Προς το περιεχόμενο

Παναθηναϊκός

Bougas

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

πες τα ρε Καιζερ γιατι θα μας τρελανουν! γνωμη μου πως απο Νοεμβρη κ μετα θα δουμε τον Τονι Ντελκ στο υψηλοτατο επιπεδο του

• Απαντ. 18,3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

lol kaizer chill dude δε σου εβρισε και τη μανα.

Συμφωνω ο ντελκ ειναι πολυ καλος παιχτης αλλα δεν ειναι αναγκη να εξαπτεσε με τη καθε μλκια που θα πει ο καθε δημοσιογραφος,αστον μετα απο 2-3-4-5 μηνες να βγει μονος του ηλιθιος.

Σιγα δλδ δεν εγινε και τπτ.

edit : Προταση του wikipedia.

On August 2006 he signed a new contract with the greek basketball giants, Panathinaikos Athens.

giants :D

Δημοσ.

Ο Ντελκ δεν είναι το μόνο παράδειγμα από τα ΜΜΕ της χώρας του κοκκαλιστάν.

Γιατί όταν η Ελλάδα πριν μερικά χρόνια κόντεψε να πιάσει την Γαλλία στην 5η θέση, κανένας δεν είπε "ευχαριστούμε πανάθα", μάλιστα έκαναν τεμενάδες στον... Τζιοβάνι, γιο του Μαραντόνα. Και βρώμικο πόλεμο εναντίον του ΠΑΟ που αντί να του γράφουν έπη ευχαριστίας, ξεσήκωναν τους -16χρονους- παναθηναϊκούς με ηλιθιότητες. (Όταν ο Γκούμας έλεγε για δημοσιογράφους, κατάλαβα καλά τι έλεγε)

Τώρα που η Ελλαδίτσα κατρακυλάει στην 17η θέση, θυμήθηκαν πόσο τραγικοί ήμασταν στο Ζαπορίζιε, και πως πέρσι φάγαμε 5 γκολ από την Μπαρτσελόνα. Θυμήθηκαν πόσο κακοί είμαστε και πόσο... υπεύθυνοι για τον κατήφορο. Και συνεχίζουν να γράφουν παπαρολογίες.

Έχει και η αχαριστία και η καφρίλα τα όριά της. Αλλά είπαμε. Αυτό που θα ήταν πραγματικά δίκαιο, είναι να μην συμμετέχει ο ΠΑΟ σε καμία ευρωπαϊκή διοργάνωση για 5 χρόνια. Να δούμε τι θα γίνει.

Δημοσ.

Ο ΣΥΡΙΓΟΣ...ο αγαπημενος μας συριγος...

ο ανθρωπος,που απο το 1990 βγαζει ενα απιστευτο μενος εναντιον μας...

ο ανθρωπος,που το 91,στο σεφ,σε παιχνιδι πανιωνιος -παο, εφαγε τοσο ξυλο για τη μεταδοση του...

ο ανθρωπος,που ως διευθυντης του αθλητικου τμηματος του ΑΝΤ1, δνε επαιξε ΚΑΘΟΛΟΥ στις ειδησεις του κωλοκαναλου την κατακτηση του ευρωπαικου απο τον ΠΑΟ στην μπολονια....

δε συνεχιζω για αυτο το ανθρωπακι...δεν εχει νοημα να σπαταλω καν την ωρα μου...

ΥΓ:τις δηλωσεις ζελικο,οτι ο ντελκ,εχει τρομερη ορεξη,οτι ρωταει για τα παντα,ωστε να μπει στο κλιμα κλπ,κ οτι τον ευχαριστει που προσπαθησε να παιξει εστω κ λιγο με τον γαβρο,σιγα μην τις προσεξε κανεις ετσι?

Δημοσ.

Γιατί όταν η Ελλάδα πριν μερικά χρόνια κόντεψε να πιάσει την Γαλλία στην 5η θέση, κανένας δεν είπε "ευχαριστούμε πανάθα", μάλιστα έκαναν τεμενάδες στον... Τζιοβάνι, γιο του Μαραντόνα. Και βρώμικο πόλεμο εναντίον του ΠΑΟ που αντί να του γράφουν έπη ευχαριστίας, ξεσήκωναν τους -16χρονους- παναθηναϊκούς με ηλιθιότητες. (Όταν ο Γκούμας έλεγε για δημοσιογράφους, κατάλαβα καλά τι έλεγε)

Τώρα που η Ελλαδίτσα κατρακυλάει στην 17η θέση, θυμήθηκαν πόσο τραγικοί ήμασταν στο Ζαπορίζιε, και πως πέρσι φάγαμε 5 γκολ από την Μπαρτσελόνα. Θυμήθηκαν πόσο κακοί είμαστε και πόσο... υπεύθυνοι για τον κατήφορο. Και συνεχίζουν να γράφουν παπαρολογίες.

Εμ τί περίμενες...Κλασσική ελληνική νοοτροπία αχαριστίας...Εδώ βγήκαμε δεύτεροι στον κόσμο στο μπάσκετ φέτος,ρίχνοντας μάλιστα και εκατοστάρα στους αμερικάνους,αλλά επειδή χάσαμε στον τελικό οι περισσότεροι λένε "ξεφτίλα,αίσχος,ρεζίλι" κλπ κλπ.Από την άλλη ποτέ δεν κατάλαβα γιατί όταν παίζει στην Ευρώπη ο Παναθηναϊκός ή ο Ολυμπιακός γεμίζουν τα γήπεδα από φιλάθλους(λέμε τώρα) ενώ όταν παίζει η Εθνική Ελλάδος στα @@ τους οι περισσότεροι.....Σπουδαίοι Έλληνες είμαστε.......:evil:

Δημοσ.
Ρε παιδιά με αιτιάσεις τού τύπου 'ναί μεν αλλά' δεν μπορούμε να κάνουμε συζήτηση.Ας το σταματήσουμε.

Αναφέρομαι καί στον Σκύμνο.

Συζήτηση φίλε geovard κάνεις παραθέτοντας επιχειρήματα...

Αν τα επιχειρήματά σου με πείσουν, τότε θα παραδεχθώ ότι σφάλλω. (δες και την υπογραφή μου):D

Από εσένα όμως δεν είδα κανένα επιχείρημα. Παρέθεσες απλώς δύο άστοχα παραδείγματα τα οποία δεν υποστηρίζουν την άποψή σου.

Στο φινάλε παραδέξου ότι έσφαλλες. Δεν είναι κακό...:wink:

Δημοσ.
Εμ τί περίμενες...Κλασσική ελληνική νοοτροπία αχαριστίας...Εδώ βγήκαμε δεύτεροι στον κόσμο στο μπάσκετ φέτος,ρίχνοντας μάλιστα και εκατοστάρα στους αμερικάνους,αλλά επειδή χάσαμε στον τελικό οι περισσότεροι λένε "ξεφτίλα,αίσχος,ρεζίλι" κλπ κλπ.Από την άλλη ποτέ δεν κατάλαβα γιατί όταν παίζει στην Ευρώπη ο Παναθηναϊκός ή ο Ολυμπιακός γεμίζουν τα γήπεδα από φιλάθλους(λέμε τώρα) ενώ όταν παίζει η Εθνική Ελλάδος στα @@ τους οι περισσότεροι.....Σπουδαίοι Έλληνες είμαστε.......:evil:

Και δυστυχώς δεν πρόκειται να αλλάξει αυτή η νοοτροπία, τουλάχιστον τα επόμενα χρόνια, αφού είναι θέμα αγωγής και παιδείας...:(

Δημοσ.

Φιλε το κακό είναι πως η ελληνική νοοτροπία της αχαριστίας δεν έχει να κάνει μόνο με τους οπαδούς άλλων ομάδων, αλλά και με τους οπαδούς της δικής μας ομάδας που εύκολα παραμυθιάζονται, υπερτιμώντας μάλλον την αξία του greek πρωταθλήματος, λες και δεν ξέρουμε πως κι εμείς κάναμε ακριβώς τα ίδια.

Οι ίδιοι αυτοί "φίλοι" του ΠΑΟ είναι που επέστρεψαν στους παίκτες τις φανέλες πετώντας τες στα μούτρα τους, τους ίδιους παίκτες που αποθέωναν όταν έπαιζαν επί 55' την Γιουβέντους fair play για να μην της ρίξουν 9 γκολ από σεβασμό (γεγονός που η Γιούβε δεν ξέχασε και μας έδωσε την ανάλογη ανταμοιβή με την θρυλική 7αρα). Ενώ ξέρουν καλά πόσο μεγάλο άγχος δημιουργούν στους παίκτες-ανθρώπους έχοντας την απαίτηση "μόνο νίκη και τίποτα άλλο" σε κάθε ντέρμπι, που ξέρουμε καλά πως έχει ακριβώς τα αντίθετα αποτελέσματα. Και ξέρουμε καλά πως στην περίπτωση που τους φωνάζανε "παίξτε καλή μπαλίτσα και ότι γίνει, δεν πειράζει, εμείς σας αγαπάμε", το αποτέλεσμα θα ήταν να κερδίζουμε όλα τα παιχνίδα ασχέτως διαιτησίας.

Γιατί πολύ εύκολα οι οπαδοί του ΠΑΟ παραμυθιάζονται και οι ίδιοι με "παιχταράδες" γεροΡίμπο και Τζιοβάνηδες, ενώ είχαν για παράδειγμα στα χέρια τους τον καλύτερο ξένο όλων των εποχών, τον Κριστόφ, αποδοκιμάζοντας την διοίκηση που σαφώς είναι υπεύθυνη για την ευρωπαϊκή καταξίωση που γνωρίζουμε σήμερα. Γιατί συνεχίζουν να θέλουν τον... Ροναλντίνιο στον ΠΑΟ, λες κι αν του κάνει αστρονομική πρόταση η ομάδα αυτός θα έρθει... τρέχοντας. Γιατί έχει και ο ΠΑΟ κάφρους, όπως όλες οι ελληνικές ομάδες. Και δημοσιογράφους και οπαδούς.

Δημοσ.

Θα ηταν ενα ωραιο τοπικ,σε στυλ του ηδη υπαρχοντος "καφενειου", να ανοιχτει με θεμα,το ποσο οπαδοι ή φιλαθλοι ειμαστε,κλπ.

για να ...αυτοπροσδιοριστω λοιπον, ειμαι ΟΠΑΔΟΣ,και ειμαι πολυ υπερηφανος για αυτο!δε μου αρεσουν οι φιλαθλοι,δε μου αρεσουν οι γαβροι που ευχονται καλη επιτυχια στον παο στην ευρωπη,κ τουμπαλιν.

το θεμα ειναι καθαρα συλλογικο,κ επειδη ενας απο τους κυριους λογους(εκτος της διασκεδασης)που παρακολουθω αθλητικα γεγονοτα,ειναι η πλακα κ το δουλεμα της αυριανης ημερας στους φιλους μου τους γαβρους(κ παλι φυσικα ισχυει κ το αντιθετο),γουσταρω που εφαγε ο γαβρος 7,γιατι μου εδωσε αφορμη για πλακα! (τραγουδακι απο χρυσπα,δεν ηταν ενα...δυο...τρια...κλπ κλπ_). (κ ειδικα σε μια περιοδο που εχω να δω πρωταθλημα με τα κυαλια)!

παμε στο θεμα της εθνικης! εχω ενα προβλημα ρε παιδια. οταν δεν βλεπω κατι οπαδικα (δηλαδη,ο παναθηναικος,κ ετσι οπως παιζει φετος,παλι θα κατσω να τον δω), κ επειδη καλως ή κακως δ εμπορω να δω την εθνικη οπαδικα(για παραδειγμα,ποιον θα δουλεψω αυριο το πρωι,αν κερδισουμε την αργεντινη?τον ροτσα?),αυτο που θελω απο τις εθνικς ομαδες,ειναι το θεαμα.

δεν υπαρχει περιπτωση να κατσω να δω πχ.,παιχνιδι λα κορουνια-αεκ,αν παιζουν οπως παιζει τωρα ο παναθηναικος με τη ζαπρουτσα που εκατσα κ το ειδα. με αυτη τη λογικη,εκατσα μεν να δω το μολδαβια ελλαδα,αλλα υποσχεθηκα στον εαυτο μου οτι δε θα τον ξανατιμωρησω ετσι αυστηρα!

φυσικα κ πανηγυρισα στο euro για να σας προλαβω,αλλα να ειστε σιγουροι,οτι θα πανηγυριζα πολυ πιο εντονα αν σηκωνε ο ΠΑΟ το τσου λου(λεμε κ καμια μαλακια)! κ παροτι πανηγυρισα,ποτε δεν αισθανθηκα την αναγκη να παω γηπεδο στην εθνικη ποδοσφαιρου.

αντιθετα,η εθνικη μπασκετ,ΔΕΝ κλεβει παιχνιδια,αλλα τα παιρνει στα ισα...

και ναι,εκει γουσταρω να παω,εκει θα ακυρωσω οτι ραντεβου εχω για να τη δω,ή να παω γηπεδο,κ να την στηριξω.αν κ η εθνικη,υιοθετησει τακτικες ιωαννιδη-μαλκοβιτς,τοτε θα σταματησω να υποστηριζω κ αυτην.

ΥΓ:σε μια χωρα που καλως ή κακως,ο οπαδισμος κυριαρχει,ποσο ευκολο ειναι για ενα πχ.γαβρο ,να ταυτιστει με μια εθνικη ομαδα που αποτελειται απο 10 παιχτες του παο?ή ποσο ευκολο ειναι σε ενα παναθηναικο,να παραδεχτει οτι δεν θα επρεπε να παιζουν σε αυτη την εθνικη ο φυσσας κ ο καραγκουνης,οτι θα επρεπε να ειναι διπλα στον μπασινα ο στολτιδης,οτι ο πιο χρησιμος ισως παιχτης ειναι ο γιαννακοπουλος,κλπ κλπ......

ΥΓ2:ΣΕΒΑΣΜΟ ΣΤΟΥΣ ΟΠΑΔΟΥΣ....

Δημοσ.
lol kaizer chill dude δε σου εβρισε και τη μανα.

Συμφωνω ο ντελκ ειναι πολυ καλος παιχτης αλλα δεν ειναι αναγκη να εξαπτεσε με τη καθε μλκια που θα πει ο καθε δημοσιογραφος,αστον μετα απο 2-3-4-5 μηνες να βγει μονος του ηλιθιος.

Σιγα δλδ δεν εγινε και τπτ.

Ρε δικε μου ξερεις γιατι τα περνω??

Διοτι δεν αντεχω να μας περνανε ολους για ζωα!!Δεν αντεχω να κανουν κωλοτουμπες,να κανουν κλικες και τραστ,να περνανε γραμμες και να προσπαθουν και απο πανω να βγουν φιλαθλοι και αντικειμενικοι!!!

ΔΕΝ θα με ακουσεις ΠΟΤΕ να τα χωνω στον Πρωταθλητη ή το ΦΩΣ σε τετοιο υφος.Να κανω την πλακα μου ναι,αλλα να τα χωσω στον Τσουκαλα ας πουμε εχει νοημα?Ολοι ξερουμε τι ειναι

ΤΟ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟ μου ομως ειναι οι μασωνοι οι αντικειμενικοι.Σκουντης(καργα βαζελος που επειδη θελει να ανεβει το μπασκετ τοχει γυρισει σε γαυρος)Συριγος,Παπαδογιαννης κτλ

ΑΥΤΟΙ ειναι οι επικινδυνοι που μπορει να φυτιλιασουν τον κοσμο και να φτασουμε μεχρι και επισοδεια

Οκ,το ινσομνια δεν νομιζω να το διαβαζουν αλλα σε οπαδικα σαιτ που μπαινω ΣΙΓΟΥΡΑ διαβαζουν,βλεπουμε μεσα σε 1-2 μερες στις εφημεριδες πραγματα που εχουν ειπωθει στο φορουμ, και πρεπει να καταλαβουν οτι δεν εχουν να κανουν με αβουλα ζωα

Δημοσ.
Ρε δικε μου ξερεις γιατι τα περνω??

Διοτι δεν αντεχω να μας περνανε ολους για ζωα!!Δεν αντεχω να κανουν κωλοτουμπες,να κανουν κλικες και τραστ,να περνανε γραμμες και να προσπαθουν και απο πανω να βγουν φιλαθλοι και αντικειμενικοι!!!

ΔΕΝ θα με ακουσεις ΠΟΤΕ να τα χωνω στον Πρωταθλητη ή το ΦΩΣ σε τετοιο υφος.Να κανω την πλακα μου ναι,αλλα να τα χωσω στον Τσουκαλα ας πουμε εχει νοημα?Ολοι ξερουμε τι ειναι

ΤΟ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟ μου ομως ειναι οι μασωνοι οι αντικειμενικοι.Σκουντης(καργα βαζελος που επειδη θελει να ανεβει το μπασκετ τοχει γυρισει σε γαυρος)Συριγος,Παπαδογιαννης κτλ

ΑΥΤΟΙ ειναι οι επικινδυνοι που μπορει να φυτιλιασουν τον κοσμο και να φτασουμε μεχρι και επισοδεια

Οκ,το ινσομνια δεν νομιζω να το διαβαζουν αλλα σε οπαδικα σαιτ που μπαινω ΣΙΓΟΥΡΑ διαβαζουν,βλεπουμε μεσα σε 1-2 μερες στις εφημεριδες πραγματα που εχουν ειπωθει στο φορουμ, και πρεπει να καταλαβουν οτι δεν εχουν να κανουν με αβουλα ζωα

ρε συ kaizer, καλα κανεις και βριζεις το συριγο(ποιος ΔΕΝ τον βριζει αραγε?)

αλλα τον παπαδογιαννη και το σκουντη? δε λεω,ισως να χεις δικιο στα της πρωτης παραγραφου, αλλα φανταζεσαι οι μπασκετικοι να'ταν αντιστοιχου επιπεδου με τους ποδοσφαιρικους δημοσιογραφους?

ps: αν θυμαμαι καλα σε παλιότερό σου post ελεγες οτι συμπαθεις τον παπαδογιαννη.

Δημοσ.
Ποιά τιμωρία πρέπει να υποστώ κύριε δικαστά?

Άσε τις ειρωνείες και μίλα με επιχειρήματα...Αν δεν έχεις λούφαξε στη γωνιά σου και κάνε κοκοκο...

Όσο για τα χάλια της ομάδας μας, παραθέτω το ακόλουθο μύνημά μου. Δυστυχώς ισχύει ίδιο και απαράλλακτο. Αν ευσταθεί και το ρεπορτάζ από τον πάγκο του ΠΑΟ περί Άντονσον και την άρον άρον αλλαγή του, τότε καλά κρασιά. Πειθαρχία ΜΗΔΕΝ...

Το ότι προσπαθεί εμένα δεν μου λέει σχεδόν τίποτα...

Τα λάθη του όχι μόνο είναι πολλά αλλά και επαναλαμβανόμενα...

Και όταν τα λάθη είναι επαναλαμβανόμενα τότε ο άνθρωπος είναι επικίνδυνος...(Δες και την υπογραφή μου :mrgreen: )

Επαναλαμβάνω ότι το κυριότερο λάθος του είναι ότι αντιμετωπίζει το υλικό της ομάδας με καχυποψία, τους παίκτες τους αλλάζει κατά το δοκούν (τελευταίο θύμα ο Γκέκας).

Αυτό έχει ως αποτέλεσμα να έχει σπάσει ο κρίκος της εμπιστοσύνης μεταξύ της διοίκησης και των παικτών...Έτσι πολύ απλά ΔΕΝ ΦΤΙΑΧΝΕΙΣ ΟΜΑΔΑ...

Εκτός εξαιρετικού απροόπτου και η φετινή χρονιά δεν θα έχει αποτελέσματα...

Τελικά υπάρχει κάτι σάπιο στο βασίλειο της Δανιμαρκίας και για να το δει ο πρόεδρας η μόνη λύση κατ' εμέ είναι η ΑΠΟΧΗ...

Αυτό το τελευταίο έχω κουραστεί να το γράφω... :-D

Δημοσ.

Σκύμνο καί μόνο πού βάζεις σε παράθεση τα ίδια τα μηνύματά σου σημαίνει ότι προσπαθείς να πείσεις τον εαυτό σου γιά κάτι πού κανείς δεν ενδιαφέρεται!

Δημοσ.
Σκύμνο καί μόνο πού βάζεις σε παράθεση τα ίδια τα μηνύματά σου σημαίνει ότι προσπαθείς να πείσεις τον εαυτό σου γιά κάτι πού κανείς δεν ενδιαφέρεται!

Αγαπητέ μου, μη χάνεις το χρόνο σου...

Η επιχειρηματολογία για σένα είναι κάτι άτοπο...

Μη στίβεις το μυαλό σου γιατί από ότι μας δείχνεις δεν δύνασαι να παράγεις τίποτα...

Και επειδή οι συνφορουμίτες δεν χρωστάνε τίποτα να διαβάζουν ανούσιους διαλόγους, στείλε μου pm. Και θα τα πούμε εκεί...

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...