firewalker Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2008 μπραβο παναθα!! τι εκανε? Όταν τελείωσε το παιχνίδι έκατσε στην φυσούνα, περίμενε του παίκτες του Παναθηναϊκού να τελειώσουν τα πανηγύρια και τους χαιρέτησε έναν έναν.
johnnyestia Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2008 Ρε ποιός Γκαλίνοβιτς? Πάτε καλά? Νικήσαμε την καλκαλύτερη ομάδα αυτή την στιγμή στην Ευρώπη στην εδρα της ΡΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ!!!!!!!!!!! Σήμερα θέλω feedback από τους προπονητές του Insomnia για τον μυρωδιά τον Τεν Κάτε. Γιατί την σημερινή νίκη την πήρε η ΟΜΑΔΑ με το ΣΥΣΤΗΜΑ ΤΗΣ. ΑΡΡΩΣΤΙΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ!!!!!!!!!
treelooos Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2008 Αν και δε μου είναι καθόλου συμπαθής μπράβο του. Και φυσικά μπράβο στους φιλάθλους μας που ταξίδεψαν και δε σταμάτησαν να τραγουδούν ούτε λεπτό
Επισκέπτης Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2008 Εντάξει, κυριλέ; Ωραία τώρα, όποιος αντιπαναθηναϊκός αρχίσει να λέει για τον Γιαννάκη τον Γκούμα κάντε μας την χάρη και πετάξτε τον έξω από το γήπεδο. Έχει τόση σχέση με το ποδόσφαιρο όση έχω εγώ με το μπάσκετ. Αλλά εγώ δεν πηγαίνω σε αγώνες μπάσκετ για να βλάψω την ομάδα μου, αυτή είναι βασική διαφορά. Πολύ χάρηκα με τον Μουρίνιο που όλο κάπως δραπετεύει από τα νύχια του παναθηναικού με κάποιο είδος βουντού. Μια του κλέφτη, δυο του κλέφτη... Υ.Γ Για τους γάβρους μόνιμους θαμώνες: ΟΥΤΕ ΣΤΟΝ ΥΠΝΟ ΣΑΣ αυτά. Τριπλό βάλιουμ με μπόλικο Γκαγκάτση συνιστά ο γιατρός.
geovard Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2008 Σήμερα θέλω feedback από τους προπονητές του Insomnia για τον μυρωδιά τον Τεν Κάτε. Γιατί την σημερινή νίκη την πήρε η ΟΜΑΔΑ με το ΣΥΣΤΗΜΑ ΤΗΣ. ΑΡΡΩΣΤΙΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ!!!!!!!!! Ας χαρούμε απόψε πού είναι βραδυά γιορτής καί από αύριο έχουμε καιρό να μιλήσουμε γιά όλα τ' άλλλα.Μην το χαλάτε τώρα.Απόψε νίκησε ο συνήθης ύποπτος της Ευρώπης γιά να χαρούμε όλοι και όχι γιά να τη λένε οι μισοί στούς άλλους μισούς. ΖΗΤΩ ΤΟ ΜΟΝΟ ΚΑΛΟ ΓΙΑ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΥΠΕΡΗΦΑΝΕΥΕΤΑΙ Η ΕΛΛΑΔΑ ΣΕ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΙΔΙΑΙΤΕΡΑ ΑΥΤΗ ΤΗ ΣΤΙΓΜΗ. ΤΟΝ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟ ΤΗΣ!
biscoto Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2008 Όταν τελείωσε το παιχνίδι έκατσε στην φυσούνα, περίμενε του παίκτες του Παναθηναϊκού να τελειώσουν τα πανηγύρια και τους χαιρέτησε έναν έναν.απιστευτο ο Μουρινιο ο ψιλομυτης ο δενχαμπαριαζωκανενανκαιτιποτα? αντε και με την προκριση
Krokodilos Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2008 Ρε ποιός Γκαλίνοβιτς? Πάτε καλά?Νικήσαμε την καλκαλύτερη ομάδα αυτή την στιγμή στην Ευρώπη στην εδρα της ΡΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ!!!!!!!!!!! Καλα τεραστια νικη αλλα μην λεμε και βλακειες. 1ον η Ιντερ δεν ειναι και τοσο μεγαλη ομαδα στην ευρωπη οπως δειχνει το προσφατο παρελθον. Μεγαλες ομαδες ειναι άλλες: Μαντσεστερ Γιουναιτεντ, Μπαρτσελονα, Ρεαλ Μαδριτης, Μιλαν, Λιβερπουλ, Μπαγερν, Γιουβεντους, και καποιες αλλες ισως ανηκουν στις πραγματικα μεγαλες. Ενα σκαλι πιο κατω ειναι ομαδες οπως Τσελσι, Αρσεναλ, Ιντερ, Βαλενθια, Ρομα(ισως και αλλο σκαλι πιο κατω), Λιον, Πορτο και καποιες αλλες ισως(Αιντχοβεν ισως). 2ον Σε καμια περιπτωση η Ιντερ δεν ειναι η καλυτερη ομαδα στην ευρωπη αυτη τη στιγμη! Η Μπαρτσελονα και η Αρσεναλ ειναι οι καλυτερες.
Επισκέπτης Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2008 Αρχίσαμε τα κρεμαστάρια βλέπω πάλι κροκόδειλα! -----Προστέθηκε 27/11/2008 στις 01 : 21 : 49----- Ενημερωτικά πάντως, έχουμε κερδίσει και την Γιουβέντους, και την Άρσεναλ, και την Μπαρτσελόνα, για να σου ξεκαθαρίσει το τοπίο.
geovard Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2008 2ον Σε καμια περιπτωση η Ιντερ δεν ειναι η καλυτερη ομαδα στην ευρωπη αυτη τη στιγμη! Η Μπαρτσελονα και η Αρσεναλ ειναι οι καλυτερες. Τώρα το έχεσες! Εδώ δεν είχε κάνει ποτέ νίκη στην Ιταλία και σήμερα νίκησε την πρωταθλήτρια καί εσύ μας λες ότι η Άρσεναλ είναι καλύτερη?Δεν κολλάει ειδικά αυτή τη στιγμή!
Psycho13 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2008 2ον Σε καμια περιπτωση η Ιντερ δεν ειναι η καλυτερη ομαδα στην ευρωπη αυτη τη στιγμη! Η Μπαρτσελονα και η Αρσεναλ ειναι οι καλυτερες. Εδω φιλε κανεις ενα ΤΕΡΑΣΤΙΟ λαθος...η αρσεναλ ανεμοδερνει και στο αγγλικο πρωταθλημα και στην ευρωπη... Και κατι ακομα:παντα ελεγα οτι ο σαριεγκι μπορει να μην ειναι ο καλυτερος αμυντικος του κοσμου αλλα οτι εχει το δινει μεσα στο παιχνιδι εν αντιθεση με καποιους αλλους..Μπραβο γιοσου!!!
Krokodilos Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2008 Αρχίσαμε τα κρεμαστάρια βλέπω πάλι κροκόδειλα! Εμενα απλως δεν μου αρεσουν οι φανφάρες και οι υπερβολες. •Εσυ δηλαδη λες οτι η Ιντερ τα τελευταια 20 χρονια ή τα τελευταια 10 χρονια ειναι απο τις μεγαλες ομαδες στην ευρωπη? • Ή μηπως λες οτι η Ιντερ αυτη τη στιγμη ειναι η καλυτερη ομαδα στην ευρωπη? Δεν ειναι η Μπαρτσελονα και η Αρσεναλ δηλαδη που χαριζουν 4αρες και 5αρες περα-δωθε.
Επισκέπτης Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2008 Τα γαβράκια χαθήκανε σήμερα και ανησυχώ. Πήγαν για ύπνο από νωρίς τώρα που έχουμε πάρτυ;
ck1979 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2008 ΤΙ ΗΔΟΝΗ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΗ.. http://videos.sapo.pt/O1lG9yaKzpYB4mMHRgje
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.