kickeras Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2006 Θα μου λυσετε μια απορία? Εντάξει, είμαστε άθλιοι, εντάξει το γυρίσαμε ενάντια στον όφη-real, εντάξει ίσως έπρεπε να χαμε κάποια σφυρίγματα με το μέρος μας και εντάξει βαριέμαι να μιλάω για διαιτησίες. Εξάλλου ας παίξουμε μπάλα πρώτα. Αλλά ως απορία φιλάθλου, γιατί όποτε παίζουμε χάλια και νικάμε είμαστε σε όλα τα media τελειωμένοι ενώ όταν παίζει ο γάβρος χάλια και κερδίζει είναι πρώτος στο "χωριό" και ρελαντί? Και γιατί όταν έπαιζε η άεκ στο καραισκάκη και γινότανε ο πανικός, τον βασσάρα δεν τον έπιανε τίποτα, ενώ σε άλλα παιχνίδια απειλούνε διακοπές για ένα πανό ή δίνουνε offside 15 μέτρα πίσω? Πραγματικά το χω απορία....:???:
antreaslam Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2006 "ΥΓ:βεβαια,το πνιξιμο του αμπαρη,εγινε....φωτοβολιδα του μαριτς.... " Καλά antreaslam εσυ το βιολί-βιολάκι. Παντού βλέπεις πράγματα κ καταστάσεις, το γκολ του Ριβάλντο επιθετικό φάουλ, η βολίδα πνίξιμο...κ έχουμε συνέχεια (!) Πρέπει να δεις κ κανα φάουλ του Ζουνίνιο η να παίξεις καμια φορά κ μπάλα στη ζωή σου να δεις τι ταχύτητα πιάνουν ορισμένα σουτ! Δε προλαβαίνεις να κουνηθείς (!) Κάτσε λίγο τέρμα να δεις την γλύκα (!) Υ.Γ και δε βγάζουν κ την ταχύτητα των σουτ πλέον, στατιστικά της πλάκας. Κάποτε την έβγαζαν αμέσως... πες μας τι πινεις,εσυ κ δε μας δινεις... αν αυτο δεν ειναι πνιξιμο (σουτ απο 40 μετρα),τοτε,i rest my case...
EKTELESTES Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2006 παίξε μπάλα πρώτα 1 φορά στη ζωή σου, εκτός απο τα pc k playstation κ βγάλε λίγο τα πράσινα ματομπούκαλα.
Arxon Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2006 Θα μου λυσετε μια απορία? Εντάξει, είμαστε άθλιοι, εντάξει το γυρίσαμε ενάντια στον όφη-real, εντάξει ίσως έπρεπε να χαμε κάποια σφυρίγματα με το μέρος μας και εντάξει βαριέμαι να μιλάω για διαιτησίες. Εξάλλου ας παίξουμε μπάλα πρώτα. Αλλά ως απορία φιλάθλου, γιατί όποτε παίζουμε χάλια και νικάμε είμαστε σε όλα τα media τελειωμένοι ενώ όταν παίζει ο γάβρος χάλια και κερδίζει είναι πρώτος στο "χωριό" και ρελαντί? Και γιατί όταν έπαιζε η άεκ στο καραισκάκη και γινότανε ο πανικός, τον βασσάρα δεν τον έπιανε τίποτα, ενώ σε άλλα παιχνίδια απειλούνε διακοπές για ένα πανό ή δίνουνε offside 15 μέτρα πίσω? Πραγματικά το χω απορία....:???: ρε παιδια ελεος με την καραμελα της διαιτησιας...Δηλαδη δεν βλεπετε τα χαλια που εχουν οι ομαδες σας???Ο Ολυμπιακος για μενα επισης δεν βλεπεται αλλα σε σχεση με τους υπολοιπους οπως και να το κανουμε εχει διαφορα. Εγω προσωπικα απο τα 6 παιχνιδια εχω δει τον Ολυμπιακο να παιζει μπαλα για 100 λεπτα. Αυτα απο οτι φαινεται ειναι αρκετα για να κερδιζει τους υπολοιπους στο Ελλαδισταν.
antreaslam Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2006 παίξε μπάλα πρώτα 1 φορά στη ζωή σου, εκτός απο τα pc k playstation κ βγάλε λίγο τα πράσινα ματομπούκαλα. χαχαχαχα....μηπως πισω απο το προσωνυμιο εκτελεστες,κρυβεται ο θεμος,ή ο πουλοπουλος?μηπως ο χελακης,ή λες ο ξυδης? δεν καταλαβα πως ακριβως εκρινες οτι δεν εχω παιξει μπαλα. επειδη θεωρω ΠΝΙΞΙΜΟ σουτ απο τα 40 μετρα,ΑΚΡΙΒΩΣ στη μεση του τερματος,σε στημενη φαση,χωρις τρελλα φαλτσα? επειδη βλεπω ενα τερματοφυλακα,να σηκωνει το χερι του γιατι εχει συγκαει η μασχαλη του,κ να κοιταζει την μπαλα σαν τον απιθανο πολετι(παλιος τερμαφυλακας του οσφπ)? δεν λεω οτι ειναι ΣΤΗΣΙΜΟ,λεω οτι ΠΝΙΞΙΜΟ.... κ αν τελος παντων,δε μπορεις να καταλαβεις τη διαφορα,ή δε θελεις να την καταλαβεις,ειναι δικαιωμα σου... ομως,μπορεις να πας στο δικο σου τοπικ,να πανηγυρισεις για την υπεροχη οβιδα του αερινου ρομπερτο μαριτς,που εκανε ολοκληρο μπουφον να μεινει ακινητος... ρε παιδια ελεος με την καραμελα της διαιτησιας...Δηλαδη δεν βλεπετε τα χαλια που εχουν οι ομαδες σας???Ο Ολυμπιακος για μενα επισης δεν βλεπεται αλλα σε σχεση με τους υπολοιπους οπως και να το κανουμε εχει διαφορα. Εγω προσωπικα απο τα 6 παιχνιδια εχω δει τον Ολυμπιακο να παιζει μπαλα για 100 λεπτα. Αυτα απο οτι φαινεται ειναι αρκετα για να κερδιζει τους υπολοιπους στο Ελλαδισταν. σορρυ ρε αρχον,αλλα ειμαι ΠΟΛΥ φορτωμενος σημερα... φυσικα κ βλεπω τα χαλια της ομαδας μου,τα οποια ειναι ΑΠΕΡΙΓΡΑΠΤΑ! αυτο σημαινει μηπως,οτι πρεπει να μου κοβουν οφσαιντ πισω απο το κεντρο? πρεπει να μου ακυρωνουν γκολ? πρεπει να ευνοουν τον κυριο κ μοναδικο αντιπαλο μου,σε ντερμπυ μαλιστα,που ειναι πιθανον να χασει βαθμους,αφου πρωτα εχει ευνοηθει κ στο παιχνιδι με τον οφη? (οπως φυσικα ευνοηθηκα κ εγω με την ξανθη,το εχω ξαναπει)! αυτο που λεει το παληκαρι,δεν ειναι ΜΟΝΟ για τη διαιτησια. ειναι οτι ο οσφπ σερνεται,κερδιζει,κ οι φυλλαδες τον αποθεωνουν. ο παο οταν σερνεται κ κερδιζει,ακουει κ κραξιμο! ΥΓ:καντισκυ,ξερεις οτι σε σεβομαι,και ειλικρινα,μετα τη σημερινη αντιμετωπιση απο τις αντικειμενικες φυλλαδες,θα ηθελες να ξανακανουμε την κουβεντα περι προπαγανδας?
antreaslam Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2006 βρηκα κ αυτο που εψαχνα,γιατι δεν εκατσα να δω τις φασεις ξανα το βραδυ... σπορταιμ,σημερινη.. Ο Παναθηναϊκός όντας για λύπηση, βρέθηκε πίσω στο σκορ με 3-0, αλλά σε 18' κατάφερε χάρη στη φανέλα και τον Σηφάκη να ισοφαρίσει και εν τέλει να φεύγει και… παραπονούμενος από το γήπεδο, καθώς στο 94ʼ έχασε απίστευτη ευκαιρία για το 3-4. Με ανύπαρκτο πέναλτι προηγήθηκε ο ΟΦΗ, ενώ στο 86' κόπηκε ο Παπαδόπουλος με οφσάιντ που δεν υπήρχε σε φάση για γκολ. Και το αποκορύφωμα: Όπως έδειξε ο τηλεοπτικός φακός, η μπάλα περνάει τη γραμμή στη φάση του 94', γεγονός που ολοκληρώνει την αλλοίωση αποτελέσματος. κ ενα αρθρο για τον απαραδεκτο (εως στημενο),κ σιγουρα ασχετο κ ηλιθιο, εποπτη μακροπουλο,σπορταιμ. Υ.Γ.1: Ο βοηθός Μαυρόπουλος μόνο… βοηθός δεν είναι. Ανακάλυψε πέναλτι και πήρε στο λαιμό του τον Τσαχειλίδη. Υπέδειξε οφ-σάιντ πίσω από τη σέντρα και δεν είδε γκολ στη φάση του 94ʼ. Και να ήταν μόνο αυτά για τον διεθνή βοηθό διαιτητή; Με μια πρόχειρη αναζήτηση βρίσκεις ότι είναι ο ίδιος που είδε οφ-σάιντ πέρυσι στο ΟΑΚΑ στο ΠΑΟ-ΑΕΚ 1-0 (με Μπίσκαν) σε γκολ του Γκέκα, που δεν πήρε χαμπάρι τι έγινε στο επεισόδιο Τζιοβάνι-Κυργιάκου και άφησε ξεκρέμαστο τον Δούρο, που άφησε από θέση οφ-σάιντ τον Τζιοβάνι να βάλει γκολ στον ΠΑΟ πριν μερικά χρόνια και «άφησε» (δήλωσε τραυματίας και δεν πήγε στα τεστ) εκτός Μουντιάλ τον Βασσάρα… Μήπως πρωταγωνιστεί και στο σποτ του SuperSport με τον σταθμάρχη-φιοριτούρα στο σταθμό των τρένων; αρα πραγματι η μπαλα περασε τη γραμμη οπως νομιζα!
Critter Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2006 ο φιλαθλος μιλουσε,μετα τον ευθυμιαδη για αισχος κ αλητεια... Και για πες μας εσυ τι θα επρεπε να γραφει? Υ.Γ : Και οντως, το οτι επαιζες μπασκετ δεν σημαινει οτι μπορεις να αντιληφθεις τι ταχυτητες πιανει η μπαλα στο ποδοσφαιρο και ποσο μπορει να αντιδρασει ενας τερματοφυλακας σε σουτ που γινεται 10 μετρα απο τερμα. Και λεω 10 μετρα απο το τερμα γιατι μεχρι το τοιχος ο τερματοφυλακας δεν εχει οπτικο πεδιο, οποτε βλεπει ξαφνικα αντικειμενο να προσεγγιζει το τερμα με ταχυτητα "100km/h". Αν προσθεσεις οτι περιμενει πως η μπαλα θα παει σε καποια απο τις γωνιες με τεχνικο χτυπημα (μια φυλαει το τοιχος και στην αλλη το περιμενει ο τερματοφυλακας), τοτε γινεται αντιληπτο οτι ενας τερματοφυλακας που λεγεται αμπαρης και οχι μπουφον, μπορει πολυ ανετα να φαει ενα τετοιο γκολ.
Arxon Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2006 σορρυ ρε αρχον,αλλα ειμαι ΠΟΛΥ φορτωμενος σημερα... φυσικα κ βλεπω τα χαλια της ομαδας μου,τα οποια ειναι ΑΠΕΡΙΓΡΑΠΤΑ! αυτο σημαινει μηπως,οτι πρεπει να μου κοβουν οφσαιντ πισω απο το κεντρο? πρεπει να μου ακυρωνουν γκολ? πρεπει να ευνοουν τον κυριο κ μοναδικο αντιπαλο μου,σε ντερμπυ μαλιστα,που ειναι πιθανον να χασει βαθμους,αφου πρωτα εχει ευνοηθει κ στο παιχνιδι με τον οφη? (οπως φυσικα ευνοηθηκα κ εγω με την ξανθη,το εχω ξαναπει)! αυτο που λεει το παληκαρι,δεν ειναι ΜΟΝΟ για τη διαιτησια. ειναι οτι ο οσφπ σερνεται,κερδιζει,κ οι φυλλαδες τον αποθεωνουν. ο παο οταν σερνεται κ κερδιζει,ακουει κ κραξιμο! φιλε μου θα μπουμε σε μια συζητηση που δεν θα βγαλουμε ακρη. Οπως το ντερμπυ και η αθλητικη ηχω ασχολουνται με το να κραζουν τον γαβρο και να αποθεωνουν τον βαζελο ετσι υπαρχουν και εφημεριδες που κανουν το αντιθετο. Οι μεγαλες ομαδες στην Ελλαδα ειναι φυσιολογικο να ευνοουνται αφου αυτη ειναι η νοοτροπια που επικρατει. ΕΓΩ ειμαι ο πρωτος που λεω οτι και ο Ολυμπιακος σερνεται. Αλλα αυτο που γραφουν οτι δηλαδη κερδιζει ενω σερνεται ειναι δυστυχως αληθεια!Αν ο Παναθηναικος επαιρνε το πρωταθλημα θα συνεβαινε ακριβως το αντιθετο. Ακομα και αν σερνοταν θα τον αποθεωναν. Οπως γινεται με τον Ολυμπιακο τωρα. Το κραξιμο βγαινει επειδη θελουν να παιξει μπαλα για να παρουν πρωταθλημα.Τα εχουμε ζησει και εμεις αυτα στον Ολυμπιακο!Την προηγουμενη εβδομαδα εγω τα πηρα με τον πρωταθλητη που εγραφε μπαλαρα ο ΟΛυμπιακος στην Ουκρανια!!!Δηλαδη αν κερδιζε τι θα εγραφε?Πρωταθλητης Ευρωπης ο Ολυμπιακος αφου περασε απο την Ουκρανια??? ΥΓ. Επιμενω οτι τις φυλλαδες τις παιρνουμε για να γελαμε και οχι για να πορωνομαστε. Λογικοι ανθρωποι ειμαστε και εχουμε κριση για να κρινουμε και να δουμε περα απο αυτα που διαβαζουμε.
antreaslam Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2006 μα ρε κριτερ,δεν ειπα εγω οτι το εστησε,ειπα οτι το επνιξε! αν βαλεις,οτι το φαουλ ηταν στα 40 μετρα,αρα το τειχος στα 30 μετρα,η μπαλα προσεγγιζει το τερμα με ταχυτητα 100 χλμ /ωρα αν θελεις,κ ο τερματοφυλακας εχει αρκετο περιθωριο να αντιληφθει τι γινεται,κ ειδικα οταν το σουτ παει ΠΑΝΩ ΤΟΥ (σου θυμιζω φαση του επισης μετριου εμπεντε,στο σουτ του ντρουλιτς στο 80). αυτο που θα ηθελα ειναι μια αντιδραση,κ οχι απλα τσεκαρισμα αν εχει ξυρισει τις μασχαλες του! οσο για το φιλαθλο,σου εξηγησα τη διαφορα...φυσικα ας μιλησει για αλητεια στον ευθυμιαδη,αλλα να πει κ για αλητεια στη ριζουπολη... 2 μετρα κ 2 σταθμα,απο φυλλαδες που αυτοαποκαλουνται,και πωλουν τον εαυτο τους ως αντικειμενικες,ειναι ντροπη...
andrip Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2006 στην τελική καλύτερα που δε μέτρησε το 4ο γκολ. Το τι θα ακούγαμε δε λέγετε. Οι ολυμπιακοί δε μιλάνε για Σηφάκη τώρα γιατί η ασσίστ στον Κωσταντίνου ήταν πολύ καλύτερη ενέργεια απ'ότι με μας. Φανταστείτε να είχαν νικήσει νορμαλ στην Κρητη τι θα γινόταν σήμερα... λαική επανάσταση δεν παίξαμε δεν κερδίσαμε slow the thing... πάλι καλά που έχουμε και το μπάσκετ. Αντε να ξεκινήσει κι εκεί το πρωτάθλημα να γουστάρουμε λίγο
KaizerSoze Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2006 Δεν ξερω τι ειναι χειροτερο Να ειναι ανικανος ή τσιγγουνης ο Τζιγγερ Διοτι φοβαμαι οτι ειναι το πρωτο αρα δεν υπαρχει ελπιδα Η λυση για την μπαλα ειναι μια.Ομπραντοβιτς προπονητης(αποκλειεται να ειναι χειροτερος απο τους τωρινους) και Διαμαντιδης τερματοφυλακας,ετσι κιαλλιως το παλικαρι νομιζω θα συμπληρωσει 10ετια που δεν θα χασει αγωνα αρα μπορει να παιζει Σαββατο-Κυριακη-Τεταρτη-Πεμπτη,εχει κοντα στα 3 μετρα ανοιγμα χεριων,ειναι και 2,02,ποιος να βαλει γκολ?
antreaslam Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2006 Η λυση για την μπαλα ειναι μια.Ομπραντοβιτς προπονητης(αποκλειεται να ειναι χειροτερος απο τους τωρινους) το ειχα προτεινει κ εγω αυτο...τουλαχιστον,το υλικο του θα το διαχειριζεται καλυτερα!!! ΥΓ:ο ταριφας,δεν δειχνει τσιγκουνης...κ αυτο ειναι το προβλημα μαλλον! γιατι αν ηταν τσιγκουνης,θα τα ριχναμε ολα εκει,οπως σωστα λες! ΥΓ2:συμφωνω με αντριπ, οτι ευτυχως που δε μετρησε το 4ο γκολ, γιατι οι αντικειμενικες φυλλαδες ,θα μας ξεσκιζαν για κανα μηνα...(ειδικα ο ευρωτελαλης)!
EKTELESTES Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2006 μα ρε κριτερ,δεν ειπα εγω οτι το εστησε,ειπα οτι το επνιξε! αν βαλεις,οτι το φαουλ ηταν στα 40 μετρα,αρα το τειχος στα 30 μετρα,η μπαλα προσεγγιζει το τερμα με ταχυτητα 100 χλμ /ωρα αν θελεις,κ ο τερματοφυλακας εχει αρκετο περιθωριο να αντιληφθει τι γινεται,κ ειδικα οταν το σουτ παει ΠΑΝΩ ΤΟΥ (σου θυμιζω φαση του επισης μετριου εμπεντε,στο σουτ του ντρουλιτς στο 80).αυτο που θα ηθελα ειναι μια αντιδραση,κ οχι απλα τσεκαρισμα αν εχει ξυρισει τις μασχαλες του! οσο για το φιλαθλο,σου εξηγησα τη διαφορα...φυσικα ας μιλησει για αλητεια στον ευθυμιαδη,αλλα να πει κ για αλητεια στη ριζουπολη... 2 μετρα κ 2 σταθμα,απο φυλλαδες που αυτοαποκαλουνται,και πωλουν τον εαυτο τους ως αντικειμενικες,ειναι ντροπη... Καταρχήν το σουτ περνάει ανάμεσα κ λίγο πάνω απο το τείχος κ όχι πλάγια, κ αν δεις το ριπλέι θα δεις τον Αμπάρη να κινείται αρχικά προς τα δεξιά κ τελευταία στιγμή να βλέπει οτι η μπάλα πάει αριστερά του. Κ επιμένω οτι ΜΠΑΛΑ δεν έχεις παίξει, πόσο μάλλον τερματοφύλακας. Και για πες μας εσυ τι θα επρεπε να γραφει? Υ.Γ : Και οντως, το οτι επαιζες μπασκετ δεν σημαινει οτι μπορεις να αντιληφθεις τι ταχυτητες πιανει η μπαλα στο ποδοσφαιρο και ποσο μπορει να αντιδρασει ενας τερματοφυλακας σε σουτ που γινεται 10 μετρα απο τερμα. Και λεω 10 μετρα απο το τερμα γιατι μεχρι το τοιχος ο τερματοφυλακας δεν εχει οπτικο πεδιο, οποτε βλεπει ξαφνικα αντικειμενο να προσεγγιζει το τερμα με ταχυτητα "100km/h". Αν προσθεσεις οτι περιμενει πως η μπαλα θα παει σε καποια απο τις γωνιες με τεχνικο χτυπημα (μια φυλαει το τοιχος και στην αλλη το περιμενει ο τερματοφυλακας), τοτε γινεται αντιληπτο οτι ενας τερματοφυλακας που λεγεται αμπαρης και οχι μπουφον, μπορει πολυ ανετα να φαει ενα τετοιο γκολ. Συμφωνώ 100%.
geovard Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2006 Λοιπόν ο Τζίγγερ μαθαίνει αλλά σιγά σιγά.Τού λείπει η διορατικότητα καί οι σωστοί χειρισμοί.Έπειτα από το πάθημα Μαλεζάνι καί το κανονικό δούλεμα από τον Ιταλό έπρεπε να έχει βάλει μυαλό καί να μην πέσει στην κατάντια Μπάκε.Όταν είχε όλο το χρόνο να κλείσει τον Ντούσκο δεν το έκανε καί τώρα τρέχει καί μάλλον δεν φτάνει.Έχει αποδειχτεί συμβόλαιο ο λόγος τού Μπάγεβιτς καί αν μη τι άλλο έχει αποδείξει τον ανδρισμό του πολλάκις.Δεν είναι πολύ βαρύ έπειτα από τρείς μόλις μήνες να αφήσει στα κρύα τού λουτρού τούς συμπατριώτες του τη στιγμή μάλιστα πού τον λατρεύουν άσχετα από τον αποκλεισμό από την Ευρώπη?Οί φίλαθλοι τα έχουν με τον πρόεδρο πού αποψίλωσε την ομάδα.Γι αυτό φαντάζει τώρα πολύ δύσκολη η κάθοδος τού Ντούσκο.Εκτός καί αν παίζονται συνομωτικές διεργασίες.
Panahs Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2006 SUPERSPORT FM: Απομακρύνεται το ενδεχόμενο ανάληψης της τεχνικής ηγεσίας του Παναθηναϊκού από τον Ντούσαν Μπάγεβιτς. Σήμερα λήγει το τελεσίγραφο των «πράσινων» στον Σερβοέλληνα, που ούτε χθες παραιτήθηκε από τον Ερυθρό Αστέρα. Έτοιμο το εναλλακτικό πλάνο δράσης από τον Γιάννη Βαρδινογιάννη, που φέρεται να έχει έρθει σε συμφωνία με άλλον ξένο τεχνικό που δεν έχει εργαστεί στην Ελλάδα και η πρόσληψη του οποίου θα ανακοινωθεί τις επόμενες ημέρες. SPORTIME: Χαλάει τον γάμο ο... πεθερός! Το άσπρο άλογο τον περίμενε για την κάθοδο στην Αθήνα, αλλά κατά πως φαίνεται δεν θα βγει απ' τον... στάβλο. Σύμφωνα με εξακριβωμένες πληροφορίες του Sportime.gr, ο Ντούσαν Μπάγεβιτς το βράδυ της Κυριακής ζήτησε κι άλλο χρόνο από τον Παναθηναϊκό, αλλά δεν πρόκειται να τον έχει. Οι πράσινοι του διαμήνυσαν πως αν δεν αλλάξει κάτι τη Δευτέρα, θα προχωρήσουν σε συνεργασία με άλλο προπονητή, που έχουν ήδη stand by. Ο Μπάγεβιτς μάλιστα, ακύρωσε τα εισιτήρια που είχε στα χέρια του για σήμερα με προορισμό την Αθήνα. Και όπως όλα δείχνουν, για να γίνει ένας γάμος δεν αρκεί η συναίνεση της νύφης, του γαμπρού, αλλά και του πεθερού (Στόικοβιτς)! :shock: :shock: Τι έγινε ωρέ παιδιά?? Με τον Μαρκαριάν θα βγάλουμε τη χρονιά πάλι??
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.