Προς το περιεχόμενο

Παναθηναϊκός

Bougas

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

geovard ο γνωστός κρυσταλλένιος, άμεμπτος, παροιμιώδης, σέρβικος χαρακτήρας του, είναι γνωστός σε όλους.

Τέλος πάντων, ευτυχώς που τσάκισε. Πολλοί θα ήταν εκείνοι που θα τον έπερναν με τις πέτρες στην πρώτη πεντάρα.

• Απαντ. 18,3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.
adi32+ektelestes,σημερινο αρθρακι απο σπορταιμ...

Και ο Αμπάρης όμως στον αγώνα του Ηρακλή με τον Ολυμπιακό δεν πήγε πίσω. Στο τέρμα του Μάριτς, μάλλον θα νόμιζε πως είχε κάποια ρακέτα.

Πες σ'αυτόν που έγραψε το άρθρο να πάει να παίξει τερματοφύλακας στον Ηρακλή. Απ' ότι φαίνεται θα 'ναι πολύ καλύτερος και θα χει παίξει χρόνια τερματοφύλακας. Χαραμίζεται στις εφημερίδες το παλικάρι.

Αμα το ακούσεις αυτό Αντρίκο απο κάποιον παλιό τερματοφύλακα, ότι φέρει ευθύνη ο Αμπάρης δηλ, τότε θα το παραδεχτούμε. Αλλά όχι τώρα να βγαίνει ο κάθε δημοσιογραφίσκος κ να το παίζει μούρη για πουλήσει 1 κ...φυλλάδα. Αν αύριο ο Αμπάρης σώσει 4-5 γκολ θα τον κάνει Θεό του Ολύμπου το ίδιο άτομο!!

Δημοσ.

ΒΑΤΟΜΟΥΡΟ

Η καλή ομάδα, λένε, ξεκινάει από τον τερματοφύλακα. Αν κριτήριο ήταν τα χθεσινά ματς, τότε ΟΦΗ και Ηρακλής δεν θα είχαν στον ήλιο μοίρα. Ο Γιώργος Αμπάρης την ώρα που σούταρε ο Μάριτς σήκωσε το χέρι του για να πει… μάθημα, με αποτέλεσμα ο γηραιός να δεχτεί το γκολ, να χάσει από τον Ολυμπιακό και να παραμείνει ουραγός στη βαθμολογία. Ο Μιχάλης Σηφάκης συνεχίζει να απογοητεύει φέτος και να μετράει περισσότερες γκάφες από σωτήριες επεμβάσεις. Λάθος με τον Ολυμπιακό, λάθος κόντρα στον Ηρακλή, λάθη απέναντι στον Παναθηναϊκό και καλά θα κάνει κάποια στιγμή να κλείσει τη λίστα.

Μαριάννα Αξιοπούλου

http://www.sportime.gr/afieromata_inside.asp?article_id=481

ενταξει αφου το ειπε η Μαριαννα τελιωσε

ας ακυρωθει το γκολ και να αφαιρεθουν οι βαθμοι

καθεστε και ασχολειστε με το τι λεει ο καθε βαπτισμενος δημοσιογραφος ?

Δημοσ.

ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΑΔΙΚΟ ρε παιδια?

στα λαθη του σηφακη στο γκολ με τον γαβρο,ή στην εξοδο - που ειναι η μπαλα- στο 3ο γκολ του παο,ή στο "φοραω ρεξονα κ αρεσω" χερι του αμπαρη?

ποιος σοβαρος ανθρωπος θα κανει δηλωσεις για τη μασχαλη του αμπαρη?

δεν εκανε δηλωσεις κανεις παλιος τερματοφυλακας,ουτε για το λαθος του σηφακη που εδωσε τη νικη στον οσφπ,αυτο σημαινει οτι δεν ειναι λαθος?

φυσικα κ αν αυριο σωσει 5 γκολ ο αμπαρης θα τον κανουν θεο,αυτος ειναι ο κοσμος.μην ξεχνας ομως οτι αυτη ειναι η δουλεια του κιολας.

δηλαδη,μην υπερβαλουμε...δεν του ζητησα να κανει χατ τρικ,αλλα τη δουλεια του,να βγαλει ενα οχι τοσο δυσκολο σουτ (δεν ηταν ουτε το μονοκοματο του βαν μπαστεν,ουτε το ψαλιδακι του ριβαλντο εξω απο την περιοχη,ενα σουτ απο τα 40 μετρα ηταν,κ οχι απο τον ρομπερτο καρλος,ή τον εντερ,ή τον κουμαν,αλλα απο τον ΜΙΛΟΣ ΜΑΡΙΤΣ)!

τελος παντων,βλεπουμε διαφορετικα το ποδοσφαιρο...

Αλλά όχι τώρα να βγαίνει ο κάθε δημοσιογραφίσκος κ να το παίζει μούρη για πουλήσει 1 κ...φυλλάδα.

αλλα βεβαια,πως να συννενοηθουμε εμεις οι 3,οταν ξεσκιζεστε να προστατεψετε καποιον-ους,κραζοντας τους δημοσιογραφους της πλακας,αλλα για την απιστευτη προπαγανδα που εγινε τη δευτερα στις φυλλαδες,αποφασισατε να σιωπησετε τελειως???

Δημοσ.
δεν του ζητησα να κανει χατ τρικ,αλλα τη δουλεια του,να βγαλει ενα οχι τοσο δυσκολο σουτ

το προβλημα σου δεν καταλαβα πιο ειναι ?

δηλαδη του ζητας να αποκρουσει και τον μαλωνεις γιατι δεν το εκανε?

πηγαινε καντου μηνυση

ή μηπως θελεις να καταληξεις οτι να πως παιρνει βαθμους ο Ολυμπιακος και γιαυτο ο Παο δεν ειναι κοντα στη βαθμολογια?

αρα δε φταει ο σωφερ ουτε οι 30 προπονητες ουτε οι 250 παικτες τοσα χρονια

Δημοσ.
το προβλημα σου δεν καταλαβα πιο ειναι ?

δηλαδη του ζητας να αποκρουσει και τον μαλωνεις γιατι δεν το εκανε?

πηγαινε καντου μηνυση

ή μηπως θελεις να καταληξεις οτι να πως παιρνει βαθμους ο Ολυμπιακος και γιαυτο ο Παο δεν ειναι κοντα στη βαθμολογια?

αρα δε φταει ο σωφερ ουτε οι 30 προπονητες ουτε οι 250 παικτες τοσα χρονια

ακριβως το αντιθετο ειναι το προβλημα μου,κ κριμα που δεν το καταλαβαινεις!!!

δεν εψεξα τον αμπαρη ως στημενο,το λεω απο την αρχη...

τον εψεξα ως κακο τερματοφυλακα,που εκανε ΤΡΑΓΙΚΗ εκτιμηση της φασης,η οποια χαρισε 3 βαθμους στον αιωνιο αντιπαλο μου,κ ΤΙΠΟΤΑ ΑΛΛΟ! απλα εκει καπου,πεταχτηκαν κατι αυτοκλητοι υπερασπιστες του μεγαλειου του θρυλου που ακομα τον θυμουνται η σαντος κ ο πελε (μεγας θαυμαστης της φωτοβολιδας του μαριτς απο προχθες),να μου πουν οτι δεν ειναι πνιξιμο ενα σουτ απο τα 40 μετρα στο κεντρο του τερματος.

φυσικα για τα δικα μας χαλια φταιει ο ταριφας. το πως παιρνει βαθμους ο οσφπ,ειναι αλλου παπα ευαγγελιο,κ θα το σχολιασω μολις φτιαξω ΛΙΓΟ ομαδα (ναι,φετος εχω φαει κλοπη στην κρητη,εχω κλεψει ξανθη=0 βαθμοι.)

(εσυ αντιθετα,εκλεψες κρητη+αεκ=4 με 6 βαθμους,κ δε βαζω μεσα ξανθη).

αλλα και παλι,ξεκολλα το μυαλο σου λιγο,κ καταλαβε οτι σου μιλαω ποδοσφαιρικα για τη συγκεκριμενη φαση,κ οχι ΟΠΑΔΙΚΑ...δηλαδη,αν σε τελικο τσου λου (λεμε τωρα),το εβαζε ο.....μορις,στον μπουφον, κ περναμε το τσου λου,θα πανηγυριζα,κ την επομενη μερα,θα ελεγα ευχαριστω πολυ τον μπουφον για το δωρο....

Δημοσ.

Αυτό που μου κάνει εντύπωση πάντως είναι το μίσος εναντίον του Μπάγεβιτς. Σίγουρα δεν είναι και ο καλύτερος χαρακτήρας. Είναι όμως ο χειρότερος όλων όσοι έχουν περάσει απ' τους πάγκους των ομαδάρων μας? Μήπως δεν έχει προσφέρει έργο όπου έχει πάει?

Δεν καταλαβαίνω ποιόν έχει βλάψει με τον χαρακτήρα του για να υπάρχει τέτοιο μένος.

Δημοσ.

τον εψεξα ως κακο τερματοφυλακα,που εκανε ΤΡΑΓΙΚΗ εκτιμηση της φασης,η οποια χαρισε 3 βαθμους στον αιωνιο αντιπαλο μου,

και εγω σου λεω γιατι να καθεσαι εσυ και να μαλωνεις ενα τερματοφυλακα μιας ομαδας που επαιζε με μια αλλη ομαδα για ενα γκολ που εφαγε?

δε νομιζω οτι στην κατασταση που βρισκεται η ομαδα σου πρεπει να καθεσαι να ασχολεισαι με τετοια θεματα

εχω την εντυπωση οτι προσπαθεις να βρεις καποια αλλοθι για την ομαδα σου

οπως κανει τοσα χρονια τωρα ο σωφερ

και οπως καναμε πριν 15 χρονια εμεις με το Νταιφα

Δημοσ.
και εγω σου λεω γιατι να καθεσαι εσυ και να μαλωνεις ενα τερματοφυλακα μιας ομαδας που επαιζε με μια αλλη ομαδα για ενα γκολ που εφαγε?

δε νομιζω οτι στην κατασταση που βρισκεται η ομαδα σου πρεπει να καθεσαι να ασχολεισαι με τετοια θεματα

εχω την εντυπωση οτι προσπαθεις να βρεις καποια αλλοθι για την ομαδα σου

οπως κανει τοσα χρονια τωρα ο σωφερ

και οπως καναμε πριν 15 χρονια εμεις με το Νταιφα

οχι οχι,κανεις μεγαλο λαθος.

εγω εγραψα μια αναλυση,κ ενα ΥΓ για το αστειο γκολ που εφαγε ο αμπαρης,κ ξαφνικα εσυ κ ο "εκτελεστες",αρχισατε να μιλατε για οβιδες,φωτοβολιδες,υπεργκολ κλπ,κ εκει φορτωσα στο κρανιο.

δεν αποπροσανατολιζομαι απο τετοια ζητηματα,καθε αλλο,τα χαλια της ομαδας μου τα βλεπω.

δεν ψαχνω για αλλοθι στον καθε αμπαρη επισης.

το μοναδικο αλλοθι που δινω (που μου δικαιολογει ενα 15% χειροτερες εμφανισεις απο αυτες που απαιτω να δω),ειναι οτι κ φετος,βλεπουν τον βασικο συνδιεκδικητη να ευνοειται (με αρκετους βαθμους οπως προειπα),κ αυτο διαλυει ελαφρως την ψυχολογια τους.

κατα τα αλλα,φυσικα,δεν ειναι δικαιολογιες ολα τα παραπανω για αυτο το πραγμα που παρουσιαζουμε στο γηπεδο,που προκαλει οικτο κ ΜΟΝΟ οικτο.

(κ το παληκαρι που ειπε πριν -δε θυμαμαι ποιος,σορρυ-, οτι ισως ο πετρακης βοηθαει στον αποπροσανατολισμο κ τη συσπειρωση του παναθηναικου κοσμου,θεωρω οτι εχει δικιο,καθοτι τα 2 λαμογια τα εχουν βρει σε οολα τα επιπεδα,κ μας θεωρουν υποδεεστερους κ απο πιονια σε παιχνιδι...)

Δημοσ.
geovard ο γνωστός κρυσταλλένιος, άμεμπτος, παροιμιώδης, σέρβικος χαρακτήρας του, είναι γνωστός σε όλους.

Τέλος πάντων, ευτυχώς που τσάκισε. Πολλοί θα ήταν εκείνοι που θα τον έπερναν με τις πέτρες στην πρώτη πεντάρα.

Ξέρεις να έφαγε πολλές πεντάρες ο Μπάγεβιτς στη ζωή του?Μήπως σε τυφλώνει το αδικαιολόγητο μίσος σου?Άλλοι είναι πού πήγαν τον Παναθηναικό πολλά χρόνια πίσω.Ένα είναι σίγουρο.Δεν πρόκειται να βρεί προπονητή καλλίτερο τού Μπάγεβιτς ο οποίος να μπορέσει αυτή τη στιγμή να βγάλει από το αδιέξοδο την ομάδα.Εδώ είμαστε γιά να τα ξαναπούμε.

Επί τη ευκαιρία μπορεί ο Μπάγεβιτς να μην έχει σπουδαίες Ευρωπαικές επιτυχίες αλλά ποτέ δεν διασύρθηκε με πεντάρες καί εφτάρες.Μάθετε επί τέλους να εκτιμάτε σωστά τα δεδομένα της κάθε στιγμής καί αφήστε τη στείρα άρνηση.Μιά φορά σκέφτηκε σωστά καί ο Τζίγκερ αλλά δεν τού βγήκε καί εννοώ ότι δικαίως μέρες τώρα έτρεχε πίσω από τον Ντούσκο.Μην ξεχνάς ότι ο Τζίγκερ καίγεται πλέον μόνο γιά το πρωτάθλημα.Δεν τον ενδιαφέρει τόσο η Ευρώπη σε αυτούς τούς καιρούς.

Ξέρεις καμμιά Ελληνική ομάδα πού δεν έχασε στο Μπερναμπέου?Ναί ξέρεις την ΑΕΚ με τον Μπάγεβιτς προπονητή.Ενώ ο ΠΑΟ με το πού θα πάει Ισπανία το κοντέρ αρχίζει καί γράφει!Στο λέω γιά τις πεντάρες πού ισχυρίζεσαι.

Δημοσ.

συμφωνω στο τελευταιο που ειπες

και γιαυτο δεν πρεπει να καθομαστε να ασχολουμαστε με διαιτησιες ή στραβοκλωτσιες αντιπαλλων παρα μονο με το να κραζουμε τους προεδρους μας για την κοροιδια που μας κανουν

Δημοσ.

adi32,κατα πασα πιθανοτητα,απο οταν υπαρχει ΠΑΟ_ΟΣΦΠ, υπαρχει κ μια συννενοηση πισω απο την πλατη μας...

οποτε,ή αποφασιζεις να σταματησεις να ασχολεισαι με τον αθλητισμο,γιατι σε-με -μας εμπαιζουν 80 χρονια,ειτε συνεχιζεις κ ασχολεισαι προτιμώντας να κλεισεις τα ματια σου σε αυτου του ειδους τις συναλλαγες,κ να ασχοληθεις με αυτο που γουσταρεις κ σου αρεσει,το τοπι,την μπαλα!οι στραβοκλωτσιες,τα στησιματα,οι διαιτησιες,κ ολα τα υπολοιπα,ειναι περιφερειακα μεν,αλλα σημαντικα δε για τη μπαλα που οολοι γουσταρουμε,κ την επηρρεαζουν αμεσα...

Δημοσ.

Αντρίκο, ένα πράγμα μόνο θα σου πω - σταμάτα να πορώνεσαι κ γίνε φίλαθλος. Τσαντίζεσαι κ ψάχνεις κι απ την μύγα ξίγκι να βγάλεις για να δικαιολογήσεις πράγματα κ καταστάσεις.

Π.χ για τον Αμπάρη λες το πνιξε, για τον Παο, ακύρωσε καθαρό γκολ, γιατί δε λες κ για τον Οκκά που τον κρατούσε απο τον ώμο ο Μαυρογενίδης ενώ ήταν μέσα στην περιοχή κ ποτέ δε δόθηκε πέναλτυ??

Όσο για τον Αμπάρη, εγώ σου λέω το εξής. Αφου είναι τόσο σοβαροί αυτοί οι δημοσιογράφοι ( που δεν έχουν παίξει ποτέ μπάλα της προκοπής το 99% απο δαύτους ) γιατί πριν γράψουν για λάθος τερματοφύλακα σε σουτ, δε πάνε να ρωτήσουν έναν γνωστό τερματοφύλακα να τους πει την άποψη του?????

Δεν είπε κανένας οτι δεν στήνονται παιχνίδια κ δεν φτιάχνονται αποτελέσματα, αλλά μη τα ισοπεδώνουμε πάντα όλα.

Δημοσ.

Ξέρεις καμμιά Ελληνική ομάδα πού δεν έχασε στο Μπερναμπέου?Ναί ξέρεις την ΑΕΚ με τον Μπάγεβιτς προπονητή.Ενώ ο ΠΑΟ με το πού θα πάει Ισπανία το κοντέρ αρχίζει καί γράφει!Στο λέω γιά τις πεντάρες πού ισχυρίζεσαι.

Συμφωνω με αυτα που λες,αλλα συγγνωμη αυτο δεν ειναι επιχειρημα!

Δηλαδη,συγγνωμη σιγα την επιτυχια,να φερεις Χ με αυτη την τραγικη Ρεαλ εξω.Προτιμω αιωνες να τρωω 3αρες αλλα να νικαω στην εδρα μου,να κανω κ το διπλο με μια πιο μετρια ομαδα,και κυριως να περναω στην επομενη φαση.

Οι Αεκτζηδες,μας τα εχουν κανει τσουρεκια με το χ εξω με τη Ρεαλ.Ελεος,ουτε περασανε,ουτε νικησανε κανενα,ουτε κανενας θα τους θυμαται για αυτο το αποτελεσμα΄.

Δημοσ.
Αντρίκο, ένα πράγμα μόνο θα σου πω - σταμάτα να πορώνεσαι κ γίνε φίλαθλος. Τσαντίζεσαι κ ψάχνεις κι απ την μύγα ξίγκι να βγάλεις για να δικαιολογήσεις πράγματα κ καταστάσεις.

τσαντιζομαι οταν δεχομαι επιθεσεις για την γνωμη μου,τη στιγμη μαλιστα που την τεκμηριωνω οσο καλυτερα μπορω,κ χωρις να προσβαλω κανεναν.

αν πραγματι με συμβουλευεις να γινω φιλαθλος,εσυ που φανταζομαι οτι θα εισαι φιλαθλος ηδη,γιατι δεν καυτηριαζεις εδω κ ημερες τα πρωτοσελιδα των κωλ*φυλλαδων περι στημενου οφη κλπ???

Π.χ για τον Αμπάρη λες το πνιξε, για τον Παο, ακύρωσε καθαρό γκολ

κ εχω κ στα δυο δικιο. κ δεν ειναι μονο αυτα στον παο,που διαμαρτυρομαι...

(οσο για τον αμπαρη,το λεω για Ν-οστη φορα...δεν λεω οτι στηθηκε σε καμια περιπτωση...απλα λεω οτι το επνιξε...)

γιατί δε λες κ για τον Οκκά που τον κρατούσε απο τον ώμο ο Μαυρογενίδης ενώ ήταν μέσα στην περιοχή κ ποτέ δε δόθηκε πέναλτυ??

γιατι δεν το ειδα-ειδα μονο το γκολ του οσφπ.αν εχεις διαβασει προηγουμενα μηνυματα μου,θα δεις πολυ καλα οτι δεν εχω προβλημα να μιλησω για σπανεα,για το πεναλτυ σαλπι με την ξανθη κλπ...δεν ειμαι κοτα,κ το ιδιο απαιτω απο ολους!

Όσο για τον Αμπάρη, εγώ σου λέω το εξής. Αφου είναι τόσο σοβαροί αυτοί οι δημοσιογράφοι ( που δεν έχουν παίξει ποτέ μπάλα της προκοπής το 99% απο δαύτους ) γιατί πριν γράψουν για λάθος τερματοφύλακα σε σουτ, δε πάνε να ρωτήσουν έναν γνωστό τερματοφύλακα να τους πει την άποψη του?????

φανταζομαι οτι ακουσες πολλες δηλωσεις γνωστων τερματοφυλακων να μας λενε την αποψη τους για το δωρο του σηφακη στον κωσταντινου ή στον παο προχθες,ετσι? τι???οοοοχχχχιιιιι? αρα δεν ηταν δωρα,απλα τα εγραψαν οι αλλοι ως δωρα,κ τα ειδαμε ετσι ολοι οσοι δεν εχουμε παιξει επαγγελματικα τερματοφυλακες!!!!

Δεν είπε κανένας οτι δεν στήνονται παιχνίδια κ δεν φτιάχνονται αποτελέσματα, αλλά μη τα ισοπεδώνουμε πάντα όλα.

για 1742η φορα,λεω οτι:

ΔΕΝ ΕΙΠΑ ΟΤΙ ΣΤΗΘΗΚΕ Ο ΑΜΠΑΡΗΣ,κ κατ'επεκταση ο ηρακλης....ΕΙΠΑ ΟΤΙ ΤΟ ΕΠΝΙΞΕ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...