nontasg Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2006 Εγώ πάλι πιστεύω ότι πολύ φασαρία κάνετε για ένα και μόνο ματς.....Στην Ελλάδα οι νοοτροπίες περί στησιμάτων είναι σταθερές...Και 50 ευκαιρίες να έχανε ο ΟΦΗ και 50 αποκρούσεις να έκανε ο Σηφάκης πάλι στημένο θα το έβγαζαν.... Οπότε δεν αξίζει να ασχολούμαστε.........:neutral: :neutral:
Επισκέπτης Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2006 To πρωτάθλημα το παίρνεις με βαθμούς, και ο ΠΑΟ ήταν αυτός που έχασε τους βαθμούς. Άρα τα σενάρια επιστημονικής φαντασίας, απορρίπτονται εκ του αποτελέσματος: Δυσάρεστα είναι τα συναισθήματα που υπάρχουν στις τάξεις του Παναθηναϊκού και δη της διοίκησης, αναφορικά με τον βοηθό διαιτητή του Γιάννη Τσαχειλίδη, Π. Μαυρόπουλο. Αιτία, οι υποδείξεις που έκανε στην ισοπαλία 3-3 με τον ΟΦΗ και οι οποίες θεωρούνται καθοριστικές για την διαμόρφωση του τελικού αποτελέσματος. Συγκεκριμένα, όπως αναφέρουν χαρακτηριστικά οι άνθρωποι του "τριφυλλιού" ο επόπτης από την Θεσσαλονίκη ήταν αυτός που καταλόγισε το ανύπαρκτο πέναλτι στην φάση του Γκόραν Ντρούλιτς με τον Πιέρ Εμπέντε, παίρνοντας την φάση "πάνω του", αφού ο Τσαχειλίδης είχε υποδείξει αρχικά άουτ. Παράλληλα, ήταν ο ίδιος που υπέδειξε λανθασμένα τον Δημήτρη Παπαδόπουλο οφσάιντ, την ώρα που το σκορ ήταν 3-3 και ο αρχηγός του Παναθηναίκού έφευγε στην αντεπίθεση προς το τέρμα του ΟΦΗ. Μάλιστα, δεν αποκλείεται να προβούν και σε επίσημη ανακοίνωση, για να τοποθετηθούν επί του θέματος. Αξίζει να σημειωθεί παράλληλα, ότι τα παράπονα των "πρασίνων" από τον Μαυρόπουλο έχουν προϊστορία, αφού ήταν επόπτης και στην περυσινή αναμέτρηση με την ΑΕΚ, όπου είχε ακυρώσει το γκολ του Φάνη Γκέκα, ξανά λανθασμένα, ως οφσάιντ. Sportime.gr Tα γαυράκια προφανώς σκούζουν σήμερα χάρην της παροιμίας "φωνάζει ο κλέφτης...."
blueviper Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2006 Καλά ρε Aigeas...εσύ δε σκιζόσουν να μας πείσεις πως δε σε ενδιαφέρει το πρωτάθλημα, έχεις χορτάσει και μόνο η Ευρώπη σε θρέφει πλέον; Τώρα ξεκίνησες ανένδοτο διαιτητικό αγώνα για έναν θεσμό που τον έχεις γραμμένο κανονικά; Πάρε μια απόφαση, γιατί διακρίνω υποκριτικά ψήγματα. Πρώτος στο χορό της μπηχτής, τελευταίος στην αυτοκριτική.
antreaslam Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2006 Tα γαυράκια προφανώς σκούζουν σήμερα χάρην της παροιμίας "φωνάζει ο κλέφτης...." Η Σημασια ειναι μια,κ ο μπακλαβας γωνια,που ελεγε κ η γιαγια μου... ο "κλεφτης",με τις τοσες φωνες,πετυχε το στοχο του... (κ εμεις,με τις τυψεις οτι η ομαδα δε βλεπεται,νιωθουμε οτι ειναι ντροπη να πουμε οτι μας αδικησαν...)... απο σημερα,η φυλλαδα των χελακη,σωτηρακοπουλου,αντωνηδων,μπαμπη κ λοιπων ΗΛΙΘΙΩΝ,μαζι με την αλλη φυλλαδα των αλλων γελοιων,γεωργιου,καραγιαννιδη κλπ, πρεπει να αποκτησει εχθρους...οπλο τους ειναι η προπαγανδα...και δικο μας οπλο ομως!!!
Επισκέπτης Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2006 blueviper Φυσικά και εξακολουθώ να πιστεύω πως ο τίτλος σε τέτοια πρωταθλήματα, κανένα ενδιαφέρον δεν μου προκαλεί. Πως σου πέρασε από το μυαλό το αντίθετο; Μήπως καλύτερα να μη μιλάμε καθόλου; Τίποτα επί του θέματος "Μαυρόπουλου" & ΟΦΗ έχεις να προσθέσεις ή θα μιλάμε στο άσχετο; andreaslam αν αυτή η χώρα δεν είχε τόσους καραγκιόζηδες, δεν θα είχε και τόσες αθλητικές εφημερίδες. Πρέπει να είμαστε από τις λίγες χώρες της Ευρώπης με τόσες πολλές αθλητικές εφημερίδες, και μάλιστα για τέτοιο πρωτάθλημα.
blueviper Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2006 Πόσο πιο σχετικός μπορώ να γίνω όταν επικεντρώνομαι στα αμιγώς ποδοσφαιρικά ζητήματα, χωρίς να παραγνωρίζω ποτέ και την παράμετρο της διαιτησίας; Πότε ήταν η τελευταία φορά που μίλησες για τον Παναθηναϊκό και πως αγωνίζεται και πόσες φορές έχεις αναλύσει μέχρι εξαντλήσεως τα χάλια του Ολυμπιακού στην Ευρώπη, τη γαυροειδή προπαγάνδα και την παράγκα;
Kandinsky Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2006 Εγώ ένα πράγμα θα πω ρε παληκάρια μιλώντας πάντα για το φετινό πρωτάθλημα έχοντας όμως υπόψιν και το παρελθόν. Ποιά λογική δικαιολογεί την πρότερη στήριξη του προέδρου του ΠΑΟ στην υποψηφιότητα του ΠΚ στην ηγεσία της Σουπερλίγκα? Τη στιγμή που πέρυσι έβγαζε dvd, φέτος με τί μούτρα θα το ξανακάνει? Εντάξει, η Ελλάδα είναι χώρα της κωλοτούμπας και πάντα υπάρχει μια δικαιολογία εύκαιρη του τύπου "πήραμε εχέγγυα αλλά βλέπουμε τώρα ότι άλλα μας έλεγαν και άλλα γίνονται" και παπάρια μέντολες αλλά το bottomline είναι ένα : Στήριξες κύριε τον κατ' εσέ λύκο που τρώει τα πρόβατα σου ή όχι? Γιατί το έκανες τη στιγμή που τόσα χρόνια φωνασκείς?
firewalker Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2006 Κατά 99,9 % Μπάγεβιτς "καπούτ". Το είπαν στο ραδιόφωνο.
adi32 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2006 πως θα εχει ετοιμη τη δικαιολογια για ενα ακομη στραπατσο? και η πλακα ειναι οτι υπαρχουν ατομα που τον στηριζουν ακομα
Kandinsky Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2006 Εννοείς προφανώς ότι καθ' αυτό τον τρόπο θα βγει και θα πει "αυτός είναι στην ηγεσία, αυτός είναι υπεύθυνος για όλα". Δεν είναι έτσι όμως. Δεν του είναι άγνωστος ο ΠΚ, όλοι γνωρίζονται πολύ καλά μεταξύ τους. Και το να βγαίνεις εδώ και χρόνια και να λες για το κράτος του Κόκκαλη, την παράγκα, τα κρασιά κλπ και να τον στηρίζεις τί σε κάνει εσένα? Μου θυμίζει τον αλήστου μνήμης Αντρέα και το περίφημο εκείνο σλόγκαν "Έξω οι Βάσεις".....
antreaslam Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2006 Ποιά λογική δικαιολογεί την πρότερη στήριξη του προέδρου του ΠΑΟ στην υποψηφιότητα του ΠΚ στην ηγεσία της Σουπερλίγκα? εαν εισαι -ειμαι-ειμαστε διατεθημενοι να πιστεψουμε οτι τα εβαλαν κατω,καταλαβαν οτι εχουμε φτασει στον πατο,δεν παει πιο κατω,κ αποφασισαν οτι πρεπει να σταματησουν τις ηλιθιοτητες του στυλ "ο μπαμπας μου ειναι πιο δυνατος" "ναι αλλα ο δικος μου την εχει μεγαλυτερη", τοτε υπαρχει λογικη για τη στηριξη της υποψηφιοτητας... σου δειχνω,οτι παροτι τοσα χρονια εχω τρομερα παραπονα απο τη διαιτησια, εμπιστευομαι κ πιστευω το λογο σου για τη νεα αρχη που παμε να κανουμε,γιαυτο κ σε στηριζω... (ολα αυτα σε μια ιδανικη κοινωνια,πολυ πολυ μακρια απο το ελλαντα)!!! ΥΓ:ειλικρινα καντισκυ,επειδη σε σεβομαι, μπορω να ακουσω τα παντα απο εσενα,οπως κ απο ολους γαβρους (βλ. βαιπερ). αλλα σε παρακαλω,μην μου ξαναπεις για πρασινη προπαγανδα κ πρασινα μμε... απο την ημερα που το συζητησαμε, σα να με......."επιβεβαιωνουν" καθε ημερα που περναει νιωθω...
KaizerSoze Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2006 Διοτι πως αλλιως θα εχουμε συμπνοια στα τηλεοπτικα και το Στοιχημα εκει που εχουμε τα χοντρα φραγκα? Εδω ρε συ εβγαλε ανακοινωση εναντιον των ιδιων του των οπαδων!!!ΕΜΕΙΣ ΕΙΜΑΣΤΕ Ο ΕΧΘΡΟΣ ΣΩΦΕΡΑΚΟ,μπαρβο σου αρχιλαμογιο υγ. Και μην πειτε "Σιγα μην εχει αναγκη τα φραγκα ο Τζιγγερ" εκτος αν πιστευετε οτι πισω απο τον Τζιγγερ ειναι ΕΝΕΡΓΑ ο Βαρδης.Η ΜοτορΟιλ εκλεισε οικονομικο ετος με 92 ΔΙΣ ΕΥΡΩ ΚΕΡΔΟΣ.Το μισο απο αυτα να επερνε ο Τζιγγερ θαμασταν πρωταθλητες Ευρωπης. Ο Βαρδης λειτουργει απλως σαν μαξιλαρι ΑΝ ΚΑΙ ΕΦΟΣΟΝ υπαρξει οικονομικη αναγκη
Kandinsky Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2006 Αντρέα με κάλυψε ο κάιζερ. Όλα για τα φράγκα είναι και όλοι αυτοί σκοτώνουν και τη μάνα τους για το τάληρο κι όλα τ' άλλα είναι για λαϊκή κατανάλωση. Όσο για την πράσινη προπαγάνδα πιστεύω ότι όπως και στο θέμα της διαιτησίας ο καθένας πράττει το κατά δύναμιν. Και φυσικά αν όλοι εμείς δεν ήμασταν "καλοί αγωγοί" και δεν αγοράζαμε ή δεν παρακολουθούσαμε θα έψαχναν άλλους τρόπους να πουλήσουν ή/και δεν θα υφίσταντο καν.
antreaslam Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2006 Εδω ρε συ εβγαλε ανακοινωση εναντιον των ιδιων του των οπαδων!!!ΕΜΕΙΣ ΕΙΜΑΣΤΕ Ο ΕΧΘΡΟΣ ΣΩΦΕΡΑΚΟ,μπαρβο σου αρχιλαμογιο αυτο το λεω απο την αρχη εγω...κ οταν του απαντησε η ΘΥΡΑ 13, ο απιθανος ταριφας ξανααπαντησε οτι υπηρχε δολος!!!
Kandinsky Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2006 Και για να μιλήσουμε και λίγο σοβαρά, θες κύριε Τζίγγερ προπονητή Ευρωπαίο με γνώσεις, πρωταθλήματα, κλπ? Χώσε τα ζεστά λεφτάκια και πάρε ΣΟΛΙΝΤ! :mrgreen:
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.