Προς το περιεχόμενο

Παναθηναϊκός

Bougas

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Πιστεύω θα κερδίσει ο Παναθηναϊκός αλλά δύσκολα.....

Ψιλοάσχετο:πολύ στενοχωρήθηκα για την ΑΕΚ χθες.Της άξιζε η νίκη....:-(

• Απαντ. 18,3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.
Αυτο τον Ιβανσιτς δε τον εχω δει ακομα?Εχω δει μονο το γκολ του με τον παοκ.

Ειναι οντως τοσο καλος παιχτης οσο λετε η απλα σας λείπει ενας ηγέτης και θελετε καπου να αποδωσετε αυτο το χαρακτηρισμο?

Ξαναλεω δε τον εχω δει τον παιχτη,δε τον ξερω

θυμασαι πως καναμε για τον εκι πριν 3 χρονια?βαλε οπου εκι τον ιβαν,οπου πριν 3 χρονια,το σημερα.

δειχνει οτι ξερει πολυ μπαλα,κ μεσα στο παιχνιδι χαριζει πολυ λιγες ομορφες στιγμες,αλλα δικαιολογειται οτι δεν ξερει την ομαδα κλπ.κυριολεκτικα,ο ιβαν ειναι ανανεωση ελπιδας για να δουμε λιγο ποδοσφαιρο...

Δημοσ.
Ο Ιβανσιτζ ειναι ο Εκι του 2004 αλλα πιο αριστερα.Ξερει μπαλα,δεν εχει κανει μεγαλειωδη εμφανιση ακομα αλλα εχει κανει στρωτες εμφανισεις με 2-3 πολυ καλες ενεργειες ανα ματς.ΜΠΟΡΕΙ να γινει πολυ καλος παικτης(μπορει και οχι).Γενικα στους αμπαλους που εχουμε τωρα ξεχωριζει σαν την μυγα μες στο γαλα.

φιλε καιζερ,σορρυ,μολις τωρα ειδα το μηνυμα σου,κ οτι εχουμε γραψει τα ιδια!

Δημοσ.

Ρε παιδιά, αυτή η Αθλητική Ηχώ πόσες φορές θα κάνει το λάθος (σε πρωτοσέλιδο κιόλας)? 4-4-3 θα παίξει λέει ο ΠΑΟ στο Ζαπορίζιε. Ρε μπας κι έχουν πάρει συντάκτη τον Αλέφα? :D

Δημοσ.

οσο για το μπασκετ,δε θελω να κανω προβλεψη,μια που δεν ξερω ποσο εχουν αφομοιωσει οι νεοι παιχτες οτι ζηταει ο ζελικο,αλλα θα κανω μια διαφορετικη προβλεψη...στο τελος της χρονιας,θα εχουμε στανταρ 2 κουπες!

Δημοσ.
θα κανω μια διαφορετικη προβλεψη...στο τελος της χρονιας,θα εχουμε στανταρ 2 κουπες!

Μου αρέσει (στο συγκεκριμένο θέμα) ο τρόπος σκέψης σου....:smile:

Δημοσ.

Για να το λεει καποιος υπεραισιοδοξος για το μπασκετ του Παναθηναικου κατι δειχνει

Στα δημοσιογραφικα πηγαδακια-εχω πατερα σε πολυ μεγαλη αθλητικη εφημεριδα- παιζει σημερα η φημη οτι το μπασκετακι ειναι αβαβα και επιτηδες ασος

Μακαρι να διαψευστω διοτι αν αρχισαν τα αδερφια να κανουν αβαντες στους Αγγελοπουλεους θα ξενερωσω απιστευτα

Δημοσ.
οσο για το μπασκετ,δε θελω να κανω προβλεψη,μια που δεν ξερω ποσο εχουν αφομοιωσει οι νεοι παιχτες οτι ζηταει ο ζελικο,αλλα θα κανω μια διαφορετικη προβλεψη...στο τελος της χρονιας,θα εχουμε στανταρ 2 κουπες!

xaxa ωραιος!!Πας κατευθειαν στο κυριο πιατο χωρις να μιλας για τα προεορτια!!

Δημοσ.
Για να το λεει καποιος υπεραισιοδοξος για το μπασκετ του Παναθηναικου κατι δειχνει

Στα δημοσιογραφικα πηγαδακια-εχω πατερα σε πολυ μεγαλη αθλητικη εφημεριδα- παιζει σημερα η φημη οτι το μπασκετακι ειναι αβαβα και επιτηδες ασος

Μακαρι να διαψευστω διοτι αν αρχισαν τα αδερφια να κανουν αβαντες στους Αγγελοπουλεους θα ξενερωσω απιστευτα

αν ειχε ο γαβρος νεο σερβο προπονητη,μπορει να το πιστευα κ εγω!!!(αστειευομαι_)!

αλλα τωρα,ειναι λιγο σεναριο επισ.φαντασιας!!! δενξερω! κ το μπασκετ ειναι ενα παιχνιδι,που το στησιμο δε μπορεις να το καταλαβεις τοσο ευκολΑ!

τελος παντων,θεωρω οτι πολυ δυσκολα προσωπικοτητες σαν τον φραγκι,τον ζελικο,τον ντελκ,κλπ, θα δεχτουν να κατσουν να χασουν!!!

ΥΓ: ακομα κ να ισχυει αυτο,ΠΑΛΙ 2 κουπες θα εχουμε στο τελος του ετους!

Δημοσ.
Μπορεί να μετράνε και τον τερματοφύλακα αυτοί, ποιος ξέρει...

Δε νομίζω. Γιατί τότε το σύστημα θα έβγαινε 3-4-3 και απ'όσο ξέρω, ο ΠΑΟ δεν έχει παίξει ποτέ με 3 κεντρικούς αμυντικούς. ;)

Δημοσ.
Kaizer αυτο θα διαψευστει αν κερδισετε?

Προφανως...δεν το ανεφερα σαν σιγουρο,μπορει να ειναι απο τα γνωστα παπαροδημοσιογραφικα

Προφανως αν χασουμε 64-62 δεν ειναι στημενο.Απλα keep it in mind εαν δειτε την αμυνα μας να διασυρετε ή να χανει ελευθερα σουτ ο Μπετσιροβιτς

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...