Προς το περιεχόμενο

Παναθηναϊκός

Bougas

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

οχι ρε ρεβιλ,καθαρα στα πλαισια της πλακας ειναι. αν ημασταν οι μαμιαδες,τοτε θα ειχαμε περασει περιπατο κ την ταου περυσι...

στην ελλαδα,ναι,ειμαστε καλυτεροι,κ στην ευρωπη φαβορι,αλλα μεχρι εκει.

τα υπολοιπα,στο γηπεδο!

• Απαντ. 18,3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Ναι μόνο που εκείνο ήταν 1 παιχνίδι. Αν είχαμε να παίξουμε play-offs με δαύτους δε νομίζω ότι το αποτέλεσμα θα ήταν το ίδιο...

Αν θυμάσαι στην αρχή της περιόδου πέρσυ μας πήρατε ένα παιχνίδι, και εύκολα μάλιστα.

Δημοσ.
Ναι μόνο που εκείνο ήταν 1 παιχνίδι.

Για το κυπελλο μιλαω φιλαρακι που ειναι επισης ενα παιχνιδι.και οπως λεει ο antreaslam τα υπολοιπα στο γηπεδο,επιτελους μετα απο χρονια θα δουμε καλα παιχνιδια και ελπιζω να σταματησουν οι διαφοροι βλακες να τα καταστρεφουν

Δημοσ.
Για το κυπελλο μιλαω φιλαρακι που ειναι επισης ενα παιχνιδι.και οπως λεει ο antreaslam τα υπολοιπα στο γηπεδο,επιτελους μετα απο χρονια θα δουμε καλα παιχνιδια και ελπιζω να σταματησουν οι διαφοροι βλακες να τα καταστρεφουν

Ναι, αλλά και πάλι μας δίνω τουλάχιστον 80%. Κρίμα που δεν έχει και κόσμο, θα ήταν πιο γλυκειά η νίκη... :mrgreen:

Δημοσ.

τουλαχιστον το 1ο στο κυπελλο,ειναι κεκλεισμενο,οποτε γλυτωνει απο τους καφρους!!!! (αν κ ρε παιδια,πειτε με μαζοχα,αλλα παιχνιδι χωρις οπαδους,δε μου αρεσει να το βλεπω!)!

ΥΓ:σε παιχνιδια μια κ εξω,ολα γινονται (ελλαδα-αμερικη για παραδειγμα)!

σε βαθος χρονου,νομιζω οτι θα αποδειχθουμε πολυ καλυτεροι,αλλα κοντος ψαλμος αλληλουια...ξεκιναει οπου να ναι! (το ιδιο νομιζα κ στο βολλευ,κ 1η αγωνιστικη,χασαμε απο ττο αεκ)!

Δημοσ.
να σου πω κατι?σκεφτομαι μηπως θα επρεπε να τους αφησουμε να μας νικησουν,ωστε να ταβλωσουν με το αθλημα ξανα,να αρχισουν δηλωσεις, οτι η κοκκινη αυτοκρατορια αντεπιτιθεται,μολις βλεπουμε το συντριβανι στο σεφ χανουμε κλπ,κ μετα να τους κανουμε το περσινο σεξ παλι....;)

Mην το γελας καθολου...ο πατερας μου ειναι μπασκετικος δημοσιογραφος στο ΦΩΣ αν και φολα βαζελος και μου τοχει πεταξει σαν σποντα,οτι την Τεταρτη το ματς ειναι ασος απο τα μπετα...

Δημοσ.

Μπορεί και να τον έβγαζε και πολύ καλό το Championship Manager... Ποιος ξέρει...

Μην το γελας καθολου φιλε μου το Μανατζερ,το κοροιδευει ο Τζιγγερ αλλα αμα επαιζε λιγο θα εβλεπε τι παρταλια ειναι στο Μανατζερ ολοι αυτοι που περνει...χωρις πλακα

Το μπασκετ?ΝΕΤ στις 7 την Τεταρτη

Δημοσ.

Οχι, για να υπαρχει μια δικαιολογια αν χασετε. Πολυ απλο.

Να χασει ο ΠΑΟ ενα τίτλο? Για ποιο λόγο? Γιατι θα τον κουρασουν οι πολυ δυσκολες ομαδες που θα αντιμετωπισει μετα και δεν θα τον αφησουν να συγκεντρωθει στην EURL?

Δεν θελω να ακουω μλκιες... Στο ΦΩΣ και διπλο την τεταρτη βλεπουν στο ποδοσφαιρο...

Δημοσ.

Αγαπητε konnak, παρε μια ανασα, σταματα να μασας κουτοχορτο η οποια αλλη ουσια και διαβασε οσο πιο χαλαρα μπορεις.

Μην αρχισουμε απ'το "Να Λολα φαε ενα μηλο"

Δημοσ.

Το σχόλιό μου είχε να κάνει με το πως εκφράζεις αυτά που σκέφτεσαι. Μπορείς να γράψεις δομημένα και κατανοητά (σε έναν ελάχιστο βαθμό τουλάχιστον) και να καταλαβαίνουμε τι γράφεις. Αν είναι κάθε φορά να προσπαθούμε να βγάλουμε νόημα από τα γραφόμενά σου, τοποθετώντας σημεία στίξης και τόνους σε random σημεία, κάτι δεν πάει καλά. Δύο είναι οι περιπτώσεις: είτε ξέρεις να γράφεις σωστά και βαριέσαι, είτε δεν ξέρεις. Either way, I don't give a damn.

Δημοσ.

λολ να επεμβω λιγο?επειδη τυχαινει ουτε εγω να βαζω τονους επειδη βαριεμαι.

dude νομιζα οτι εδω δεν δινουμε πανελληνιες,προφανως εκανα λαθος,κοπηκα?

edit : nice avatar,Jim rules :D

Δημοσ.

revil, δεν το είπα για όλους, καλώς ή κακώς οι περισσότεροι αγνοούν τους τόνους ή τα κόμματα, αλλά βγαίνει νόημα. Το post στο οποίο αναφερόμουν (όπως και άλλα post του ίδιου χρήστη) δεν έβγαζε νόημα με την πρώτη ανάγνωση. Δεν ήταν τόσο θέμα σημείων στίξης αλλά διατύπωσης. Ίσως απλά δεν έπρεπε να το σχολιάσω.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...