Προς το περιεχόμενο

Παναθηναϊκός

Bougas

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Θέλω τον γίγαντα τοπράσινο εξπρές την ακατανίκητη ομάδα της Ευρώπης 10 πόντους τουλάχιστον, μπροστά σε όλο το παιχνίδι.

Εντάξει; Κυριλέ;

δεν θυμάμαι να έχω ξαναδεί διαφημίσεις την ώρα του αγώνα...

μπράβο στον ΑΝΤ1....

Πρέπει να είσαι μικρός. :-)

Ο Αντ1 πάντα αυτό έκανε, και παλιότερα που είχε δικαιώματα.

Πολύ γέλιο ο άλλος ο ανεμοδαρμένος που στο απέναντι θέμα βρήκε από όλα όσα έχω πει να μου πει για τον Χάλπεριν... :lol:

Φύσηξε ο άνεμος της αλλαγής ή ακόμα;

Θεαματικός παίκτης πάντως ο Αφάνας, δε μπορώ να πω.

http://www.sport.gr/default.asp?pid=69&vid=18739

• Απαντ. 18,3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Άμα ξαναβάλει τσόντα τέτοια ώρα ο ΑΝΤ1 θα το κάνω θέμα στο σύλλογο γονέων και κηδεμόνων.

Αυτό με το λέηζερ είναι εντελώς ακατανόητο πάντως. Το έχουν πει 3 φορές από τα μεγάφωνα. Εντάξει, αυτός που το έχει είναι καταφανώς τούβλο, οι άλλοι δίπλα του δεν μπορούν να του το πάρουν;

Φαντάσου πόσο έξαλλος γίνομαι εγώ τόσα χρόνια όχι από απλώς ένα λέιζερ.

Οι κάφροι πρέπει να απομακρυνθούν από το γήπεδο γενικώς.

Δημοσ.

Mπραβο στην ομαδα... μια ζωη μας κανει περηφανους...

Ο σημερινος αγωνας δειχνει οτι η ψαλιδα απο ολους τους υπολοιπους στην Ελλαδα παραμενει πολυυυ μεγαλη... μενει να τελειωσουμε τη χρονια με 3 κουπες.

βεβαια τα ευσημα πρεπει να αποδοθουν στον μεγαλο Ομπραντοβιτς πρωτα και μετα φυσικα στους παιχτες μας... ρεσιταλ απο ολους. Ο Πεκοβιτς θα αφησει εποχη, ελπιζω στον Παναθηναικο.

μοναδικη παραφωνια οι βλακες που επιμενουν να διακοπτουν τη ροη του αγωνα πετωντας οτι να ναι στο γηπεδο...

οσο για τον κωλοΑντ1 τι να πεις... απο τη μια ο σπικερ που ξενερωσε εμφανως με την ανετη επικρατηση του ΠΑΟ απο την αλλη φροντισαν να μην δουμε σχεδον τιποτα στο τελευταιο δεκαλεπτο... 1000 φορες στην Ετ1.

Δημοσ.
ΔΕΝ ΣΑΣ ΚΑΝΕΙ Ο ΝΙΚΟΛΑΣ Ε???

Τωρα που ετοιμασε τον αραπικο παργαλατσο του να δω τι εχει να γινει

Ο Πεκοβιτς στην Πριστινα σκοτωνε μανες, ετρωγε παιδια και βιαζε κατοικιδια. Ο χοντρος, ο σαπακλας και ο υποψηφιος του Extreme Makeover καλο ειναι να του πουνε ευχαριστω που τους αφησε με 2 χερια-2 ποδια

Παρεπιπτοντως, τελικα γιατι στον πουτσο δουλειες πειρατε τον Πελεκανο του ΝΒΑ???

Οντως πολύ δυνατός ο Πέκοβιτσ. Σπέρνει απο κάτω

Δημοσ.

ΗΑΗΗΑΗΑ Πάρτυ με τον Πελάτη ? Ωραίος αγώνας αλλά τα καφριλίκια μερικών δικών σας δεν έχουν όρια. Να τρώει αντικείμενο και ο Ομπράντοβιτσ ? Ελεος δηλαδή. Και χαίρονται οι εφημερίδες για την νίκη αντί να γράψουν για τα καφριλίκια μπάς και γίνει τίποτα. Στον Γιαννάκη μπουκάλια ???? Τα καλοκαίρια πανυγήριζες με Γιαννάκη όμως

Δημοσ.
ΗΩραίος αγώνας αλλά τα καφριλίκια μερικών δικών σας δεν έχουν όρια. Να τρώει αντικείμενο και ο Ομπράντοβιτσ ? Ελεος δηλαδή. Και χαίρονται οι εφημερίδες για την νίκη αντί να γράψουν για τα καφριλίκια μπάς και γίνει τίποτα.

Και οι εφημερίδες και οι παράγοντες ξέρουν ποιοί είναι οι κάφροι και κατά τη δική μου ταπεινή γνώμη, θέλουν και τους έχουν μέσα στα γήπεδα για να δημιουργείται φανατισμός. Αλλιώς σιγά μην πουλούσαν 15 διαφορετικές εφημερίδες σαν τρελές κάθε μέρα.

Δημοσ.

Ελάτε, γκρινιάξτε μας, πρήξτε μας λίγο παραπάνω, με τον ανυπαρκτο νίκολας, τον μέτριο πέκοβιτς και τον υπερεκτιμημένο ομπράντοβιτς!!!!!

Αντε πια!!!!!!!!!!!!!!!!

Και όπως λέω πάντα σαν αγαπημένη ατάκα προς τους φίλτατους (φίλους μου)οπαδούς του οσφπ:

Να σας έχει ο θεός καλά, πάντα να ανταμώνουμε, και να ξεφαντώνουμε....

Δημοσ.
Ελάτε, γκρινιάξτε μας, πρήξτε μας λίγο παραπάνω, με τον ανυπαρκτο νίκολας, τον μέτριο πέκοβιτς και τον υπερεκτιμημένο ομπράντοβιτς!!!!!

Αντε πια!!!!!!!!!!!!!!!!

Και όπως λέω πάντα σαν αγαπημένη ατάκα προς τους φίλτατους (φίλους μου)οπαδούς του οσφπ:

ευχαριστουμε τους φιλους του ολυμπ... που διαβαζουν το συγκεκριμενο νημα.:lol:

Δημοσ.

Αντε πια!!!!!!!!!!!!!!!!

και καλα φιλε μου ολοι μετριοι. ασ το αποδεκτουμε, γιατι ετσι γίνονται περισσοτερο ρεζιλι. μια μετρια ομαδα εξαφανισε την αλλη. αρα τι είναι η αλλη ομαδα;

Δημοσ.

Μιλαμε παντα για την ιδια Χουντα που πηρε 4 πρωταθληματα ο Ολυμπιακος και 3 ο Παναθηναικος, που εδωσε 1εκ ο Ασλανιδης δωρο στον γαυρο, που δεν μας αφησαν να παρουμε προπονητη τον Μπομπεκ(νομιζω) και μετα τον πηρε ο γαυρος, που εκβιαζε παικτες να πανε στον γαυρο, αυτη την χουντα ετσι?

Δημοσ.
Αντε να δώσω και ένα δωράκι σήμερα. antreaslam εσύ που το παίζεις υπεράνω http://palalos.blogspot.com/2008/10/blog-post_992.html. Η ιστορία της ομάδος σου είναι στην μπάλα ;) Για να μαθαίνουν οι νεότεροι

αν θέλεις να διαβασεις ιστορία αγορίνα μου, ευχαρίστως,να σε βοηθήσω!

Λοιπόν...

επί χούντας, απογορεύτηκε στην ομάδα μου να αγοράσει παίχτες, οι οποίοι έγιναν δώρο στον οσφπ...

επίσης, πήρες περισσότερα πρωταθλήματα, είχες μέλος του διοικητικού σου συμβουλίου να βγάζει φωτό με τους χουντικούς, ενώ πήρες και ΤΕΡΑΣΤΙΑ επιδότηση απο τη χούντα ...

Τώρα, πάρε το κουβαδάκι σου, και πήγαινε να συζητήσεις με τον ομνιβλαξ και τον τσουκαλά!!!!!!!!!11

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...