Επισκέπτης Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2008 κροκόδειλα βάλε βιντεοκασέτα να δεις το Εργοτέλης-Ολυμπιακός να φτιαχτείς. Αυτά ειναι φίλε. Στιγμές που τις θυμάσαι 40 χρόνια μετά. Όχι σαν τα πρωταθλήματα που ξεχνιούνται την άλλη μέρα.
dreaming123 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2008 Kροκόδειλε το παλικάρι είπε αυτη την στιγμή στην Ευρωπη... Αντε πελάτη Μουρίνιο!!!! Πάμε γερά τώρα στης 9/12 με την Ανόρθωση...
johnnyestia Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2008 Καλα τεραστια νικη αλλα μην λεμε και βλακειες. 1ον η Ιντερ δεν ειναι και τοσο μεγαλη ομαδα στην ευρωπη οπως δειχνει το προσφατο παρελθον. Μεγαλες ομαδες ειναι άλλες: Μαντσεστερ Γιουναιτεντ, Μπαρτσελονα, Ρεαλ Μαδριτης, Μιλαν, Λιβερπουλ, Μπαγερν, Γιουβεντους, και καποιες αλλες ισως ανηκουν στις πραγματικα μεγαλες. Ενα σκαλι πιο κατω ειναι ομαδες οπως Τσελσι, Αρσεναλ, Ιντερ, Βαλενθια, Ρομα(ισως και αλλο σκαλι πιο κατω), Λιον, Πορτο και καποιες αλλες ισως(Αιντχοβεν ισως). 2ον Σε καμια περιπτωση η Ιντερ δεν ειναι η καλυτερη ομαδα στην ευρωπη αυτη τη στιγμη! Η Μπαρτσελονα και η Αρσεναλ ειναι οι καλυτερες. ΑΥΤΗ την στιγμή λεω βρε κροκόδειλε, τι δεν καταλαβαίνεις και μου κατεβάζεις ευρωπαϊκή ιστορία κτλ? (που αν παρουμε 50 χρόνια πίσω θα δείς οτι η Ιντερ είναι στις 5 τοπ της Ευρώπης). Εχει ένα Ιμπραϊμοβιτς και έναν Αντριάνο σε δαιμονιώδη φόρμα, είναι πρώτη στην Ιταλία με 30 βαθμούς σε 13 αγώνες και αν είδες το ματς με την Γιουβέντους το ΣΚ θα έβλεπες οτι η ομάδα σπέρνει. Αντε να σου βάλω πως η Μπαρτσελόνα είναι καλύτερη αυτή την στιγμή και η Ιντερ δευτερη. Ευχαριστημένος? Ποπο κατι ζόρια που τραβατε μερικοί.
Krokodilos Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2008 Εδω φιλε κανεις ενα ΤΕΡΑΣΤΙΟ λαθος...η αρσεναλ ανεμοδερνει και στο αγγλικο πρωταθλημα και στην ευρωπη... Εγω μιλησα για ευρωπη καθαρα και ξερω οτι η Αρσεναλ εχει στους ομιλους: Δυναμό Κιέβου-Αρσεναλ 1-1 Αρσεναλ-Πόρτο 4-0 Φενέρμπαχτσε-Αρσεναλ 2-5 Αρσεναλ-Φενέρμπαχτσε 0-0 Αρσεναλ-Δυναμό Κιέβου 1-0 Περασε ανετα απο την προηγουμενη αγωνιστικη κιολας και εχει 11 βαθμους σε 5 αγωνες ποσοστο 11/15 = 73.3%. Αντιθετα η Ιντερ περασε τωρα, αλλα με 8 βαθμους ομως δηλαδη 8/15 = 53.3%. Τώρα το έχεσες!Εδώ δεν είχε κάνει ποτέ νίκη στην Ιταλία και σήμερα νίκησε την πρωταθλήτρια καί εσύ μας λες ότι η Άρσεναλ είναι καλύτερη?Δεν κολλάει ειδικά αυτή τη στιγμή! Ε? Που κολλανε ολα αυτα? Εγω απλα λεω οτι η Ιντερ στην ευρωπη δεν πεταει οπως πεταει η Αρσεναλ. Τι με νοιαζει αν ειναι η πρωταθλητρια ή αν εκανε πρωτη φορα νικη στην Ιταλια? Εγω μιλαω για τελειως αλλο πραγμα....
Επισκέπτης Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2008 κροκόδειλε πες ότι πήγε ο καραμανλής με ανθοδέσμη και φακελάκι στον Μουρίνιο Ανυπομονώ! Αφού εκεί θες να καταλήξεις.
Krokodilos Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2008 κροκόδειλα βάλε βιντεοκασέτα να δεις το Εργοτέλης-Ολυμπιακός να φτιαχτείς. Υπονοεις οτι ειμαι Ολυμπιακος? Οι Ολυμπιακοι λενε οτι ειμαι φανατικος αντι-Ολυμπιακος και εσεις με λετε Ολυμπιακο? Χα!:lol: Ουτε Ολυμπιακος ειμαι, ουτε Παναθηναικος, ουτε αντι-Ολυμπιακος ειμαι, ουτε αντι-Παναθηναικος. Δεν καταλαβαινετε οτι ειμαι απλα θιασωτης της λογικης και δεν μου αρεσει να γραφονται μη λογικα πραγματα και υπερβολες. Τελοςπαντων να μην το κουραζω αλλο: Τρομαχτικη νικη του ΠΑΟ που με 2 διπλα μετα το χαλια ξεκινημα του με 1 βαθμο σε 3 αγωνες με 2 μεσα στην εδρα του κιολας εκανε πραγματικα το απιθανο! Το αδυνατο! Και μαλιστα αμα μου ελεγαν οτι χωρις Κλειτον και Σαλπιγγιδη θα τα εκανε αυτα τοτε θα τον περνουσα πραγματι για τρελο. -----Προστέθηκε 27/11/2008 στις 01 : 40 : 55----- κροκόδειλε πες ότι πήγε ο καραμανλής με ανθοδέσμη και φακελάκι στον Μουρίνιο Ανυπομονώ! Αφού εκεί θες να καταλήξεις. Μερικοι ειστε τοσο καχυποπτοι οσο δεν φανταζομουν!:shock::shock: Αρρωστια!!!!! Σου ξαναλεω, με παρεξηγησες. Το οτι καθομαι και διορθωνω τις υπερβολες δεν σημαινει οτι θελω να καταληξω καπου. Απλα δεν μου αρεσει να ακουω ανακριβειες.
Dakonblackblade Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2008 ΕΛΑ ΜΩΡΗ ΚΑΥΛΑ ΠΑΝΑΘΑ. Το έβλεπα το ματς σε μια γαυροφωλιά που πανηγύριζαν τα γκολ της ανόρθωσης.ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΧΑΛΑΣΕ ΟΜΩΣ ΚΑΘΟΛΟΥ ΛΕΜΕ
johnnyestia Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2008 Ρε κροκόδειλε, από τότε που ο Βρύζας πέταξε το γκολάκι στο Χαϊμπουρι έχουν περάσει 15 χρόνια. Για πόσο ακόμα θα εκθειάζεις την Αρσεναλ? Κούπες πρωταθλητριών: Ιντερ 2 - Αρσεναλ 0
djmike Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2008 ομαδουλα η ιντερ θα μας τρελανει ο κροκοδιλος.......
Επισκέπτης Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2008 Τελοςπαντων να μην το κουραζω αλλο: Τρομαχτικη νικη του ΠΑΟ που με 2 διπλα μετα το χαλια ξεκινημα του με 1 βαθμο σε 3 αγωνες με 2 μεσα στην εδρα του κιολας εκανε πραγματικα το απιθανο! Το αδυνατο! Και μαλιστα αμα μου ελεγαν οτι χωρις Κλειτον και Σαλπιγγιδη θα τα εκανε αυτα τοτε θα τον περνουσα πραγματι για τρελο. Αυτή ακριβώς είναι η κατάρα αυτής της ομάδας εδώ και 30 χρόνια: δεν είναι για Ελλάδα. Άντε τώρα να τους πείσεις να παίξουν στο ντέρμπι με τον Αστέρα Τρίπολης για το Γκαγκάτσιο πρωτάθλημα Α2, κόντρα σε 11+3 αντιπάλους κι εγώ στην θέση τους την ίδια ψυχολογία θα είχα. -----Προστέθηκε 27/11/2008 στις 01 : 48 : 29----- Υ.Γ Η Άρσεναλ δεν είναι αυτή που στην έδρα της ξεσκίστηκε στις καθυστερήσεις και τις κωλοτούμπες στον αγώνα με τον ΠΑΟ για να γλυτώσει από του χάρου τα δόντια; Ας είναι καλά ο Μπασινάς που έχασε εκείνο το πέναλτυ.
tsavi1991 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2008 ρε παιδια χαλαρωστε τεραστια νικη του Πανααθηναικου και οσο κι αν σας φαινετια γελοιο σε μερικους απο εμας μας αρεσε που νικησατε και να σας πω γιατι ημουν σε ενα μαγαζι που οι μισοι (παναθηναικοι) σε καθε φαση που εκανε η ομαδα τους πανυγηριζαν οι αλλοι μισοι προς το τελος σε καθε φαση της Ιντερ φωναζαν γκολ.... απλα να πω οτι ειναι τεραστιο ζορι να χανεις μια ΤΕΡΑΣΤΙΑ νικη στα τελευταια λεπτα-πιστεψτε με το ξερω καλα(Ολυμπιακος) οποτε μπραβο στον παο που νικησε θα προτιμουσα ομως να νικουσε και η ανορθωση γιατι το αξιζε και για να εχει ενδιαφερον το παιχνιδι στο ΟΑΚΑ
Krokodilos Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2008 Ρε κροκόδειλε, από τότε που ο Βρύζας πέταξε το γκολάκι στο Χαϊμπουρι έχουν περάσει 15 χρόνια. Για πόσο ακόμα θα εκθειάζεις την Αρσεναλ? Ο,τι να 'ναι!:-( Κούπες πρωταθλητριών: Ιντερ 2 - Αρσεναλ 0 Μιλησα για προσφατο παρελθον οπως δεν ειδες. Για αυτο τις εβαλα μαζι στο 2ο σκαλι των μεγαλων ομαδων αυτη τη στιγμη συμφωνα με το προσφατο παρελθον. Επισης μιλησα για τωρινη φορμα στην ευρωπη. Οχι τωρινη φορμα των ευρωπαικων ομαδων. ομαδουλα η ιντερ θα μας τρελανει ο κροκοδιλος....... Μονος σου τρελαινεσαι αφου δεν ξερεις να διαβαζεις. Δεν ειπα αυτο! ΠΡΟΦΑΝΩΣ! Απλα το κανεις να φαινεται οτι ειπα τετοιο πραγμα προς εξυπηρετηση του σκοπου/point που θελεις να περασεις.
johnnyestia Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2008 Μιλησα για προσφατο παρελθον οπως δεν ειδες. Για αυτο τις εβαλα μαζι στο 2ο σκαλι των μεγαλων ομαδων αυτη τη στιγμη συμφωνα με το προσφατο παρελθον. Επισης μιλησα για τωρινη φορμα στην ευρωπη. Οχι τωρινη φορμα των ευρωπαικων ομαδων. Μα αυτό είναι το θέμα. Βάζεις πέντε παραμέτρους όπως σε βολεύει για να να κριτικάρεις κάτι που γράφω στην καύλα πάνω. Αυτό το παιγνίδι μπορώ να το παίξω και εγώ. Άστο να πέσει κάτω βρε αδερφέ...
kickeras Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2008 Χίλια μπράβο στην ομάδα! Και μπράβο στον Τεν Κάτε που με την περσινή ομάδα παίρνει τέτοια αποτελέσματα. Παίξαμε πιο αμυντικά από το πρώτο παιχνίδι γιατί μας πιέζανε τρελά κάποιες στιγμές (Ίντερ είναι έλεος) αλλά όταν μπήκε το γκολ τα 'σπασα. ΟΕΟΕΟΕΟΕΟΕΟΕΟΟΕΟΕΟΕΟΕΟΕΟΕΟΕΟΟΕΟΕΟΕΟΕΟΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ τέλεια βραδιά και με τη νίκη του Παντοκράτωρα στο μπάσκετ. Θεός ο Μουρίνιο ειδικά για τα σχόλια του για τον κόσμο.
geovard Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2008 Τι με νοιαζει αν ειναι η πρωταθλητρια ή αν εκανε πρωτη φορα νικη στην Ιταλια? Εγω μιλαω για τελειως αλλο πραγμα.... Αυτό είναι το κακό Ότι δηλαδή κάτι θες και συ να πείς αλλά σε λάθος στιγμή. Αν δεν μπορείς να χαρείς τη στιγμή, μη μας ζαλίζεις. Έτσι απλά.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.