παιχτες και ολοι οι αλλοι ειναι generated....δλδ ελεος!!!! Στο FIFA 07 παντος εχει πολυ καλα γραφικα για την κερκιδα μας :D

Δημοσ.

geovard μην το κουράζεις. Ο aigeas,κρίνοντας εξ ιδίων τα αλλότρια, μας περνάει προφανώς για τους άσχετους με τους οποίους συναναστρέφεται και τους κορδώνεται παίζοντας το ειδήμων, γι' αυτό νομίζει ότι ανακάλυψε την Αμερική "αποκαλύπτοντας" ότι ο Μπάγεβιτς έχει φάει πεντάρες. Ανακάλυψη ανάλογης αξίας με το ψεύτικο ρεπορτάζ του Ευαγγελάτου....:mrgreen:

Όσον αφορά τους οργανωμένους, ας καταλάβουν κάποτε όλοι οτι κανείς δεν είναι εναντίον στο δικαίωμα των οπαδών να ιδρύουν συλλόγους, συνδέσμους κλπ. Εναντίον είναι μόνο σε όσους είναι κάφροι και προκαλούν με τη συμπεριφορά τους.

Εννοείται ότι δεν μπορείς να χαρακτηρίζεις συλλήβδην ιστορικούς συλλόγους οπαδών, απ' την άλλη όμως υπάρχουν κάποια κακώς κείμενα που θα μπορούσαν να διορθωθούν ώστε τόσο μέσα στο γήπεδο να μην ακούγονται ούτε καν μπινελίκια όσο και έξω απ' αυτό να μην ανοίγει μύτη. Δε νομίζω να υπάρχει κανείς που να υποστηρίζει τη βία και τον φανατισμό.

Δημοσ.

ενταξει δε νομιζω εδω τα παλιοτερα φμ ειχαν λεπτομερη χαρακτηριστικα μεχρι και β εθνικης και τωρα αυτο δεν εχει ουτε τον παο?χλωμο μου ακουγεται.

μαλλον ολο το θεμα ειναι στη λεξη "generated"

Δημοσ.

Δεν εχει την περσινη ομαδα(ρα) μας. Εχει μονο τους νεους του καλοκαιριου και τον Παπαδοπουλο! Αλλα οκ ειναι το Demo δεν ειναι η Final. Παντος σαν game ειναι πιο ελαφρη απο το παλιο.

Δημοσ.

kandinsky έχεις δίκιο το τράβηξα πολύ χωρίς λόγο.Αλλά καλό είναι να μην περνάει στο φόρουμ μυρωδιά από χουλιγκανισμό καί λόγια πεζοδρομίου.Αυτά μπορεί καθένας να τα πεί με τούς φίλους του ή τούς αντίπαλους σε τετ α τετ αντιπαράθεση καί έτσι να εκτονωθεί.

Δημοσ.
kandisky έχεις δίκιο το τράβηξα πολύ χωρίς λόγο.Αλλά καλό είναι να μην περνάει στο φόρουμ μυρωδιά από χουλιγκανισμό καί λόγια πεζοδρομίου.Αυτά μπορεί καθένας να τα πεί με τούς φίλους του ή τούς αντίπαλους σε τετ α τετ αντιπαράθεση καί έτσι να εκτονωθεί.

Συμφωνώ απόλυτα φίλε μου. Η καφρίλα είναι η εύκολη οδός, δυστυχώς....

Δημοσ.

Στην Αθήνα βρίσκεται από χθες βράδυ ο Ράντομιρ Άντιτς για να διαπραγματευτεί την ανάληψη της τεχνικής ηγεσίας του Παναθηναϊκού. Εντός της ημέρας το καθοριστικό ραντεβού με τον Γ.Βαρδινογιάννη, που έχει στη λίστα και άλλον Ευρωπαίο τεχνικό αν δεν υπάρξει συμφωνία με τον 58χρονο Σέρβο. «Ο Παναθηναϊκός είναι μεγάλος σύλλογος. Αποτελεί μια εξαιρετική προοπτική και ταυτόχρονα μια μεγάλη πρόκληση για κάθε προπονητή. Ελπίζω να πάνε όλα καλά», δήλωσε στο «Goal» ο τελευταίος μετά την άφιξή του στην Αθήνα.

κ ακομα...τον δεκεμβριο αρθροσκοπηση στον παπ,εχει κακωση μηνισκου...

ωχ,μητσο προσεχε...ερχεται ο μητσου!!!

Δημοσ.
Στην Αθήνα βρίσκεται από χθες βράδυ ο Ράντομιρ Άντιτς για να διαπραγματευτεί την ανάληψη της τεχνικής ηγεσίας του Παναθηναϊκού. Εντός της ημέρας το καθοριστικό ραντεβού με τον Γ.Βαρδινογιάννη, που έχει στη λίστα και άλλον Ευρωπαίο τεχνικό αν δεν υπάρξει συμφωνία με τον 58χρονο Σέρβο. «Ο Παναθηναϊκός είναι μεγάλος σύλλογος. Αποτελεί μια εξαιρετική προοπτική και ταυτόχρονα μια μεγάλη πρόκληση για κάθε προπονητή. Ελπίζω να πάνε όλα καλά», δήλωσε στο «Goal» ο τελευταίος μετά την άφιξή του στην Αθήνα.

κ ακομα...τον δεκεμβριο αρθροσκοπηση στον παπ,εχει κακωση μηνισκου...

ωχ,μητσο προσεχε...ερχεται ο μητσου!!!

Επιμένει Σέρβικα ο Τζίγκερ.Απ ότι άκουσα το πρωί στα κανάλια, ο Μπάγεβιτς λέει εγκρίνει τον Άντιτς με τον οποίο είναι συνομήλικοι καί φίλοι.

Θα κάνει λέει συμβόλαιο μέχρι το καλοκαίρι γιά να έρθει μετά ο πρίνγκηπας.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...