Προς το περιεχόμενο

Παναθηναϊκός

Bougas

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

η ερωτηση που εκανα σε οσους τους ενδιαφερει ο μισθος των διπλανων τους' date='ειναι αν θα ουρλιαζαν το ιδιο για τον 3ο συναδελφο,που δουλευει διπλασια απο εμας,αλλα αμοιβεται λιγοτερο απο εμας!

αλλα οπως προειπα στα τελευταια μου μηνυματα,το θεμα ξεφευγει απο το νημα αυτο,κ γιαυτο σταματαω να το σχολιαζω![/quote']

To θεμα ξεκινησε απ'το γεγονός ότι θεώρησες τσατσιά του Παπ να ζητησει περισσότερα, συγχρόνως όμως θέλεις να φυγει η φαμίλια γιατί δεν σου αρέσει αυτή η σπαγγοραμένη τακτική..

Σχετικά με τον διπλανό μου που λες, ούτε αριστερών φρονημάτων είμαι ώστε να χτυπιέμαι για άλλους ούτε περπατάω με ένα σταυρό στους δρόμους να διαμαρτύρομαι για το άδικο της κοινωνίας. Οποιος πιστεύει πως μπορεί να πάρει περισσότερα, ας πολεμίσει να τα πάρει, και τότε θα τον πω μαγκα. :) Κοιταζω πώς να βελτιωθώ εγώ, και απτη στιγμή που δεν πατάω πάνω σε κανένα πτώμα για να το καταφέρω, δεν βλέπω πού το κακό! :) Ο παπαδόπουλος δεν είπε κόψε 50,000 απο αυτόν τον κουτσό τον, 100,000 απτον αλλο τον αόματο και 50,000 απτον παράλο και δωσε μου εμενα +200,000..

• Απαντ. 18,3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

στο παραδειγμα που ανεφερες παντως,αν το παιδι που προσληφθηκε περυσι απο την εταιρεια,πηγαινε φετος κ εκανε φασαρια,εγω θα το θεωρουσα παλι "ανηθικο"(βαρια λεξη,γιαυτο τη βαζω σε εισαγωγικα)! ηξερε οταν τον προσελαβαν,oti to project ειναι πχ,για 3 χρονια,κ θα αμοιφθει 3000*36!

αν παει κ πει: δωσε μου 3600,ή φευγω,ΝΑΙ,για μενα ειναι αδικο!

ειναι αλλο ζητημα,οτι η εταιρεια τους τα εδωσε,κ μαλιστα +τα αναδρομικΑ!

μαγκια τους,γιατι κανουν τους εργαζομενους πιο ευτυχισμενους! εγω τωρα σου κρινω τον εργαζομενο,οχι τους εργοδοτες!

το οτι συγχρονως θελω να φυγει η οικογενεια,σου επαναλαμβανω,ειναι ασχετο απο τον παπ.αν αυριο το πρωι,του δωσει 1.200.000 ευρω, κ ο παπ εμφανιστει με τατουαζ το τριφυλλι στην καρδια,και γραφτει μελος του ΠΑΟ, εγω παλι θα ουρλιαζω να φυγει η οικογενεια!

ΥΓ: ωστε ξερεις να κρινεις συμφωνα με τους παραπανω,αλλα οχι με τους παρακατω ε? κ ποιος οριζει οτι ο "σωστος" μισθος,ειναι του παρακατω,που δουλευει διπλασια απο εσενα,κ αμοιβεται λιγοτερο?ή ποιος σου λεει,οτι ο παραπανω δεν εγλυψε κωλ...ς, για να παρει παραπανω? αν θελεις-θελω λοιπον,ας τους γλυψουμε κ εμεις!αλλο το ενα,αλλο το αλλο! εγω μιλαω λοιπον,με ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ κριτηριο εμενα!ποσο κοστολογω τον εαυτο μου?1000 ευρω!μου τα δινουν?τους λεω ευχαριστω!ο πολακι,δουλευει περισσοτερο,πιο ποιοτικα,κ παιρνει 800?προβλημα του! ο ταδε,δουλευει λιγοτερο,κ παιρνει 1200?δικαιωμα του!

οποιαδηποτε ομοιοτητα με εκι..δε νομιζω να ειναι συμπτωματικη!

Δημοσ.

καντισκυ,μια απαντηση:

την χρονια κυραστα,περασαμε απιστευτη σφαγη(οχι στα παιχνιδια με το γαβρο...αλλα σε πολλα αλλα,με μοναδικη ευνοια το παιχνιδι με τον πανηλειακο εντος)! πιο πριν,ηταν ο κουκουλας,ο παπουτσελης κλπ!

μετα ηρθε ο επιστημονας ευθυμιαδης! και φετος,που πραγματικα πιστευω οτι θα το παιρνατε οτι κ να γινοταν,γιατι ημασταν ΧΑΛΙΑ ΜΑΥΡΑ,κ μας κερδισατε δικαια 2 φορες,δοθηκαν σφυριγματα παγκοσμιας πρωτοτυπιας υπερ του γαβρου,με ΑΠΟΚΟΡΥΦΩΜΑ τα 2 οφσαιντ (αν θυμαμαι καλα με ιωνικο κ ηρακλη) ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΗ ΣΕΝΤΡΑ!

κ αν μου απαντησεις φιλε,τυχαιο,θα σε ρωτησω,γιατι σχεδον παντα τυχαινει με τον ολυμπιακο?

παντως,απο το τοπικ της γιουβε,ξερεις τι μου εκανε εντυπωση?οτι δεν αρνηθηκες τον τροπο στησιματος καποιων διαιτητων,κ πραγματικα γιαυτο σε συγχαιρω! (κ το επαναλμβανω κ εδω! φυσικα τα εκανε κ η οικογενεια αυτα!)!

τους βριζαμε φιλε μου,την οικογενεια,γιατι πολυ απλα ΔΕ ΣΕΒΟΝΤΑΙ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ! προσπαθησαν πολλες φορες να μας κανουν υπαλληλους...αλλα δεν τα καταφεραν!

ΥΓ: κ επειδη δεν αντεχω,θελω να πεταξω μια σποντα! τον κοκκαλη,με την οικογενεια,τους θεωρω una fatsa,una ratsa! αν λοιπον,η οικογενεια ζητουσε απο μας να γινουμε μελη,πιστευετε πραγματικα οτι θα ημασταν πανω απο 5000 μελη? (προλαβαινω απαντησεις,ζητωντας σας να ανατρεξετε στην τελευταια πανελληνια δημοσκοπηση,που δινει πανελλαδικα 0,50% περισσοτερους γαβρους απο εμας)!το λεω,γιατι θεωρω κοροιδια την εννοια μελος,ετσι τουλαχιστον οπως προσφερεται στον ολυμπιακο!

τα υπολοιπα,απο δευτερα,ή αν μου συνδεσουν το ιντερνετ σπιτι,μεσα στο ΣΚ!

ΚΑΛΟ ΣΑΒΒΑΤΟΚΥΡΙΑΚΟ ΣΕ ΟΛΟΥΣ!

Δημοσ.

την χρονια κυραστα' date='περασαμε απιστευτη σφαγη(οχι στα παιχνιδια με το γαβρο...αλλα σε πολλα αλλα,με μοναδικη ευνοια το παιχνιδι με τον πανηλειακο εντος)! [/quote']

Τη χρονιά του Κυράστα θα μπορούσε να το πάρει ο ΠΑΟ. Εγώ τα λόγια μου δεν τα μασάω ούτε είμαι γελοίος TV αστέρας που βγαίνει με λαγούς, κότες και μπουκαλάκια ουίσκυ για να πουλήσει εκδούλευση.

και φετος,που πραγματικα πιστευω οτι θα το παιρνατε οτι κ να γινοταν,γιατι ημασταν ΧΑΛΙΑ ΜΑΥΡΑ,κ μας κερδισατε δικαια 2 φορες,δοθηκαν σφυριγματα παγκοσμιας πρωτοτυπιας υπερ του γαβρου,με ΑΠΟΚΟΡΥΦΩΜΑ τα 2 οφσαιντ (αν θυμαμαι καλα με ιωνικο κ ηρακλη) ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΗ ΣΕΝΤΡΑ!

κ αν μου απαντησεις φιλε,τυχαιο,θα σε ρωτησω,γιατι σχεδον παντα τυχαινει με τον ολυμπιακο?

Εσύ μπορεί να θυμάσαι αυτά. Εγώ πχ μπορεί να θυμάμαι πρόχειρα πρόχειρα, ότι στο φετινό ματς στο Καραϊσκάκη, το πέναλτι του νυν παίκτη μας :-D ήτο πέτσινο, ή ότι πέρυσι κανονικά δεν θα έπρεπε να βγείτε C.L. Όπως κι ότι φέτος, παραλίγο να επαναληφθεί το έργο της δέυτερης προνομιούχου θέσης με κάτι άλλες παγκόσμιες πρωτοτυπίες κατά της ΑΕΚ (που κι αυτή έκανε απ' το δικό της μετερίζι ανάλογο "αγώνα":-D )...

παντως,απο το τοπικ της γιουβε,ξερεις τι μου εκανε εντυπωση?οτι δεν αρνηθηκες τον τροπο στησιματος καποιων διαιτητων,κ πραγματικα γιαυτο σε συγχαιρω! (κ το επαναλμβανω κ εδω! φυσικα τα εκανε κ η οικογενεια αυτα!)!

Ποτέ δεν αρνήθηκα ότι ο Ολυμπιακός (ο Κόκκαλης δλδ) μεταχειρίστηκε με μεγάλη επιτυχία μεθόδους τις οποίες δεν εγκρίνω προσωπικά. Φυσικά και την παρείχε την "προστασία" ο Θωμούλης.

αν λοιπον,η οικογενεια ζητουσε απο μας να γινουμε μελη,πιστευετε πραγματικα οτι θα ημασταν πανω απο 5000 μελη?

Αυτή τη στιγμή, και πολλούς έβαλες μια και έτσι που τα έχει κάνει ο Τζίγγερης, ακόμα και Μαζεράτι μετά αιθέριας ύπαρξης που θα επιδοθεί σε άκρατη πεολειχία να δίνει, κόσμο δε βλέπω να μαζεύει! Απ' την άλλη, στον Ολυμπιακό, ο Κοκ κρατάει όλα τα όπλα παραπληροφόρησης στα χέρια του. Έχει δε μια ιδιόμορφη σχέση με τη Θ7, όπου τους βλέπει τόσο σαν εργαλεία όσο και σαν τα καλομαθημένα παιδιά του και τους διατηρεί εκεί που βρίσκονται, με τις εκπομπούλες και τα λοιπά καραγκιοζιλίκια που δείχνουν μια εικόνα των οπαδών του Ολυμπιακού που κι ο πιό εχθρικά διακείμενος αντίπαλος του Ολυμπιακού δεν θα ήθελε να βγει έτσι προς τα έξω.

Όλοι αυτοί, μαζί με τις φυλλάδες, έχουν δημιουργήσει κλίμα ευφορίας που σε συνδυασμό με τα πρωταθλήματα, δημιουργεί θετική εικόνα για τα πεπραγμένα του. Βάλε δε κι ότι ο αυτοκράτορας όλο και κάποιο αστέρι φέρνει και να το κερασάκι στην τούρτα της κοροϊδίας του κόσμου. Κατάφερε λοιπόν να προσελκύσει μέλη. Μεγάλο μέρος όμως αυτών των μελών, δεν πάει να τα χώσει επειδή είναι χαζοί, πάει για να βοηθήσει την ομάδα. Καλώς ή κακώς, ο άλλος θέλει να λέει ότι δίνει το χρηματικό ποσό για την ομάδα του, περί ορέξεως...

Ακόμα κι έτσι όμως, ο αριθμός έχει πέσει κάθετα, αυτή τη στιγμή πρέπει να είναι γύρω στις 40,000 με κάποιες αυξητικές τάσεις, ήδη χθες, πήγε κι ο Μιχαλάκης, χοχοχοχο (γέλιο Κοκ) μια και ο κόσμος βλέπει ότι κάτι πάει να γίνει με προγραμματισμό. Το αν θα πετύχει, θα το δούμε σύντομα...

(προλαβαινω απαντησεις,ζητωντας σας να ανατρεξετε στην τελευταια πανελληνια δημοσκοπηση,που δινει πανελλαδικα 0,50% περισσοτερους γαβρους απο εμας)

Γύρω στο 2% υπέρ μας είναι η διαφορά σύμφωνα με έρευνες αλλά και πάλι, με +-2% στατιστικό λάθος δεν μπορείς να βγάλεις ασφαλές συμπέρασμα. Φυσικά δεν ισχύει ότι είμαι συντριπτικά περισσότεροι, ίσως να υπερέχουμε λίγο σε ομορφιά μια και το κόκκινο δίνει άλλο στυλ στη γκαρνταρόμπα...:mrgreen:

Δημοσ.

" Εφικτό στόχο χαρακτήρισε την κατάκτηση του πρωταθλήματος από τον Παναθηναϊκό ο Χανς Μπάκε στην επίσημη παρουσίασή του. «Όταν προπονείς ομάδα σαν τον Παναθηναϊκό, στόχος είναι το πρωτάθλημα. Όλα τα άλλα περί πίστωσης χρόνου είναι χάσιμο χρόνου και δικαιολογίες. Οι φίλοι του Παναθηναϊκού πρέπει να είναι αισιόδοξοι»,"

Το εμαθε νερακι το μαθημα του απο οτι φαινεται

οχι σαν τον αλλο που ελεγε για 5ετη πλανα

Δημοσ.

"Παπ": Δεν τα ζήτησα ακατέβατα

Φυσικά. Η πλευρά της οικογένειας άρχισε να τον σπιλώνει όπως και τους Νικοπολίδη, Κωνσταντίνου, μεταφέροντας την ευθύνη στους επαγγελματίες.

ΥΓ: Ρε παίδες, προτείνετε κανά site άλλο του Sportime, γιατί θα πεθάνω από υπερβολική δόση βαζελοφροσύνης. Είμαστε περίγελος και αυτοί βγάζουν το εξής πρωτοσέλιδο:

sportime.jpg

ΗΜΑΡΤΟΝ!

Δημοσ.

http://www.greenwebfans.gr

KAI μην γελας καθολου!!!

Οι ερασιτεχνες και οπαδοι μας φιλε ειναι οι πιο αντικειμενικοι!Διοτι και την ομαδα αγαπανε,και δεν το κανουνε για τα λεφτα!!

Ειλικρινα εγω πλεον οτι μαθαινω για την Παναθα προτιμω να το μαθαινω απο το φορουμ τους.Γιατι ακους και για μπασκετ και βολλευ και πολο

Τερμα τα λαμογια που μου κανανε τον Χανσον Μπεκενμπαουερ!!!

Δημοσ.

Καλα θα ηταν να μην γραφουν "κ*λογριες" και σκουληκια.

Απολλωνα υποστηριζω και με ενδιαφερει ο Παο (μονο και μονο γιατι ειδα μπαλα πριν χρονια στην Ευρωπη) αλλα νομιζω οτι ετσι διωχνουν κοσμο - ακομα κι αν το κανουν για να δειχνουν την πορωση τους.

Δημοσ.

Απολλωνα υποστηριζω και με ενδιαφερει ο Παο (μονο και μονο γιατι ειδα μπαλα πριν χρονια στην Ευρωπη) αλλα νομιζω οτι ετσι διωχνουν κοσμο - ακομα κι αν το κανουν για να δειχνουν την πορωση τους.

Το σαιτ ειναι οπαδικο

Δεν θελει να κανει κανενα απιστο,πιστο

Για να μπεις πρεπει νασαι ηδη Παναθηναικος.

Οποτε ακυρον

Δημοσ.
Οι φίλοι του Παναθηναϊκού πρέπει να είναι αισιόδοξοι»,"

αναρωτιεμαι,αν πριν 3 μηνες,ηξερε τι χρωμα φανελα φοραει ο παναθηναικος.

ξαφνικα ο μπακε,εγινε φανατικος με το τριφυλλι!

δεν το λεω για να πικαρω τους πρασινους φιλαθλους.τετοιες δηλωσεις εχουν κανει και οι ξενοι του ολυμπιακου.1 μηνα στην ελλαδα ο τουρε και τονιζε οτι ο ολυμπιακος ειναι καταδικασμενος απο την ιστορια του,να νικησει στο οακα τον παο!

Δημοσ.

Οι gwf είναι ένα μεγάλο φόρουμ του ΠΑΟ αλλά σκεφτείτε λίγο (και εννοείται ότι δεν το λέω επειδή είμαι Ολυμπιακός), αν αυτοί αποτελούν τους πλέον μειλίχιους τότε δεν πάμε καθόλου καλά. Όσον αφορά την ομάδα μου, η πλέον πολιτισμένη αναφορά σε αυτήν γίνεται ως "απόγονοι του Στόλου". Από εκεί καταλαβαίνει κανείς το επίπεδο όλων μας σαν οπαδοί και πόσο οπαδιλίκι και πόλωση πουλάνε όλοι όσοι έχουν να κάνουν με τους οπαδούς ως πελάτες.

Για να μην παρεξηγηθώ, να αναφέρω ότι τόσο οι ultras7 όσο και άλλοι ανάλογοι δικοί μας "κήποι", είναι μια απ' τα ίδια και δεν μπόρεσα να μείνω μέσα εκεί πάνω από 1-2 μέρες. Αρκεί μόνο να αναφέρω ότι κάποτε κάποιοι απ' αυτούς (στους ultras) αναρωτήθηκαν πώς είναι δυνατόν να μη φοβάμαι εγώ και οι υπόλοιποι του κλαμπ μου μια και έχουμε σπίτια και οικογένειες!

Δημοσ.

Κλείνει η Αθλητική Ήχω.

Πω ρε γμτ! Και μόνο που σκέφτομαι τι πρωτοσέλλιδα της συγκεκριμένης εφημερίδας έχω σπίτι μου κορνιζαρισμένα...

αποκλεισμός της Χόβεντ

0-1 στον Άγιαξ

Τα τρία Ευρωπαικά

Το 2-3 μέσα στο ΣΕΦ

Το 3-1 με τη Γιούβε.

Γμ την τρέλα μου με αυτά που έγιναν τελευταία πως να μην φανταστώ ότι κάτι πονηρό υπάρχει απο πίσω... Α ρε Μένιο...

Kandisky το gwf είναι πολυσυλλεκτικό forum και δεν ακούγεται μόνο η φωνή του Συνδέσμου εκεί. Υπάρχουν και απλά board members. Οπότε υπάρχουν και οι πιο ήρεμοι και οι πιο... εχμ extreme. Πάντως γενικώς τα παλικάρια έχουν ρίξει πολύ δουλειά για το site. Θυμάμαι το 1999 που ήταν απλά ένα forum (ούτε που θυμάμαι πως λέγανε το forum edgine) και τους αξίζουν πολλά μπράβο γι' αυτό που έχουν φτιάξει σήμερα...

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...