alexzzz Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2008 johnyboy... πως θα το πάρετε τώρα αν πω "γ#%@ τον βάζελο";;;;;;; με το χέρι στην καρδιά... εσύ δεν το λες;
KWSN_Men Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2008 Για αυτό ρε κουφάλα Μενέλαε πας συνέχεια στο γήπεδο.Και εγώ που πίστεψα τις παραριές σου περί "μπασκετικού φιλάθλου" κτλ... Σιγά τη γκόμενα... Και το εννοώ...
Critter Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2008 Εμενα παντως δεν μου αρεσει αυτη και εκτος του οτι αβαφτη θα ειναι ακομα πιο χαλια, ειναι και άβυζη. Σιγουρα στις μαζορετες θα υπαρχουν μακραν πιο ωραιες...Και μη μου πει κανεις το κλασικο "καλα αν σου καθοτανε ας μην την πηδαγες" γιατι αυτο ειναι κατι τελειως διαφορετικο απο αυτο που συζηταμε Edit: Με τον KWSN απο εδω και περα θα συζηταμε μονο για γκομενες.
alexzzz Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2008 Σιγά τη γκόμενα... Και το εννοώ... το πιασά... διαβάζει η σχέση το τόπικ, ε;
johnyboy Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2008 johnyboy... πως θα το πάρετε τώρα αν πω "γ#%@ τον βάζελο";;;;;;; με το χέρι στην καρδιά... εσύ δεν το λες; Ε κοίτα.Για τις συγκεκριμένες το λες.Αξίζουν. Οσο για την Ιωάννα ε ντακς. no comments. Γούστα είναι αυτά.
KWSN_Men Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2008 το πιασά... διαβάζει η σχέση το τόπικ, ε; Μπα, όχι. Απλά είναι καλύτερη.
alexzzz Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2008 Να δούμε για να κρίνουμε κύριος... δεν μπορείς να χαντακόνεις έτσι το ευάκι (από την σειρά το όνομα)
adi32 Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2008 το ORF1 HD θα το δειξει αποψε σε High Definition για οσους δε θελουν να δουν τη θολουρα της ΝΕτ
johnyboy Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2008 το ORF1 HD θα το δειξει αποψε σε High Definition για οσους δε θελουν να δουν τη θολουρα της ΝΕτ Ευχαριστώ.Αν προλάβω να βάλω το πιάτο πριν πιάσει η κωλοβροχή όπως χτες θα το δω εκεί. Είμαι και γκαντέμης.
Snolly Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2008 το ORF1 HD θα το δειξει αποψε σε High Definition για οσους δε θελουν να δουν τη θολουρα της ΝΕτ Αυτό το πιάνω και με δορυφορικό της NOVA; Στον Hotbird είναι; Αλλά και που είναι HD δε χρειάζεσαι δορυφορικό δέκτη HD;
johnyboy Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2008 Αυτό το πιάνω και με δορυφορικό της NOVA; Στον Hotbird είναι; Αλλά και που είναι HD δε χρειάζεσαι δορυφορικό δέκτη HD; Είναι στον astra και το nova είναι στον hotbird. Για να το πιάσεις θες δεύτερο μάτι.Και για να δεις hd κανάλια νομίζω πως θες hd δέκτη.
adi32 Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2008 στον ASTRA ειναι θες δεκτη HD ή καρτα για pc που να υποστηριζει HD και με το καταλληλο προγραμματακι το βλεπεις
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.