Προς το περιεχόμενο

Παναθηναϊκός

Bougas

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Λεω να παρουμε τον Schumi μιας κ το παλικαρι τελειωνει απο Formula 1...

Κ καλυτερος πιλοτος ειναι απο τον Τζιγγερ

Κ περισσοτερα φραγκα να δωσει!

• Απαντ. 18,3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Και κάτι χιουμοριστικό.

Μέχρι πρόσφατα ΠΑΟ σήμαινε

Παρακαλώ Αλλάξτε Ομάδα

τώρα πλέον σημαίνει

Ποδοσφαιρική Ακαδημία Ολυμπιακού

:D :D :D :D :D

Δημοσ.

Σου έφερα το παράδειγμα του "ξυστρα" διπλα σου που παίρνει παραπάνω χρήματα γιατί πίστευα ότι κάθε άνθρωπος ενοχλείται όταν παίρνει λιγότερα από κάποιον που δουλεύει λιγότερο.

Θα σου πω το εξής, να δεις πως λειτουργει η ΗΘΙΚΗ, γιατί μέχρι στιγμής μου δείχνεις ότι πιο πολύ νοιάζεσαι να είσαι εσύ ηθικός απέναντι στον εργοδότη παρά εκείνος σε σένα.

Οταν τελειωσα το πτυχιο μου ο project supervisor μου πρότεινε δουλειά σε μια εταιρία που συνεργάζεται, και εγω ειπα οχι. Πήραν λοιπόν εκεί την τότε κοπέλα μου και καποια αλλα παιδιά απτο course μας για 3000 ευρώ το μήνα μοικτά (2000 λίρες). Αυτό ήταν Ιανουάριος του 2004. Το καλοκαίρι η εταιρεία άρχισε να προσλαμβάνει τη νέα φουρνιά που μόλις τελείωσαν με 2500 λίρες (χοντρικά 3800 ευρώ) το μήνα. ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΔΟΥΛΕΙΑ.

Εσύ τί θα έκανες? Θα καθόσουν και θα έλεγες "εγω για 3000 ευρώπουλα συμφώνησα, δεν με νοιάζει πόσα παίρνει ο διπλα".

Αντιθέτως επειδή εκεί ειναι Αγγλία και όχι μπανανία, ΑΠΟ ΜΟΝΗ ΤΗΣ η εταιρία ΟΧΙ ΜΟΝΟ έκανε σε όλους το μισθό 3800 όπως των καινούριων, αλλά τους έδωσε ΑΝΑΔΡΟΜΙΚΑ απ'την αρχή του έτους στα 3 αυτά ατομα που ειχαν πιάσει τότε δουλειά!!!!!!!

Εγω δεν ζητάω να μου δώσει ο αλλος αναδρομικά, αυτό ειναι ακρότητα εξάλλου, αλλά ειναι σπάσιμο να κάνω την ίδια δουλειά (πόσο μάλλον να κάνω περισσότερη επειδη ο αλλος ξύνεται) και να παίρνω λιγότερα απτον διπλανό μου!!! Και ναί, πες και οτι το παίρνω εγωιστικά, ίσως να ειναι και έτσι! Στο κάτω κάτω δεν αξίζω όσα ο άλλος αφού την ίδια ποιοτητα δουλειάς βγαζουμε?

Ετσι λοιπόν, οταν ο εργοδότης σου είναι ηθικός απέναντί σου και αναγνωρίζει τη δουλειά σου, φυσικά και εσύ δεν θα του κάνεις ούτε πουστιά (να δηλώσεις παραίτηση μία μερα πριν ξεκινήσεις δουλειά αλλού) ούτε και θα του βαλεις το μαχαίρι στο λαιμό για αύξηση.

Εγω γουστάρω να έρθει ο Τζιγγερ και να πει "ελα εδω Παπ αγόρι μου, προσφέρεις πολλά στην ομάδα και γουστάρω να σε κρατήσω, πάρε εδώ κάποια χρήματα και παίζε μπάλα.". Αντ'αυτού πάει και τα δίνει σε κάτι παίχτες που τελικά δεν αποδίδουν και πάνε χαμένα.

Ο Παπ μπορεί να υπεγραφε για 350 αλλά και ο Τζιγγερ *τοτε* δεν ηξερε οτι ο Παπ θα παίζει ΤΟΣΟ καλά. Τώρα που το βλέπει, κάνει τον κινέζο και τζιγγουνευεται 3-4 αστακομακαρονάδες? Δηλαδή εσενα αν σε πάρει μια εταιρία και ξέρεις από Microsoft και Linux, αν εσυ μεσα σε 2 χρόνια ξεσκιστείς και βελτιωθεις και μάθεις και δικτυακά, και προγραμματισμό και της παναγιάς τα μάτια ΔΕΝ θα ζητήσεις παραπάνω επειδή εσύ για ΤΟΣΑ υπέγραψες???

Δεν σου λέω να βάλεις το δολλάριο μπροστά και όπου το μυρίζεις να τρέχεις, ουτε να κανεις αυτοσκοπο το χρήμα. Απλά θεωρώ τραγικό να δουλεύεις και να μην εισπράτεις αυτά που ΑΞΙΖΕΙΣ. Δεν ειναι μόνο μαγκας ο διπλα που παίρνει περισσότερα για λιγότερη δουλειά, ειναι και μέγιστος μ@λ@κ@ς το αφεντικό που δεν αναγνωρίζει τη δική σου εργασία!!

Αλλά επειδή μιλάμε τωρα για μια απτις πιο πλούσιες οικογένειες με εκατομμύρια κόσμο οπαδούς της ομάδας που ηγούνται, και μόνο απτην οργή του λαού πιο πολύ ζημιωμένος θα είναι ο Τζιγγερ παρά κερδισμένος τα 200 αυτά χιλιάρικα ευρώ.

Δημοσ.

Οσο για το θεμα οτι το πήρες προσωπικά και δεν μου επιτρέπεις να κρίνω τη δουλειά σου και πόσα χρόνια δουλεύεις κλπ, κακώς το παίρνεις προσωπικά. Η λογική μου είναι η λογική του 99% των εργαζομένων και φυσικά και δεν σου εκανα προσωπική επίθεση, απλά προσπάθησα να σου δωσω ενα παράδειγμα απτην πραγματική ζωή (γιατί το ποδόσφαιρο ως μέσο εισοδιματος ειναι για λίγους) αλλά τελικά έχουμε και εκει διαφορετική άποψη! :)

Δημοσ.

Τι συζηταμε ρε παιδια?

Ο Τζιγγερ του λεει "Παπ,περνεις 350.Εγω αυτη την στιγμη σε κοστολογω 700 με τα μπονους.Κλεινουμε για 2 χρονια?" και λεει ο Παπ "Σορρυ μπος αλλα αν θες να υπογραψουμε ΝΕΟ συμβολαιο,εγω πλεον κοστολογω τον εαυτο μου 800 ακατεβατα.Αν τωρα θες,κανε μονομερη ανανεωση στο ΠΑΛΙΟ συμβολαιο με 350 αλλα να ξερεις οτι μου φαινονται πολυ λιγα και αφου πλεον μπορω θα φυγω"

Αυτο που θελω να πω ειναι οτι δεν συζητησαν για αυξηση,συζητησαν για νεο κλειστο συμβολαιο.Επομενως; ο παπ ειχε καθε ειδικο δικαιωμα να πει ποσα θελει για το "νεο" συμβολαιο

Το λαθος του ειπα πιο ειναι

Επρεπε να σκασει να πει "1 μυριο αφεντικο,οσα ο Εκι" και κανεις δεν θα μιλουσε αλλα να δεχτει να παζαρεψει και να παει στα 800.Ομως επειδη δεν εχει μανατζερ,ο χαζοβιολης,τωρα το παρουσιαζουν"ακατεβατα".Τι λες ρε μεγαλε???Το παλικαρι σουπε κατευθειαν το μινιμουμ!!Αλλα επρεπε να σε παζαρεψει στο 1 μυριο να σου πω εγω μετα

Δημοσ.

To ίδιο λέμε. Το παλικάρει κοστολογεί τον εαυτό του παραπάνω γιατί ειχε την μαγκιά και τη θέληση να βελτιωθεί απτον καιρό που υπέγραψε.

Ουτε σηκωθηκε ξαφνικά να πει τόσα θέλω ενω ειχαν κλειστό συμβόλαιο, που και εκεί ακόμα να το έκανε, δεν βλέπω πού το κακό? Στο κατω κατω αν ειχε 5 χρονια και ηθελε να φυγει, ας εβρισκε ομάδα να πληρωσει στον ΠΑΟ τα λεφτα της ρυτρας να φύγει, και ο ΠΑΟ κερδισμένος θα ήταν (αν δεχόταν).

Πολυ απλά απτην πλευρά του παίχτη δεν υπάρχει συμβόλαιο αφού μπορεί να βρει ομάδα να φυγει, τώρα ο τζιγγερ αν δεν γουστάρει να του δωσει λεφτά ας του ανανεωσει και γαι 400,000, λίγο κακό θα του κάνει.

Δημοσ.

Εμείς στο Ολυμπιακό δεν έχουμε πάντως κανένα πρόβλημα. Έτοιμη φανελίτσα, πλυμένη και σιδερωμένη.

Συνέχισε έτσι Τζιγγεράρα, άλλη μια φανέλα παίκτη του ΠΑΟ θα αποσυρθεί απ' την αγορά και θα ξανακουστεί το αλήστου μνήμης "κι εγώ τί θα την κάνω τώρα τη φανέλα του Κωνσταντίνου ρε παιδιά?" με άλλο όνομα αυτή τη φορά.

Ότι λάθη κάναμε εμείς κάποτε με Γαλάκους και δε συμμαζεύεται, τα πράττεις τώρα εσύ...

Δημοσ.

ε ναι αυτοι ειναι τωρα στην εποχη που ειμασταν εμεις επι Νταιφα που κοιταζε ο καθενας πως θα ξελυστρισει

Μονο ο Γκουμας με το Εκι ειναι ευχαριστημενοι και περιμενουν τον Μαραντονα του χρονου

Δημοσ.

O Γκουμας ειναι 55 χρονων και κολλαει ενσημα.Εδω και 2 χρονια δεν θα επαιζε πουθενα αλλου

Δεν υπαρχει σοβαρη ομαδα που να εκανε ηγετη τον Εκι.Ενα καλο παικτη,για να πλαισιωσει τον ηγετη ναι,αλλα ομαδα με κοσμο,που να βγαινει (σχεδον) καθε χρονο ΤΣΛ και να τον εχει για ηγετη δεν παιζει.Που να παει,χαζος ειναι?

Δημοσ.

Δεν υπαρχει σοβαρη ομαδα που να εκανε ηγετη τον Εκι.Ενα καλο παικτη' date='για να πλαισιωσει τον ηγετη ναι,αλλα ομαδα με κοσμο,που να βγαινει (σχεδον) καθε χρονο ΤΣΛ και να τον εχει για ηγετη δεν παιζει.Που να παει,χαζος ειναι?[/quote']

Σου βγάζω το καπέλο. Συμφωνώ απόλυτα.

Δημοσ.
Οσο για το θεμα οτι το πήρες προσωπικά και δεν μου επιτρέπεις να κρίνω τη δουλειά σου και πόσα χρόνια δουλεύεις κλπ, κακώς το παίρνεις προσωπικά. Η λογική μου είναι η λογική του 99% των εργαζομένων και φυσικά και δεν σου εκανα προσωπική επίθεση, απλά προσπάθησα να σου δωσω ενα παράδειγμα απτην πραγματική ζωή (γιατί το ποδόσφαιρο ως μέσο εισοδιματος ειναι για λίγους) αλλά τελικά έχουμε και εκει διαφορετική άποψη! :)

φυσικα το πηρα προσωπικα φιλε πολακι! οταν μου λες : ΜΑΛΛΟΝ ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΔΟΥΛΕΨΕΙ ΠΟΤΕ ΣΤΗ ΖΩΗ ΣΟΥ.... δε νομιζω οτι αυτο ηταν για τον παπ,τον τζιγκερ,η τον κωδικα ντα βιντσι,αλλα κριτικη απεναντι στον τροπο ζωης μου,που ολοφανερα δε γνωριζεις!

η ερωτηση που εκανα σε οσους τους ενδιαφερει ο μισθος των διπλανων τους,ειναι αν θα ουρλιαζαν το ιδιο για τον 3ο συναδελφο,που δουλευει διπλασια απο εμας,αλλα αμοιβεται λιγοτερο απο εμας!

αλλα οπως προειπα στα τελευταια μου μηνυματα,το θεμα ξεφευγει απο το νημα αυτο,κ γιαυτο σταματαω να το σχολιαζω!

Δημοσ.

κ επειδη θελω να γυρισω στο θεμα.............

ειτε μεινει, ειτε φυγει ο παπ, κακως επικεντρωνουμε εκει την προσοχη μας!

το ζητημα ειναι να διωξουμε την φαμιλια που δυναστευει το ονομα ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ! κ αυτο για μενα ισχυει κ αν μεινει ο παπ,κ παρει κ ρομενταλ,κ λοβενκραφτ,κ οποιον αλλο θελει!!!!!

οσο πιο γρηγορα το καταλαβουμε,κ αντιδρασουμε,τοσο καλυτερα!

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...