Επισκέπτης Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2008 Mπορεί να τον είπε λευκό και να στράβωσε. Συγνώμη, θυμήθηκα εκείνη την δικαστική φαρσοκωμωδία με τον καρεμπέ.
KaizerSoze Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2008 1.Φιλική συμβουλή, κόψε τους καφέδες, σε πειράζουν στα νεύρα. 2.Αν με πιάσεις προσωπικά από το λαιμό θα σου δώσω τη μασέλα στα χέρια. 3.Δεν μιλάμε για την Παναγία των Παρισίων, για τον Γούντς μιλάμε, ο οποίος θα μπορούσε άνετα να είναι αρχισυμμορίτης στο Χάρλεμ. Μην ξεχνάμε τα περιστατικά με τα φίδια και με τα πίτμπουλ. 4. Για τον Ντιόγκο, το έχουμε εξαντλήσει το θέμα στο thread του Ολυμπιακού Ναι, οκ, τωρα μιλαμε ή κανουμε χαβαλε?Γιατι και τα 4 που μου λες δεν αντικρουουν σε τιποτα αυτο που λεω υγ. Αν θελησω ποτε να σε πιασω απο τον λαιμο το τελευταιο πραγμα που θα δεις θα ειναι το χερι μου να ερχεται υγ2. Ο επομενος που θα ποσταρει καθυστερημενο στο ιντερνετ ή θα πει το "Arguing on the internet is like μπλα μπλα μπλα" ειναι Ι5. Για μπαλα/μαπσκετ μιλαμε,σε φορουμ ειμαστε, μανες δεν βριζουμε, αγωνες δεν υπαρχουν να πεις οτι χαλαμε την ροη της κουβεντας οποτε ξεκουβαλατε
Erwdios Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2008 Ναι, οκ, τωρα μιλαμε ή κανουμε χαβαλε?Γιατι και τα 4 που μου λες δεν αντικρουουν σε τιποτα αυτο που λεω Και γιατί ρε φίλε να σε αντικρούσω. Τόσο τραγικό είναι να συμφωνούμε δηλαδή? Γαμώ την προκατάληψη που σας δέρνει εδώ μέσα και έχετε όλοι την εικόνα του Τσουκαλά για όλους τους γαύρους. Ο Λεμονής φαντάζομαι, φέρνει πιο πολύ σε βάζελο ε? υγ. Αν θελησω ποτε να σε πιασω απο τον λαιμο το τελευταιο πραγμα που θα δεις θα ειναι το χερι μου να ερχεται Πέφτοντας εννοείς προφανώς ε? υγ2. Ο επομενος που θα ποσταρει καθυστερημενο στο ιντερνετ ή θα πει το "Arguing on the internet is like μπλα μπλα μπλα" ειναι Ι5. Για μπαλα/μαπσκετ μιλαμε,σε φορουμ ειμαστε, μανες δεν βριζουμε, αγωνες δεν υπαρχουν να πεις οτι χαλαμε την ροη της κουβεντας οποτε ξεκουβαλατε Ο επόμενος που θα ποστάρει ΣΑΝ καθυστερημένος, κάνοντας ευθείες αναφορές σε μεγέθη και σε γκόμενες, είναι Ι5. Ώρες, ώρες, αναρωτιέται κανείς αν αξίζει να κάνει την παραμικρή κουβέντα μαζί σας, ξέροντας ότι κάθε μισή σοβαρή κουβέντα θα συνοδεύεται από μία ολόκληρη μλκία.
gnsX Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2008 Καθρεφτακι σε ολο μου το σωμα. :ΡΡΡΡ Δεν μετράει,ονκο ονκο.Καούρα-καούρα :PPP
KaizerSoze Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2008 Ω τι σουπεεεε Προσβοοοοολα -----Προστέθηκε 20/11/2008 στις 07 : 32 : 15----- Εσεις που ελτε για τιμη να εισαι στην Εθνικη Ελλαδος και δεν κουραζονται κτλ Παρτε τι δηλωσε ο μυτογκας και για τον εαυτο του προφανως αλλα ΚΑΙ για τον Διαμαντιδη οταν ρωτηθηκε Για το τι θα ήθελε να έχει από τα προσόντα του Δημήτρη Διαμαντίδη: Σίγουρα την ηλικία του. Έχω φτάσει 31, μην το ξεχνάμε. Πάντως, αθλητές του επιπέδου του Δημήτρη είναι ελάχιστοι σε όλη την Ευρώπη. Όμως κι αυτός έχει κουραστεί από τις συνεχόμενες υποχρεώσεις εδώ και τρία χρόνια. Κι αν πει ένας από τους παίκτες της Εθνικής, όπως εγώ για παράδειγμα, ότι θα ξεκουραστεί ένα καλοκαίρι, θα πέσουν και θα τον φάνε».
KWSN_Men Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2008 Μια και το Ευρωμπάσκετ από τις πολλές απουσίες που θα έχουν όλες οι ομάδες θα είναι από τις μεγαλύτερες μούφες, ας ξεκουραστούν μερικοί. Α και μια και το θυμήθηκα για κάποιους που μου λένε για τον Πελεκάνο... http://www.gazzetta.gr/content/view/16448/38/
FilipposMD Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2008 Παρτε τι δηλωσε ο μυτογκας και για τον εαυτο του προφανως αλλα ΚΑΙ για τον Διαμαντιδη οταν ρωτηθηκε Λέτε γι' αυτό να έριξε ροχάλα ο Μήτσος; Για να ξεκουραστεί και ένα βράδυ; Α και μια και το θυμήθηκα για κάποιους που μου λένε για τον Πελεκάνο... http://www.gazzetta.gr/content/view/16448/38/ Συγγνώμη, αλλά σε ποιον και τι απαντάς ακριβώς; Υπάρχει άνθρωπος που ισχυρίστηκε ποτέ ότι ο Πελεκάνος ήταν πετυχημένη μεταγραφή για τη Ρεάλ; Το άρθρο λέει για τις πιο αποτυχημένες μεταγραφές της Ρεάλ, δεν κρίνει τον Πελεκάνο ως παίκτη. Πχ αναφέρει και τον Τάρλατς. Δεν τον λες και άχρηστο παίκτη, μια χαρά ήταν για τότε που έπαιζε. Άλλο αν πετυχαίνεις σε μια ομάδα, τι περιμένουν από σένα και πόσα λεφτά σου δίνουν.
tsavi1991 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2008 Μια και το Ευρωμπάσκετ από τις πολλές απουσίες που θα έχουν όλες οι ομάδες θα είναι από τις μεγαλύτερες μούφες, ας ξεκουραστούν μερικοί. Α και μια και το θυμήθηκα για κάποιους που μου λένε για τον Πελεκάνο... http://www.gazzetta.gr/content/view/16448/38/ Μου αρεσει που υποτιθεται οτι ξερεις απο μπασκετ. σιγουρα ο Πελεκανος δεν ειναι τπτ ιδιαιτερο(εμενα προσωπικα δεν μου αρεσει καθολου) ΑΛΛΑ κι ο Μπατιστ τις πρωτες 2 χρονιες δεν ηταν τπτ τωρα θεωρειται ενας απο τους κορυφαιους ψηλους στην Ευρωπη συνεπως δεν στεκει αυτο που εννοεις
ata1983 Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2008 Πιο πολύ δε στέκει αυτό που λες εσύ όμως! Δηλαδή όλοι οι άχρηστοι είναι εν δυνάμει παιχταράδες? Αυτή η λογική μας γα..σε στο ποδόσφαιρο περιμένουμε ακόμα να παίξει ο Τζιόλης και ο Βύντρα
Επισκέπτης Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2008 Aigeas, απλά απαράδεκτος. Έχει και το πείσμα τα όρια του. Ναι, ναι, ξέρω KWSN, εσένα σου φαίνεται τόσο φανερό ότι ο Ριβάλντο περνάει άσχημα στο Ουζμπεκιστάν όπου τον κάνουνε βασανιστήρια (όπως φαίνεται από τα λινκς που μου παράθεσες) που κι εγώ τα ίδια είμαι που δεν παραδέχομαι κτλ κτλ.
KWSN_Men Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2008 Συγγνώμη, αλλά σε ποιον και τι απαντάς ακριβώς; Υπάρχει άνθρωπος που ισχυρίστηκε ποτέ ότι ο Πελεκάνος ήταν πετυχημένη μεταγραφή για τη Ρεάλ; Το άρθρο λέει για τις πιο αποτυχημένες μεταγραφές της Ρεάλ, δεν κρίνει τον Πελεκάνο ως παίκτη. Πχ αναφέρει και τον Τάρλατς. Δεν τον λες και άχρηστο παίκτη, μια χαρά ήταν για τότε που έπαιζε. Άλλο αν πετυχαίνεις σε μια ομάδα, τι περιμένουν από σένα και πόσα λεφτά σου δίνουν. Η αλήθεια βέβαια είναι ότι στον Ολυμπιακό παίζει ακόμα χειρότερα από ότι στη Ρεάλ αλλά αφού εσείς είστε ικανοποιημένοι εμένα μου περισσεύει. Ο Τάρλατς πήγε στη Ρεάλ τελειωμένος. Και ως τέτοιος απέτυχε. Την πρώτη του χρονιά τουλάχιστον έκανε μερικά καλά παιχνίδια, τις άλλες 2 δεν πρέπει να έκανε 5 παιχνίδια όλα μαζί. Το θέμα είναι λοιπόν ότι ο Πελεκάνος είναι παικτάκι της σειράς και τέτοιο θα μείνει. Το έλεγα το καλοκαίρι σχετικά με την εθνική, το έλεγα πριν ξεκινήσουν οι αγωνιστικές υποχρεώσεις, το λέω τώρα. Και επιβεβαιώνομαι. Όχι ότι έκανα και καμιά τρομερή πρόβλεψη, 1.01 έδινε... Αλλά εσύ (μεταξύ άλλων) επέμενες ότι ο Γιαννάκης κάτι καλύτερο θα ξέρει που τον πήρε, ότι το ένα, ότι το άλλο. Περίπτωση να έχω δίκιο δεν υπήρχε μόνο και μόνο επειδή το έλεγα εγώ. Δε με ενοχλεί, με ευχαριστεί παραπάνω θα έλεγα. Μου αρεσει που υποτιθεται οτι ξερεις απο μπασκετ.σιγουρα ο Πελεκανος δεν ειναι τπτ ιδιαιτερο(εμενα προσωπικα δεν μου αρεσει καθολου) ΑΛΛΑ κι ο Μπατιστ τις πρωτες 2 χρονιες δεν ηταν τπτ τωρα θεωρειται ενας απο τους κορυφαιους ψηλους στην Ευρωπη συνεπως δεν στεκει αυτο που εννοεις :lol::lol: Την ημέρα που ο Πελεκάνος θα γίνει καλός παίκτης (για ομάδα επιπέδου Ευρωλίγκας) εγώ θα βγάλω φωτογραφίες να τρώω τη μπάλα μπάσκετ μου με τα παπούτσια για επιδόρπιο. -----Προστέθηκε 21/11/2008 στις 01 : 32 : 00----- Aigeas, απλά απαράδεκτος. Έχει και το πείσμα τα όρια του. Ναι, ναι, ξέρω KWSN, εσένα σου φαίνεται τόσο φανερό ότι ο Ριβάλντο περνάει άσχημα στο Ουζμπεκιστάν όπου τον κάνουνε βασανιστήρια (όπως φαίνεται από τα λινκς που μου παράθεσες) που κι εγώ τα ίδια είμαι που δεν παραδέχομαι κτλ κτλ. Manuel, μη με κολάζεις να χαρείς. Δεν έλεγες μόνο για τη ζωή του, έλεγες για το επίπεδο του ποδοσφαίρου, τη κοινωνική ζωή κτλ. -----Προστέθηκε 21/11/2008 στις 01 : 50 : 10----- Και κάποια νέα για όσους ενδιαφέρονται... Ο Ντελφίνο φεύγει από τη Κίμκι, απλήρωτος. Η γυναικεία ομάδα της CSKA πάει για διάλυση ενώ η αντρική χρωστάει μηνιάτικο+ στους παίκτες της.
Επισκέπτης Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2008 Έλεος ρε συ KWSN, αλλά πραγματικά όμως: http://www.insomnia.gr/forum/showpost.php?p=2391775&postcount=2314 Στην τελική δε μου φαίνεται καθόλου περίεργο να μου πει ένας που έχει λεφτά ότι περνάει καλύτερα στο Ουζμπεκιστάν.Δηλαδή με πόση περισσότερη σαφήνεια έπρεπε να το είχα γράψει;! και το επόμενο που έγραψα ήταν: http://www.insomnia.gr/forum/showpost.php?p=2393569&postcount=2326 Το πόσο καλά περνάς σε μια χώρα και ειδικά τη στιγμή που είσαι εκεί για 2-3 μήνες και πρόκειται να φύγεις κάποια στιγμή στους επόμενους <δεν ξέρω πόσους ακριβώς>, δεν εξαρτάται προφανώς από το πολιτικό σύστημα της χώρας. Εξαρτάται από τη συμπεριφορά και τη διάθεση των ανθρώπων. Έλεος πια! Τα έχεις πιστέψει κιόλας δηλαδή ότι έγραφα εγώ γενικώς ότι οι άνθρωποι στο Ουζμπεκιστάν περνάνε μια χαρά ή έχουν καλύτερο πρωτάθλημα ποδοσφαίρου (αυτό πάλι που σου ήρθε; )! Άλλα διαβάζεις, άλλα λες και στο τέλος τα θεωρείς και δεδομένα. Sorry για το offtopic αλλά ξανα-μάτα-τρίτη-φορά έλεος! Μετά σε κολάζω κιόλας επειδή δεν ξέρεις να διαβάσεις. Δε μ' αρέσει που γίνομαι προκλητικός, αλλά και το δικό σου ύφος δεν είναι καλύτερο.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.