blueviper Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2006 Kandinsky o Aigeas δε δηλώνει κάφρος, απλώς έχει μάθει να υιοθετεί μονίμως τις αισθητικές ενός τέτοιου.
The_player Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2006 Καλα τα λες για την Ραπιντ φιλε...μου...Μονο που φετος ειναι αλλη ομαδα απο περυσι.....Ειναι πεσμενοι ...εχουν δωσει πολλους παικτες...Ετσι και αλλιως στη Ρουμανια ειναι δυσκολο να τους κερδισεις...Εχουν συμπαγη αμυνα..
Kandinsky Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2006 Βλέπετε πάντως παληκάρια σε ποιό πάτο του βαρελιού βρισκόμαστε. Συζητάμε για το αν μπορούμε να κερδίσουμε Ουκρανούς και Ρουμάνους. Σε λίγο οι Κύπριοι και οι Αλβανοί θα μοιάζουν μεγαθήρια...
antreaslam Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2006 οι αλβανοι ετσι κ αλλιως εχουν μια πελατειακη σχεση με την εθνικη μας... οι δε κυπριοι,αποκλειεται ρε καντισκυ...σκεψου μονο,οτι ειναι μια χωρα,που οι καλυτεροι παιχτες της εχουν ονειρο να μεταγραφουν στην ελλαδα.... ΥΓ:ουκρανοι κ ρουμανοι,εχουν ριξει 8πλασια ποσα απο τους ελληνες την τελευταια 5ετια... ΥΓ2:για την καταντια,συμφωνω...καποτε,θα λεγαμε οτι σε αυτον τον ομιλο,ο παναθηναικος μαζευει 10 βαθμους ευκολα...
The_player Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2006 Χαλαρωστε ...μαγκες....Ενα ειναι σιγουρο οτι ολες οι μεγαλες ομαδες της Ελλαδας....τις περιμενω βελτιωμενες...αποκλειεται να τις δουμε τοσο χαλια στο μελλον....Μην ξεχνατε οτι ολες οι ομαδες ειναι καινουριες...εχουν 6-7 καινουριους Βασικους παιχτες...Μην απογοητευεστε ακομα τοσο ευκολα...Σιγουρα ισχυουν ολα τα παραπανω....αλλα ειμαι αισιοδοξος...οτι θα βλεπουμε σιγα σιγα....ολο και καλυτερες τις ομαδες μας......
geovard Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2006 Ενα ειναι το σιγουρο...με Αντιτς στον παγκο ...ολοι οι Κροατες πανε παγκο..!!! Γιαυτό κλίνω προς Άντιτς!
KaizerSoze Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2006 Aποτι διαβασα στον Σπορ-ΦΜ το προγραμμα ειναι Χαποελ μεσα(χωρις φιλαθλους) Τσεχοι εξω Ραπιντ μεσα Παρι εξω
antreaslam Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2006 Άντιτς: Δεν έχω καμία πρόταση Όταν τον ρωτήσαμε αν θα τον ενδιέφερε να εργαστεί στον Παναθηναϊκό, ο Άντιτς αρνήθηκε να μπει στη διαδικασία. «Δεν μου αρέσει να μιλάω για κάτι το οποίο είναι εντελώς θεωρητικό ή ως θέμα συζήτησης ανύπαρκτο. Εγώ ξέρω πως η πρώτη επιλογή του Παναθηναϊκού υπήρξε ο Ντούσαν Μπάγεβιτς» αποκρίθηκε και αμέσως του επισημάναμε πως ο προπονητής του Ερυθρού Αστέρα απάντησε, όπως αποκάλυψε το Sportime.gr από το βράδυ της Κυριακής, αρνητικά στην πρόταση των «πρασίνων». «Το έχω πληροφορηθεί, αλλά εγώ δεν έχω πρόταση από τον Παναθηναϊκό» είπε ο Άντιτς εμενα γιατι ολα αυτα μου μυριζουν χυλοπιτα απο τωρα??? ααα, κ για το προγραμμα εχει δικιο ο καιζερ... οριστε οι ημερομηνιες,απο το σπορταιμ (σπορ φμ,μετα τα χθεσινα,δεν υπαρχει )! Το πρόγραμμα Από εκεί και πέρα, αναφορικά με το πρόγραμμα του έβδομου ομίλου, όπως αυτό προέκυψε μετά τη σημερινή κλήρωση, που έγινε στην Νιόν της Ελβετίας, οι "πράσινοι" ξεκινούν τους αγώνες τους υποδεχόμενοι την Χάποελ Τελ Αβίβ του Ιτζάκ Σούμ στις 19 Οκτωβρίου στην Αθήνα. Την δεύτερη αγωνιστική (2 Νοεμβρίου) οι "πράσινοι" θα φιλοξενηθούν από την Μλάντα Μπόλεσλαβ στην Τσεχία και την τρίτη αγωνιστική (23 Νοεμβρίου) έχουν ρεπό. Στις 30 Νοεμβρίου (τέταρτη αγωνιστική) ο Παναθηναϊκός θα υποδεχτεί την Ραπίντ Βουκουρεστίου και θα ολοκληρώσει τους αγώνες του στις 13 Δεκεμβρίου στο Παρίσι με αντίπαλο την Παρί Σεν Ζερμέν.
KWSN_Men Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2006 Βλέπετε πάντως παληκάρια σε ποιό πάτο του βαρελιού βρισκόμαστε. Συζητάμε για το αν μπορούμε να κερδίσουμε Ουκρανούς και Ρουμάνους. Σε λίγο οι Κύπριοι και οι Αλβανοί θα μοιάζουν μεγαθήρια... Αθλητικές ειδήσεις μετά το πολιτικό δελτίο, 2010. ΄Δεν τα κατάφερε να προκριθεί στον δεύτερο προκριματικό γύρο του Champions League ο πρωταθλητής ... καθώς το 1-0 του πρώτου αγώνα αποδείχθηκε έθραυστο. Η κακή απόδοση του ... σε συνδιασμό με το φανατικό κοινό της Βαλέτα ανέτρεψαν το σκηνικό τολυ πρώτου αγώνα και το 3-0 έδειχνε αναπόφευκτο. Σκόρερ και των τριών τερμάτων ο ... που να σημειωθεί ότι είχε δεχτεί πρόταση να έρθει στην Ελλάδα για τον ... αλλά προτίμησε να μείνει στο περισσότερο ανταγωνιστικό Μαλτέζικο πρωτάθλημα. Εντωμεταξύ, αναχώρησε για το Σαν Μαρίνο σήμερα ο ..., αλλά έχει δύσκολη αποστολή μετά το 0-1 του πρώτου αγώνα.΄
Kandinsky Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2006 Αθλητικές ειδήσεις μετά το πολιτικό δελτίο, 2010. ΄Δεν τα κατάφερε να προκριθεί στον δεύτερο προκριματικό γύρο του Champions League ο πρωταθλητής ... καθώς το 1-0 του πρώτου αγώνα αποδείχθηκε έθραυστο. Η κακή απόδοση του ... σε συνδιασμό με το φανατικό κοινό της Βαλέτα ανέτρεψαν το σκηνικό τολυ πρώτου αγώνα και το 3-0 έδειχνε αναπόφευκτο. Σκόρερ και των τριών τερμάτων ο ... που να σημειωθεί ότι είχε δεχτεί πρόταση να έρθει στην Ελλάδα για τον ... αλλά προτίμησε να μείνει στο περισσότερο ανταγωνιστικό Μαλτέζικο πρωτάθλημα. Εντωμεταξύ, αναχώρησε για το Σαν Μαρίνο σήμερα ο ..., αλλά έχει δύσκολη αποστολή μετά το 0-1 του πρώτου αγώνα.΄ Προς τα 'κει πάει το πράγμα.....
Harkon Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2006 XAAXAXXAAXAXAXAXAXAXAXAXAAXXAXAXAXAXAXAXAXA θεόςςςς
geovard Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2006 Προς τα 'κει πάει το πράγμα..... Μη φοβάστε αδέρφια.Ο Παναθηναικός θα κατακτήσει το UEFA καί θα ανέβει πάλι η Ελλάδα. Μόνο λίγο καιρό ξαποσταίνει καί ξανά προς τη δόξα τραβά.
SCidER Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2006 Μη φοβάστε αδέρφια.Ο Παναθηναικός θα κατακτήσει το UEFA καί θα ανέβει πάλι η Ελλάδα. ...αυτο παει στο thread με τα ανεκδοτα :mrgreen: ;-)
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.