kickeras Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2006 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2006 Χαίρομαι πολύ που η Ελλάδα έπεσε στην 17η θέση. Συμφωνώ. Ίσως έτσι ρίξουν λεφτά. Τον κικερά ίσως τον απασχολεί το ελληνικό πρωτάθλημα Μωρέ μπάλα να παίζουν γίνεται? Έλεος δηλαδή τόσο δύσκολο είναι? Τα πρωταθλήματα και οι πορείες αν παίζεις καλά έρχονται. Και γω θέλω ευρωκούπα (ποιός δε θέλει?) αλλά αν (και καλά) πλησιάζαμε παλιά, τώρα έχουμε απομακρυνθεί κατά πολύ.
Επισκέπτης Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2006 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2006 Μωρέ μπάλα να παίζουν γίνεται? Έλεος δηλαδή τόσο δύσκολο είναι? Τα πρωταθλήματα και οι πορείες αν παίζεις καλά έρχονται. Θυμάμαι μια καταπληκτική ομάδα, γεμάτη αυτοματισμούς και φαντασία, μια ομάδα με πιτσιρίκια, μια ομάδα super: την ομάδα του συγχωρεμένου του Γ. Κυράστα που τις επόμενες σεζόν έκανε σκόνη ευρωπαϊκά μεγαθήρια. Ουδέποτε πήρε πρωτάθλημα. Έχεις δίκιο. Μπάλα να βλέπουμε. Αλλά έχουν και δίκιο. 11 ξένοι είναι, μην έχεις παράλογες απαιτήσεις σε 4 μήνες. Αν έχεις παίξει μπάλα σε ομάδα ποτέ, θα καταλαβαίνεις.
geovard Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2006 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2006 Θα ήθελα να δω ένα φίλαθλο τού Ολυμπιακού να σταθεί απέναντι από το θείο Σωκράτη καί να τού πεί.Πρόεδρε όχι δεν θέλω άλλο πρωτάθλημα αρκετά έχω πάρει μέχρι τώρα.Θέλω Ευρωπαική καταξίωση.Να τού υποτιμήσει δηλαδή κάπως τα εν Ελλάδι κατορθώματα.Αλλά βλέπεις τον θείο έπειτα από τόσες κούπες πού έχει κατακτήσει να γυαλίζει το μάτι του γιά ακόμη μία καί αυτή η λογική δεν μπορεί να κάνει την υπέρβαση.Ή μήπως την ίδια λογική έχει καί ο φίλαθλος τού Ολυμπιακού απογοητευμένος επί τόσα χρόνια καί έχοντας τη λογική κάλιο πρώτος στο χωριό? edit: (γιά οικονομία χώρου ) Μόλις τώρα είδα στο http://www.balla.gr ότι έκλεισε οριστικά ο Μπάγεβιτς στον ΠΑΟ έναντι 500 χιλάδων πού πήρε ο Αστέρας καί έρχεται την Κυριακή γιά να πιάσει δουλειά. Το σχόλιο πού θέλω να κάνω είναι: Ο Αστέρας απέτυχε να προκριθεί καί στούς ομίλους τού CL αλλά καί σε αυτούς τού UEFA.Πόσο μεγάλη ευθύνη γι αυτό έχει Μπάγεβιτς καί πόσο ο πρόδρός του?Πιστεύω ότι γιά το πρώτο φταίει κατά πολύ ο Μπάγεβιτς ενώ γιά το άλλο ο πρόεδρος του, πού πούλησε μετά επτά παίχτες.
Σκύμνος Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2006 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2006 Δε χρειάζεται θαύμα ο Παναθηναϊκός. Σοβαρότερη διοίκηση χρειάζεται, προκειμένου να πάρει κάποιες ορθολογιστικές αποφάσεις διαχείρισης κι επιλογής προσώπων. Τώρα που το ξανασκέφτομαι βέβαια, περί ενός μικρού θαύματος μιλάμε, όντως! Άντε...Μας τα λένε και οι γαύροι τώρα, αλλά κάποιοι από μας αδυνατούν να καταλάβουν τι πρωτίστως φταίει γαι το σκορποχώρι του ΠΑΟ... Ο Αστέρας απέτυχε να προκριθεί καί στούς ομίλους τού CL αλλά καί σε αυτούς τού UEFA.Πόσο μεγάλη ευθύνη γι αυτό έχει Μπάγεβιτς καί πόσο ο πρόδρός του?Πιστεύω ότι γιά το πρώτο φταίει κατά πολύ ο Μπάγεβιτς ενώ γιά το άλλο ο πρόεδρος του, πού πούλησε μετά επτά παίχτες. Κάτσε ρε φίλε. Κόψε κάτι...Με τη Μίλαν έπαιζε προκριματικούς CL, όχι με τη Ζαπορίζια... έχεις δει πολλές ομάδες να αποκλείουν την Μίλαν από τα προκριματικά;
geovard Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2006 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2006 Κάτσε ρε φίλε. Κόψε κάτι...Με τη Μίλαν έπαιζε προκριματικούς CL, όχι με τη Ζαπορίζια... έχεις δει πολλές ομάδες να αποκλείουν την Μίλαν από τα προκριματικά; Να πέσεις από τη Μίλαν αλλά να πέσεις ηρωικά. Γιατί μας ενόχλησε πολύ ο τελικός τού mundobasket?Μα γιατί γίναμε ρεζίλι δεν χάσαμε αξιοπρεπώς. Κατάλαβες με τι πνεύμα μιλάω. Τι πείραξε τούς φιλάθλους τού ΠΑΟ στον αγώνα με την Ζαπορίζια?Το φτωχό 0-1 ή το ρεζίλι παιχνίδι στο δεύτερο ημίχρονο?
Σκύμνος Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2006 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2006 Να πέσεις από τη Μίλαν αλλά να πέσεις ηρωικά.Γιατί μας ενόχλησε πολύ ο τελικός τού mundobasket?Μα γιατί γίναμε ρεζίλι δεν χάσαμε αξιοπρεπώς. Κατάλαβες με τι πνεύμα μιλάω. Τι πείραξε τούς φιλάθλους τού ΠΑΟ στον αγώνα με την Ζαπορίζια?Το φτωχό 0-1 ή το ρεζίλι παιχνίδι στο δεύτερο ημίχρονο? Δεν βοηθούν τα παραδείγματά σου... Το παράδειγμα της Εθνικής μπάσκετ δεν υφίσταται αφού οι δύο ομάδες του τελικού ήταν θεωρητικά ισοδύναμες. Όσον αφορά το ζευγάρι Ζαπορίζια - ΠΑΟ θα έπρεπε να συμβεί το αντίθετο. Δηλ. να περάσει η Ζαπορίζια (Ερυθρός Αστέρας) τον Παναθηναϊκό (Μίλαν)... Ο Μπάγεβιτς είναι ότι είναι. Με τα καλά του και τα στραβά του. Σε καμμία περίπτωση δεν στέκει όμως η άποψη ότι είναι ο κύριος υπεύθυνος του αποκλεισμού της ομάδας του από τη Μίλαν. Υπάρχει σοβαρή διαφορά δυναμικότητας μεταξύ Μίλαν & Ερυθρού Αστέρα.
geovard Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2006 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2006 Δεν βοηθούν τα παραδείγματά σου...Το παράδειγμα της Εθνικής μπάσκετ δεν υφίσταται αφού οι δύο ομάδες του τελικού ήταν θεωρητικά ισοδύναμες. Όσον αφορά το ζευγάρι Ζαπορίζια - ΠΑΟ θα έπρεπε να συμβεί το αντίθετο. Δηλ. να περάσει η Ζαπορίζια (Ερυθρός Αστέρας) τον Παναθηναϊκό (Μίλαν)... Ο Μπάγεβιτς είναι ότι είναι. Με τα καλά του και τα στραβά του. Σε καμμία περίπτωση δεν στέκει όμως η άποψη ότι είναι ο κύριος υπεύθυνος του αποκλεισμού της ομάδας του από τη Μίλαν. Υπάρχει σοβαρή διαφορά δυναμικότητας μεταξύ Μίλαν & Ερυθρού Αστέρα. Σύμφωνα με τις απόψεις σου οι προκρίσεις έπρεπε να παίζονται στα χαρτιά καί όχι στούς αγωνιστικούς χώρους. Δηλαδή γιά σένα η Ζαπορίζια είχε 0% πιθανότητες να περάσει. Με τη λογική σου δεν έπρεπε να αποκλειστεί η Μαρσέιγ(πού σημειωτέον έχει καί αυτή κατακτήσει champions league) όπως έγινε από μιά ομάδα πού δεν ξέρω πως την λένε. Καί γιά να τελειώνουμε εξακολουθείς να στέκεσαι στη λέξη πρόκριση καί όχι στο πως αυτή επιτυγχάνεται πού γιά μένα έχει μεγάλη σημασία.Γιατί ο ΠΑΟ μπορεί να προκρίθηκε αλλά δεν τού δίνω τύχη γιά παραπέρα αν δεν αλλάξει πρόσωπο. Όσον αφορά στα ματς Αστέρα-Μιλαν δεν είναι στα μείον τού Μπάγεβιτς να κάνει δύο ήττες?Ακόμη καί η ΑΕΚ κάποτε στούς ομίλους δεν έχασε από την Μίλαν εντός έδρας. Το ξέρεις ότι ο Αστέρας έχει κατακτήσει champions league?
Σκύμνος Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2006 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2006 Σύμφωνα με τις απόψεις σου οι προκρίσεις έπρεπε να παίζονται στα χαρτιά καί όχι στούς αγωνιστικούς χώρους.Δηλαδή γιά σένα η Ζαπορίζια είχε 0% πιθανότητες να περάσει. Με τη λογική σου δεν έπρεπε να αποκλειστεί η Μαρσέιγ(πού σημειωτέον έχει καί αυτή κατακτήσει champions league) όπως έγινε από μιά ομάδα πού δεν ξέρω πως την λένε. Καί γιά να τελειώνουμε εξακολουθείς να στέκεσαι στη λέξη πρόκριση καί όχι στο πως αυτή επιτυγχάνεται πού γιά μένα έχει μεγάλη σημασία.Γιατί ο ΠΑΟ μπορεί να προκρίθηκε αλλά δεν τού δίνω τύχη γιά παραπέρα αν δεν αλλάξει πρόσωπο. Όσον αφορά στα ματς Αστέρα-Μιλαν δεν είναι στα μείον τού Μπάγεβιτς να κάνει δύο ήττες?Ακόμη καί η ΑΕΚ κάποτε στούς ομίλους δεν έχασε από την Μίλαν εντός έδρας. Το ξέρεις ότι ο Αστέρας έχει κατακτήσει champions league? Καλά εντάξει. Άλλα λέω εγώ, άλλα καταλαβαίνεις εσύ... Δεν είπα ότι δεν έχει πιθανότητες να περάσει ο Ερυθρός Αστέρας τη Μίλαν ή η Ζαπορίζια τον ΠΑΟ. Λέω ότι δεν είναι κύριος υπεύθυνος ο προπονητής της μικρής (θεωρητικά) ομάδας αν δεν περάσει την μεγάλη ομάδα. Τόσο δύσκολο είναι να το κατανοήσεις; ΥΓ Τις δυναμικότητες των ομάδων φίλε μου δεν τις μετράμε με βάση το παρελθόν αλλά με βάση το παρόν. Έτσι λοιπόν άλλη ομάδα ο Ερυθρός Αστέρας που πήρε το Πρωταθλητριών το 1991 και άλλη ομάδα είναι σήμερα. Έχουν περάσει μόνο 15 χρόνια και ένας εμφύλιος...
nontasg Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2006 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2006 Και στην τελική οι παίκτες παίζουν μέσα στο γήπεδο και όχι ο προπονητής..... Και σαφώς δεν μπορούμε να συγκρίνουμε τις ομάδες του παρόντος και του παρελθόντος για ευνόητους λόγους....
geovard Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2006 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2006 Και στην τελική οι παίκτες παίζουν μέσα στο γήπεδο και όχι ο προπονητής..... Ας κράταγε τότε τον Μπάκε ο Παναθηναικός!:roll: Πρώτα σκεφτόμαστε καί υστερα μιλάμε.
nontasg Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2006 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2006 Ας κράταγε τότε τον Μπάκε ο Παναθηναικός!:roll: Πρώτα σκεφτόμαστε καί υστερα μιλάμε. Από τρόπους σκίζεις βλέπω.....Εννοούσα ότι πρώτα μετράει να παίξουν καλά οι παίχτες και μετά μετράει η ικανότητα του προπονητή...Ένας καλός συνδυασμός επιφέρει πάντα καλό αποτέλεσμα....Άντε καληνύχτα.:wink:
geovard Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2006 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2006 Από τρόπους σκίζεις βλέπω.....Εννοούσα ότι πρώτα μετράει να παίξουν καλά οι παίχτες και μετά μετράει η ικανότητα του προπονητή...Ένας καλός συνδυασμός επιφέρει πάντα καλό αποτέλεσμα....Άντε καληνύχτα. Πραγματικά καλή νύχτα! Πού είδες την κακή συμπεριφορά καί μού μιλάς γιά τρόπους? Ρε παιδιά με αιτιάσεις τού τύπου 'ναί μεν αλλά' δεν μπορούμε να κάνουμε συζήτηση.Ας το σταματήσουμε. Αναφέρομαι καί στον Σκύμνο.
nontasg Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2006 Σώπα ρε φίλε που θα μας πεις πότε θα μιλάμε....Άντε τώρα....Κατ'αντιστοιχία λοιπόν,καλύτερα να μασάς,παρά να μιλάς.Άντε άλλη μια φορά καληνύχτα.:wink:
talikra Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2006 Ηρεμία αδέφια να ζητήσω και γω την άποψη σας σε ένα μπασκετικό μου ερώτημα-απορεία που έχω και όσοι τους ενδιαφέρει ας πάρουν θέση Τι γίνετε ρε παιδιά με αυτόν το delk εγώ δεν το έχω δει καθόλου προφανώς μιας και στο παιχνίδι με τον γαύρο απλά δεν έπαιξε, το ερώτημα είναι απλό πέραν από τραυματισμό πως τοο βλέπετε το παλικάρι θα παίξει καθόλου ή θα πάει όπως ήρθε; Υ.Γ Ο δικός μας ο μουσάτος ο φίλλιπας έγραψε στην sporday πως υπάρχουν φήμες ότι δεν δένει με φιλοσοφία του σέρβου κτλ. Υ.Γ Να κάνω και μια πρόβλεψη για τον γαύρο εκείνος ο play maker βλέπω να φεύγει άρον άρον απλά δεν κάνει για αυτό που τον πήραν....
KaizerSoze Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2006 Θα τρελαθω με την γαμωπροπαγανδα των γαμω ΜΜΕ Θα βγαλουν αμυριστο τον Ντελκ??? ΠΑΤΕ ΚΑΛΑ ΜΩΡΕ?ΤΟΝ ΝΤΕΛΚ? Εχετε δει ΝΒΑ?Ο Ντελκ θελει 5 Μασιγιαουσκας να του δενουν τα κορδονια... Και ειναι και γαμω τους χαρακτηρες,ο Ιτουδης εχει να το λεει οτι τουδωσε 4 κασετες με ματς και μεσα σε ενα βραδυ τις ειδε ολες!Ξενυχτησε για να μαθει πως επαιζε η ομαδα ΕΙΔΙΚΑ ΜΕ ΝΒΑερ ασο-δυο θελει πολυ υπομονη μεχρι να μαθει συστηματα,πως να κατεβασει ρυθμο(εκει κανουν 90 επιθεσεις σε καθε ματς) πως να συνεργαζεται... Και θα μας πει ο "χχχχχ ο Θρυλος και ο που... ο Συριγος" οτι δεν δενει με την φιλοσοφια...Ρε τσατσε,ρε μασωνε,τον Εντυ Τζονσον που επαιζε και στην ομαδα σου κιολας,τον θυμασαι?Θυμασαι τα ματς του πρωτου μηνα του Εντυ Τζονσον?Μετα του εκανες ναι ή οχι τεμεναδες?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.