kosmasgr Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2008 Κάτι επίσημο σε γεγονότα ? Ετσι ένα λινκ ή μια φυλλάδα. Είχα επιδότηση ? Τι επιδότηση ενοικείου της Τούμπας ? ΠΑΟΚ είμαι ρε οχι ΟΣΦΠ Εμένα μου πήραν Κούδα με το έτσι θέλω. Ε τους φούστηδες
KaizerSoze Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2008 Oκ, τοτε τραβα πεστα στους γαυρους οχι σε εμας. Για λινκ ψαξε το τοπικ, εχουν ποσταριστει ολα
johnyboy Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2008 Εχτές παίξαμε πολύ καλά.Ο Νίκολας πήρε μπροστά και θύμισε τον παλιό Νίκολας που πυροβολούσε από όπου να ναι. Ο Αντ1 ήταν τραγικός για ακόμη μια φορά.Απλά δεν αντέχεις να δεις τίποτα σε Ελληνικό κανάλι.Δείχνει και το eurosport αγώνες μπάσκετ του ΠΑΟ?
firewalker Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2008 Για το παιχνίδι τι να πω. Όλα τέλεια. Με "χάλασε" λίγο που στο τέλος το ψωλάρανε λίγο στην επίθεση και δεν πήγαν την διαφορά στους 30!
fullon Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2008 Ορισμένοι είναι ηλίθιοι. Και ως γνωστόν η βλακεία είναι αήττητη.
gdriver Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2008 Εχτές παίξαμε πολύ καλά.Ο Νίκολας πήρε μπροστά και θύμισε τον παλιό Νίκολας που πυροβολούσε από όπου να ναι. Ο Αντ1 ήταν τραγικός για ακόμη μια φορά.Απλά δεν αντέχεις να δεις τίποτα σε Ελληνικό κανάλι.Δείχνει και το eurosport αγώνες μπάσκετ του ΠΑΟ? ο αντ1 ειναι γνωστο ολυμπιακοφιλο καναλι
antreaslam Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2008 by the way, μας πάτησαν χθες ο μυτόγκας με τον αφάνα!!! Ειδικά ο 1ος, απέδειξε άλλη μια φορά γιατί είναι το ....δεξί απίδι του μήτσου!
serafeim Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2008 by the way, μας πάτησαν χθες ο μυτόγκας με τον αφάνα!!!Ειδικά ο 1ος, απέδειξε άλλη μια φορά γιατί είναι το ....δεξί απίδι του μήτσου! επισης σημειωνω οτι ο αφανας ειναι το .........δεξι απιδι του Μπατιστ
Επισκέπτης Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2008 Το highlight του αγώνα ήταν η έξαλλη ποντικόφατσα του Τόμιτς στο τέλος. Τα έχει πάρει τα δανεικά του πίσω επί εκατό αυτός. Ο αφάνας μπορεί να γίνει φοβερό καρτούν πάντως. Μας τα χάλασε λίγο ο Γιαννάκης που δεν έγινε τσίρκο, αλλά όπως και να χει θα μου ήταν αδύνατο να μισήσω αυτόν τον άνθρωπο ή να βγάλω κακία προς το πρόσωπό του. Δεν είχαμε με τι να γελάσουμε όμως, αυτό το άθλημα έχει και μία παράδοση.
geovard Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2008 Η απορία μου είναι γιατί υποτίθεται ένας σοβαρός οπαδός ο οποίος βλέπει κάποιον δίπλα του να μαλακίζεται με Laser καί άλλα παιδικά παιχνίδια, δεν τού ρίχνει καμμιά σφαλιάρα τού κωλόπαιδου που σταματά το ρυθμό τού αγώνα καί ζημιώνει την ομάδα του.Αλλά βλέπω όλοι να κατηγορούν αυτά τα πράγματα αλλά στην ουσία κανείς δεν κάνει τίποτα.Δεν έτυχε αλλά πιστέψτε με αν κάποιος δίπλα μου κάνει τέτοιες αηδίες να είστε σίγουροι ότι θα έχει κακά ξεμπερδέματα. Ποιοί μπορεί να είναι καλύτεροι προστάτες γιά την ομάδα μας παρά εμείς οι ίδιοι?
tsavi1991 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2008 Η απορία μου είναι γιατί υποτίθεται ένας σοβαρός οπαδός ο οποίος βλέπει κάποιον δίπλα του να μαλακίζεται με Laser καί άλλα παιδικά παιχνίδια, δεν τού ρίχνει καμμιά σφαλιάρα τού κωλόπαιδου που σταματά το ρυθμό τού αγώνα καί ζημιώνει την ομάδα του.Αλλά βλέπω όλοι να κατηγορούν αυτά τα πράγματα αλλά στην ουσία κανείς δεν κάνει τίποτα.Δεν έτυχε αλλά πιστέψτε με αν κάποιος δίπλα μου κάνει τέτοιες αηδίες να είστε σίγουροι ότι θα έχει κακά ξεμπερδέματα. Ποιοί μπορεί να είναι καλύτεροι προστάτες γιά την ομάδα μας παρά εμείς οι ίδιοι? +100000000
afentiko7 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2008 Η απορία μου είναι γιατί υποτίθεται ένας σοβαρός οπαδός ο οποίος βλέπει κάποιον δίπλα του να μαλακίζεται με Laser καί άλλα παιδικά παιχνίδια, δεν τού ρίχνει καμμιά σφαλιάρα τού κωλόπαιδου που σταματά το ρυθμό τού αγώνα καί ζημιώνει την ομάδα του.Αλλά βλέπω όλοι να κατηγορούν αυτά τα πράγματα αλλά στην ουσία κανείς δεν κάνει τίποτα.Δεν έτυχε αλλά πιστέψτε με αν κάποιος δίπλα μου κάνει τέτοιες αηδίες να είστε σίγουροι ότι θα έχει κακά ξεμπερδέματα. Ποιοί μπορεί να είναι καλύτεροι προστάτες γιά την ομάδα μας παρά εμείς οι ίδιοι? Μήπως είναι το ίδιο ζώο με αυτόν?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.