Σκύμνος Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2006 Μη φοβάστε αδέρφια.Ο Παναθηναικός θα κατακτήσει το UEFA καί θα ανέβει πάλι η Ελλάδα.Μόνο λίγο καιρό ξαποσταίνει καί ξανά προς τη δόξα τραβά. και μετά ξύπνησες!!! Πάντως με τα τωρινά χάλια της ομάδας, αν περάσουμε θα είναι μεγάλη επιτυχία...
Επισκέπτης Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2006 geovard ακόμη δεν έχεις βγει από το αβγό και έχεις γίνει μέγας προπονητής. Μου έγραψες ότι δεν... έχει φάει πεντάρες ο Μπάγεβιτς ποτέ στη ζωή του, αλλά σου απόδειξα πως όχι μόνο έχει φάει, όχι μόνο έχει πάθει και χειρότερα (Μόλντε) κι από πεντάρες, αλλά η Ευρώπη ήταν και ο βασικός λόγος που τον σούταρε ο Ολυμπιακός. Και επειδή είναι και ηθικός τους αποχαιρέτησε με την εξής φράση: "Άντε γεια... ευρωπαίοι, δε θέλω ούτε τα λεφτά σας". Αν δεν μπορείς να στηρίξεις πράγματα που απλώς δεν γνωρίζεις, δεν χρειάζεται να γράφεις μόνο για να γράφεις. Παίξε με τίποτα άλλο, διότι εμείς ιδρώσαμε κάποτε για να κρατήσουμε τον μοναδικό σύνδεσμο του παναθηναϊκού στον Πειραιά, τον σύνδεσμο Νίκαιας-Κορυδαλλού. Άσε που αν αγνοούμε πράγματα, δεν κάνουμε κουβέντα για να μην εκτεθούμε. Πάρατα επειδή το thread έχει γίνει παιδική χαρά για κοπέλια από την... Κρήτη, εγώ αποχωρώ διακριτικά. Καλή διασκέδαση
tzinos Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2006 καλα ρε σεις, τον μαρτσελο λιπι πηγατε και χτυπησατε??? http://www.sportime.gr/football_inside.asp?article_id=31102 γουσταρει τα πιταρακια ο τζιγγερ μαλλον, εδο δεν ερχεται ο τζιτζι ντελ νερι, ο λιππι θα ερθει? εκτος αν κανει συνιδιοκτησια με τον παυλο και βαλουνε μαζι καμια 50ρια μιλλιονια για μετγραφες! μαντζουρακης και ντουμιτρεσκου φροντισανε να μεινουνε ελευθεροι λοολ, ελπιζουν σε καμια προταση μαλλον
blueviper Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2006 Όταν λες "χτυπήσατε" εννοείς πως του την έπεσαν με τίποτα σιδερολοστούς ή απόπειρα με αμάξι; Το Λίπι τον προσέγγισε ο Πρόεδρος (ένας είναι ο Πρόεδρος), τώρα που θα αποχαιρετήσουμε την Ευρώπη, να έχει καβάτζα προπονητή στη θέση του Επιστήμονα.
revil Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2006 διότι εμείς ιδρώσαμε κάποτε για να κρατήσουμε τον μοναδικό σύνδεσμο του παναθηναϊκού στον Πειραιά, τον σύνδεσμο Νίκαιας-Κορυδαλλού. respect dude πραγματικα. και αυτο στο λεει ενας γαυρος. συνδεσμοι ομαδων χρειαζονται παντου
nontasg Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2006 Όταν λες "χτυπήσατε" εννοείς πως του την έπεσαν με τίποτα σιδερολοστούς ή απόπειρα με αμάξι; Χαχαχαχα.Καλό,καλό...Με έκανες και γέλασα ρε άτιμε.... :mrgreen:
john1987 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2006 Τωρα να μη μιλησουμε τι ονοματα ακουγοντουσαν πριν την ελευση του "ευρωπαικου" Σολιντ
tzinos Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2006 Όταν λες "χτυπήσατε" εννοείς πως του την έπεσαν με τίποτα σιδερολοστούς ή απόπειρα με αμάξι; Το Λίπι τον προσέγγισε ο Πρόεδρος (ένας είναι ο Πρόεδρος), τώρα που θα αποχαιρετήσουμε την Ευρώπη, να έχει καβάτζα προπονητή στη θέση του Επιστήμονα. για τεχνικο διευθηντη μαζι με τον σολιντ να του ακονιζει το μολυβι που γραφει στο μπλοκακι λοοολ. πως ειναι στην σαλτζμπουργκ με τον Trapattoni και τον γερμανο toν Lothar Matthäus
revil Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2006 Τωρα να μη μιλησουμε τι ονοματα ακουγοντουσαν πριν την ελευση του "ευρωπαικου" Σολιντ το πιο τελειο που ειχα ακουσει ηταν οτι θα ερθει ο λεγκεν και θα φερει μαζι του ζουνινιο γκοβου ντιαρα και το αριστερο μπακ της λυον(αμπινταλ??) Πραγματικα ειχα πεθανει στα γελια οταν το διαβαζα
geovard Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2006 geovard ακόμη δεν έχεις βγει από το αβγό και έχεις γίνει μέγας προπονητής. Μου έγραψες ότι δεν... έχει φάει πεντάρες ο Μπάγεβιτς ποτέ στη ζωή του, αλλά σου απόδειξα πως όχι μόνο έχει φάει, όχι μόνο έχει πάθει και χειρότερα (Μόλντε) κι από πεντάρες, αλλά η Ευρώπη ήταν και ο βασικός λόγος που τον σούταρε ο Ολυμπιακός. Και επειδή είναι και ηθικός τους αποχαιρέτησε με την εξής φράση: "Άντε γεια... ευρωπαίοι, δε θέλω ούτε τα λεφτά σας". Αν δεν μπορείς να στηρίξεις πράγματα που απλώς δεν γνωρίζεις, δεν χρειάζεται να γράφεις μόνο για να γράφεις. Παίξε με τίποτα άλλο, διότι εμείς ιδρώσαμε κάποτε για να κρατήσουμε τον μοναδικό σύνδεσμο του παναθηναϊκού στον Πειραιά, τον σύνδεσμο Νίκαιας-Κορυδαλλού. Άσε που αν αγνοούμε πράγματα, δεν κάνουμε κουβέντα για να μην εκτεθούμε. Πάρατα επειδή το thread έχει γίνει παιδική χαρά για κοπέλια από την... Κρήτη, εγώ αποχωρώ διακριτικά. Καλή διασκέδαση Αγόρι μου καλό, δεν υπάρχει λόγος να εκνευρίζεσαι.Εσύ έχεις κολλήσει με το αν έχει φάει ή όχι ο Μπάγεβιτς πεντάρες.Φυσικά καί δεν έχει φάει πεντάρες στην Ελλάδα γιά την οποία πας να τον πάρεις.Δεν νομίζω επαναλαμβάνω να τον θέλει ο Τζίγκερ γιά να τού κάνει την Ευρωπαική υπέρβαση έτσι?Αυτή ως ένα βαθμό την έχει πετύχει ήδη ο ΠΑΟ για αυτό σήμερα καί ήταν στο γκρούπ των ισχυρών.Δεν συνφωνείς?Σε όλα τα άλλα πού λέω δεν βρίσκεις τίποτα σωστό αλλά λες ότι δεν ξέρω τι μού γνεται?Πρόσεξε γιατί δεν είμαστε μόνοι μας εδώ.Μας βλέπουν καί άλλοι καί εκτιθέμεθα με αυτά πού γράφουμε. Δεν μού λες κάποιος πού έχει στο avatar του τη Μόνικα Μπελούτσι σημαίνει πως είναι καί η Μόνικα Μπελούτσι?Βλέπεις στο avatar μου το γυιό μου καί μιλάς έτσι γιά παιδικές χαρές?Άν δεν είσαι ψύχραιμος καί δεν έχεις τίποτα να προσφέρεις με το λόγο σου στα υπόλοιπα μέλη γιατί γράφεσαι σε ένα φόρουμ? Σίγουρα είμαι μεγαλύτερος από σένα άρα έχω δεί να γίνονται περισσότερα πράγματα.Αλλά δεν είναι σκοπός τού φόρουμ να κάνουμε διαγωνισμό γνώσεων.Οτι μπορεί ο καθένας λέει καί οι υπόλοιποι βλέπουν καί κρίνουν την ποιότητα τού λόγου. Αυτά τα 'ολίγα' γιατί θα πείς πάλι πως δεν ξέρω τι μού γίνεται!Καί δεν είναι ανάγκη να αποχωρήσεις κιόλας από τη συζήτηση.Δεν βλέπω το λόγο.Μπορείς απλά να μην ανταλλάσεις μηνύματα μαζί μου αν θες. Υ/Γ.Μπαίνετε σε ένα φόρουμ καί αρχίζετε τα φιλαράκι,μεγάλε,παλληκάρι,δικέ μου κ.λ.π.Τι μλκς είναι αυτές.Είναι λόγος αυτός?Με ήξερες καί από χθες?Μέχρι εκεί φτάνει η μαγκιά μερικών.Άσχημα είναι καλό είναι να αποφεύγονται τέτοια.
revil Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2006 Υ/Γ.Μπαίνετε σε ένα φόρουμ καί αρχίζετε τα φιλαράκι,μεγάλε,παλληκάρι,δικέ μου κ.λ.π.Τι μλκς είναι αυτές.Είναι λόγος αυτός?Με ήξερες καί από χθες?Μέχρι εκεί φτάνει η μαγκιά μερικών.Άσχημα είναι καλό είναι να αποφεύγονται τέτοια. Βασικα geovard το πως μιλαει ο καθενας ειναι δικο του θεμα δε νομιζεις? Εδω μεσα δε μπορεις να βλεπεις μονο οτι σαρεσει,θα βλεπεις αναγκαστικα και πραγματα που δε σαρεσουν και στη σπανε,τι να κανουμε τωρα?45000 μελη ειμαστε και ειλικρινα δε μπορω να καταλαβω σε τι σε χαλασανε οι συγκεκριμενοι χαρακτηρισμοι.Με αυτους δε δειχνει καποιος τη μαγκια του,απλα εχει συνηθισει να μιλαει ετσι.Γνωμη μου παντα. edit : Ωραιο το φλασακι σου πολυ πλακα
nontasg Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2006 Υ/Γ.Μπαίνετε σε ένα φόρουμ καί αρχίζετε τα φιλαράκι,μεγάλε,παλληκάρι,δικέ μου κ.λ.π.Τι μλκς είναι αυτές.Είναι λόγος αυτός?Με ήξερες καί από χθες?Μέχρι εκεί φτάνει η μαγκιά μερικών.Άσχημα είναι καλό είναι να αποφεύγονται τέτοια. Στο συγκεκριμένο σημείο συμφωνώ 100% μαζί σου......Είναι πολύ σπαστικό να μπει κάποιος να μιλήσει μόνο και μόνο για να στην πει,να ειρωνευτεί και να το παίξει μάγκας....:evil: ΥΣ:γενικά μιλάω έτσι;δεν αναφέρομαι σε κάποιον συγκεκριμένα....
geovard Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2006 Τώρα πού το σκέφτομαι λέτε να είναι η 'κλιμακτήριος΄καί απέκτησα παραξενιές? edit: Θα είχε ενδιαφέρον αν γνωρίζαμε το γεροντότερο μέλος τού Ινσόμνια δεν συμφωνείτε?Ας βγεί να μας το πεί αν βέβαια μπορεί ακόμη να γράψει καί να διαβάσει!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.