Προς το περιεχόμενο

Παναθηναϊκός

Bougas

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Σημερα ειδα κατι πρωτογνωρο για τα παναθηναικα δεδομενα. τρεξαμε επι 90 λεπτα με μια μικρη ομαδα!! αν ειμασταν ετσι και στα προηγουμενα ματς μεσα στο οακα θα πηγαιναμε ανετα για πρωταθλημα. Ελπιζω να μην εχουμε αλλες απωλιες με τετοιες ομαδες και θα παμε καλα!!

• Απαντ. 18,3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Ρε πάρτε το χαμπάρι καί μην παραμυθιάζεστε.Δεν έχουμε ομάδα στο ποδόσφαιρο δύσκολο είναι να το καταλάβετε?Καί ο Νίνης είναι καμένο χαρτί καί δεν πρόκειται να έχει καμμία εξέλιξη,καί η ομάδα δεν πρόκειται έτσι όπως είναι να πάρει πρωτάθλημα καί όποιος θέλει πάμε στοίχημα όσο θέλει.Σήμερα κατάλαβα τις τεράστιες ευθύνες τού προπονητή καί ότι δεν υπάρχει υγεία στο ποδοσφαιρικο τμήμα.

Πολλά μπορώ να πω αλλά δεν χρειάζεται γιατί πολλοί δεν καταλαβαίνουν καί τελικά βλέπω να πηγαίνουν ομαδικά στο κότερο να κλίνε τη μοίρα τους.

Χαίρεστε γιατί καταφέραμε να νικήσουμε τον Θρασύβουλα!!!

Ο Παναθηναϊκός της Ευρώπης!

Λυπάμαι αλλά δεν βλέπω στο προσεχές μέλλον με ποιόν τρόπο μπορούν οι πολυμετοχικοί να νικήσουν τον Κόκκαλη.Δεν έχει ικανά διοικητικά στελέχη η ομάδα.

Τον μόνο πού λυπάμαι είναι πού πάνε να κάψουν ένα τέτοιο παίχτη καί άνθρωπο σαν τον Αντρέας Ίβανσιτς.

Καί τον Γκαλίνοβιτς γιατί τον βάζει σε εύκολα μάτς γιά να έχει άλλοθι?Το κρέας?

Δημοσ.
Ρε πάρτε το χαμπάρι καί μην παραμυθιάζεστε.Δεν έχουμε ομάδα στο ποδόσφαιρο δύσκολο είναι να το καταλάβετε?Καί ο Νίνης είναι καμένο χαρτί καί δεν πρόκειται να έχει καμμία εξέλιξη,καί η ομάδα δεν πρόκειται έτσι όπως είναι να πάρει πρωτάθλημα καί όποιος θέλει πάμε στοίχημα όσο θέλει

Η ομάδα δεν θα πάρει πρωτάθλημα για τον ίδιο λόγο που δεν πήρε ούτε ο κυράστας, αλλά αυτό δεν έχει βέβαια σχέση με το ποδόσφαιρο.

Εγώ την βλέπω από την μέση και πάνω να είναι φωτιά και κρίμα που κάνανε τσιγγουνιές στην άμυνα γιατί ως τα Χριστούγενα, ο Ζωγράφος, ο Πομπορίδης και οι λοιποί θα έχουν χαρίσει περισσότερους βαθμούς στο θρήνο. Επίσης σε καμία περίπτωση δεν πιστεύω ότι όντως είσαι παναθηναϊκός φίλε geovard. Όπως επίσης πιστεύω πως δεν έχεις ιδέα από ποδόσφαιρο, και ούτε καν είχε τύχει να παίξεις ποτέ ποδόσφαιρο. Θα στοιχημάτιζα την ψυχή μου στο διάολο πως στο γήπεδο, ειδικότερα στους αγώνες του τριφυλλιού, αποκλείεται να έχεις πάει πάνω από 10 φορές σε όλη σου τη ζωή.

Δημοσ.

Ωχ, έσκασε και η θύρα 7 του Σαντιάγκο καναπέου τώρα.

Πολλοί γηπεδικοί μαζευτήκαμε εδώ μέσα.

Πάντως εμείς σήμερα το δαγκώσαμε. Από την τηλεόραση δεν μπορείς να έχεις την αίσθηση όμως.

Δημοσ.

Ο geovard ειναι απο τους λιγους εδω μεσα που ξερουν να ανοιγουν λιγο τα ματια τους

Αμα φτασουμε να ενθουσιαζομαστε επειδη κερδισαμε εμεις αυτον τον Ηρακλη και εσεις το Θρασυβουλα κλαφτα χαραλαμπε

Δημοσ.
Ο geovard ειναι απο τους λιγους εδω μεσα που ξερουν να ανοιγουν λιγο τα ματια τους

Αμα φτασουμε να ενθουσιαζομαστε επειδη κερδισαμε εμεις αυτον τον Ηρακλη και εσεις το Θρασυβουλα κλαφτα χαραλαμπε

Αντικειμενικά και πέραν της πλάκας βλέπω αισθητή βελτίωση από παιχνίδι σε παιχνίδι.

Βέβαια σαν προσγειωμένος άνθρωπος που έχω επαφή με το άθλημα δεν πιστεύω σε θαύματα σε 10 αγώνες. Αν κάποιος είναι όντως ποδοσφαιρόφιλος και γνώστης, λογικά δεν θα έπρεπε να περιμένει θαύματα ούτε αυτός.

-----Προστέθηκε 22/11/2008 στις 11 : 42 : 07-----

Υ.Γ

Πολλοί φανατικοί βάζελοι μαζευτήκαμε αλλά την προηγούμενη φορά που σας είπα να βρεθούμε στο γήπεδο για την πλάκα, μου κάνατε τους κούνελους.

Δημοσ.

Εγώ προτείνω να αλλάξεις την υπογραφή σου Alexzzz.

Mπορείς να την κάνεις:

ΑΜΣ Ιnsomnia νήμα του Παναθηναϊκού, μόνιμος θαμώνας ένας πόντιος γάβρος.

Δημοσ.
Η ομάδα δεν θα πάρει πρωτάθλημα για τον ίδιο λόγο που δεν πήρε ούτε ο κυράστας, αλλά αυτό δεν έχει βέβαια σχέση με το ποδόσφαιρο.

Εγώ την βλέπω από την μέση και πάνω να είναι φωτιά και κρίμα που κάνανε τσιγγουνιές στην άμυνα γιατί ως τα Χριστούγενα, ο Ζωγράφος, ο Πομπορίδης και οι λοιποί θα έχουν χαρίσει περισσότερους βαθμούς στο θρήνο. Επίσης σε καμία περίπτωση δεν πιστεύω ότι όντως είσαι παναθηναϊκός φίλε geovard. Όπως επίσης πιστεύω πως δεν έχεις ιδέα από ποδόσφαιρο, και ούτε καν είχε τύχει να παίξεις ποτέ ποδόσφαιρο. Θα στοιχημάτιζα την ψυχή μου στο διάολο πως στο γήπεδο, ειδικότερα στους αγώνες του τριφυλλιού, αποκλείεται να έχεις πάει πάνω από 10 φορές σε όλη σου τη ζωή.

Aigea μαζί σου. Απόλυτα σωστός! Ποιος είναι αύριο για το ντερμπι?

Δημοσ.
Aigea μαζί σου. Απόλυτα σωστός! Ποιος είναι αύριο για το ντερμπι?

Εγώ δεν είμαι μπασκετόφιλος αλλά σιγά μην δεν το δω.

Βεβαίως αν χάσουν αυτό το παιχνίδι θα τσαντιστώ τόσο από το μέγεθος του δουλέματος που θα κάνω να ξαναδώ μπάσκετ τουλάχιστον 2 χρόνια.

Θέλω τον γίγαντα τοπράσινο εξπρές την ακατανίκητη ομάδα της Ευρώπης 10 πόντους τουλάχιστον, μπροστά σε όλο το παιχνίδι.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...