tdlabr Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2006 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2006 re paidia kanena site me na doume tin mpala twra paizei?? pao-zaporozia re paidiaaaa!!!
Harkon Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2006 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2006 αν δεν έρθει ο Harry Potter ή ο Gandalf στην ομάδα, θα έχουμε στη συνέχεια πολύ χειρότερα του 7-0 του γάβρου..
bujinkan Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2006 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2006 αν δεν έρθει ο Harry Potter ή ο Gandalf στην ομάδα,θα έχουμε στη συνέχεια πολύ χειρότερα του 7-0 του γάβρου.. μα θαρθει.ο μπαγεβιτς δεν του φερνει λιγο του gandalf στο προφιλ?
revil Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2006 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2006 Τέτοιο σφυροκόπημα είχα καιρό να δω... αυτα απο μενα
Super Moderators Snoob Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2006 Super Moderators Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2006 Εγώ θα πω ένα πράγμα μόνο: Ήταν στραβό το κλίμα, το 'φαγε κι ο Βέλιτς. Έβγαλε τον Ίβανσιτς και άφησε το πτώμα και ανύπαρκτο Ρομέρο. Εύγε. Όλα τα λεφτά να βλέπω τον Παπαδόπουλο να μπινελικώνεται με τους Ουκρανούς στη μητρική τους.
revil Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2006 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2006 και για να μιλησω και λιγο σοβαρα. Εμπεντε μεγαλος,ισως (αποσο τον εχω δει και μπορω να εχω ασφαλη συμπερασματα)καλυτερος απο τον Γκαλινοβιτς. Παπαδοπουλος επισης μεγαλος κραταγε τη μπαλα οσο επρεπε και εβαλε και το γκολ Ιβανσιτς μια χαρα παιχτης απορω γιατι βγηκε Απο κει και περα το μαυρο χαος.Αν συνεχισετε ετσι θα καταφερετε κατι πραγματικα δυσκολο. Να σας περασουν στη βαθμολογια στο τελος το κοκκινο και το κιτρινο καφενειο.
geovard Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2006 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2006 Δηλαδή τώρα πρέπει να είμαστε ευχαριστημένοι πού μπήκαμε στούς ομίλους ε?Αίσχος.Δεν μπορούσαν να παίξουν ή ήταν εντολή τού προπονητή να πάνε όλοι πίσω?Αλλά καί πάλι κατοχή στο δεύτερο ημίχρονο 70-30 τι ρεζίλια είναι αυτά?Δηλαδή τώρα με την εικόνα τού δεύτερου ημιχρόνου δεν λερώθηκε η ιστορία τού ΠΑΟ?Να τρέμει το φυλλοκάρδι σου μήπως καί ισοφαριστείς από τον Ατσαλένιο?Άντε στο διάολο να κάθομαι εγώ να αγχώνομαι μαλάκες παίχτες.Καί να δούμε τι θα γίνει αν παίξει με καμμιά σοβαρή ομάδα.Πού πας ξεβράκωτος στα αγγούρια μανάβη?Ε ρε γλέντια αν δεν γίνουν σωστές κινήσεις! Ναί πράγματι μπράβο στον Έμπεντε.Να μην ξαναπαίξει βασικός ο Γκαλίνοβιτς.Οι χειρότεροι απ όλους ήταν οι Κροάτες.Άντε να ξεβρωμίσουμε κάποια στιγμή από τα κατάλοιπα τού Ζάετς.
Harkon Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2006 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2006 μα θαρθει.ο μπαγεβιτς δεν του φερνει λιγο του gandalf στο προφιλ? εμένα μου θυμίζει το gollum και άντε να βρούμε το precious εποχές που είναι.. υγ: το άβατάρ σου είναι θεεικό, όποτε το βλέπω γελάω δυνατά
mandate Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2006 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2006 μα θαρθει.ο μπαγεβιτς δεν του φερνει λιγο του gandalf στο προφιλ? άν πάψει να τα βάφει και να τακουρεύει ο μπάγε με άσπρη μαλλούρα και τη χαρακτηριστική καπνοσύριγγα του Gandalf
Σκύμνος Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2006 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2006 Τελικά πολύ "μικρή" ομάδα [;] ο Παναθηναϊκός μας... Ταμπούρι στην άμυνα, λες και αντιμετωπίζαμε κανένα μεγαθήριο... Παίκτες που έπεφταν κάτω για να κερδίσουν χρόνο... Ξεφτίλα...Τίποτα άλλο :evil:
greeneye Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2006 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2006 μας έβγαλε τιν πίστη μέχρι να κερδίσει τα μεταλουργία! τυχερός ο βάτραχος...τηα παίξει ΟΥΕΦΑ !
Super Moderators Snoob Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2006 Super Moderators Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2006 Η αλήθεια είναι ότι έπεσε χοντρή ατυχία, αν και στη περίπτωση Γκαλίνοβιτς (να γίνει καλά ο άνθρωπος) μπορεί να βγει και σε καλό του ΠΑΟ, εγώ προτιμώ Εμπέντε. Αυτά, από το προηγούμενο ματς... Έτσι, για να ευλογήσω λιγάκι τα γένια μου. Πολύ καλή εμφάνιση, έσωσε τον ΠΑΟ από βέβαιη ισοφάριση και διατήρησε την ψυχραιμία του. Πρωταγωνιστής σήμερα.
konnak Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2006 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2006 Αυτό που έκανε ο Βέλιτς, ΟΚ, ασχολίαστο. Πάλι καλά που πήραμε το παιχνίδι...Τι στο διάολο ρε πούστη μου, άλλο παιχνίδι βλέπουν από τον πάγκο όλοι οι σαΐνιδες; Καλύτερα να ψηφίζουμε μέσω teletext εμείς για τις αλλαγές! Ο Μπίσκαν γιατί πρέπει να παίζει σώνει και καλά; Χίλιες φορές να μπει ο Άντριτς (ο Τζιώλης στάνταρ έπρεπε να βγει, γιατί ήταν σαν να παίζαμε με δέκα. Εν τω μεταξύ δυο-τρεις φορές βγήκε δεξί εξτρέμ, πιο μπροστά και από τον Ρομέρο!). Το ότι θα έλεγα καλή κουβέντα για τον Βύντρα, δεν το περίμενα. Σήμερα το παλικάρι που έπαιζε απέναντι σε ποδοσφαιριστές ίδιου επιπέδου () ήταν μια όαση στην αμυντική λειτουργία. Αρκεί να έβλεπες τον Σέριτς από την άλλη πλευρά ή τον Μπίσκαν για να το πάρεις απόφαση ότι πρέπει να ζητάς απλά να μην είναι αρνητικός ο εκάστοτε παίχτης. Δεν θα μας σώσει τελικά μόνο ένας καλός προπονητής. Τον Γενάρη θέλουμε μεταγραφές. Στάνταρ και ακατέβατα δύο ακραία μπακ, και μην σου πω και ένα αμυντικό χαφ...ακόμα! Με τέτοιον Μπίσκαν, τέτοιον -απαράδεκτο, όχι μόνο για την απόδοσή του, αλλά και για την έλλειψη ενδιαφέροντος και φιλοδοξίας- Τζιώλη και μόνο τον Μπόβιο να δείχνει κάποια λίγα καλά σημεία (όταν τουλάχιστον δεν κάνει αψυχολόγητα λάθη), και με την τελευταία εναλλακτική να λέγεται Άντριτς και να μην παίζει, θέλουμε έναν...Μπασινά. Πάλι καλά που έστω και με οδυνηρό τρόπο (τραυματισμός) βγήκε ο ανοιχτές-μασχάλες-ή-χίλιοι-και-ένας-τρόποι-να-φάω-αστείο-γκολ-Γκαλίνοβιτς κάτω από τα δοκάρια και δοκιμάσαμε την τύχη μας με τον Έμπεντε. Το παιδί είναι αίλουρος, δείχνει σταθερός και σοβαρός, και με πολύ καλά αντανακλαστικά. Άντε να τελειώνει η εποποιία των Κροατών του Ζάετς σιγά σιγά. Λοιπόν, άντε να έρθει ο Μπάγιεβιτς, με τον οποίο αν μη τι άλλο θα υπάρχει αξιοκρατία στο ποιος θα παίζει. Τζιώλης, Μπίσκαν αδιάφοροι; Μπες μέσα παιδί μου Άντριτς. Σέριτς δεν έχεις αποφασίσει αν είσαι χαφ ή μπακ; Μπες μέσα παιδί μου Δάρλα. Τέρμα η μονιμοποίηση παιχτών. Δεν ξέρω, πολύ τα φοβάμαι τα παιχνίδια των ομίλων. Τι να πω, αν καταφέρει ο Μπάγιεβιτς να βγάλει άκρη από αυτό το πανηγύρι...
Kandinsky Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2006 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2006 Σε αντίθεση με κάτι χτεσινούς (και κυριολεκτικά και μεταφορικά) δε μπήκα για να κοροιδέψω αν και η εικόνα του αγώνα θα το επέτρεπε. Απλώς θα θυμίσω τί είπα χθες και σήμερα σε όσους μπήκαν στο thread του Ολυμπιακού για να ειρωνευθούν : "κρατήστε μια πισινή". Πόσο δικιο είχα τελικά. Θα ήθελα επίσης να θέσω ως προβληματισμό σε όλους το πού οδεύουμε σαν ποδόσφαιρο όταν βλέπεις τον 2ο της Ελλάδας να παίζει με τον 14ο της Ουκρανίας καθ' αυτό τον τρόπο. Πρέπει να παρθούν σημαντικές αποφάσεις απ' τους ιθύνοντες. Η κοροϊδία του κόσμου είναι πολύ μεγάλη και ο κατήφορος ατελείωτος καθώς φαίνεται. Ώρες ώρες θα ευχόμουν να υπήρχε ομαδική συσπείρωση των οπαδών όλων των αποχρώσεων κατά του προϊόντος που μας πουλάνε και πλήρης αποχή από αυτό.
blueviper Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2006 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2006 Θέλω να ζητήσω συγγνώμη από τους φιλους Παναθηναϊκούς για τον εκνευρισμό μου σε σχέση με την κριτική που έκαναν χθες. Ομολογώ πως δεν ήξεραν πως προφήτευαν τα μελλούμενα κι αντί για το παιχνίδι του γαύρου περιέγραφαν μέχρι τελείας τα σημερινά εξαιρετικά που είδαμε. Ειδικά το post του greeneye ήταν όλα τα λεφτά...το υπενθυμίζω, αφαιρώντας και τροποιώντας μονάχα τα σημεία εκείνα στα οποία λάθεψε...και το κληρονομικό χάρισμα έχει τα όριά του: "μεγάλη κοτα ο ΒΕΛΙΤΣ. Σε αυτή την τραγική,εντελώς για τα πανηγύρια Ζαπορίζιε που έχει αποκλεισθεί από το κύπελλο από ομάδα β' κατηγορίας κι αναζητάει νίκη με τα κυάλια έπρεπε να πετάξει το Μάντζιο μεσα για να την τρομάξει με 0 ευκαιρίες ...ποιον περίμενε να βγάλει μπαλιες? τον Μπίσκαν? η το Μπόβιο?!!!?!??! χεζοκουβάς εντελώς... καλά για την άμυνα του βάζελου ας μη μιλήσω... σε 70 λεπτά έγινε της hooker από επιθέσεις της Σαχταρ...ήταν πολύ τυχερός ο Βάζελος. το 0-1 είναι εντελώς πλασματικό." Μα το Θεό έτσι τα είπε...ορκίζομαι! Και είχε πει κι άλλα: "...και ο Βέλιτς έπεζε με 12 παίκτες πίσω, τον Παπαδόπουλο κεντρικό αμυντικό και τον Σαλπιγγίδη δεξί μπακ!!! Τέτοιο σφυροκόπημα είχα καιρό να δω..." (αμ εγώ!) Η 1η από το τέλος Ουκρανική παιδική χαρά χόρεψε συρτάκι την Πανάθα για 70 λεπτά, με κόρνερ 7 - 1 υπέρ της και καθόμασταν χθες και λέγαμε το μακρύ και το κοντό για το διασυρμό "μας" από τους πρώτους της Ουκρανίας για ένα ημίχρονο. Φύλλο και φτερό είχατε γίνει και θα χρειαστεί να κάνει παπάδες ο Μπάγεβιτς για να βελτιωθεί το πράγμα σε επίπεδο νοοτροπίας. Τους λυπήθηκε η ψυχή μου τους Ουκρανούς με τόσο ιδρώτα που έριξαν και με όλο το χωριό στο πλευρό τους. Αν κάποιος άξιζε την πρόκριση με βάση την εικόνα που είχε σε 2 συνολικά ματς, αυτός ήταν οι τυχάρπαστοι της Ουκρανίας που παλεύουν για τη διάσωσή τους. Τους αξίζει ένα μπράβο για που υπερβήκαν εαυτούς και μια ανοιχτή παλάμη για το θέαμα του Παναθηναϊκού μετά το 30' που έχανε η μάνα το παιδί και το παιδί τη μάνα. Ναυάγιο που το έσωσε ο καπετάν Εμπέντε σε πλείστες όσες περιπτώσεις. Από Δευτέρα-Τρίτη έρχεται ο Μπάγεβιτς όπως όλα δείχνουν. Να δούμε λοιπόν τι μας επιφυλάσσει το μέλλον, γιατί φαίνεται πως υπάρχουν πολλά προβλήματα και στη φυσική κατάσταση. Εκτός κι αν τους ταΐζουν τίποτα πειραγμένα κρέατα εκεί στην Ουκρανία και τρέχουν σα δαιμονισμένοι.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.