Super Moderators Snoob Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2006 Super Moderators Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2006 Από περιέργεια, για ποιο λόγο να στήσουνε αυτό το παιχνίδι; Και στα πόσα χαμένα σουτ να υποψιαστούμε λαδιά;
KaizerSoze Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2006 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2006 Από περιέργεια, για ποιο λόγο να στήσουνε αυτό το παιχνίδι; Γιατι ειναι προς συμφερον και των 2 το μπασκετ να ανεβει,ειδικα με τα φραγκα που εχουν δωσει φετος και ενοψη Φαιναλ Φορ στην Αθηνα Και στα πόσα χαμένα σουτ να υποψιαστούμε λαδιά; Αν το βλεπεις το ματς ισως περνεις μια ιδεα. Ο Σχορτσιανιτης σε καθε σκριν κανει φαουλ και κανεις δικος μας δεν διαμαρτυρεται Ο Γιαβτοκας εβγαλε ριζες στον παγκο(ακομα και οταν μπηκε ο Σοφο,μπηκε ο Ντικουδης και οχι ο Γιαβτοκας) Ο Σισκαουσκας ξεκινησε με 8 ποντους και απο τοτε ζητημα να επαιξε 5 λεπτα Η αμυνα μας (με αποκορυφωμα ελευθερα τριποντα) ειναι για τα πανηγυρια Δεν παιζουμε καθολου πικ-εν-ρολ,την στιγμη που ανα 2λεπτα παιζουμε 3-4 φασεις τις προκοπης Γενικα αυτα ειναι "υπουλα" σημαδια,δηλαδη ειναι ενδειξεις που παραπεμπουν καπου...ελπιζω να μην περιμενεις χαμενα λει-απ
revil Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2006 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2006 Ο Σισκαουσκας ξεκινησε με 8 ποντους και απο τοτε ζητημα να επαιξε 5 λεπτα Παιδιά ΝΤΡΟΠΗ μας. Σας δωσαμε το ματς!!!! Ηταν αβαβα!!!!! Πως μπορώ συμφωνα με τη λογική του καιζερ να εξηγήσω οτι απο τη στιγμη που ο σχορτς εβαλε καποιους ποντους βγήκε και δε ξαναμπήκε? Η αμυνα μας (με αποκορυφωμα ελευθερα τριποντα) ειναι για τα πανηγυρια Τα λεει και μονος του!!!!Η αμυνα μας ειναι ΓΙΑ ΤΑ ΠΑΝΗΓΥΡΙΑ!!! Ο Ντομερκαντ εβαλε 16 ποντους στο πρωτο ημιχρονο και ελαχιστους στο δευτερο. Τι να πω..ΝΤΡΟΠΗ στους Αγγελοπουλους που στησανε το ματς και το δωσανε στον ΠΑΟ. ps- lol ps2 - Συγχαρητηρια στον παο επαιξε καλυτερα
nontasg Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2006 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2006 Τελικά σχετικά ντέρμπι ήταν το Ολυμπιακός-Παναθηναϊκός στο μπάσκετ με ευτυχή κατάληξη για τους πράσινους..... :D
blueviper Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2006 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2006 Έπεσε κι ο δημοσιογραφικός μύθος. Πάμε γι' άλλα... Ασύνδετες οι ομάδες. Ο Ολυμπιακός το πλήρωσε περισσότερο.
firewalker Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2006 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2006 Ο.Σ.Φ.Π. - Π.Α.Ο. 71 -79 Σαν πέρυσι. ΟΛΕ ΟΛΕ ΟΛΕ !!!
LL_NEO Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2006 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2006 πφφφφφφφφ ρουτίνα.... να δούμε τι θα γίνει στα ματς της Α1 με κόσμο μέσα, και τις ομάδες πλήρεις και δεμένες.....
geovard Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2006 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2006 Παιδιά κόψτε τις μλκς γιά στημένα καί τέτοια.Δεν υπήρχε κανένας λόγος να στηθεί ένας αγώνας κυπέλλου στο μπάσκετ.Σίγουρα κάποιοι θέλουν να χρησιμοποιήσουν αυτή την εκδοχή ως άλλοθι γιά να δικαιολογήσουν μετά την ήττα της ομάδας τους.Μιλώ γιά φιλάθλους καί των δύο ομάδων.Όλο συνωμοσίες βλέπουν μερικοί γύρω τους.Όπως καί να το κάνουμε το μπάσκετ δεν είναι ποδόσφαιρο.
Snolly Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2006 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2006 Καλά ρουτίνα δεν ήταν. Στην 4η περίοδο το γυρίσαμε. Εγώ θέλω να μάθω το εξής. Δεν έχει πει κανείς στους γαύρους πως τα ηχητικά ειδικά σε άδειο γήπεδο και ειδικά αυτά τα ηχητικά είναι εντελώς lame; Κάτι γκογκ σε κάθε εύστοχη βολή, ο ύμνος κάθε 3 λεπτά παπαπα χάλια. Ποιότητας ήχου από βαφτίσια του 1986 σε βίντεο. Α! Και αυτός ο Διαμαντίδης πόσο μεγάλος παίχτης είναι;
gvaggis Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2006 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2006 Άσχημο θέαμα.. Γ@μ@το αποτέλεσμα..! Πάντως φέτος ο Ζέλικο έχει πολύ,πάρα πολύ δουλειά......
blueviper Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2006 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2006 Ποιότητας ήχου από βαφτίσια του 1986 σε βίντεο. Χρησιμοποιήθηκε κακός encoder κατά τη μετατροπή σε mp3. Θα τους στείλω email να χρησιμοποιούν LAME v3.97 stable από εδώ και πέρα, για καλύτερα αποτελέσματα!
Panathinaikara Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2006 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2006 καλάα ευτυχώς αυτός ο Γκέρσον έβγαλε στην 4η περίοδο το Σχορτσιανίτη που πήγε να μας πάρει το ματς. Να ναι καλά και ο Διαμαντίδης. Από τους νέους παίκτες ο Σισκάουσκας έπαιξε καλά,έδειξε ότι θα προσφέρει τα σίγουρα ποντάκια του σε κάθε ματς. Ο Μπετσίροβιτς επίσης μου άρεσε πολύ. Με παρραξένεψε που δεν έβαλε καθόλου Γιαβτόκας καθώς ήταν φανερό ότι οι ψηλοί δε μπορούσαν να αντιμετωπίσουν το Σχορτσιανίτη με τίποτε. Ο Ντικούδης όχι και τόσο καλός έκανε αρκετά λαθάκια. Ο Ντελκ δεν κρίνεται μια ς και δεν έπαιξε παρα 3,5 λεπτά. Πάντως αν τραυματιστεί ο Διαμαντίδης θα έχουμε πολύ σοβαρό πρόβλημα. Τέλος, αυτό το Σάκοτα γιατί δε το βάζει καθόλου; Το παιδί είναι μάλλον ο επόμενος μεγάλος σουτέρ μετά τον Αλβέρτη στον Παο. Ιδανικός για άμυνα ζώνης να καρφώσει 2-3 3ποντάκια. ΔΕ λέω, είναι λίγο αδύναμος σωματικά αλλά βάλτον λίγο ρε Ζέλικο.Άμα δε του δώσεις λίγο εμπειρίεςπώς θα γίνει μεγάλος παίκτης. Αυτες τις μαλακίες έκανε που δεν έδινε καθόλου χρόνο συμμετοχής και στον Παπαδόπουλο και χάσαμε εναν από τους καλύτερους Ευρωπαίους σέντερ που τον είχαμε χρυσοπληρώσει κιόλας.
zaxoys Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2006 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2006 Σισκάουσκας και Μπετσίροβιτς μου άρεσαν αρκετά , κατα τα άλλα οι ομάδες ήταν φανερά ανέτοιμες , ασύνδετες και όταν έσφιγγαν οι άμυνες πολύ ζόρι για καλάθι ,ο Τομάσεβιτς σωματικά μπορεί να μην αντέχει πολλά πλεόν αλλά ξέρει πολύ καλό μπάσκετ για την θέση που παίζει.Ο τρόπος που το γυρίσαμε στο τέλος μου θύμισε πως παίρνι ο οσφπ τα ματσάκια στο ποδόσφαιρα (για Ελλάδα μιλάμε βέβαια) ,όσο και να σε κοιτάξει ο άλλος στα μάτια και να δείξει οτι ίσως διεκδικεί κάτι παραπάνω στο τέλος το καθαρίζεις το ματσάκι χωρίς πολλά πολλά... ελπίζω να πρόλαβε κανείς από εσάς να παίξει κανα στοιχηματάκι γιατί σε μερικές εταιρείες πχ expekt μας άρχισαν με απόδοση 2!
KaizerSoze Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2006 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2006 Παιδιά ΝΤΡΟΠΗ μας. Σας δωσαμε το ματς!!!! Ηταν αβαβα!!!!! Πως μπορώ συμφωνα με τη λογική του καιζερ να εξηγήσω οτι απο τη στιγμη που ο σχορτς εβαλε καποιους ποντους βγήκε και δε ξαναμπήκε? Τα λεει και μονος του!!!!Η αμυνα μας ειναι ΓΙΑ ΤΑ ΠΑΝΗΓΥΡΙΑ!!! Ο Ντομερκαντ εβαλε 16 ποντους στο πρωτο ημιχρονο και ελαχιστους στο δευτερο. Ειχα δηλωσει Για να το λεει καποιος υπεραισιοδοξος για το μπασκετ του Παναθηναικου κατι δειχνει Στα δημοσιογραφικα πηγαδακια-εχω πατερα σε πολυ μεγαλη αθλητικη εφημεριδα- παιζει σημερα η φημη οτι το μπασκετακι ειναι αβαβα και επιτηδες ασος Μακαρι να διαψευστω διοτι αν αρχισαν τα αδερφια να κανουν αβαντες στους Αγγελοπουλεους θα ξενερωσω απιστευτα ΠΟΤΕ δεν ειπα οτι 'Ξερω οτι ειναι αβαβα', ειπα οτι ακουσα μια φημη,δεν εκανα τον ξερολα Και ναι,στο πρωτο ημιχρονο ειμασταν ανεξηγητα κακοι σε instances του παιχνιδιου που δεν δικαιολογουταν και το συνδιασα με την φημη.ΣΟΡΡΥ ΕΙΜΑΙ ΜΑΛΑΚΑΣ.Επισης ακομα δεν εξηγηθηκε γιατι δεν μπηκε ο Γιαβτοκας αλλα εμεινε ο Τομασεβιτς στον χοντρο Α,παρεπιπτοντως τωρα που το λες,ο χοντρελας παρακαθισε εξω.Αποψη μου??? ΚΑΙ ΟΙ 2 προπονητες νιαστηκαν πολυ λιγοτερο για το ματς αποτι εμεις οι φιλαθλοι,σαν να εβλεπα δοκιμες σε φιλικο ηταν,σχηματα,σχηματακια και οτι ναναι... Τι να πω..ΝΤΡΟΠΗ στους Αγγελοπουλους που στησανε το ματς και το δωσανε στον ΠΑΟ. Tραβηγμενο-ξετραβηγμενο εγω εδωσα ενα κουφο εστω λογο γιατι να το στηνανε οι δικοι μας.Εσυ μπορεις να δωσεις λογο για τους δικους σας?Can you put your money where your mouth is? ΝΑΙ,ξερω οτι το ειπες σε μορφη ειρωνιας και δεν το πιστευεις,αλλα οταν το γυρνας "Αφου εσυ Α,ε και γω Β",αν μπορω να δικαιολογησω το Α τοτε καλυτερα να μπορεις να δικιολογησεις το Β Α,και ΕΙΔΙΚΑ για μενα που εχω "ανοιχτει" τοσο πολυ για τον μπασκετικο Παναθηναικο και αν στραβωσει θα με κραζουν ολοι εδω μεσα,ασφαλως και δεν ισχυει περι δικαιολογιας σε περιπτωση ηττας.Κυριως γιατι εχω ανοιχτει τοσο πολυ που θαταν χαζο εκ μερους μου να "καψω" μια τετοια δικαιολογια νωρις (βασικα αφου δεν στηθηκε σημερα, αποδω και περα δεν νομιζω κανεις απο τους 2 να εχει κινητρο να το στησει μεσα στην σεζον)
revil Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2006 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2006 Dude πιο πολυ μιλησα με την τσαντιλα μου παρα με το μυαλο μου. Στην ουσια δε συμφωνω σε σενα σε απλα θεματα. δλδ στο οτι αν δε σου βγαινουν καποια πραγματα στον αγωνα ειναι στημενος.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.