Προς το περιεχόμενο

Παναθηναϊκός

Bougas

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
επεσε μυνημα στο ημιχρονο, ανοιξτε τα μπουτια και βαλτε τον σηφακη να κανει εξοδους στο υψος της περιοχης μη σας βαλο ολους να πεζετε στην ιεραπετρα στο περιφεριακο!! Βγαλαμε τον οφορικουε που μυριζε γκολ σε καθε φαση, αναθεσαμε και μερικες μυστικες αποστολες στη μιση ομαδα, η αμυνα εκανε τα γνοστα τροχονομικα της, φρρρρ περαστε αναψε πρασινο ....κουτσα κουτσα κοντεψε να γινει και το 3-4

Έχεις δίκιο. Γι΄ αυτό έβαλε και τρίτο στο δεύτερο ημίχρονο, γι΄ αυτό ακύρώθηκε κανονικό γκολ, γι΄ αυτό έκανε πόσες ευκαιρίες ο ΟΦΗ. Είδες το παράρτημα, πάλι έκατσε...

• Απαντ. 18,3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Πάντως όλη αυτή η πρεμούρα με τα τρία συνεχόμενα πέναλτυ που κέρδισε ο Παναθηναϊκός είχε αποτέλεσμα. Πέναλτυ της πλάκας το πρώτο γκολ του ΟΦΗ, στο γκολ που δεν μέτρησε και αποκρούει ο αμυντικός του ΟΦΗ είναι 80 πόντους μέσα η μπάλα. Ο ίδιος επόπτης δίνει και ανύπαρκτο όφσαιντ στον Παπαδόπουλο.

Θέλετε και μια θεωρία συνομωσίας; Τα τρία τελευταία πέναλτυ που έχει χρεωθεί ο Παναθηναϊκός είναι από τον ίδιο διαιτητή.

Κατά τ΄ άλλα, χάλια ήμασταν. Σαν την μύγα μες το γάλα ξεχωρίζει ο Ίβανσιτς (που δεν έκανε προετοιμασία με την ομάδα).

Δημοσ.
αλλα τον παπαδογιαννη και το σκουντη?

Toν Σκουντη τον εχω αχτι,τον ξερω προσωπικα μεσω του πατερα μου πουναι συναδελφος του,μου την σπαει γιατι ενω ειναι τρελος βαζελος ειναι ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ μπασκετικος. Αυτο καθεαυτο φαινεται σωστο ομως ο τυπος γλυφει τον Σοφο,τον Αγγελοπουλο μεχρι και τον Ελληνιαδη γιατι τον συμφερει να ανεβει ο γαυρος....

Και εμενα το να πουλας γαυροσυνη ενω εισαι βαζελος μονο και μονο για να ανεβουν οι μετοχες του κλαδου σου ειναι ελεινο.Εγω φιλε εχω μαθει να μην γλυφω εκει που εφτυνα,ακομα και αν προκειται να μου φερει χρημα

ps: αν θυμαμαι καλα σε παλιότερό σου post ελεγες οτι συμπαθεις τον παπαδογιαννη.

Οχι ως δημοσιογραφο,ως φιλαθλο της ΝεοΥορκαρας...(παμε μωρη αρρωστια Knicks)

Δημοσ.
Ρε παιδια ο Μορις τι εκανε σημερα?Ευθυνεται για 2 γκολ στανταρ!!

Ο Μορρις ξερει περισσοτερη μπαλα αποτι οι υπολοιποι αμυντικοι και αμυντικοι μεσοι μαζι.Ειναι ομως τρομερα επιρεπης στο λαθος!Και δεν εχουμε την πολυτελεια το σεντερ μπακ (ορισμενες φορες και λιμπερο) να κανει λαθη

Γιαυτο εχω προτινει και δεν θα βαρεθω να το λεω...η λυση για το προβλημα του αμυντικου χαφ λεγεται Μορρις.Απο μπαλα ο Μπισκαν,ο Τζιολης,ο Μποβιο και ο ΑΝτρις πρεπει να τους εχει για να φερνουν νερα.Και τουλαχιστον στις γκελες(που θα κανει σιγουρα) θα εχεις 2 μπακ πισω να καλυπτουν.Οχι οπως τωρα που μια στις δυο χαριζει τετ-α-τετ στους αλλους

Πλακα πλακα,ο Εκι αν δε σοβαρευθει θα τριβει παγκο,κ ο Ιβανσιτς,θα παιζει βασικος.Δε μας χαλαει..

To σωστο ειναι να παιξουν και οι 2.Ο Εκι στον αξονα και ο Αντρεας αριστερα

Παρεπιπτοντως εγω βλεπω οτι βελτιονομαστε,περσυ το χασαμε 1η αγωνιστικη,φετος 6η, σε 5 χρονια χτυπαμε πρωταθλημα(ρε αυτο εννοουσαν πλανο 5ετιας? )

Δημοσ.
Ο Μορρις ξερει περισσοτερη μπαλα αποτι οι υπολοιποι αμυντικοι και αμυντικοι μεσοι μαζι.Ειναι ομως τρομερα επιρεπης στο λαθος!Και δεν εχουμε την πολυτελεια το σεντερ μπακ (ορισμενες φορες και λιμπερο) να κανει λαθη

Γιαυτο εχω προτινει και δεν θα βαρεθω να το λεω...η λυση για το προβλημα του αμυντικου χαφ λεγεται Μορρις.QUOTE]

Καί εγώ λέω να προτείνω ότι καλά είναι πλέον να την κάνει από τον Παναθηναικό.Δηλαδή Καραγκούνηδες Μπασινάδες παιδιά τού ΠΑΟ διώχτηκαν κακήν καξώς ενώ κάποιοι νεόκοποι έχουν γεμίσει με πρωταθλήματα την ομάδα ε?Φαίνεται ο Μορρις έχει ασυλία στα απανωτά παιδαριώδη λάθη ποδοσφαίρου αλάνας.Κοίταζε την μπάλλα σαν μοσχάρι καί τού την τσίμπησε ο Οφορίκουε!Με αυτούς τούς παίχτες θα πας μπροστά?Τι περισσότερο περιμένεις από τον Μορρις καί τον κάθε Μορρις.Δεν βλέπετε ότι με την πάροδο τού χρόνου η ποιότητα τού ρόστερ φθίνει συνεχώς?Καλά γιά Βύντρες Δάρλες καί λοιπά κασμίρια τα έχουμε πεί.Ας έρθει ο Μουρίνιο στον ΠΑΟ καί να δούμε αν μπορεί ποτέ να πάρει τον τίτλο από τον Ολυμπιακό μ αυτό το χαμηλό επίπεδο παιχτών.Μόνο οί Ίβανσιτς(Εκι αναπληρωματικός του) ,Έμπεντε έχουν θέση σε μιά ομάδα πού μπορεί να διεκδικήσει κάτι.Αλήθεια τώρα πού το σκέφτομαι ο Μορρις είχε συμμετοχή καί στη φάση τού πέναλτυ?Νομίζω ξεκίνησε η φάση από τη γωνία τού κόρνερ με κόντρα στον Μορρις?Γιά μένα υπήρξε τελείως αρνητικός πρωταγωνιστής.Καί να ακούς δημοσιογράφους να λένε ότι γύρω του ο Μπάγεβιτς θα χτίσει την νέα άμυνα!Ε ρε γλέντια.

Τελειώνοντας θέλω να πω ότι παίχτες σαν το Μόρρις μπορείς να βρείς με το τσουβάλι.Εκανε τέτοια λάθη ο Χένρικσεν ας πούμε?Άλλη κλάση ο άνθρωπος.Να γιατί φθίνει η ποιότητα.

Δημοσ.

Μη διαβάζω μαλακίες για στημένα ρε σεις...

Όσο στημένο ήταν το 3-2 του Ολυμπιακού πέρυσι στη Λιβαδειά, άλλο τόσο ήταν και το σημερινό 3-3 του βάζελου :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Δημοσ.

Παρεπιπτοντως εγω βλεπω οτι βελτιονομαστε,περσυ το χασαμε 1η αγωνιστικη,φετος 6η, σε 5 χρονια χτυπαμε πρωταθλημα(ρε αυτο εννοουσαν πλανο 5ετιας? )

Όπως έχω ξαναπεί το πενταετές πλάνο έχει να κάνει με την μαντική ικανότητα του Τζίκερ. Στο πέμπτο έτος θα αυτοεξοριστεί.

ΑΛΛΙΩΣ ΘΑ ΤΟΝ ΓΑΜΗΣΟΥΜΕ!! :twisted:

:mrgreen:

Δημοσ.
Δεν το είπες όμως όταν έπαιξε με τον Ολυμπιακό όπου δεν ήταν τερματοφύλακας αλλά τροχονόμος.Σήμερα σού κακοφάνηκε πού ήταν κακός?

οτι ναναι φιλε μου. Πιστευω οτι οσο γραφω σαυτο το φορουμ εχω δειξει αν ειμαι βαμενος η οχι. απο εκει και περα φυσικα και λεω οτι και με το γαυρο ηταν τροχονομος και γιαυτο κιολας λεω οτι ειναι απο τους χειροτερους γιατι σε 2 αγωνες που ειδα εκανε τον τροχονομο.

Καλο θα ηταν να γινεις λιγοτερο παναθηναικαρα και να μη πας να σκοτωσεις τον αλλο αν δε καταλαβαινεις τι λεει.Οτι ναναι,λυπαμαι

Δημοσ.
οτι ναναι φιλε μου. Πιστευω οτι οσο γραφω σαυτο το φορουμ εχω δειξει αν ειμαι βαμενος η οχι. απο εκει και περα φυσικα και λεω οτι και με το γαυρο ηταν τροχονομος και γιαυτο κιολας λεω οτι ειναι απο τους χειροτερους γιατι σε 2 αγωνες που ειδα εκανε τον τροχονομο.

Καλο θα ηταν να γινεις λιγοτερο παναθηναικαρα και να μη πας να σκοτωσεις τον αλλο αν δε καταλαβαινεις τι λεει.Οτι ναναι,λυπαμαι

Έλα τώρα revil.Πέφτεις έξω πού με κόβεις άρρωστο Παναθηναικό.Απλώς προσπαθώ να έχω περιφερειακή όραση καί να μη βλέπω τα πράγματα με δύο μέτρα καί δύο σταθμά.Μπορώ κι εγώ να πάω στο τόπικ τού Ολυμπιακού καί να αρχίσω τις υποδείξεις θίγοντας τα κακώς κείμενα.Δεν το κάνω όμως.Έχω ξεπεράσει τη φάση της βίαιης αντιπαράθεσης.Καί αν θέλεις να ξέρεις έρχονται στιγμές πού νοιώθω ντροπή να μιλώ γιά το Ελληνικό ποδόσφαιρο αλλά το κάνω έτσι γιά να είμαστε σε κουβέντα.

Τι στο καλό έχετε πάθει καί όλο νομίζετε ότι ο άλλος πάει να σας τη πέσει άγρια.Δεν υπάρχει τέτοιο θέμα τουλάχιστον από μένα.

Δημοσ.

Ξερεις τι γινεται geovard.

Εγω ειπα οτι ο Σηφακης είναι ενας απιστευτα κακος τερματοφυλακας και συ μου ειπες αν αυτο το ελεγα και στο προηγουμενο παιχνιδι με τον ολυμπιακο.

Εσυ τι λες ρε φιλαρακι,να εβγαλα αποψη σε ενα αγωνα?Απαισιος ειναι.

Τεσπα παμε παρακατω.

btw εγω δε μπηκα για να αρχισω τις αντιπαραθεσεις αλλα για να πω κατι στο οποιο συμφωνεις και συ.Οτι αποτι δειχνει ο Σηφ ειναι για τα πανηγυρια

Δημοσ.

απλα,μια παρατηρηση,γιατι για λιγο καιρο θα εξαφανιστω (επεσε πολυ δουλεια)!

οποιος Παναθηναικος,συνεχιζει κ αγοραζει σημερα,μετα τα σημερινα τους πρωτοσελιδα, sportday,και φιλαθλο, ειναι αξιος της μοιρας του!

(καντισκυ,καταλαβες τι εννοουσα για προπαγανδα απο τα μμε?)?

ΥΓ:βεβαια,το πνιξιμο του αμπαρη,εγινε....φωτοβολιδα του μαριτς....

ΥΓ2:ας πει καποιος στον παπ,οτι επειδη το περιβραχιονιο ειναι ΠΟΛΥ βαρυ σε αυτην την ομαδα,να το δωσει σε κανα αλλο,μπας κ ηρεμησει...

ΥΓ3:ποση ακομα ανοχη στον μορις?

ΥΓ4:παμε ολοι μαζι,για ικανοποιησουμε τη φυλλαδα του ευροτελαλη χελακη,του γραφικου μπαμπη χριστογλου,των αντωνηδων...

ΗΤΑΝ ΣΤΗΜΕΝΟ,οεο ηταν στημενο! μας ακους "θειε"?τους ξεμπροστιαζουμε,οτι πραγματι ηταν στημενο!

ΒΡΕ ΟΥΣΤ!

Δημοσ.

Παλι τα ιδια. Ολες οι ομαδες εχουν παραρτηματα. Αυτο ομως δεν παναπει οτι θα στηνουν και καθε παιχνιδι για παντα. Το χθεσινο παιχνιδι δεν μπορουμε να ισχυριστουμε οτι ηταν στημενο. Υπηρχαν πολλες φασεις που θα μπορουσαν να ειχαν δωσει την νικη και στις 2 ομαδες. Οσο για τον Σηφακη δειχνει το παιδι οτι ειναι ντεφορμε μην πεφτουμε ολοι να τον φαμε.

Υ.Γ. Επειδη ειδα το δευτερο ημιχρονο και οχι το 1ο,ο Οφορικουε γιατι βγηκε αλλαγη?

απλα,μια παρατηρηση,γιατι για λιγο καιρο θα εξαφανιστω (επεσε πολυ δουλεια)!

οποιος Παναθηναικος,συνεχιζει κ αγοραζει σημερα,μετα τα σημερινα τους πρωτοσελιδα, sportday,και φιλαθλο, ειναι αξιος της μοιρας του!

(καντισκυ,καταλαβες τι εννοουσα για προπαγανδα απο τα μμε?)?

ΥΓ:βεβαια,το πνιξιμο του αμπαρη,εγινε....φωτοβολιδα του μαριτς....

ΥΓ2:ας πει καποιος στον παπ,οτι επειδη το περιβραχιονιο ειναι ΠΟΛΥ βαρυ σε αυτην την ομαδα,να το δωσει σε κανα αλλο,μπας κ ηρεμησει...

ΥΓ3:ποση ακομα ανοχη στον μορις?

ΥΓ4:παμε ολοι μαζι,για ικανοποιησουμε τη φυλλαδα του ευροτελαλη χελακη,του γραφικου μπαμπη χριστογλου,των αντωνηδων...

ΗΤΑΝ ΣΤΗΜΕΝΟ,οεο ηταν στημενο! μας ακους "θειε"?τους ξεμπροστιαζουμε,οτι πραγματι ηταν στημενο!

ΒΡΕ ΟΥΣΤ!

αυτα γινονται και θα γινονται παντα στην Ελλαδα απο τα ΜΜΕ. Οι εφημεριδες ειναι χωρισμενες σε διαφορα στρατοπεδα και απλα πρεπει να τις διαβαζεις για να γελας και οχι για να ενημερωθεις.

ΥΓ. Παντως ο Φιλαθλος τα χώνει σε όλους και ειναι η πιο αντικειμενική εφημερίδα κατα την αποψη μου.

Δημοσ.

α,ξεχασα,γιατι βλεπω ολους εδω περα,να αποθεωνουν τον εμπεντε ξαφνικα,οτι εχει καθαρη ευθυνη στη φαση του πεναλτυ (βγαινει σε σημειο που ο επιθετικος ειναι τελειως ακινδυνος,κ δινει αφορμη στο διαιτητη να δωσει πεναλτυ)!

κ φυσικα,ναι,επειδη ειχε παραγινει το αισχος με τα πεναλτυ του παναθηναικου,δεν εχει σημασια αν ο εμπεντε δεν τον βρισκει,ο διαιτητης δειχνει ασπρη βουλα...

τον εποπτη μαυροπουλο,αυτο το γελοιο τυπακι,για το οποιο μεγαλος συνδεσμος του Παναθηναικου εχει κανει επισημη καταγγελια οτι ειναι εγγεγραμενο μελος συγκεκριμενου συνδεσμου του οσφπ,δε θα πω τιποτα.

η φαση του πεναλτι,η φαση του οφσαιντ του παπ,κ η φαση που γινεται μπροστα στα ματια του,που απο πλαγιο υπερ μας το μεταμορφωνει με ενα σφυριγμα,σε φαουλ υπερ τους,που μπορει να μη σημαινει κατι για τη συνεχεια του παιχνιδιου,αλλα διαμορφωνει κλιμα(ακριβως στην επομενη φαση,εφαγαν κιτρινες αντρεας + παπ),δειχνει πολλα...

ΥΓ:ξεχασα να αναφερω αλλη μια φορα,ΠΟΣΟ ΛΙΓΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΜΑΝΤΖΙΟΣ...

ΥΓ2:ρε παιδια...ο σεριτς ηταν στο γηπεδο,ή για αλλη μια φορα σε 1,5 χρονο ειχαν στειλει τη φανελα του?

Δημοσ.

"ΥΓ:βεβαια,το πνιξιμο του αμπαρη,εγινε....φωτοβολιδα του μαριτς.... "

Καλά antreaslam εσυ το βιολί-βιολάκι. Παντού βλέπεις πράγματα κ καταστάσεις, το γκολ του Ριβάλντο επιθετικό φάουλ, η βολίδα πνίξιμο...κ έχουμε συνέχεια (!)

Πρέπει να δεις κ κανα φάουλ του Ζουνίνιο η να παίξεις καμια φορά κ μπάλα στη ζωή σου να δεις τι ταχύτητα πιάνουν ορισμένα σουτ! Δε προλαβαίνεις να κουνηθείς (!)

Κάτσε λίγο τέρμα να δεις την γλύκα (!)

Υ.Γ και δε βγάζουν κ την ταχύτητα των σουτ πλέον, στατιστικά της πλάκας. Κάποτε την έβγαζαν αμέσως...

Δημοσ.
αυτα γινονται και θα γινονται παντα στην Ελλαδα απο τα ΜΜΕ. Οι εφημεριδες ειναι χωρισμενες σε διαφορα στρατοπεδα και απλα πρεπει να τις διαβαζεις για να γελας και οχι για να ενημερωθεις.

ΥΓ. Παντως ο Φιλαθλος τα χώνει σε όλους και ειναι η πιο αντικειμενική εφημερίδα κατα την αποψη μου.

οχι φιλε αρχον,συγγνωμη αλλα δε γινονται αυτα παντα,...

δεν εγιναν ας πουμε,οταν επι 2 χρονια,τελευταια αγωνιστικη,ο αντιπαλος του οσφπ κατεβαζε τα τριτα (ουτε καν τα δευτερα),κ ανοιγε ποδια (ξανθη+αρης)..

ο φιλαθλος μετα τη ριζουπολη μιλουσε για πειραιωτικη μαγκια,μετα τον ευθυμιαδη για αισχος κ αλητεια...

ο φιλαθλος,ειναι η πιο σιχαμενη εφημεριδα για μενα,με επιπεδο λαχαναγορας,κ δημοσιογραφους ΓΡΑΦΙΚΟΥΣ.

οσο για τη sportday,η διαφωνια μου ειναι,οτι οπως κ ο φιλαθλος,εχουν περασει στην κοινη γνωμη ως υποτιθεται αντικειμενικες,κ αρα διαμορφωνουν την κοινω γνωμη πιο ευκολα (σε αντιθεση με ντερμπυ,ηχω,πρωταθλητη ,φως)!

ο φιλαθλος,σημερα,δεν ειδα να κανει σημαια τον αμπαρη που την ωρα που μυριζε τη μασχαλη του να δει αν θυμηθηκε να βαλει ρεξονα,ενιωσε κυμα αερα διπλα του,κ γυρνωντας να κοιταξει,ειδε τη μπαλα...

κ ενα τελευταιο ΥΓ: συγχαρητηρια στους οπαδους του ΠΑΟ για το πανο για τη σουπερ λιγκα...μακαρι να βρουν κ αλλοι οπαδοι,τα κοτσια να το κανουν...(κ μακαρι να ΜΗ βρεθουν αλλοι γελοιοι διαιτητες,που διακοπτουν το παιχνιδι για τετοιους λογους,κ οχι,γιατι δεν αφηνουν ας πουμε μια ομαδα να κανει προθερμανση)!

ΥΓ2: θεωρω οτι η κεφαλια του ρομερο,περασε τη γραμμη...

κωλοφυλλαδες του χελακη...

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...