Critter Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2006 οσο για το φιλαθλο,σου εξηγησα τη διαφορα...φυσικα ας μιλησει για αλητεια στον ευθυμιαδη,αλλα να πει κ για αλητεια στη ριζουπολη...2 μετρα κ 2 σταθμα,απο φυλλαδες που αυτοαποκαλουνται,και πωλουν τον εαυτο τους ως αντικειμενικες,ειναι ντροπη... Ο Φιλαθλος μετα τη ριζουπολη ειπε ουσιαστικα οτι και εσεις οι βαζελοι. Αν θυμαμαι καλα, παρα τα λεγομενα αισχη των ολυμπιακων, εσεις οι ιδιοι δεν δικαιολογουσατε τους παιχτες σας γιατι ειναι επαγγελματιες, ξερουν την ελληνικη πραγματικοτητα και έχουν παιξει κιαλλες φορες κατω απο συνθηκες τρομοκρατειας. Σωστα? Δεν ακουσα βαζελο να πει "Χασαμε αποκλειστηκά απο την τρομοκρατεια".. Αρα που ειναι το λαθος να γραψει "Μαγκια του ολυμπιακου" και φυσικα στα αρθρα του να λεει λεπτομερειες για ολα οσα συναιβησαν απο την κερκιδα? Γιατι τα ελεγε, ολοι τα λεγανε.
antreaslam Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2006 Αν θυμαμαι καλα, παρα τα λεγομενα αισχη των ολυμπιακων, εσεις οι ιδιοι δεν δικαιολογουσατε τους παιχτες σας γιατι ειναι επαγγελματιες, ξερουν την ελληνικη πραγματικοτητα και έχουν παιξει κιαλλες φορες κατω απο συνθηκες τρομοκρατειας. Σωστα? Δεν ακουσα βαζελο να πει "Χασαμε αποκλειστηκά απο την τρομοκρατεια".. 1)ε οχι κ λεγομενα 2)εγω,η μοναδικη απαιτηση που ειχα απο εκεινη την ομαδα,ηταν να βγει για προθερμανση...ετσι κ αλλιως,σιγουρα θα πετυχαινατε καποιον παιχτη. 3)ο οποιοσδηποτε παιχτης,δε δεχοταν να παιξει στη ριζουπολη,θα ειχε την αμεριστη κατανοηση μου 4)οποιος εμπαινε να παιξει,θα ηθελα να δω λιγο περισσοτερο παθος 5)οταν μετα απο καποιο καιρο,που ηρεμησαν τα πραγματα,μαθευτηκαν τα πραγματικα γεγονοτα (σπασμενες πορτες κ τζαμια,τουβλα κ δυναμιτακια στα αποδυτηρια,επιθεση στο πουλμαν,μπραβοι να κυκλοφορουν ανενοχλητοι),τοτε ολοι δωσαμε πολυ παραπανω ελαφρυντικα,καθοτι αυτα δεν τα ειχαμε δει-μαθει-ακουσει 6)ο φιλαθλος,κ ο καθε φιλαθλος,ερχεται να πουλησει εκδουλευση στον καθενα.απλα φιλε κριτερ,επιμενω οτι εχεις αδικο,κ οτι δεχεσαι την εκδουλευση του φιλαθλου γιατι σε συμφερει (σκεψου,θα συμφωνουσες με ενα εξωφυλλο,"καλα του εκαναν του ευθυμιαδη,αφου τους σφαζει ετσι μεσα στο σπιτι τους"?_? 7)δυστυχως,βλεπω οτι πολλοι οπαδοι του οσφπ,ακομα κ τωρα,συνεχιζουν κ επικροτουν (στη χειροτερη),ή κανουν την κοινως λεγομενη "παπια" στην καλυτερη,κ κρυβονται πολυ επιτυχημενα πισω απο το δαχτυλο τους για τα γεγονοτα της ριζουπολης.ειναι τουλαχιστον θλιβερο κατα τη γνωμη μου 8) Κ επιμένω οτι ΜΠΑΛΑ δεν έχεις παίξει, πόσο μάλλον τερματοφύλακας. οχι,δεν εχω παιξει επαγγελματικα,εχω παιξει ερασιτεχνικα.αν επαιζα επαγγελματικα,θα ειχα την ευθυνη να βγαζω τετοια σουτ. αν εσυ,στο παιχνιδι με τον παναθηναικο,σουταρει φαουλ ενας μετριος παιχτης(οχι ο ρομπερτο καρλος ή ο κουμαν),πχ ο σεριτς απο τα 40 μετρα(δυνατο), η μπαλα χωρις να βρει πουθενα κ χωρις ιδιαιτερα φαλτσα,φανει να καταληγει στη ΜΕΣΗ του τερματος,κ ο αντωνακης,σηκωσει το χερι του να μυρισει τη μασχαλη του,μπορεις να τον χειροκροτησεις για την προσπαθεια... Λοιπόν ο Τζίγγερ μαθαίνει αλλά σιγά σιγά. στου κασιδι το κεφαλι??? Τι έγινε ωρέ παιδιά?? Με τον Μαρκαριάν θα βγάλουμε τη χρονιά πάλι?? λεγε μου τετοια,να σταματησω απο τωρα την ενασχοληση με το αθλημα... ΥΓ:κανενα σχολιο απο τους γαβρους που ουρλιαζαν ενα μηνα για τη διαιτησια κ την ευνοια ρε παιδια? (δε μιλαω για τους σοβαρους γαβρους,μιλαω για τους υπολοιπους)!
revil Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2006 θυμασαι το λουτσιανο?Ο τυπακος ειχε βαλει φαουλ στο Νικοπολιδη λιγο πιο μπροστα απο τη σεντρα,στο 1-4. Γενικα ρε δικε μου ειναι να σου πιασει και τοτε ολα μπορει να γινουν,μπαλιτσα ειναι και ειναι πορνη οπως ειχε πει και ο Γιατσεκ
antreaslam Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2006 ρεβιλ,του λουτσιανο,ειναι ΑΠΙΑΣΤΟ,γιατι η μπαλα παιρνει μια απιστευτη τροχια, κ ανεβαινει συνεχεια,μεχρι να φτασει στο τερμα. αυτο που λεω τοση ωρα,ειναι απλα οτι το επνιξε,οχι το εστησε! τη μπαλα πορνη,την ειχε πει ο οσιμ νομιζω! ΥΓ:οριστικο ναυαγιο με τον μπαγεβιτς.
andrip Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2006 πράγματι καμία σχέση το φάουλ του λουτσιάνου (εε) με τούτου εδώ. Κι ο ρομπέρτο κάρλος είχε βάλει απο τη σέντρα κι όχι σε όποιον όποιον, στον μπαρτέζ στο peak της καριέρας του δε λέει κάτι.
Kandinsky Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2006 Όντως ο Όσιμ το είχε πει περί πόρνης μπάλας. Δε σχολιάζω άλλα κύριοι διότι δεν είδα κανένα ματς. Απ' ότι καταλαβαίνω πάντως πάλι υπερθέαμα είδαν όσοι είδαν....
adi32 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2006 νεο μεγαλο θεμα ανοιξε γιατι εφαγε το γκολ ο Αμπαρης κι αν επρεπε να το φαει ή οχι
Critter Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2006 Απ' ότι καταλαβαίνω πάντως πάλι υπερθέαμα είδαν όσοι είδαν.... Ο Ολυμπιακος ηταν αισθητα βελτιωμενος. Αλλαξε αρκετες φορες περισσοτερες απο 2 πασες αν σου λεει κατι αυτο . Αν μη τι αλλο ενθαρυντικα σημαδια.
blueviper Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2006 Όταν αλλάξει και αρκετές φορές περισσότερες από 3 πάσες, προβλέπω να βγαίνουμε στην πλατεία Κοραή με πυροτεχνήματα! Σε σχέση με το χθεσινό παιχνίδι του Παναθηναϊκού, χωρίς καμία οπαδική εμπάθεια και με τη βεβαιότητα πως εκφράζω όποια άποψη θα εξέφραζα αν στη θέση του τη δεδομένη στιγμή ήταν ο Ολυμπιακός...καλύτερα που δε μέτρησε στο τέλος το γκολ. Η ομάδα νοσεί βαρύτατα τη δεδομένη στιγμή και το μόνο που δε θα χρειαζόταν θα ήταν, αφενός η συντήρηση της νοοτροπίας περί πελατειακής σχέσης, αφετέρου το ρίξιμο στάχτης στα μάτια σε μερίδα κόσμου του, που δεν αποκλείω στο τέλος να επευφημούσαν για τη μαγκιά που έδειξαν ανατρέποντας το αποτέλεσμα. Δε χρειάζονται πολλά για να πιστέψουμε πως "το τρένο ξεκίνησε" (για να δανειστώ φράση που διάβασα στο thread της ΑΕΚ) και να συνεχιστεί το γαϊτανάκι της υποκρισίας. Και για να προλάβω...την ίδια νοοτροπία κουβαλούσα κι όταν ασκούσα κριτική για την εμφάνιση του Ολυμπιακού απέναντι στον ΟΦΗ. Να τους χέσω και τους βαθμούς, όταν βλέπω την ομάδα να παραπαίει και να σέρνεται.
Critter Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2006 6)ο φιλαθλος,κ ο καθε φιλαθλος,ερχεται να πουλησει εκδουλευση στον καθενα.απλα φιλε κριτερ,επιμενω οτι εχεις αδικο,κ οτι δεχεσαι την εκδουλευση του φιλαθλου γιατι σε συμφερει (σκεψου,θα συμφωνουσες με ενα εξωφυλλο,"καλα του εκαναν του ευθυμιαδη,αφου τους σφαζει ετσι μεσα στο σπιτι τους"?_? Αυτα που λες μεχρι το 5 τα προσπερανω γιατι εκτενη αναλυση του τι εγινε στη ριζουπολη δεν θα κατσω να ξανακανω. Το μονο που θα πω επειδη ημουνα μεσα ειναι οτι εγιναν πολλά, κακώς φυσικα αλλα ποτε δεν ξεπερασαν την ΚΛΑΣΣΙΚΗ ελληνικη καφριλα. Εχουν συμβει πολλακις (μεχρι και πυροβολισμοι στην φιλαδελφια). Τωρα το τι εγινε στη φυσουνα, δεν ημουν μεσα, δεν ησουν μεσα, επομενως δεν δεχομαι αυτα που λεει ο Πρωταθλητης (αγια ολα), ουτε αυτα που λεει η derby (κολαση ολα).Εσυ αν τα δεχεσαι, προβλημα σου. Επομενως για μενα 0 ελαφρυντικα. Εμενα φιλε μου δεν μου πουλαει κανεις εκδουλευση γιατι και νοημονας ανθρωπος ειμαι και εφημεριδες δεν παιρνω και καφρος δεν ειμαι. Επισης αποκλειετε να υπηρχε εφημεριδα που να εγραφε αυτο που λες. Ακομα και οι δικες σας (χαριν διπλωματιας φυσικα) δεν γραψανε "καλα του κανανε του ευθυμιαδη" απλα τα ανεφεραν ως αμελητεα γεγονοτα. Επισης δεν θα κολαγε πουθενα αυτο το εξωφυλλο γιατι ολοι μα ολοι ξερουμε οτι ολα γινανε για το πεναλτι, το οποιο ητανε κανονικο και μετα το γυρισατε στο οτι σφυριζε αναποδα τα φαουλ. Θυμαμαι χαρακτηριστηκα στη δικη της δευτερας τους ειδημονες να δειχνουν μια φαση που ειχε γινει πριν 2 λεπτα πριν το πεναλτι, οπου ενας ολυμπιακος εκτελει ενα φαουλ χωρις να εχει στηθει η μπαλα (ετσι εκτελουνται αν και παρανόμως ακομα και στο ch.l η πλειοψηφια των φαουλ) και στη συνεχεια της φασης (αφου εχει παει πανω κατω η μπαλα 2 φορες), γινεται το πεναλτι. Εν παση περιπτωση αν ειχε ληξει 1-0 δεν θα γινοτανε τπτ. 7)δυστυχως,βλεπω οτι πολλοι οπαδοι του οσφπ,ακομα κ τωρα,συνεχιζουν κ επικροτουν (στη χειροτερη),ή κανουν την κοινως λεγομενη "παπια" στην καλυτερη,κ κρυβονται πολυ επιτυχημενα πισω απο το δαχτυλο τους για τα γεγονοτα της ριζουπολης.ειναι τουλαχιστον θλιβερο κατα τη γνωμη μου Σου εξηγησα παρανω γιάυτο λεγοντας τη λεξη "κακως", κατι το οποιο ποτε μα ποτε δεν εχω ακουσει για τον ευθυμιαδη απο σας. Αλλωστε οτι και να γραψετε ειμαι σιγουρος οτι το ευχαριστηθηκατε, κακα τα ψεματα. ΥΓ:κανενα σχολιο απο τους γαβρους που ουρλιαζαν ενα μηνα για τη διαιτησια κ την ευνοια ρε παιδια? (δε μιλαω για τους σοβαρους γαβρους,μιλαω για τους υπολοιπους)! Οποτε δεν απανταω!
antreaslam Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2006 νεο μεγαλο θεμα ανοιξε γιατι εφαγε το γκολ ο Αμπαρης κι αν επρεπε να το φαει ή οχι ακριβως αυτο εννοουσα οταν ελεγα για σοβαρους γαβρους! δεν ανοιξα κανενα νεο θεμα,ειπα μια ποδοσφαιρικη γνωμη,οτι το γκολ ειναι πνιξιμο του αμπαρη.οπως κ στο σηφακη,στο λαθος του με τον γαβρο,ειχα πει οτι ειναι ΑΠΛΑ ΛΑΘΟΣ,κ οτι σκεφτειτε τους γαβρους πως θα αντιδρουσαν αν το ειχε κανει με εμας... κ πριν αλεκτωρ .....να σου ο χελακης,ο μπαμπης κ η παλιοπαρεα των αντικειμενικων,ο πρωταθλητης ,με τις γνωστες βλακειες του,ο εμετικος φιλαθλος,κ ολοι αυτοι οι αντικειμενικοι του κωλου,που θεωρουν το πιο φυσιολογικο στησιμο,να χανεις 3-0 με 5 ευκαιριες του αντιπαλου,να κανεις το 3-3,καπακια κ αλλη ευκαιρια του αντιπαλου,ο διαιτητης να σε στηνει στη γωνια παρεα με τον αλητη μακροπουλο(ή μαρκοπουλο?)?,κ στο 94,ο αμυντικος να διωχνει πανω (ή μαλλον ΜΕΣΑ)στη γραμμη....αυτο ειναι στημενο?????????????????????
antreaslam Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2006 κριτερ,επειδη ειλικρινα,μου ανεβαινει το αιμα στο κεφαλι οποτε μιλαω με γαβρους για τη ριζουπολη,το σταματαω εδω,παροτι σε βρισκω οφσαιντ σε παρα πολλα-αλλα εδω δεν αλλαξες γνωμη τοσα χρονια μετα,θα αλλαξεις τωρα?. για τον ευθυμιαδη,εχω προκαλεσει οποιον γαβρο θελει,να ερθει να δουμε μαζι ολο το παιχνιδι,κ να μετρησουμε αναποδα σφυριγματα...αν τα βγαλει ο ιδιος ο γαβρος,κατω απο 40 υπερ του οσφπ,ανακαλω την οπαδικη μου ταυτοτητα,κ αρχιζω την ενασχοληση με το θαλασσιο σκακι,ποου ουτως ή αλλως φαινεται να γινεται το αγαπημενο μου αθλημα μετα τις εμφανισεις της ομαδας μου! blueviper,συμφωνω απολυτα με ολα αυτα που λες. αλλα στο ποδοσφαιρο,υπαρχει ενας ΠΟΛΥ ΜΕΓΑΛΟΣ παραγοντας,που λεγεται ψυχολογια. αυτη τη μαμημενη λοιπον,δεν εχει δικαιωμα να την παιρνει ο καθε διαιτητης απο την ομαδα (μπορουν να αυτοκαταστραφουν κιολας,ευκολα,χωρις βοηθεια)! και ναι ρε φιλε,κ ο γαβρος σερνοταν με τον οφη,αλλα μια το οφσαιντ,2 αναποδα φαουλ,2 κιτρινες που δε δοθηκαν,συν την τυχη,κ την ικανοτητα του γαβρου οταν πιεζει,το γυρισε το παιχνιδι,κ τους πηρε τους 3 βαθμους. ειναι το παραπονο που μου ειχε εκφρασει ο μπασινας,μετα το 2-4,με τον φουστη παπαδακο: "τα δικα μας,ειναι φαουλ,τα δικα τους γιατι να μην ειναι?"? (κ ειχε συνεχισει για πολυ ωρα να μιλαει βεβαια)! δηλαδη,δεν το θεωρω σταχτη στα ματια των παναθηναικων που βλεπουν ποδοσφαιρο,το να μετρησει το γκολ,κ να φυγεις νικητης με 3-4.το θεωρω κωλοφαρδο,ναι,το θεωρω μαγκια,το θεωρω βλακεια του οφη που κλειστηκε,αλλα μεχρι εκει.δε θα εκσπερματωνα κιολας για αυτην την νικη.αλλα δε γουσταρω να μου την κλεβουν ρε φιλε... το ευτυχως που δεν το μετρησε η κουφαλα ο εποπτης(στην προηγουμενη σελιδα παραθετω κ τα αλλα κατορθωματα του "κυριου"),ειναι για τα εξωφυλλα των αντικειμενικων κωλ*φυλλαδων σημερα.... τα σκεφτομαι κ με πιανει συγκρυο... ΥΓ: καντισκυ,δεν ειδες τον παναθηναικο?εχασες απιστευτο υπερθεαμα! αντε τωρα να πειρμενεις να παιξει μπαρτσα με ρεαλ για να ξαναδεις τετοια μπαλα!!!!
johnnyestia Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2006 Αηδίες οι εφημερίδες, δεν ξαναδίνω φράγκο στους καραγκιόζηδες. Απορώ σε ποιό ματς είδανε το στήσιμο. Σε αυτό όπου ο ΟΦΗ έβαλε 3 γκόλ και άμα δεν ήταν και σε καλή μέρα τα αντανακλαστικά του Εμπέντε ή αν ήταν λιγο πιό εύστοχος ο Σφακιανάκης θα είχε βάλει άλλα 3 ή στο παιγνίδι με τον Ολυμπιακό, όπου ο ΌΦΗ προηγήθηκε 1-0 και μετά έκατσε και περίμενε μέχρι η αξιοθρήνητη επίθεση του Ολυμπιακού να τον ισοφαρίσει, και με την ισοφάριση του έκανε και δώρο άλλο ένα? Είχα αρκετό καιρό να δώ τόσο συγκλονιστικό παιγνίδι στο πρωταθληματάκι μας, και έχω τον φίλαθλο (ο θεός να τον κάνει) να γράφει με κεφαλαία για μαϊμούδες και αλλάνες. Εγώ το ευχαριστήθηκα σαν ματς, και ας στενοχωρήθηκα σαν ΟΦΗτζής που χάσαμε τέτοια νίκη. ΥΓ. Δεν λέω, παλιότερα ειδικά επί Θοδωρή Βαρδινογιάννη υπήρχαν πελατειακές σχέσεις ΟΦΗ-ΠΑΟ, ειδικά όταν ο ΟΦΗ έκανε μόνο νίκες στο Ηράκλειο και έχανε μόνο από τον ΠΑΟ αλλά: 1. Ο ΟΦΗ είναι η μοναδική ομάδα που άφησε τον ΠΑΟ εκτός Ευρώπης, κλέβοντάς του την ισοπαλία στο ΟΑΚΑ σε μάτς-τελικό. 2. Επίσης είναι λογικά η μοναδική ομάδα που έριξε πεντάρα στον ΠΑΟ μέσα στο ΟΑΚΑ στο επαγγελματικό πρωτάθλημα (3-5). 3. Στους φίλαθλους Ολυμπιακούς που τους ξενίζει η ανατροπή, να θυμίσω την επική ανατροπή του ΟΦΗ στο καραϊσκάκη, από 4-0 στο ημίχρονο, σε 4-5 τελικό. (Ναι, ο ΟΦΗ έχει ρίξει και στους 2 πεντάρα και απομένει η ΑΕΚ!!)
crach13 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2006 Αηδίες οι εφημερίδες, δεν ξαναδίνω φράγκο στους καραγκιόζηδες. Απορώ σε ποιό ματς είδανε το στήσιμο. Σε αυτό όπου ο ΟΦΗ έβαλε 3 γκόλ και άμα δεν ήταν και σε καλή μέρα τα αντανακλαστικά του Εμπέντε ή αν ήταν λιγο πιό εύστοχος ο Σφακιανάκης θα είχε βάλει άλλα 3 ή στο παιγνίδι με τον Ολυμπιακό, όπου ο ΌΦΗ προηγήθηκε 1-0 και μετά έκατσε και περίμενε μέχρι η αξιοθρήνητη επίθεση του Ολυμπιακού να τον ισοφαρίσει, και με την ισοφάριση του έκανε και δώρο άλλο ένα? Είχα αρκετό καιρό να δώ τόσο συγκλονιστικό παιγνίδι στο πρωταθληματάκι μας, και έχω τον φίλαθλο (ο θεός να τον κάνει) να γράφει με κεφαλαία για μαϊμούδες και αλλάνες. Εγώ το ευχαριστήθηκα σαν ματς, και ας στενοχωρήθηκα σαν ΟΦΗτζής που χάσαμε τέτοια νίκη. ΥΓ. Δεν λέω, παλιότερα ειδικά επί Θοδωρή Βαρδινογιάννη υπήρχαν πελατειακές σχέσεις ΟΦΗ-ΠΑΟ, ειδικά όταν ο ΟΦΗ έκανε μόνο νίκες στο Ηράκλειο και έχανε μόνο από τον ΠΑΟ αλλά: 1. Ο ΟΦΗ είναι η μοναδική ομάδα που άφησε τον ΠΑΟ εκτός Ευρώπης, κλέβοντάς του την ισοπαλία στο ΟΑΚΑ σε μάτς-τελικό. 2. Επίσης είναι λογικά η μοναδική ομάδα που έριξε πεντάρα στον ΠΑΟ μέσα στο ΟΑΚΑ στο επαγγελματικό πρωτάθλημα (3-5). 3. Στους φίλαθλους Ολυμπιακούς που τους ξενίζει η ανατροπή, να θυμίσω την επική ανατροπή του ΟΦΗ στο καραϊσκάκη, από 4-0 στο ημίχρονο, σε 4-5 τελικό. (Ναι, ο ΟΦΗ έχει ρίξει και στους 2 πεντάρα και απομένει η ΑΕΚ!!) Γεια σου ρε Οφαρα με τις πενταρες σου!!
johnnyestia Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2006 Γεια σου ρε Οφαρα με τις πενταρες σου!! Αυτά είναι περασμένα μεγαλεία από μιαν εποχή όπου ο ΟΦΗ κέρδισε το κύπελλο, δικαιούνταν όσο και η Λάρισα ένα πρωτάθλημα αλλά δεν το πήρε, στελέχωνε σε μεγάλο ποσοστό την εθνική ομάδα που είχε πάει στο μουντιάλ του 90' κτλ κτλ. Τώρα δυστυχώς δεν βλέπω φώς στην άκρη του τούνελ, με ηλετροσόκ κρατιόμαστε στην Α'. Μόνο φέτος τουλάχιστον παίζουμε και λίγο μπαλίτσα μπροστά, γιατί από άμυνα...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.