antreaslam Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2006 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2006 ρεβιλ, γιατι συγκρινεις ανομοια πραγματα? αν το ειδες το παιχνιδι,δε μπορει να μην παρατηρησες την υπερπροστασια του παιδοβουβαλου!
andrip Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2006 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2006 μα σε ποιο ματς της εθνικής έπαιξε πάνω απο 10 λεπτά; μόνο με αμερικάνους που δε φημίζονται για την άμυνα τους αλλα και που δε πολυκαταλαβαίνουν απο σπρωξίματα
Critter Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2006 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2006 Τι εγινε ρε παιδια? Ξαφνικα ο Σχορτσιανιτης εγινε παιδοβουβαλος απο εκει που ηταν αυτος που εδινε δυναμη και τις πλεον πολιτιμες λυσεις στο Μουντομπασκετ? Φυσικα και δεν εκανε ποτε τα φαουλ που λετε. Το οτι εχει τετοιο ογκο προφανως και προκαλει πολλες φορες την αισθηση οτι κανει φαουλ επειδη οι αντιπαλοι εξοστρακιζονται πανω του λες και επεσαν σε βουνο. Οσο για τη διαιτησια εχθες δεν νομιζω οτι επαιξε κανα ρολο στο αποτελεσμα και προσωπικα θεωρω οτι δεν ειναι πολλες οι φασεις που μπορουμε να διαμαρτυρομαστε εκατερωθεν.
antreaslam Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2006 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2006 1)εγω παντα τον ελεγα παιδοβουβαλο! 2)σε προκαλω-προσκαλω,να το δουμε μαζι,κ να στο αναλυσω. σε 15 λεπτα συμμετοχης,εκανε πανω απο 7 φασεις που μπορει ο διαιτητης να του σφυριξει φαουλ,κ δε μιλαω καν για απλες επαφες ετσι??εχω παιξει μπασκετ πολλα χρονια,εχω φτασει μεχρι εθνικη ελπιδων,εχω παιξει αντιπαλος με πολλα παιδοβουβαλα,κ μπορω να καταλαβω ευκολα αν κ τι εχει πραξει σε καθε φαση ενας παιχτης. 3)η διαιτησια δεν επαιξε κανενα σημαντικο ρολο,συμφωνω.απλα προσεφερε μεγαλη ασυλια στο παιδοβουβαλο. 4)αν δε μπορει να μαζεψει τον ογκο του,ειναι δικο του προβλημα,κ οχι προβλημα των διαιτητων. χθες πηρε παραμαζωμα σε σκριν παιχτη,κ δεν του δοθηκε φαουλ.επισης, πεφτει πανω στον ντικουδη με το ενα χερι κ το σωμα,κ δινουν επιθετικο στον ντικουδη,γιατι προστατευσε το λει απ του με το αλλο χερι. επισης,2 φασεις με τομασεβιτς,τον σπρωχνει με το σωμα,κ ο διαιτητης αφηνει.....πλεονεκτημα... 5)δεν ειναι κακο να τον λεω παιδοβουβαλο παντως...ετσι τον φωναζα κ οταν καρφωνε στους αμερικανους! 6)σε παιχνιδι με διαιτητες που σφυριζουν τις επαφες παντως,νομιζω οτι θα σας κερδισουμε 30 ποντους παλι...
KWSN_Men Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2006 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2006 Ο Σχορτσιανίτης έχει βελτιώσει πάρα πολύ τον έλεγχο του σώματός του, αλλά θέλει πολύ ακόμα. Παλιά σε κάθε φάση είτε στην στην άμυνα είτε στην επίθεση έκανε φάουλ. Τώρα όχι, αλλά και πάλι του φεύγουν πολλά. Βασικά πρέπει να χάσει (κι άλλα) κιλά. Έχει ταλέντο, έχει απίστευτη δύναμη αλλά τα κιλά του τον κρατάνε πίσω. Κουράζεται εύκολα και δεν παίζει και το μπάσκετ που μπορεί να παίξει, ενώ είναι και ελάχιστα αλτικός τώρα. Αν πέσει στα 120 κιλά δε νομίζω να χάσει καθόλου σε δύναμη... Αντρέα, που έπαιζες;
KaizerSoze Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2006 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2006 Αυτη η ασυλια ισχυε και στο μουντομπασκετ?Μια χαρα καλαθια εβαλε και δεν εκανε ποτε 5 φαουλ. 1. Στο Μουντομπασκετ ΠΟΤΕ δεν χρειαστηκε να παιξει πιεστικη αμυνα,συνηθως θυσιαζοταν αλλος.Επισης στο Μουντομπασκετ πλην του ματς με την Αμερικη στα αλλα δεν επαιξε πολυ.Επιπλεον στα περισσοτερα απο αυτα εβρισκε αντιπαλο κλασσικο πενταρι και οχι Μπατιστ και Τομασεβιτς που αναγκαζονται να τον παιξουν οβερπλευ και με προθεση να στηθουν οποτε δεν αναγκαζοταν πολυ.Τελος στο Μουντομπασκετ ΟΧΙ του σφυριζανε ΠΟΛΥ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΦΑΟΥΛ 2. Και ασε το Μουντομπασκετ,εγω θυμαμαι απεξω 4 φαουλ που δεν του σφυριχτηκαν α. Σκριν στον Μπετσιροβιτς με τους αγκωνες(2η περιοδος) β. Σκριν στον Χατζηβρετα που τον περνει πισω με τον κωλο(αυτο ηταν ΤΡΑΓΕΛΑΦΙΚΟ,ο τυπος εκανε 3 βηματα και δεν του σφυριξαν φαουλ) (2η περιοδος) γ. Ωμος και σπρωξια πανω στον ακινητο Τομασεβιτς (3η περιοδος) δ. Το επιετικο ΠΕΝΤΑΚΑΘΑΡΟ στον Μπατιστ(4η περιοδος) Τι εγινε ρε παιδια? Ξαφνικα ο Σχορτσιανιτης εγινε παιδοβουβαλος απο εκει που ηταν αυτος που εδινε δυναμη και τις πλεον πολιτιμες λυσεις στο Μουντομπασκετ?Θες να κοιταξεις πισω στις σελιδες αυτου του τοπικ την περιοδο των τελικων της Α1 να δεις τι λεγαμε ΚΑΙ τοτε για το παιδοβουβαλο?Φυσικα και δεν εκανε ποτε τα φαουλ που λετε. Το οτι εχει τετοιο ογκο προφανως και προκαλει πολλες φορες την αισθηση οτι κανει φαουλ επειδη οι αντιπαλοι εξοστρακιζονται πανω του λες και επεσαν σε βουνο. 1. Τα 2 ΠΕΝΤΑΚΑΘΑΡΑ φαουλ στα σκριν (ο Θεος να τα κανει,πρωτη φορα βλεπω κινουμενο σκριν,φαση δηλαδη που καμια επαφη να μην υπαρχει θεωρειται φαουλ) ειναι θεμα ογκου? 2. Το επιθετικο στο Μπατιστ ηταν θεμα ογκου?Κλασικη φαση που εκανε και ο Σισκαουσκας και ΟΡΘΑ του σφυριχτηκε επιθετικο.Ναι,πολλες φορες ειναι υπερβολικη η πτωση αλλα και ο Λακοβιτς να πεσει πανω στον Στακ,ειναι φαουλ
KaizerSoze Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2006 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2006 Βασικά πρέπει να χάσει (κι άλλα) κιλά. Έχει ταλέντο, έχει απίστευτη δύναμη αλλά τα κιλά του τον κρατάνε πίσω. Κουράζεται εύκολα και δεν παίζει και το μπάσκετ που μπορεί να παίξει, ενώ είναι και ελάχιστα αλτικός τώρα. Αν πέσει στα 120 κιλά δε νομίζω να χάσει καθόλου σε δύναμη... Και μην ξεχνας πως ειναι και 2.06 Αν θελει να παει στο ΝΒΑ θα βρει μπολικους τυπους 2,10+ με τα ιδια κιλα και θα εχει προβλημα.Μπασκετ τεχνικα αρτιο δεν ξερει για να παιξει 5αρι με 2,06 υψος, αν κατεβει στο 4 θα βαζει 15 ποντους αλλα στην αμυνα τα 4αρια του ΝΒΑ θα του βαζουν 20 και γενικα πρεπει να αποφασισει Θελει να μεινει στα ιδια κιλα και να γινει ενα καλο 5αρι αλλα για Ευρωπη(που τα 5αρια ισως ξερουν περισσοτερο μπασκετ αλλα δεν εχουν αναλογα κορμια με το ΝΒΑ) ή θελει να χασει κιλα,να γινει πιο αθλητικος και να δοκιμασει με αλλες προυποθεσεις στην Αμερικη?
Σκύμνος Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2006 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2006 Εγώ λέω να αφήσουν οι διαιτητές τη σφυρίχτρα στην άκρη, μπας και δούμε περισσότερο θέαμα. Άλλωστε στο NBA επιτρέπεται το physical game... Ας κάνει λοιπόν ο Σχορτσιανίτης ή ο Ντικούδης ή ο φούφουτος σκληρό παιχνίδι. (όχι όμως αντιαθλητικό)
KWSN_Men Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2006 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2006 Εγώ λέω να αφήσουν οι διαιτητές τη σφυρίχτρα στην άκρη, μπας και δούμε περισσότερο θέαμα.Άλλωστε στο NBA επιτρέπεται το physical game... Ας κάνει λοιπόν ο Σχορτσιανίτης ή ο Ντικούδης ή ο φούφουτος σκληρό παιχνίδι. (όχι όμως αντιαθλητικό) Δε διαφωνώ. Ειδικά σε ότι έχει να κάνει με τα σπρωξίματα των ψηλών και τα κοψίματα που στην Ευρώπη για να μην πάρεις φάουλ πρέπει να είσαι 2 μέτρα μακριά...
gvaggis Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2006 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2006 Βασικά θέλει και λίγο ξύρισμα στα πλάγια.. Φέτος μάλλον θα πάει το σενάριο αντιστρόφως ανάλογα με το περσινό.. Υπάρχει υπεροπλία στη ρακέτα,αλλά να δούμε το κατέβασμα της μπάλας πως θα πάει..Όπως και η καλή κυκλοφορία της στη περιφέρεια.. Όχι πως με χαλάει η ομάδα..ΠΡΟΣ ΘΕΟΥ! Πιστεύω σε Μπέτσι κ Σισκάουσκας αλλά δε θα με χαλούσε κ ένας PG καβάτζα. ΥΓ..Αρχίσανε τα στοιχήματα..Πότε θα "σκάσει" ο Διαμαντίδης;!Πολλοί αγώνες στην πλάτη και πολλές ευθύνες κ φέτος.ΦΤΟΥ ΣΚΟΡΔΑ!
KaizerSoze Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2006 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2006 δε θα με χαλούσε κ ένας PG καβάτζα. Εχεις και ειναι ΣΟΥΠΕΡ-παικταρας...λεγεται Βουγιανιτς Το ερωτημα ειναι ρισκαρεις σε ενα παικτη επιπεδου ΝΒΑ που ομως 2 χρονια τωρα δεν εχει ποδια και τον βαζεις και Ελλαδα στην θεση του ανεβασμενου Τομασεβιτς?
KWSN_Men Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2006 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2006 Πόσα πραγματικά δύσκολα παιχνίδια έχουν μείνει στην Ελλάδα ρε παιδιά; Τέσσερα; Πέντε; Ε, δε νομίζω να έχει πρόβλημα ο Μήτσος.
konnak Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2006 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2006 Εγώ πάντως από αυτά που είδα και στο Μουντομπάσκετ, αλλά κυρίως χτες (αφού τον είδα στην ομάδα), είμαι πανευτυχής για την αντικατάσταση του Βλάκοβιτς από τον Μπετσίροβιτς. Ο τύπος είναι εμφανώς καλύτερος σουτέρ, απείρως σοβαρότερος, το ίδιο γρήγορος (μπορεί και περισσότερο), και στάνταρ κουβαλάει περισσότερο (μπασκετικό και όχι μόνο) μυαλό. Μανούλα στο πικ εν ρολ και έχει ήδη προσαρμοστεί πολύ καλά στην ομάδα. Στα μόνα που ίσως υπάρχουν ερωτηματικά είναι α) ότι δεν είναι άσσος όπως ο Βλάκοβιτς, αλλά έτσι και αλλιώς και ο Βλάκοβιτς ουσιαστικά σούτινγκ γκαρντ έπαιζε, απλά είχε ύψος άσσου, και β) χτες δεν είδα τα drive που έκανε ο Βλάκοβιτς πέρυσι και (κυρίως) πρόπερσι, αλλά δεν πειράζει γιατί όταν τον έβλεπα στο Μουντομπάσκετ τα είδα. Οπότε όταν προσαρμοστεί πλήρως και παίξει ελεύθερα (και δεθεί πλήρως και με τους υπόλοιπους) θα τα δούμε και αυτά. Το πρόβλημα είναι ότι μέχρι να προσαρμοστεί ο Ντελκ και να αποθεραπευτεί ο Βούγιανιτς, όλο το βάρος στη θέση του play maker πέφτει στον Μητσάρα. Όμως όταν ενσωματωθούν στην ομάδα, well, glorious times...
vastravoud Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2006 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2006 Εγώ πάντως από αυτά που είδα και στο Μουντομπάσκετ, αλλά κυρίως χτες (αφού τον είδα στην ομάδα), είμαι πανευτυχής για την αντικατάσταση του Βλάκοβιτς από τον Μπετσίροβιτς. Ο τύπος είναι εμφανώς καλύτερος σουτέρ, απείρως σοβαρότερος, το ίδιο γρήγορος (μπορεί και περισσότερο), και στάνταρ κουβαλάει περισσότερο (μπασκετικό και όχι μόνο) μυαλό. Μανούλα στο πικ εν ρολ και έχει ήδη προσαρμοστεί πολύ καλά στην ομάδα. Στα μόνα που ίσως υπάρχουν ερωτηματικά είναι α) ότι δεν είναι άσσος όπως ο Βλάκοβιτς, αλλά έτσι και αλλιώς και ο Βλάκοβιτς ουσιαστικά σούτινγκ γκαρντ έπαιζε, απλά είχε ύψος άσσου, και β) χτες δεν είδα τα drive που έκανε ο Βλάκοβιτς πέρυσι και (κυρίως) πρόπερσι, αλλά δεν πειράζει γιατί όταν τον έβλεπα στο Μουντομπάσκετ τα είδα. Οπότε όταν προσαρμοστεί πλήρως και παίξει ελεύθερα (και δεθεί πλήρως και με τους υπόλοιπους) θα τα δούμε και αυτά.Το πρόβλημα είναι ότι μέχρι να προσαρμοστεί ο Ντελκ και να αποθεραπευτεί ο Βούγιανιτς, όλο το βάρος στη θέση του play maker πέφτει στον Μητσάρα. Όμως όταν ενσωματωθούν στην ομάδα, well, glorious times... Και επίσης έδειξε να συνεργάζεται και εξαιρετικά με το Διαμαντίδη.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.