Προς το περιεχόμενο

Παναθηναϊκός

Bougas

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 18,3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Αν δεχτούμε ότι ο Παναθηναικός τόχει στο 'αίμα' του να διακρίνεται κατά καιρούς στη Ευρώπη,μήπως ήρθε η ώρα να δοξαστεί καί ο Μπάγεβιτς εκεί πού δεν τάχει καταφέρει?

Δημοσ.
Αγαπητε konnak, παρε μια ανασα, σταματα να μασας κουτοχορτο η οποια αλλη ουσια και διαβασε οσο πιο χαλαρα μπορεις.

Μην αρχισουμε απ'το "Να Λολα φαε ενα μηλο"

Χαχαχαχαχα.Sorry αλλά μου φάνηκε αστείο αυτό.....:mrgreen: :mrgreen:

Δημοσ.

Ας κάνω κι εγώ το σχόλιό μου για τον αγώνα της ομάδας μου. Μου άρεσε αρκετά με ΠΑΟΚ, σε σχέση δηλαδή με το σκορποχώρι που έδειξε στα προηγούμενα παιγνίδια πλην του ματς με το Αιγάλεω βεβαίως. Όμως θα ήθελα να σταθώ στον Βέλιτς. Έτυχε για 1η φορά τα τελευταία χρόνια να παρακολουθήσω συνέντευξη τύπου μετά από παιγνίδι ελέω συναδέλφου που έφερε στο Κάιρο NOVA. Μου άρεσε πολύ ο τρόπος ομιλίας του. Άρθρωνε προτάσεις με αρχή, μέση και τέλος. Επέδειξε σπάνια σοβαρότητα στις απαντήσεις του. Ομολογώ ότι δεν ήξερα καν ότι τον είχαμε (ναι, τέτοιος οπαδός είμαι) και μπορώ να πω ότι με κέρδισε.

Δημοσ.
Μην το γελας καθολου φιλε μου το Μανατζερ,το κοροιδευει ο Τζιγγερ αλλα αμα επαιζε λιγο θα εβλεπε τι παρταλια ειναι στο Μανατζερ ολοι αυτοι που περνει...χωρις πλακα

Το μπασκετ?ΝΕΤ στις 7 την Τεταρτη

Μπορεί να παίζει, αλλά να μην έχει βάλει το patch και του βγάζει τον Μπάκε λίγο χειρότερο από τον Καπέλο... :mrgreen:

Δημοσ.

Φοβάμαι το "τελευταίο τρίμηνο" του 2008.

Υποθέτωντας πως εδώ είναι Βαλκάνια δεν είναι παίξε-γέλασε,η καθυστέρηση είναι δεδομένη κ είναι κριμα..

Τα 100 χρόνια Παναθηναικός πρέπει να τα γιορτάσουμε στο καινούργιο γήπεδο κ όχι στο ΟΑΚΑ..

ΥΓ..Υποθέτω πως τη λεωφόρο θα την έχουν ρίξει εως τότε..

Δημοσ.

Μόλις διάβασα τις δηλώσεις Γκονζάλες μετά το ματς με τον Παοκ.

Θα σταθώ στο "Δε μου αρέσει η μπάλα που παίζουμε"...

Μπαρδόν mr. "Don't Cry For Me Argentina" μήπως πέρσι έτυχε ποτέ να δείτε την ομάδα στην οποία εσείς είσασταν αναντικατάστος στην ενδεκάδα;

Σας άρεσε η μπάλα που παίζατε πέρσι;

Εμενα καθόλου.

Λίγες διαφορές από αυτήν που βλέπω τώρα..

Τα ίδια σκ@τ@..

Μήπως κάποιος νιώθει λιιιιιιίγο άβολα από την σχετική άνοδο του Ίβανσιτς;

Κ αυτό το λέω περισσότερο γιατί δεν έκανε την δήλωση αυτή στα 4 προηγούμενα ματς που είμασταν χειρότεροι από ποτέ..Μήπως τότε απλά ο ίβανσιτς δεν είχε διακριθεί καθόλου;

Την έκανε τη δήλωση σε ματς που η όμαδα έπαιξε ελαφρώς καλύτερα από τον βούρκο των πρώτων αγώνων...Αλλά ο Ιβανσιτς θεωρήθηκε MVP.

ΥΓ...Προσωπικά μπορείτε να με κράξετε άνετα γιατί είμαι εμπαθής...

ΕΙΜΑΙ!!!:-D

ΠΑΝΤΑ θεωρούσα κ θεωρώ υπερεκτιμημένο τον Εκι..

ΤΙΠΟΤΑ το φοβερο..

Ένα συμπαθητικό εργαλείο της μεσαίας γραμμής..

Κ σκατοχαρακτήρας(αυτό είναι ΔΕΔΟΜΕΝΟ).

Δημοσ.

εισαι εμπαθης,ναι.

θελεις αποδειξη?

ωραια!

βαλε τον ιβαντσιτς ΑΜΥΝΤΙΚΟ ΧΑΦ,διπλα στον μπισκαν,αριστερα τον σεριτς,δεξια τον μπιδη ή τον νιλσον,κ ελα να μου πεις τι ακριβως θα κανει...

αν ο εκι φοβοταν για τη θεση του,δε θα προτεινε το καλοκαιρι τον αργεντινο(δε θυμαμαι ονομα,κολλησα),που επαιζε ισπανια,κ ηταν γαμω τους παιχτες!

γιατι στον παναθηναικο ΠΡΕΠΕΙ παντα να εχουμε εξιλαστηρια θυματα-παιχτες(πχ τωρα,εκι,βυντρα,μπισκαν,γκουμας), που ΜΟΛΙΣ φευγουν,φυλλαδες κ οπαδοι ανακαλυπτουν οτι ειναι ανανικαταστατοι?να αρχισω τωρα τη λιστα,ή ολοι τη γνωριζετε ???

Δημοσ.

καιζερ,που τον ειδες σε αυτο το σχημα?μεχρι το γεναρη,παιζαμε με ενα αμυντικο χαφ. το γεναρη,εβαλε το μπισκαν,κ εβαλε πολλες φορες διπλα του τον εκι,κ καποιες αλλες τον τζιωλη.

επαιζε με ενα κεντρο με χαλια ακρα,κ αμυντικα χαφ απο μετρια(μπισκαν)ως κακα(τζιωλης-φλαβιο). πως ακριβως πρεπει να παιξει μπαλα δηλαδη?δεν ειναι ο ζινταν ρε παιδια,ηρεμηστε!

φετος,με μποβιο πισω του,αριστερα ιβαν,δεξια βικτορ,εκει ναι,εκει μπορεις να τον κρινεις να πεις αν θα παιξει(οταν κ αν γυρισει) κ τι αξιζει!

ΥΓ: μην ενεργουμε οπως ενεργησαμε κ στο παρελθον κ το μετανιωνουμε μετα!

κριτικη στον μπορελι,παιζει λιγο,φευγει,ααααχχχχχ, που μας εφυγε,τι κριμα κλπ!

κριτικη τον μικλαντ,χαλια παιχτης,αδυναμος κλπ,τον βαζουμε τον 2ο χρονο αμυντικο χαφ,μαμαει κ δερνει,φευγει,ααααχχχχχ,που μας εφυγε ο βιειρα!

κριτικη στον μπασινα,λουζερ,ασχετος,γιατι κανει τα στημενα,ου ουου,666,κατω ο τζιμης πανουσης, φευγει, κ εδω κ 2 χρονια ψαχνουμε να βρουμε ενα τουλαχιστον ισαξιο για τη θεση του,ενω μεχρι φετος (ιβαν γαρ),δεν ειχαμε καλυτερο στα στημενα!

μπορω να συνεχισω να γραφω για κανα 2ημερο για το τι κακο εχουμε εμεις οι ιδιοι προκαλεσει στην ομαδα μας...

Δημοσ.

πρώτον ο έκι δεν έχει παίξει στο ελάχιστο τη μπάλα που είχε παίξει ο μπορελλι στον 3ο του χρόνο. Δεν έχει παίξει στο ελάχιστο τη μπάλα που έπαιξε ο μικλαντ. Τι εχει προσφέρει δλδ ο γκονζάλεζ. ΣΥμφωνω απόλυτα οτι είναι πολύ καλός παίχτης αλλα πολυ πολυ υπερεκτιμημένος. Πείτε μου ένα ματς που το πήρε μόνος του; 1 θέλω. Ο παππούς τζόρτζεβιτς έχει πάρει άπειρα μόνος του. Καλα για ριβάλντο ουτε για πλάκα δε συγκρίνω.

Το μόνο που θυμάμαι είναι μια γκολάρα με άρσεναλ και μια φοβερή ενέργεια με των ιωνικό πρόπερσι νομίζω. Εγώ απο τέτοιους παίχτες 'ηγέτες' περιμένω ματσάκια που στραβώνουν να τα πάρουν μόνοι τους. Γιατί λές οτι εμέις προκαλούμε κακό στην ομάδα; Εμεις φταίμε δλδ που ο μπορέλλι πήγε σα μ@λ@κας και υπέγραψε στην Οβιέδο πρώτα και μετά υπέγραψε στον παναθηναικό και η φιφα τον έστειλε οβιέδο; Εμείς φταίμε που η γυναίκα του μύκλαντ τον τράβαγε απο το μ**νι της και πήγαν γερμανία για να έχουν καλύτερη μόρφωση τα παιδιά τους; Και στην τελική εμείς φταίγαμε αν ο μπασινάς την είχε δει και πίστευε οτι κάνει για παραπάνω πράματα απ'οτι η ελλάδα;

Δημοσ.

εμεις φταιμε που δεν καναμε ποτε τον καθε μπορελι,εκι,μικλαντ,μπασινα,σοουζα,να νιωσει σαν τον τζορτζεβιτς,τον ριβαλντο,ακομα κ τον καστιγιο!

δε βλεπετε τη διαφορα?παιρνουμε τελειωμενους παιχτες,κ τελειωνουν πιο γρηγορα την καριερα τους εξαιτιας ημων...

τους παιρνει ο γαβρος,κ επιμηκυνεται η καριερα τους!

φυσικα,οταν για Χ χρονια κραζεις ενα παιχτη,κ οταν ερχεται η στιγμη υπογραφης Χ+1, εσυ τον αποθεωνεις,για ποιο λογο να μεινει σε εσενα?

ετσι υπεγραψε ο χοτα χοτα αλλου,ετσι δε δεχτηκε ο μικλαντ να μεινει,ετσι ο μπασινας ζητησε να αλλαξει παραστασεις!(ειδικα σε αυτην την περιπτωση,ΦΤΑΙΕΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ 100%)!

με τη ροζεμποργκ περυσι,με την αρσεναλ,τον ιωνικο,τη χαλκηδονα,καθως κ καποια μαγικα γκολ του στο 1ο εξαμηνο,ειναι αυτα που προχειρα μπορω να θυμηθω για τον εκι...

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...