Προς το περιεχόμενο

Παναθηναϊκός

Bougas

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 18,3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

δλδ στο οτι αν δε σου βγαινουν καποια πραγματα στον αγωνα ειναι στημενος.

Οχι δεν καταλαβες,ειπα απλα την εντυπωση που μου δημιουργηθηκε οταν ειδα καποια πραγματα που προσωπικα δεν τα δικαιολογω με την "ασυνδετη ομαδα",πχ στο 1ο ο Διαμαντιδης δεν μπορουσε να βγει στον Παπαμακαριο και στο 38' πουταχε φτυσει μπορουσε να κανει βουτια και να πεταξει πανω απο το κεφαλι την μπαλα,και σε ΣΥΝΔΙΑΣΜΟ με την φημη που ειχα ακουσει.

Γενικα δεν πιστευω ΚΑΘΟΛΟΥ τα στημενα ΕΙΔΙΚΑ στο μπασκετ(και αντε εσυ δεν βαζεις,αν ο αλλος σπασει την μπασκετα? ) απλα ηταν ο συνδιασμος ΦΗΜΗ+ΑΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΤΗ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ

Ισως αν δεν ειχα ακουσει την φημη δεν θα το σκεφτομουν καν

• Super Moderators
Δημοσ.
Γιατι ειναι προς συμφερον και των 2 το μπασκετ να ανεβει,ειδικα με τα φραγκα που εχουν δωσει φετος και ενοψη Φαιναλ Φορ στην Αθηνα

Γενικα αυτα ειναι "υπουλα" σημαδια,δηλαδη ειναι ενδειξεις που παραπεμπουν καπου...ελπιζω να μην περιμενεις χαμενα λει-απ

Ένα γρήγορο post για το μπάσκετ πριν πάω να πανηγυρίσω για την αποψινή παιδική χαρά, αυτή τη φορά με φόντο την Ουκρανία.

Πώς ακριβώς θα ανέβει το μπάσκετ αν δουν στην πρώτη εμφάνιση της ομάδας οι φίλαθλοι του Παναθηναϊκού την ομάδα τους να ΠΟΥΛΑΕΙ το παιχνίδι; Δηλαδή, θα "ανέβει" το μπάσκετ αν ο ΠΑΟ μείνει εκτός κυπέλλου με το καλημέρα, ξεφτυλίζοντας τα πάντα; Πώς, ακριβώς; Θα πειστούν οι Ολυμπιακοί να αγοράσουν διαρκείας στο μπάσκετ; Και τι τους κόβει τους Γιαννακόπουλους αυτό;

Εγώ το δέχομαι ότι ακούστηκε η "φήμη" αλλά την αποδίδω στην ανάγκη κάποιον να πιάσουν πισινή μπας και έκανε το μπραφ ο Πίνι. Δηλαδή "δε μας νίκησε ο Ολυμπιακός, εμείς το δώσαμε" και άλλα τερπνά.

Τέλος πάντων, τελικά δεν το "δώσανε" και πάμε για άλλα. Οι ομάδες δεν έπαιξαν καλά, χρειάζονται χρόνο.

Δημοσ.
Πώς ακριβώς θα ανέβει το μπάσκετ αν δουν στην πρώτη εμφάνιση της ομάδας οι φίλαθλοι του Παναθηναϊκού την ομάδα τους να ΠΟΥΛΑΕΙ το παιχνίδι; Δηλαδή, θα "ανέβει" το μπάσκετ αν ο ΠΑΟ μείνει εκτός κυπέλλου με το καλημέρα, ξεφτυλίζοντας τα πάντα; Πώς, ακριβώς; Θα πειστούν οι Ολυμπιακοί να αγοράσουν διαρκείας στο μπάσκετ; Και τι τους κόβει τους Γιαννακόπουλους αυτό;

Τραβηγμενο ή όχι,σωστο ή καραλαθος,παρολαυτα πες μου,ειλικρινα δεν ξερεις ήδη την απαντηση?

• Super Moderators
Δημοσ.

Ειλικρινά και με το χέρι στην καρδιά δεν καταλαβαίνω πώς θα ανέβει το μπάσκετ αν στηθεί ένα τέτοιο παιχνίδι.

Εγώ νομίζω ότι θα έπεφτε τρελή πίκρα και απογοήτευση στον Παναθηναϊκό αν έχανε -όχι με τα χέρια κάτω, αλλά με "ύποπτη απόδοση".

Μάλιστα, το γεγονός ότι από το "άλλο στρατόπεδο" είχε ακουστεί ανάλογη φήμη (περί αβαβά δοσμένο κουτουλουπού) μου είχε δημιουργήσει την πεποίθηση ότι αρκετοί κοίταγαν να φυλαχτούν. Αυτά έχουν τα ντέρμπι με το καλημέρα. Ο Ολυμπιακός, λ.χ. πάει για το 2/3 με το καλημέρα.

Εξάλλου, για να λέμε τα πράγματα με το όνομά τους, μετά το κάζο του Ολυμπιακού με τον Μασιγιάουσκας και την απόδοση του ΠΑΟ στην Κύπρο απέναντι στη μόνη σοβαρή ομάδα του τουρνούα (ου μην αλλά και τα καραγκιοζιλίκια του Ομπράντοβιτς), ποιος περίμενε να δει δυο δεμένες ομάδες;

Δημοσ.

α. Τι στο καλο,μαθηματικα θελει?

Δηλαδη εσυ πιστευεις οτι τοσα χρονια,οικονομικα,που ο Παυλαρας παιζει μονος,βγαινει κερδισμενος?Δεν θα ηθελε να καρπαζωνε τον Ολυμπιακο αλλα να υπηρχε και ενδιαφερον για το αθλημα λογω δυνατου Ολυμπιακου?Πρωταπολα απο εμας...ειχαν περασει ντερμπυ που το κλειστο δεν γεμιζε,ασε που και Ευρωλιγκα πηγαιναμε μονο στα ΦαιναλΦορ...Ενω αμα πεισεις τον κοσμο οτι "Ξερεις φιλε,δεν ειναι ολα πλεον τοσο σιγουρα" αυτος θα συσπηρωθει.Και φυσικα ΔΕΝ θα ξενερωνε ο μεσος Παναθηναικος...σιγουρα περισσοτερα διαρκειας δεν θα πουλουσε,αλλα δεν θα ελεγε με ενα ματς "Α,παει το μπασκετ,αστο",ισα-ισα

Και προφανως οπως αποδειχτηκε ολα τα παραπανω ειναι εικασιες επιπεδου Γεωργιου αλλα το να μου λες οτι δεν καταλαβαινεις νομιζω οτι στην καλυτερη ειναι ρητορικο...

β. ΓΙΑΤΙ ολοι λενε για τον Μασιγιαουσκας ΜΟΝΟ?

Παιξαμε χωρις τον δικο μας σταρ,το βασικο μας τριαρι επαιξε με 1!!!! προπονηση,ο Βουγιανιτς δεν εχει αποθεραπευτει και ο νεος ψηλος μας δεν χρησιμοποιηθηκε καθολου...

Δηλαδη εμεις δεν ειχαμε απουσιες?

Ελπιζω να μην ειπωθει περι στησιματος του γαυρου γυρω απο τον τουριστα γιατι αυτο μειωνει τον Ολυμπιακο

Επισης οι δικοι μας νεοι ηρθαν πιο αργα απο το Μουντομπασκετ ενω παιξαμε μονο 5 φιλικα

Και φυσικα το μεγαλο αστειο ειναι με τα εισητηρια.Επαιζε λεει ο Ολυμπιακος χωρις κοσμο...Μα στο Κυππελο τα εισητηρια ειναι 50-50

• Super Moderators
Δημοσ.

Επαναλαμβάνω, ότι για μένα δε στέκει να ρισκάρεις τη δυναμική και την ψυχολογία της ομάδας από την αρχή του πρωταθλήματος -για να μην πω των οπαδών που έχουν αποκούμπι τον μπασκετικό ΠΑΟ- στήνοντας το παιχνίδι με την ελπίδα ότι μια ήττα θα σε κάνει να πουλήσεις περισσότερα εισιτήρια και όχι λ.χ. να πυροδοτήσει μουρμούρες για τον Σπανούλη που έφυγε, τον μεγάλο Αμερικανό που δεν ήρθε, τον Ομπράντοβιτς που έχει κορεστεί και πουλάει τσαμπουκά στους διαιτητές κτλ. Ξέρουμε πολύ καλά ότι η ψυχολογία των οπαδών είναι γιο-γιο. Άτιμο πράγμα ο οπαδός και νομίζω ότι οι Γιαννακόπουλοι το ξέρουν αυτό.

Εξάλλου, εγώ τους Αφούς δεν τους κόβω για στησιματίες. Παραείναι οπαδοί οι ίδιοι για κάτι τέτοιο.

Τον Μασιγιάουσκας και τα υπόλοιπα τα ανέφερα ακριβώς για να πω ότι σε αυτή τη φάση για το "ύποπτα" κακό μπάσκετ πιο λογικό μου φαίνεται να είναι η ομάδα άδετη, παρά να έχεις πείσει τον Αλβέρτη να σουτάρει στο χρονόμετρο, για παράδειγμα.

Τέλος πάντων, όλα αυτά θεωρητικά είναι πλέον.

Δημοσ.

αποκτηθηκε μονο για Ευρωπη αλλα τελικα θα δηλωθει για την Ελλαδα στη θεση του Τομασεβιτς (θα μεινει μονο για Ευρωπη αν και με τη σημερινη εμφανιση βουλωσε παρα πολλα στοματα)

Δημοσ.

1)ο γαβρος ειναι αρκετα καλη ομαδα...

2)οχι ομως τοσο καλη ομαδα ωστε να μας χτυπησει στα ισα

3)ειμαστε ασυνδετοι,αλλα με προπονητη τον ζελικο δε με προβληματιζει αυτο

4)πρεπει να τρωμε συνεχεια τεχνικες ποινες,γιατι παιζουμε με 6 (διαμαντιδης Χ 2)

5)ενας υγειης τομασεβιτς,ειναι ενας σεντερ που δε βγαινει απο την ομαδα

6)με ντικουδη,τσαρτσαρη,τομασεβιτς,γιαβτοκας, οταν εχουμε 50% στις βολες,πρεπει να το θεωρουμε επιτυχια!

7)ο μπετσιροβιτς μου φανηκε πιο ολοκληρωμενος παιχτης απο τον λακοβιτς

8)παρα πολυ χρησιμος παιχτης μεσα στην ομαδα,ο σισκαουσκας!!

9)η προσθηκη των ντελκ,βουγιανιτς,γιαβτοκας,νομιζω οτι στελνει τον παναθηναικο ΠΟΛΥ ΨΗΛΑ!

κ ενα ΥΓ: αν ο Παναθηναικος θελει να στησει ενα παιχνιδι,πιο λογικο ειναι να κανει οτι εγινε περυσι...

κερδιζε στο κυπελλο (+1 τιτλος),χανω στο σεφ που δεν τρεχει τιποτα,για να το καλυψω!

Δημοσ.
1)ο γαβρος ειναι αρκετα καλη ομαδα...

2)οχι ομως τοσο καλη ομαδα ωστε να μας χτυπησει στα ισα

3)ειμαστε ασυνδετοι,αλλα με προπονητη τον ζελικο δε με προβληματιζει αυτο

4)πρεπει να τρωμε συνεχεια τεχνικες ποινες,γιατι παιζουμε με 6 (διαμαντιδης Χ 2)

5)ενας υγειης τομασεβιτς,ειναι ενας σεντερ που δε βγαινει απο την ομαδα

6)με ντικουδη,τσαρτσαρη,τομασεβιτς,γιαβτοκας, οταν εχουμε 50% στις βολες,πρεπει να το θεωρουμε επιτυχια!

7)ο μπετσιροβιτς μου φανηκε πιο ολοκληρωμενος παιχτης απο τον λακοβιτς

8)παρα πολυ χρησιμος παιχτης μεσα στην ομαδα,ο σισκαουσκας!!

9)η προσθηκη των ντελκ,βουγιανιτς,γιαβτοκας,νομιζω οτι στελνει τον παναθηναικο ΠΟΛΥ ΨΗΛΑ!

κ ενα ΥΓ: αν ο Παναθηναικος θελει να στησει ενα παιχνιδι,πιο λογικο ειναι να κανει οτι εγινε περυσι...

κερδιζε στο κυπελλο (+1 τιτλος),χανω στο σεφ που δεν τρεχει τιποτα,για να το καλυψω!

δεν υπαρχει καμια περιπτωση να στηθηκε το παιχνιδι. Ο Παο κερδισε γιατι στο τελος ηταν καλυτερος. Εμεις χαναμε και τα λει απ...

οσο για το 2ο που αναφερεις δεν πιστευω οτι φετος εισαστε καλυτεροι απο εμας. Αυτο θα το δουμε και θα κανουμε απολογισμο στο τελος του χρονου. Οσο για το παιχνιδι με ενοχλησε παρα πολυ η διαιτησια του Βορεαδη. Τον θυμαμαι πολλα χρονια τον Βορεαδη τι καφρος ηταν αλλα χτες με εξοργισε. Δεν μου αρεσει να αναφερομαι σε διαιτησιες και ουτε ριχνω την ηττα εκει, απλα αναφερω οτι ο ανθρωπος ειναι αντιολυμπιακος...

Αληθεια περυσι δεν ειχαμε ζητησει να μην μας σφυρίζει τα ματς τα δικα μας ο Βορεάδης???Φετος γιατι δεν το καναμε??????

Δημοσ.
kaizer πως ειχα την εντυπωση ρε συ οτι ο Βουγιανιτς ειναι μονο για ευρωπη?

Ειναι πολυ μυστηρια υποθεση

Αρχικη προθεση ηταν μονο για Ευρωπη γιατι εχει σακατεμενα γονατα

Ομως φανηκε οτι ο Ντελκ ΔΕΝ ειναι ασος το παιδι για Ευρωπη,ειναι πολυ καλος παικτης που Αμερικη επαιζε ασο-δυο,που αντιστοιχει σε καθαρο 2 για Ευρωπη,ο Ξανθοπουλος ειναι πιτσιρικας και ο Μπετσι 2αρι.Καπου εκει μπηκε η ιδεα "Ρε σαν πολλους ψηλους δεν εχουμε?Δεν κοβουμε τον Τομασεβιτς να βαλουμε τον Βουγιανιτς πουναι και παικταρα?"

Ομως εκει εχουμε νεα κωλοτουμπα,ο Γιαφτοκας δεν τραβαει και ο Τομασεβιτς παιζει σουπερ οποτε διλημμα

α. Ρισκαρεις να βγαλεις την χρονια με Διαμαντιδη-Ξανθοπουλο στο 1 και μαλιστα σε περιπτωση που ανεβει ο Λιθουανος να εχεις στην ουσια 3 σεντερ και 1 πλευμεηκερ?Και αν σε προδοσωσει παλι το πελμα του Τομασεβιτς?

β. Ρισκαρεις να εχεις 2 παικταραδες στον ασο αλλα να εχεις 5αρι ψηλο μονο τον Γιαφτοκας που μεχρι στιγμης ειναι μειον?

γ. Ακομα χειροτερα,ρισκαρεις να αφησεις εκτος τον Γιαφτοκας,να μεινουν απο ποδια οι 2 Σερβοι και ξαφνικα να παρεις τον πουλο?

Ρισκο φιλε,η ζωη θελει ρισκο

Δημοσ.
Τον θυμαμαι πολλα χρονια τον Βορεαδη τι καφρος ηταν αλλα χτες με εξοργισε. Δεν μου αρεσει να αναφερομαι σε διαιτησιες και ουτε ριχνω την ηττα εκει, απλα αναφερω οτι ο ανθρωπος ειναι αντιολυμπιακος...???

Θα αστειευσαι..βραζουν σημερα ολα τα Παναθηναικα σαιτ

Αυτη η ΑΠΙΣΤΕΥΤΗ ασυλια του Σχορτσιανιτη εχει παραπαει.Θυμαμαι συγκεκριμενα σκηνη στο 2ο δεκαλεπτο οπου ο τυπος ΚΑΝΟΝΙΚΑ σπρωχνει και κανει ΜΕΤΡΗΜΕΝΑ 3 βηματα με τον Μπετσι στην πλατη του στο σκριν.Ο Σχορτσιανιτης κανονικα δεν επρεπε χτες να παιξει πανω απο 8 λεπτα,με 5 φαουλ πρπεει να βγαινει σε καθε ματς.Ειδικα το επιθετικο που δεν εδωσε στον Μπατιστ ειναι για γελια

Το δε ξυλο που επαιζε ο Ζιζιτς+η περιφερεια σας δεν λεγεται!!!Και ο τυπος εδωσε επιθετικο στον Ντικουδη στο λευ-απ και φαουλ την ταπα του Διαμαντιδη

Ελπιζω τα αδελφια να μην επιτρεψουν ξανα την χθεσινη σφαγη.Φαντασου τι εχει να γινει στο ΣΕΦ σε ενα μηνα που θαναι και μονο δικοι σας.

Δημοσ.
Οσο για το παιχνιδι με ενοχλησε παρα πολυ η διαιτησια του Βορεαδη

καταρχην φιλε αρχον, ο καιζερ εχει ΑΠΟΛΥΤΟ ΔΙΚΙΟ για την ασυλια του σχορτσιανιτη. δεν γινεται να του σφυριζουν 1 στα 5 φαουλ !

πολυ ξυλο απο τον βουβαλο,κ ενω εδωσε φαουλ σε απλη επαφη του ντικουδη ενω ο βουβαλος σπρωχνει,σε οσες φασεις εσπρωχνε ο βουβαλος,δε δινοταν φαουλ με τιποτα!

οσο για το 2ο που αναφερεις δεν πιστευω οτι φετος εισαστε καλυτεροι απο εμας.

το εχω πει κ πριν το παιχνιδι,το λεω κ τωρα...θεωρω οτι ειμαστε οχι απλα ενα,αλλα 2 σκαλοπατια πανω απο τον οσφπ.κ μολις μπουν πραγματικα στην ομαδα ντελκ,γιαφτοκας,κ βουγιανιτς,τοτε νομιζω οτι δεν θα τιθεται καν θεμα...

Δημοσ.
Αυτη η ΑΠΙΣΤΕΥΤΗ ασυλια του Σχορτσιανιτη εχει παραπαει.

Αυτη η ασυλια ισχυε και στο μουντομπασκετ?Μια χαρα καλαθια εβαλε και δεν εκανε ποτε 5 φαουλ.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...