geovard Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2006 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2006 ρε σεις...ο .. Ευγένιος Gerard που είναι; οεο; Γιά να είναι ο επόμενος προππονητής? Αποκλείεται γιατί από την εποχή πού ήταν στον ΟΦΗ ήταν σε ανοιχτή ρήξη με την οικογένεια Βαρδινογιάννη.Καί ξέρετε γιατί απομακρύνθηκε με αυτό τον άκομψο τροπο?Διότι θεώρησαν ότι έπειτα από δεκατρία συνεχή χρόνια στον πάγκο μπορεί να θεωρήσει την ομάδα 'δική του' καί δεν άκουγαν τη γνώμη του πιά.Λόγω φοβίας τον έδιωξαν γιά να μην αποκτήσει περαιτέρω δικαιώματα. Έπειτα ο Ευγένιος δεν έχει καμμία διάθεση να χαλάσει την ηρεμία του.Έχει αγοράσει ένα αγρόκτημα στην Ελιά ένα χωριό λίγο έξω από το Ηράκλειο,καλλιεργεί αμπέλια καί παράγει κρασί ονομασίας προέλευσης Gerardakis οι χωρικοί τον θεωρούν δικό τους άνθρωπο, συγχρόνως έχει σε συνεργασία με παλιούς παίχτες τού ΟΦΗ μιά ακαδημία όπου πολλά παιδιά μαθαίνουν από πρώτο χέρι τα μυστικά της μπάλλας.
Επισκέπτης Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2006 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2006 Tραγικός αλλά ισχυρός, όπως απαιτεί η παράδοση. Ένα όνειρο επιστημονικής φαντασίας για τον μέσο γάβρο: Στο πρώτο γκρουπ ο Παναθηναϊκός Στο πρώτο γκρουπ δυναμικότητας για την κλήρωση των ομίλων του κυπέλλου UEFA βρίσκεται ο Παναθηναϊκός. Αυτό σημαίνει ότι οι "πράσινοι" θα έχουν το πάνω χέρι στην κλήρωση που θα γίνει την Τρίτη, 3 Οκτωβρίου (13:00) στη Νιόν καθώς θα κληθούν να αντιμετωπίσουν στον όμιλό τους θεωρητικά ασθενέστερες ομάδες. Επιπλέον το "τριφύλλι" αποφεύγει μεγάλα ονόματα του ευρωπαϊκού ποδοσφαίρου όπως είναι οι Σεβίλλη, Νιουκάστλ, Πάρμα, Άγιαξ, Λεβερκούζεν, Φέγενορντ και Οσέρ, ομάδες που απαρτίζουν μαζί με τους "πράσινους" το πρώτο γκρουπ δυναμικότητας. Ο Παναθηναϊκός από το δεύτερο γκρουπ θα προτιμούσε να αποφύγει μία εκ των Θέλτα και Παρί Σεν Ζερμέν οι οποίες είναι θεωρητικά τα μεγάλα ονόματα, ενώ η Βασιλεία και η Μπριζ θα ήταν ιδανικές για τον ομιλό του. Από το τρίτο γκουπ καλό θα ήταν να μην βρει στο δρόμο μία εκ των Μπεσίκτας, Παλέρμο και Εσπανιόλ σε αντίθεση με τις βατές Βίσλα και Παρτιζάν. Πάμε στο τέταρτο γκρουπ. Εκεί υπάρχουν οι ισχυρές Φενέρμπαχτσέ, Οσασούνα και Μπλάκμπερν αλλά και η Ντιναμό Βουκουρεστίου η οποία έδειξε στις αναμετρήσεις με την Ξάνθη ότι βρίσκεται σε εξαιρετική αγωνιστική κατάσταση. Οι Χάποελ Τελ Αβίβ, Γκρασχόπερς και Αούστρια Βιέννης αποτελούν καλές περιπτώσεις για τους "πράσινους". Τέλος από το πέμπτο γκρουπ το "τριφύλλι" θα ήθελε να αποφύγει τις Τότεναμ και Αϊντραχτ Φρανκφούρτης και να πέσει με κάποια από τις ανίσχυρες Ζούλτε Βάρεγκεμ, Μλάντα Μπόλεσλαβ, Οντένσε και Μακάμπι Χάιφα. Αξίζει να σημειωθεί ότι ο Παναθηναϊκός έχει την δεύτερη καλύτερη βαθμολογία (66.587) από τις 40 συνολικά ομάδες που μετέχουν στον θεσμό ενώ καταλαμβάνει την τρίτη θέση του πρώτου γκρουπ,έχοντας από πάνω του την κάτοχο του κυπέλλου UEFA, Σεβίλλη και την Νιούκαστλ. Από την κλήρωση θα σχηματιστούν οκτώ όμιλοι οι οποίοι θα απαρτίζονται από πέντε ομάδες, μία δηλαδή από κάθε γκρουπ δυναμικότητας. Κάθε ομάδα θα δώσει δύο αγώνες εντός και άλλους τόσους εκτός έδρας ενώ θα έχει ένα ρεπό. Από κάθε όμιλο προκρίνονται στην επόμενη φάση οι τρεις πρώτες ομάδες οι οποίες μαζί με τους τρίτους των ομίλων του Champions League θα μπουν στην κλήρωση για τους 32 του κυπέλλου UEFA. Στις 19/10 θα διεξαχθεί η πρώτη αγωνιστική των ομίλων, στις 2/11 η δεύτερη, στις 23/11 η τρίτη, στις 29-30/11 η τέταρτη και στις 13-14/12 η τελευταία. Αναλυτικά τα γκρουπ δυναμικότητας Πρώτο γκρουπ Σεβίλλη (Ισπανία) 61.006 Νιούκαστλ (Αγγλία) 75.950 Παναθηναϊκός (Ελλάδα) 66.587 Πάρμα (Ιταλία) 63.020 Αγιαξ (Ολλανδία) 60.640 Λεβερκούζεν (Γερμανία) 57.960 Φέγενορντ (Ολλανδία) 54.640 Οσέρ (Γαλλία) 53.757 Δεύτερο γκρουπ Μπριζ (Βέλγιο) 49.981 Βασιλεία (Ελβετία) 49.537 Άλκμααρ (Ολλανδία) 48.640 Σπάρτα Πράγας (Τσεχία) 44.769 Γκλάσγκοου Ρέιντζερς (Σκωτία) 43.023 Θέλτα Βίγκο (Ισπανία) 43.006 Παρί Σεν Ζερμέν (Γαλλία) 41.757 Λανς (Γαλλία) 39.757 Τρίτο γκρουπ Μπεσίκτας (Τουρκία) 38.634 Παλέρμο (Ιταλία) 36.020 Εσπανιόλ (Ισπανία) 33.006 Χέρενφεϊν (Ολλανδία) 30.640 Παρτιζάν (Σερβία) 30.600 Ραπίντ Βουκουρεστίου (Ρουμανία) 30.381 Βίσλα Κρακοβίας (Πολωνία) 29.104 Σλόβαν Λίμπερετς (Τσεχία) 28.769 Τέταρτο γκρουπ Φενέρμπαχτσε (Τουρκία) 28.634 Αούστρια Βιέννης (Αυστρία) 27.723 Χάποελ Τελ Αβίβ (Ισραήλ) 26.108 Οσασούνα (Ισπανία) 25.006 Μπλάκμπερν (Αγγλία) 23.950 Γκρασχόπερς (Ελβετία) 23.537 Ντιναμό Βουκουρεστίου (Ρουμανία) 22.381 Λιβόρνο (Ιταλία) 22.020 Πέμπτο γκρουπ Τότεναμ (Αγγλία) 20.950 Μακάμπι Χάιφα (Ισραήλ) 19.108 Σπόρτινγκ Μπράγκα (Πορτογαλία) 17.533 Νανσί (Γαλία) 16.757 Άιντραχτ Φρανκφούρτης (Γερμανία) 15.960 Ζούλτε Βάρεγκεμ (Βέλγιο) 9.981 Μλάντα Μπόλεσλαβ (Τσεχία) 8.769 Οντένσε (Δανία) 8.593 Sportime.gr
blueviper Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2006 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2006 Tραγικός αλλά ισχυρός, όπως απαιτεί η παράδοση. Ένα όνειρο επιστημονικής φαντασίας για τον μέσο γάβρο Επιστημονικής φαντασίας ήταν και η απόδοση με τη Ζαπορύζια, αλλά σε πακέτο εφιάλτη! Πρόσεξε μην καταντήσει συνήθεια, γιατί η ζωή είναι σαν την μπάλα ψιλοπουτανίτσα και παίζει περίεργα παιχνίδια.
Επισκέπτης Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2006 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2006 Υ.Γ Σαντιάγκο Καναπέου, ξανά και ξανά.
kickeras Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2006 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2006 Αν δεν αλλάξει γρήγορα κάτι και βασικά δεν με ενδιαφέρει τι και πως, δεν πληρώνομαι εγώ για αυτο, να στείλουμε mail στην ΠΑΕ μαζί με τα εισητήρια να δίνει 3 πακέτα τσιγαρα και τίποτα χάπια γιατί προβλέπω πολλά εγκεφαλικά και είμαι και μικρός ρε γμτ....
Επισκέπτης Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2006 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2006 Η αλήθεια είναι φίλε κικερά ότι τα σταθμά του ΠΑΟ είναι πολύ ψηλά, γιατί η πράσινη φανέλα είναι επίσης ψηλά στην Ευρώπη. Γι' αυτό έχουμε και απαιτήσεις αναλόγως του επιπέδου. Μη κοιτάμε τον γάβρο, αυτός με διπλό στο Ζαπορίζιε και τραγική εμφάνιση, μπορεί να πανηγύριζε στο λιμάνι. Η ισοπαλία με την Χέρενφεν εκτός, θα ήταν γι' αυτούς τελικός CL. Αλλά για εμάς η ισοπαλία με την Μπαρτσελόνα εντός, είναι αποτυχία. Και η πεντάρα εκτός, ανήκουστα πράγματα. Έχουμε απαιτήσεις.
blueviper Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2006 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2006 Μετά το ματς όμως δεν πέρασες να μου κουνηθείς βρε Aigeas όπως το έκανες με τη Σαχτιάρ. Θα έψαχνες πουθενά να κρύψεις τον πόνο σου κι εσύ, αντί να πετάξεις την εύκολη κι εκ του ασφαλούς χολή σου. Δεν περίμενες τουλάχιστον μια μέρα πριν το ρίξεις στο καλαμπούρι; Προβλέπεις η φανέλα του ΠΑΟ να παραμένει για πολύ στα ψηλά με αυτές τις εμφανίσεις; Δεν μπαίνω σε συγκρίσεις...άλλωστε τη γνώμη μου για τις 5αρες του Ολυμπιακού και τις ντροπιαστικές ήττες από ομάδες που δεν τις δικαιολογούσαν είναι γνωστή. Αντί όμως να εξετάσεις τι θα κάνεις τώρα που εδώ και 2 χρόνια η ομάδα παραπαίει και στην Ευρώπη που ήταν το βάσιμο άλλοθί της, αναλώνεσαι αφενός στα περασμένα μεγαλεία, αφετέρου στο πόσο άσχημα τα πάει κι ο γαύρος (παρακαλώ με "υ"). Κλασική νοοτροπία...οι άλλοι να πηγαίνουν χειρότερα και ας είμαστε για τα μπάζα.
kickeras Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2006 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2006 Τι Μπαρτσελόνες man. Πάνε οι εποχές που έλεγες ναι λογικά θα χάσω αλλά θα τους ζορίσω τουλάχιστον. Με ομάδα Γ' εθνικής παίζουμε και από την αγωνία φεύγουν 2 πακέτα τσιγάρα, κάνουμε ευχέλαια, διαβάζουμε ωροσκόπια μπας και ο Ερμής είναι αμφίδρομος, κοιτάμε μήπως και περάσαμε κάτω απο καμιά σκάλα την προηγουμενη μέρα και ούτω καθεξής μπας και βρούμε τι φταίει γιατι λογικά πράγματα αυτά δεν είναι. Κρατάω μια πισινή, αν και μηπώς, ως εκ θαύματος αλλάξει κάτι δραματικά (και ναι μετά το EURO πιστεύω στα θαύματα, αλλά ποιές οι πιθανότητες να ξαναγίνει θαύμα σύντομα?). Έχω φτάσει σε σημείο να χαίρομαι αν τους βλέπω να κάνουν ΜΙΑ φάση σε ένα αγώνα. ΣΥΝΕΛΘΕΤΕ ΡΕΕΕΕ!
blueviper Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2006 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2006 Δε χρειάζεται θαύμα ο Παναθηναϊκός. Σοβαρότερη διοίκηση χρειάζεται, προκειμένου να πάρει κάποιες ορθολογιστικές αποφάσεις διαχείρισης κι επιλογής προσώπων. Τώρα που το ξανασκέφτομαι βέβαια, περί ενός μικρού θαύματος μιλάμε, όντως! Αυτό είναι το κυρίαρχο πρόβλημα και κάθε άλλης ομάδας, απλά ο Παναθηναϊκός πληρώνει τώρα επιπρόσθετα το συνδυασμό περασμένων μεγαλείων, στέρησης έστω κι εγχώριων τίτλων (για να μειωθεί η δικαιολογημένη γκρίνια), υποβάθμιση του ευρωπαϊκού του προφίλ, παιχτών που δεν του έχουν βγει ακόμα και προπονητών αμφισβητήσιμης αξίας (μεταξύ άλλων). Λίγο πολύ οι τρεις "μεγάλες" ομάδες πάσχουν από τα παραπάνω, άλλος λιγότερο κι άλλος περισσότερο. Μην ξεχάσω και τη νοοτροπία "δεν φτιάχνω το σπίτι μου, αλλά χαλάω του διπλανού μου" που διαποτίζει μεγάλο μέρος του οπαδικού κόσμου, αλλά και των υπευθύνων που κινούν τα νήματα του ποδοσφαίρου κι έδεσε το γλυκό.
Επισκέπτης Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2006 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2006 Μην ξεχάσω και τη νοοτροπία "δεν φτιάχνω το σπίτι μου, αλλά χαλάω του διπλανού μου" που διαποτίζει μεγάλο μέρος του οπαδικού κόσμου, αλλά και των υπευθύνων που κινούν τα νήματα του ποδοσφαίρου κι έδεσε το γλυκό. Την νοοτροπία αυτή καλύτερα να την θυμόσασταν όταν μια ελληνική ομάδα έχασε σε έναν ημιτελικό CL από μία υπερδύναμη της εποχής, και κάνατε σαν παλαβοί στο λιμάνι. Ήταν η χρονιά που μας έφερε με 2 ομάδες στο CL, η μία εκ των οποίων είσασταν εσείς. Αλλά αυτά είναι ψιλά γράμματα. Ο κικεράς είναι προφανώς μικρός σε ηλικία. Γιατί παρακολουθώ τον ΠΑΟ από την προ-Σαραβάκου εποχή. Είδα τον καλύτερο ξένο παίχτη που ήρθε ποτέ στην χώρα, τον Κριστόφ, από το 1ο παιχνίδι μέχρι το τελευταίο. Εγώ προσωπικα και ειδικά στην Ευρώπη, τους δίνω και 2 χρονιές να είναι απαράδεκτοι. Είναι δίκαιο, και δεν είμαι κάφρος. Και κυρίως δεν είμαι κάφρος. Όσων αφορά τις μεταγραφές φίλε εγώ δύσκολα τρώω παραμύθια τύπου Τζιοβάνι. Γιατί οι "Γκουμομπασινάδες" που χλεύαζαν πολλοί, ήταν οι Γκουμομπασινάδες της εθνικής παναθηναϊκού euro2004 και οι γκουμομπασινάδες της 3αρας του διασυρμού της Γιουβέντους και οι γκουμομπασινάδες που έπαιξαν την Άρσεναλ μονότερμα. Το "greek πρωτάθλημα" είναι προϊόν εσωτερικής κατανάλωσης για να αναλώνεται στις λαϊκές συνοικίες, και μάλιστα με μεγάλη επιτυχία. Άρα ούτε κι αυτό με απασχολεί και τόσο. Τον κικερά ίσως τον απασχολεί το ελληνικό πρωτάθλημα, εμένα όμως που είδα πολλά πρωταθλήματα (Βαρδινογιάννεια και κοκκαλίστικα) με απασχολεί μόνο ένα ευρωπαϊκό τρόπαιο, μια αξιοπρεπής εμφάνιση κόντρα σε θηρία. Οπως καταλαβαίνεις υπάρχει διάσταση απόψεων. Ίσως λόγω ηλικίας. Υ.Γ Χαίρομαι πολύ που η Ελλάδα έπεσε στην 17η θέση. Ελπίζω να συνεχίσει η κατρακύλα, όπως ελπίζω πως καλύτερα να αποκλειστούμε από τον όμιλο του UEFA, και φέτος, και του χρόνου. Και ελπίζω να μην πάρουμε ούτε πρωτάθλημα, για να βγει ο ΟΣΦΠ πρωταθλητής και να πάει εκείνος στο CL. Για να δούμε τελικά ποιός ο πραγματικός πρωταθλητής τα τελευταία 10 χρόνια. Και εάν τελικά είναι παικταράς ο Τζιοβάνι και ο Ριβάλντο ή ο Κριστόφ και ο Μπασινάς. Οι αριθμοί μιλάνε από μόνοι τους. Υ.Γ 2 Για να μην ξεχάσω, από το δημοσίευμα του sportime, αυτή είναι η ομάδα που δίνει εδώ και μερικά χρόνια.... προκριματικό αγώνα για να παίξει στο CL. Αυτό μόνο στην Ουγκάντα θα μπορούσε να συμβαίνει: Αξίζει να σημειωθεί ότι ο Παναθηναϊκός έχει την δεύτερη καλύτερη βαθμολογία (66.587) από τις 40 συνολικά ομάδες που μετέχουν στον θεσμό ενώ καταλαμβάνει την τρίτη θέση του πρώτου γκρουπ,έχοντας από πάνω του την κάτοχο του κυπέλλου UEFA, Σεβίλλη και την Νιούκαστλ.
geovard Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2006 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2006 Κάποια στιγμή πριν λίγα χρόνια νομίζω είχαμε φτάσει 6η θέση στην Ευρώπη καί απειλούσαμε τούς Γάλους γιά την 5η.Φανταστείτε κατρακύλα.Από την άλλη εντός των συνόρων, προσπαθούμε να βάψουμε το μαύρο άσπρο(βλέπε superleague). Γιά την μετονομασία σε superleague ισχύει αυτό πού λέμε στην Κρήτη.Άλλαξε ο Μανωλιός καί έβαλε τα ρούχα αλλοιώς(Απ την ανάποδη δηλαδή,γιά να έχει την ψευδαίσθηση ότι κάτι άλλαξε!)
blueviper Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2006 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2006 Είναι δίκαιο, και δεν είμαι κάφρος. Και κυρίως δεν είμαι κάφρος. Θα είχα όλη την καλή διάθεση να σε πιστέψω Aigeas, αν φυσικά είχες δώσει κι ανάλογα δείγματα. Με επιλογές τύπου "μπαίνω όταν χάσουν, ρίχνω τη χολή και φεύγω" δε νομίζω πως βοηθάς και πολύ στη δημιουργία διαφορετικών εντυπώσεων. Δεν είδα πουθενά να κάνω διάκριση σε οπαδικό κόσμο, για να μου ρίχνεις και πάλι το μπαλάκι του τι έκαναν οι Ολυμπιακοί κάπως, κάπου, κάποτε. Κατακριτέοι άπαντες όσο με αφορά. Προφανώς λοιπόν και δεν στιγμάτισα κάποιον συγκεκριμένο. Είναι ίδιον όμως ενός κάφρου οπαδού κι αυτό, να αδυνατεί να δει οποιαδήποτε ευθύνη τον βαραίνει και τον ίδιο και να επιλέγει να μετατοπίσει το βάρος της συζήτησης αποκλειστικά στα δεινά που έχουν προκαλέσει όλοι οι υπόλοιποι. Αθώες περιστερές γενικά και το ανάθεμα στους άλλους. Γενικά Τσουκαλάς είναι εκείνος που δεν μπορεί καν να ασκήσει κριτική στην ομάδα του εν μέσω "αλλόθρησκων", μπας και πεταχτεί κανένας και του την "πει". Μαζεύεται λοιπόν στη φωλιά του κι όταν βρει ευκαιρία πετάγεται για να εξακοντίσει κανένα βέλος, μόνο και μόνο για να ξανακρυφτεί, όταν το σύνολο στο οποίο επέλεξε να ενταχθεί με τον έναν ή τον άλλο τρόπο τον εκθέσει. Άλλους φίλους Παναθηναϊκούς ομολογώ πως τους χαίρομαι, (όπως και τους αντίστοιχους Ολυμπιακούς) γιατί δε βρίσκονται μονίμως σε θέση άμυνας. Edit: Μάλιστα...τώρα το ρίξαμε και σε σύγκριση Μπασινά με Ριβάλντο. Τέτοιες ανίερες εξ ορισμού συγκρίσεις ούτε ο "ένας Έκι = δύο Ριβάλντο" δε θα έκανε. Κάθε μέρα και μια έκπληξη...
Επισκέπτης Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2006 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2006 Δηλαδή θεωρείς ότι επειδή σπάω πλάκα εδώ και 10 χρόνια με την πάρτυ σας είμαι κάφρος; Όχι φιλαράκι. Απλώς έχω χιούμορ. Και επειδή θυμάμαι ότι το ''91 που πήραμε το double μου χαρίζανε εισητήριο για τον τελικό και δεν το έπαιρνα, έχω και επίπεδο. Τα πρωταθλήματα του κώλου είναι για τους κάφρους. Αυτοί χαίρονται με τέτοια και με γερο-Ριβάλντο. Για εμένα σημασία έχει μόνο το 66.587 Το greek πρωτάθλημα το έχω διαγράψει από την ατζέντα πριν το 1990. Και δεν άλλαξε και πολύ από τότε.
blueviper Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2006 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2006 Δεν έχεις χιούμορ Aigeas...πικρία έχεις. Αν είχες χιούμορ, θα έκανες την πλάκα σου ακόμα και με τη δική σου ομάδα και δε θα περίμενες στη γωνία να σου δοθεί η λαβή για να εκδηλωθείς και λίγο. Ο φανατισμός σου όμως δε στο επιτρέπει. Έχεις φτάσει στο επίπεδο της άρνησης. Χειρότερο φαινόμενο όμως κι από τον κάφρο, είναι ο κρυφο-κάφρος. Ας πούμε τον LL_NEO τον εκτιμώ (κι όμως!), γιατί τουλάχιστον είναι ειλικρινής. Ξέρεις με ποιον έχεις να κάνεις. Άλλοι είναι οι χαμερπείς...σου το παίζουν υπεράνω και δοθείσης ευκαιρίας στην πετάνε τη μαχαιριά ξώφαλτσα και ψάχνεσαι. Καλοί στην πλακίτσα που αφορά τους άλλους, αλλά όταν τους δώσεις λίγο από το φάρμακό τους στραβομουτσουνιάζουν. Έχεις δίκιο πάντως...γιατί να χαρεί κάποιος έστω και με αυτόν τον γερο-Ριβάλντο, όσο χαίρεται από το ποδοσφαιρικό μεγαλείο του Μπασινά, στο ταλέντο του οποίου υποκλίθηκε όλη η Υφήλιος. Έχει χαθεί το μέτρο...
Επισκέπτης Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2006 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2006 Προφανώς τον συσχετισμό Μπασινάς-Υφήλιος θα τον έκανες για το euro2004, όπου είχες βγει στο δρόμο για να αποθεώσεις μες την τρελή χαρά τους Φύσσα, Μπασινα, Καραγκούνη, Νικοπολίδη, Σεϊταρίδη, Γκούμα, Παπαδόπουλο και άλλους τόσους. Χαλάλι τότε. Τουλάχιστον είναι ελληνάκια. Εγώ είμαι ξεκάθαρος: Το πιο δίκαιο για την Ελλάδα είναι να μην συμμετέχει σε καμία ευρωπαϊκή διοργάνωση ο ΠΑΟ τουλάχιστον για 5 χρόνια. Εύχομαι να μην πάρουμε πρωτάθλημα για άλλα τόσα χρόνια, να παίζετε μόνο εσείς Ευρώπη. Αυτό θα ήταν το δίκαιο για την Ελλαδίτσα. Για να δούμε αν το greek πρωτάθλημα είναι ο καθρέφτης των ομάδων στο εξωτερικό. Και να δούμε ποιοι τελικά είναι οι κάφροι: αυτοί που σας κάνουνε καζούρα στα φόρουμς ή αυτοί που πανηγυρίζουν την... νίκη του Ajax στο λιμάνι. Υ.Γ Ξέχασα το βασικό. Ακόμα και τραγικός-τραγικότατος-άθλιος ΠΑΟ, δεν αλλάζει το σύνθημα: Σαντιάγκο Καναπέου ξανά γαβράκια. Αυτό θα έπρεπε να σε προβληματίζει.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.