Προς το περιεχόμενο

Παναθηναϊκός

Bougas

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Και ποιος ήταν το καθαρό 3άρι το 2007, που δεν υπήρχε το 2008; Ο Κακιούζης;;;;;

O Mιχαλάκης αυτό ακριβώς είναι. Μέτριο 3άρι αλλά 3άρι που μπορεί να παίξει και λίγο στο 4 λόγω ύψους. Μέσα στη ρακέτα μπορεί να παίξει μόνο ως λύση ανάγκης γιατί είναι είναι τουλάχιστον soft, ειδικά αν σκεφτείς ότι πριν 15 χρόνια του έριχνα εγώ ξύλο αν και 15 πόντους περίπου κοντύτερος και έβγαινε έξω για σουτάκια.

Ειλικρινά τώρα, δεν κατανοείς αυτό που λέω; Στο ξαναλέω. Αποτυχημένη μεταγραφή δε σημαίνει απαραίτητα άχρηστος παίκτης. Και εκεί κολλάνε τα ονόματα Ντελκ και Γιαφτόκας, ως παραδείγματα. Απλό είναι ως επιχείρημα.

Μα ο Πελεκάνος ΕΙΝΑΙ ΑΧΡΗΣΤΟΣ. Αυτό λέω από το καλοκαίρι. Δεν είναι ότι δεν ταίριαζε στη Ρεάλ, ούτε ότι φέτος θα ταιριάζει στον Ολυμπιακό. Είναι παίκτης για το Κολοσσό ρόδου (στην καλύτερη) και δεν έχει θέση σε ομάδα με φιλοδοξίες.

Δεν έχω ισχυριστεί ποτέ μου ότι ο Πελεκάνος είναι φοβερός παίκτης, διότι τον θεωρώ μέτριο για το κορυφαίο επίπεδο. Αν θυμάσαι, η διαφωνία μου μαζί σου ήταν για το αν καλείται στην εθνική λόγω κομπλεξισμού Γιαννάκη. Η γνώμη μου ήταν -και είναι- ότι ο προπονητής Γιαννάκης δεν έχει δείξει δείγματα κομπλεξισμού στις κλήσεις του, τον θεωρώ καλό προπονητή και κάτι από τα λίγα που κάνει ο Πελεκάνος, το θέλει στην ομάδα του.

Ακόμα περιμένω αυτά που κάνει ο Πελεκάνος.

Εσύ έλεγες ότι ο Γιαννάκης πήρε τον Πελεκάνο-παίκτη του ΟΣΦΠ από κομπλεξισμό έναντι του ΠΑΟ. Αυτό βέβαια προϋποθέτει ότι δεν είναι άσχετος και κατά βάθος καταλαβαίνει ότι έπρεπε να πάρει τον Περπέρογλου, γεγονός που έρχεται σε αντίθεση με την πάγια άποψή σου για τις ικανότητες του Γιαννάκη, αλλά το προσπερνώ. Τέλος πάντων, η διαφωνία σου μαζί μου και νομίζω και με τους άλλους ήταν στο αν είναι θέμα κομπλεξισμού. Το άρθρο που παρέθεσες λοιπόν είναι καταφανώς εκτός θέματος. Εντός θέματος θα ήταν μια δήλωση παίκτη "ο Γιαννάκης μου είπε ότι δεν με παίρνει γιατί παίζω στον ΠΑΟ" ή του ψυχαναλυτή του "ο Γιαννάκης είναι μεγάλη κομπλεξάρα". Η πλάκα είναι ότι το άρθρο δεν είναι καν επιχείρημα για το ότι ο Πελεκάνος είναι παίκτης ανάξιος για 12ος παίκτης της εθνικής Ελλάδος, για το οποίο υποθέτω ότι το παρέθεσες. Απλώς λέει ότι δεν έπαιξε στη Ρεάλ (βλέπε πιο πάνω για άλλα παραδείγματα αποτυχημένων μεταγραφών).

Από τη στιγμή που ο Πελεκάνος είναι ΑΧΡΗΣΤΟΣ και από τη στιγμή που δεν είχαμε 3άρι στην ομάδα, η μόνη λογική εξήγηση που απομένει είναι ότι οι λόγοι δεν ήταν αγωνιστικοί. Ήταν κομπλεξισμός; Ήταν επειδή ήθελε να δικαιολογήσει τη μεταγραφή στα αφεντικά του; Δε γνωρίζω. Πάντως μπασκετική λογική δεν υπήρχε.

Όσον αφορά στη γνώμη μου για το Γιαννάκη, δεν έχω πει ποτέ ότι είναι άσχετος. Αντίθετα έχω πει ότι είναι καλός στο scouting (ή έστω το επιτελείο του) αλλά μέσα στο παιχνίδι πέρνει κάτι ύπνους σαν του αλήστου μνήμης Παβλίσεβιτς οι οποίοι διακόπτονται από πετάγματα σακακιών. Είναι επίσης πολύ καλός στο τομέα της ψυχολογίας. Όλα αυτά λοιπόν βγάζουν ως συμπέρασμα ότι είναι ένας μέτριος προπονητής, όπως έχω πει πολλές φορές και αν δεν τον έλεγαν Γιαννάκη και δε μας τον πλάσαρε ο πρώην κολλητός του ο Σωλήνας θα πολεμούσε να κρατήσει κάποια ομαδούλα στην Α1.

Βεβαίως, καταλαβαίνω ότι μπορεί να μη θυμάσαι το ακριβές περιεχόμενο της διαφωνίας. Είναι όμως κάτι που το κάνεις συχνά. Μπορεί να γράφεις και σε άλλο φόρουμ ή να κουβεντιάζεις με πολύ κόσμο για τέτοια θέματα και να μπερδεύεις ποιος είπε τι. Κατανοητό, αλλά καταστρέφει πολλές συζητήσεις εδώ, γιατί επιτίθεσαι αδίκως ή χλευάζεις άτομα που δεν έχουν πει αυτά που νομίζεις ότι έχουν πει. Το λέω φιλικά.

Πολύ καλά θυμάμαι. Αν πρόσεξες, δεν ανέφερα συγκεκριμένα εσένα γιατί δεν ήσουν ο μόνος με τον οποίο είχα διαφωνία. Άλλοι τον έλεγαν χρήσιμο, άλλοι καλό παίκτη και σίγουρα πολλοί διαφωνούσατε με εμένα που έλεγα ότι είναι 2άρι και ΑΧΡΗΣΤΟΣ.

• Απαντ. 18,3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Παναθηναικός = ομάδα Χώμα.Όταν πάρετε εσείς πρωτάθλημα,εγώ θα είμαι στην 800η ζωή.Μία είναι η ομάδα,ΑΡΙΑΝΑΡΑ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ!!!!!!!!!!!!!!!

Δημοσ.
Παναθηναικός = ομάδα Χώμα.Όταν πάρετε εσείς πρωτάθλημα,εγώ θα είμαι στην 800η ζωή.Μία είναι η ομάδα,ΑΡΙΑΝΑΡΑ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ!!!!!!!!!!!!!!!

2O05Ka144441-02.jpg

Να βάλω;

Δημοσ.

Σταματήστε με τα τυριά και τα γάλατα γιατί εκτός από Θεσσαλονικιούς και Λαρισαίους θα μου μαζέψετε όλη την Κοζάνη και τα Τρίκαλα, και δεν έχω καμία όρεξη για fight με την θύρα 7 του Αγίου Ανδρέα Διδυμότειχου. Αν είναι τουλάχιστον βάλτε μόνο μπουγάτσες με σκουλήκι.

Δημοσ.
Σταματήστε με τα τυριά και τα γάλατα γιατί εκτός από Θεσσαλονικιούς και Λαρισαίους θα μου μαζέψετε όλη την Κοζάνη και τα Τρίκαλα, και δεν έχω καμία όρεξη για fight με την θύρα 7 του Αγίου Ανδρέα Διδυμότειχου. Αν είναι τουλάχιστον βάλτε μόνο μπουγάτσες με σκουλήκι.

Σταμάτησα να ασχολούμαι μαζί σου αλλά συνεχίζεις να με προσβάλλεις.

Δημοσ.

johny δώστου να δοκιμάσει μια μπουγάτσα με καλαμάκια μέσα . Και αν του κάτσει βαριά πίνει και μια λεμονίτα να χωνέψει και είναι άρχοντας ;)

Δημοσ.
johny δώστου να δοκιμάσει μια μπουγάτσα με καλαμάκια μέσα . Και αν του κάτσει βαριά πίνει και μια λεμονίτα να χωνέψει και είναι άρχοντας ;)

LoL η γυναίκα μου No2

:lol:

καλά ρε johnyboy εσείς μου έχετε πει χειρότερα και μου τα είπατε πρώτοι. Όπως και να 'χει πλάκα κάνουμε. Πριν την γυναίκα μου είχα γνωρίσει και με μία Τρικαλινή.

Δημοσ.

Θα μπορούσαμε βέβαια να μην έχουμε καταντήσει εκεί και να είμαστε σαν εσένα, αλλά δυστυχώς δε μπορούμε να είμαστε όλοι τόσο τυχεροί.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...