Προς το περιεχόμενο

Παναθηναϊκός

Bougas

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ο Σαριδάκης ειναι πολύ μεγάλος δημοσιογράφος αν και ολυμπιακός που είμαι τον πάω πολύ . Ειναι στην ΕΡΑ ΣΠΟΡ στο χωρις 090 . Ελπίζω να γυριζει πίσω γιατι θα σπαστώ πολύ αν φύγει ! Ελπίζω να δεί τι λέμε εδω και να γυρίσει !

Πς : για όσους δεν γνωρίσουν ειναι παναθηναικος full αλλα είναι αντικειμενικός.

• Απαντ. 18,3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.
δε με ενδιαφερει εμενα προσωπικα' date='μετα απο 12 σχεδον χρονια δουλειας,ποσα παιρνει ο διπλα μου,αλλα ποσα παιρνω εγω! δεν ειναι για μενα ο μισθος μου συναρτηση των υπολοιπων μισθων,αλλα εξαρταται αποκλειστικα απο τη δικη μου αποδοση,και σχεση με τον εκαστοτε διευθυντη μου.

και οχι ρε φιλε,αν ο αλλος ειναι μαγκας,κ δουλεψε το αφεντικο μου,κ παιρνει 2 φορες τον μισθο μου για να ξυνεται,ειναι μαγκια του! δε θα ζητησω εξισωση![/quote']

Eίσαι όμως η μειοψηφία φίλε μου και τα όσα λες δεν στηρίζονται πάνω σε καμμία δοκιμασμένη αρχή διαχείρισης ανθρώπινων πόρων παρά σε μια περίεργη αίσθηση τιμής.

Το να σε αδικούν κατάφωρα και να μη μιλάς, συνιστά μάλλον αφελή παρά τιμημένο στην σημερινή αγορά εργασίας. Ή μάλλον έναν τιμημένο αφελή που τον βλέπουν οι άλλοι και γελάνε. Το να δουλεύεις το ίδιο ή και περισσότερο και ο διπλανός σου, ο κύριος Χ να παίρνει πολύ περισσότερα, σημαίνει ότι ο εργοδότης σου σε έχει γραμμένο ή/και σε έχει βρει θύμα, σίγουρα όχι όμως ότι εκτιμά τη δουλειά σου τόσο ώστε να την ανταμοίψει ανάλογα!

Όταν λοιπόν αύριο μεθαύριο το παιδάκι σου θα σου ζητάει παιχνιδάκι και δεν θα έχεις να του το πάρεις ενώ ο άλλος θα παίρνει 2 στο δικό του, πες στο παιδί σου "δεν έχω παιδί μου να σου πάρω, ο μπαμπάς σου δεν είναι τόσο έξυπνος ώστε να διεκδικεί το δίκιο του, ο θείος Χ αντίθετα τη βρήκε την άκρη. Έτσι να κάνεις κι εσύ παιδί μου και θα σε εκτιμήσουν στη δουλειά σου αν δεν μιλάς ενώ σε πατάνε. Σημασία έχει να είσαι περήφανος κι ας σε βλέπει το αφεντικό και κρυφογελάει κάτω απ' τα μουστάκια του".

Όσο για την υπογραφή του Παπ, αυτό τί σημαίνει? Εσύ δεν έχεις δικαίωμα να πας να ζητήσεις αύξηση απ' τον εργοδότη σου (κι αυτός να σου αρνηθεί αν θέλει)? Πού το ανήθικο?

Είπαμε, η προπαγάνδα του καβούρια πάει να πιάσει τόπο. "Αχάριστος", "τα έχει βρει εδώ και καιρό με Ολυμπιακό", και άλλες ανάλογες βλακείες. Άστα αυτά Τζίγγερ, όλα είναι θέμα εγωισμού και μόνον.

Όσο για τα petition κλπ, δεν ξέρω αν όντως είναι σοβαρά ή πλάκα. Αν όμως είναι, σιγά μη μαζεύετε υπογραφές παιδιά για να πάτε παρακαλώντας στην οδηγάρα. Δε χαμπαρίζουν από αυτά αυτοί, εγώ θα πρότεινα ότι έχω προτείνει εδώ και καιρό σε φόρα του Ολυμπιακού σχετικά με την "αυτοκρατορική" συμπεριφορά του Κοκ : Κανένας μέλος, κανένας διαρκείας και στο γήπεδο μόνο η προεδράρα.

Δημοσ.

καντισκυ,δεν εγινα απολυτα κατανοητος! η αξιοπρεπεια που ανεφερα,κ ο δικος μου "κωδικας τιμης" οπως ειπες,δεν ειναι ολα αυτα! φυσικα κ θα διεκδικησω το δικιο μου! φυσικα κ θα διαμαρτυρηθω οταν με "πηδανε"!

ομως δε θα γλυψω εκει που φτυνω για αυξηση! δε θα χρησιμοποιησω αθεμιτα μεσα! δε θα παω μετα απο μικρο χρονικο διαστημα,να πω: με πληρωνετε λιγο, απο τη στιγμη που οταν με προσελαβαν,ΗΞΕΡΑ οτι ο μισθος μου ειναι πχ 700 ευρω,κ μεσα στα επομενα 3 χρονια εκτος συγκλονιστικης αποφασης της ιδιας της διοικησης,δε θα πηγαινε πανω απο 850-900!

οταν αυριο μεθαυριο το παιδακι μου μου ζητησει κατι,θα κανω τα παντα να του το παρω,κ αν δεν ειμαι οικονομικα εξασφαλισμενος,δε θα κανω παιδακι!

ομως,ναι,θα του μαθω να εχει ΑΡΧΕΣ,να σεβεται τον εαυτο του κ τους αλλους...αν οχι για κανενα αλλο λογο,τουλαχιστον για να μπορει να κοιταζει τον εαυτο του στον καθρεφτη!κ να κοιμαται ηρεμος!

το αν με αδικει ο μιθος μου ειναι ενα ζητημα! το αν ευνοει καποιον αλλο η διοικηση,ειναι αλλο ζητημα!

δε με ενδιαφερει τι κανουν οι αλλοι! κ αυτο για μενα ειναι επαγγελματισμος!

γιατι φανταζομαι οτι αυτοι που τους ενδιαφερει ο διπλα που τα ξυνει,κ παιρνει 100 ευρω παραπανω,ΔΕΝ ουρλιαζουν για τον παραδιπλα που σκιζεται διπλασια απο αυτους,κ παιρνει 100 ευρω λιγοτερα,ετσι???

το σταματαω εδω,γιατι ξεφυγαμε αρκετα απο το ζητημα του παναθηναικου,κ το πηγαμε πολυ σε αρχες κ αξιες!

ΥΓ: οσο για το petition....το ξαναειπα...για μενα κ να μεινει ο παπ,αλλος ειναι ο στοχος! ο ραλιστας κ η οικογενεια του! γιαυτο,καλο θα ηταν να υπογραψουμε ολοι....μονο κ μονο για να τους δειξουμε ΟΤΙ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΑΝΤΕΧΟΥΜΕ ΑΛΛΟ!

Δημοσ.

Το θεμα ειναι να μην σκασει κανας Λοβενκρατς και νομιζουμε οτι πιασαμε τον παπα απο τα @@

Ειδα σημερα το Σπορταιμ

Φοβερη ομαδα τι να σου πω...Λοβενκρατς,Ρομενταλ και Χανσον στοπερ...Αριστουργημα

Και παλι Τζιολης,Σεριτς,Βυντρα,Μορις,Γκεκας...ομορφα,πολυ ομορφα...ωραια

Δημοσ.
ομως δε θα γλυψω εκει που φτυνω για αυξηση!

Δεν το καταλαβαίνω αυτό. Πού φτύνεις? Τον εργοδότη σου?

δε θα χρησιμοποιησω αθεμιτα μεσα! δε θα παω μετα απο μικρο χρονικο διαστημα,να πω: με πληρωνετε λιγο, απο τη στιγμη που οταν με προσελαβαν,ΗΞΕΡΑ οτι ο μισθος μου ειναι πχ 700 ευρω,κ μεσα στα επομενα 3 χρονια εκτος συγκλονιστικης αποφασης της ιδιας της διοικησης,δε θα πηγαινε πανω απο 850-900!

Τα αθέμιτα μέσα ποιά είναι? Η απειλή ότι θα φύγεις αν δεν σε πληρώσουν? Μα ελεύθεροι άνθρωποι δεν είμαστε?

ομως,ναι,θα του μαθω να εχει ΑΡΧΕΣ,να σεβεται τον εαυτο του κ τους αλλους...αν οχι για κανενα αλλο λογο,τουλαχιστον για να μπορει να κοιταζει τον εαυτο του στον καθρεφτη!κ να κοιμαται ηρεμος!

Το να μάθεις το παιδί σου να την "πουλεύει" και να χρησιμοποιεί κάθε τρόπο για να αποφύγει τις υποχρεώσεις του (όπως διατείνεσαι σε άλλο thread) περιλαμβάνεται στις ίδιες αυτές αρχές? Και πώς συμβιβάζεις το ένα με το άλλο? Αν δλδ διεκδικείς το δίκιο σου δεν έχεις αρχές ενώ το να λουφάρεις απ' τις υποχρεώσεις σου (δίκαιες ή άδικες) συνιστά σοβαρό και ηθικό άτομο? Με μπερδεύεις πάρα πολύ....

το αν με αδικει ο μιθος μου ειναι ενα ζητημα! το αν ευνοει καποιον αλλο η διοικηση,ειναι αλλο ζητημα!

Αυτά είναι αλληλένδετα σε ένα χώρο εργασίας. Άνοιξε οποιοδήποτε βιβλίο Human Resources Management και θα το δεις.

γιατι φανταζομαι οτι αυτοι που τους ενδιαφερει ο διπλα που τα ξυνει,κ παιρνει 100 ευρω παραπανω,ΔΕΝ ουρλιαζουν για τον παραδιπλα που σκιζεται διπλασια απο αυτους,κ παιρνει 100 ευρω λιγοτερα,ετσι???

Γιατί βάζεις άσχετη παράμετρο μέσα? Στη δουλειά σου υπάρχει κάποιος που δουλέυει το διπλάσιο από σένα και παίρνει λιγότερα χρήματα για το ίδιο πόστο? Αν ναι, τότε κι αυτός αφελής είναι αλλά αυτό είναι ΔΙΚΟ ΤΟΥ θέμα και όχι δικό σου. Ο καθένας διεκδικεί αυτό που θεωρεί δίκαιο για τον εαυτό του.

η αξιοπρεπεια που ανεφερα,κ ο δικος μου "κωδικας τιμης" οπως ειπες,δεν ειναι ολα αυτα! φυσικα κ θα διεκδικησω το δικιο μου! φυσικα κ θα διαμαρτυρηθω οταν με "πηδανε"!

Βάζω τελευταία την πρώτη δήλωση ώστε να σου δώσω να καταλάβεις σε πόση αντίθεση έρχεται με τις παραπάνω. Τελικά δεν καταλαβαίνω : Σε ποιά περίπτωση θα διεκδικήσεις το δίκιο σου? Σα να μου φαίνεται ότι τα θέματα αξιών κλπ δεν τα έχεις ξεκαθαρίσει...

Δημοσ.

ΕΔΩ ειναι η διαφορα νοοτροπιας μας,η διαφωνια μας!

ξαναλεω:εστω οτι:

μενει ο παπ! παιρνει ρομενταλ,λοβενκραφτ,κ τον νιστελρου (μη γελατε ρε,λεμε καμια μαλ...ια να περασει η ωρα)!

παιρνει για αμυνα λεκι κ χανσον! κ για αμυντικο χαφ τον λιντεροθ.

ΕΓΩ ΠΑΛΙ ΘΕΛΩ ΝΑ ΦΥΓΟΥΝ!

αυτο ειπα σε καποιο απο τα 2-3 τελευταια μου μηνυματα! οτι ακομα κ να το παρουμε με 30βαθμους διαφορα του χρονου,ΠΡΕΠΕΙ να φυγει η οικογενεια!

Δημοσ.

-Δεν το καταλαβαίνω αυτό. Πού φτύνεις? Τον εργοδότη σου?

-οχι,εννοω οτι δε γλυψω κανεναν κ ποτε,οσο επωδυνο κ αν ειναι για μενα αυτο οικονομικα,και ειδικα αυτους που πιθανων ανεβηκαν με "υπογειο" τροπο ψηλα (ολοι ξερουμε αρκετους τετοιους)!

-Τα αθέμιτα μέσα ποιά είναι? Η απειλή ότι θα φύγεις αν δεν σε πληρώσουν? Μα ελεύθεροι άνθρωποι δεν είμαστε?

-μα εχω ΗΔΗ συμφωνησει οτι θα παιρνω 700 ευρω! για μενα-προσωπικη αποψη καθαρα- ειναι ξεκαθαρο οτι συμπεριφερομαι που***κα αν παω ξαφνικα,μεσα σε πολυ μικρο χρονικο διαστημα,κ ζητησω πχ 1200!

-Το να μάθεις το παιδί σου να την "πουλεύει" και να χρησιμοποιεί κάθε τρόπο για να αποφύγει τις υποχρεώσεις του (όπως διατείνεσαι σε άλλο thread) περιλαμβάνεται στις ίδιες αυτές αρχές? Και πώς συμβιβάζεις το ένα με το άλλο? Αν δλδ διεκδικείς το δίκιο σου δεν έχεις αρχές ενώ το να λουφάρεις απ' τις υποχρεώσεις σου (δίκαιες ή άδικες) συνιστά σοβαρό και ηθικό άτομο? Με μπερδεύεις πάρα πολύ....

-δε φταιω εγω αν μπερδευεσαι! θεωρω οτι ο στρατος ειναι κατι στο οποιο ΔΕΝ επρεπε να ειμαι υποχρεωμενος να παω! και εχω ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ χασουρα απο αυτο! φυσικα αν μπορω να πληρωσω για να μην παει το παιδι μου φανταρος θα το κανω,γιατι δε γουσταρω να σκουπιζει τη σκονη του δρομου στις 15:00 (285,κως,ΛΥΒ,ρωτηστε)! Διεκδικω ΑΤΟΜΙΚΑ το δικιο μου οταν προσπαθω να μην παω καπου που υποχρεουμαι αλλα το θεωρω αδικο ΠΕΡΑ για περα! για μενα,αυτα τα 2 συμβιβαζονται! αλλωστε, ειναι καθαρα ατομικες σκεψεις αυτες κ αποφασεις ζωης,δε ζηταω απο κανενα να τις ακολουθησει,απλα την "ειπα" στον πολασκι,οταν αμεσως προλαβε να κρινει αν εχω δουλεψει η οχι στη ζωη μου!

-Αυτά είναι αλληλένδετα σε ένα χώρο εργασίας. Άνοιξε οποιοδήποτε βιβλίο Human Resources Management και θα το δεις.

-θα στο θεσω διαφορετικα: εστω οτι ο διευθυντης σου,σου δινει μισθο 2.300 το μηνα,που ο ιδιος πιστευεις οτι ΔΕΝ τον αξιζεις ακομα! και δινει σε εναν αλλο,που ξυνεται,2.700. παλι θα γκρινιαξεις?

-Γιατί βάζεις άσχετη παράμετρο μέσα?

-ε οχι κ ασχετη παραμετρος!για δουλεια μιλαμε,απλα εβαλα κ 3ο προσωπο μεσα!

-Στη δουλειά σου υπάρχει κάποιος που δουλέυει το διπλάσιο από σένα και παίρνει λιγότερα χρήματα για το ίδιο πόστο? Αν ναι, τότε κι αυτός αφελής είναι αλλά αυτό είναι ΔΙΚΟ ΤΟΥ θέμα και όχι δικό σου. Ο καθένας διεκδικεί αυτό που θεωρεί δίκαιο για τον εαυτό του.

-ακριβως αυτο λεω κ εγω! ΔΙΕΚΔΙΚΕΙΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΣΟΥ,και οχι συμφωνα με τους αλλους! ακριβως αυτο! γιατι αλλιως,εφοσον ΞΕΡΕΙΣ κ βλεπεις οτι ο αλλος σκιζεται κ ειναι θυμα,κ εσυ θελεις να πας με τους νομους της αγορας (οπως στην αντιστοιχη περιπτωση με τον τυπο που ξυνεται),τοτε θα δεχτεις μειωση μισθου???μπαα!

-Βάζω τελευταία την πρώτη δήλωση ώστε να σου δώσω να καταλάβεις σε πόση αντίθεση έρχεται με τις παραπάνω. Τελικά δεν καταλαβαίνω : Σε ποιά περίπτωση θα διεκδικήσεις το δίκιο σου? Σα να μου φαίνεται ότι τα θέματα αξιών κλπ δεν τα έχεις ξεκαθαρίσει...

-σου εξηγησα νομιζω! ΠΑΝΤΟΥ, Οπου προσβαλομαι ΕΓΩ Κ ΜΟΝΟ ΕΓΩ,σαν ατομο,ΑΣΧΕΤΑ ΜΕ ΤΟ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ! για παραδειγμα,κ 1000 ατομα να λενε...ΠΡΕΠΕΙ να πηγαινουμε φανταροι,εγω θεωρω οτι προσβαλομαι απο αυτο,κ παλευω οσο μπορω να το αποφυγουν τα παιδια μου! η διεκδικηση η δικη μου διαφερει απο τη δικη σου,μονο σε ενα σημειο! εσυ κανεις συγκρισεις με αλλους,εγω παλι οχι,απλα κοιταζω τον εαυτο μου κ τα θελω μου,κ τιποτε αλλο!

παροτι μου αρεσιε η συζητηση αυτη μαζι σου,νομιζω οτι πρεπει να την κοψουμε,γιατι δεν εχει πια καμια σχεση με τον παναθηναικο ,και ειμαστε σε εντελως λαθος νημα!

Δημοσ.

Eγω δεν θελω να φυγει κανενας εφοσον βοηθαει την ομαδα...Διαρκως

Θελω να φυγει το καρκινωμα γιατι οτι και οσες βοηθειες εχει δωσει ειναι επιπεδου Κονσεισαο.Αν μου φερνει για 5 χρονια 4-5 "Ρομενταλ" δεν εχω προβλημα

Και φυσικα...ΝΑ ΦΤΙΑΞΕΙ ΓΗΠΕΔΟ!!!Αυτο ειναι το σημαντικοτερο

Επειδη ομως δεν εχουν κανει τα ανωτερω εδω και 27 χρονια εχω απελπιστει...να φυγουν τωρα!!!Αν το γυρισουν σε "Γιαννακοπουλοι" ας κανουν οτι θελουν.Οπως το βουλωσα οταν ο Παυλαρας ξαπεστειλε τον Υπονομου γιατι μου ειχε Ντεγιαν και Αλβερτη και Ρεμπρατσα και δεν συμμαζευεται

Δημοσ.

@antreaslam : Κι εγώ το ίδιο προτείνω μια και δεν βγαίνει νόημα....

@all :

Ο Κοντός στην Έρα Σπορ, έπαιρνε ως είθισται το μέρος του Ομίλου, και έλεγε τα δικά του, δλδ ότι ο ΠΑΟ έχει κάνει τη μεγαλύτερη μεταγραφή Έλληνα (Μιχαλάκης), τεράστιο συμβόλαιο Σόουζα, κι ότι τέτοια χρήματα δεν τα παίρνει άλλος Έλληνας.

Και ερωτώ :

-Επειδή έκανες το λάθος και έδωσες τόσα χρήματα για τον ΕίσαιΤρέλλα και δε σου βγήκε, πρέπει να την πληρώσουν οι άλλοι που αποδεδειγμένα έχουν προσφέρει?

-Γιατί να υπάρχει διάκριση? Γιατί ντε και καλά ο Έλληνας πρέπει να παίρνει πιό λίγα απ' τον ξένο?

Αυτό που ξέρω εγώ είναι ότι έχουν καλομάθει και ενώ τα σκάνε εκεί που δεν πρέπει, εκεί που πρέπει το παίζουν Λουδοβίκοι. Κατά δήλωση του ίδιου δημοσιογράφου, ο Τζίγγερ είπε λέει πέρυσι ότι δεν διαπραγματεύεται με κανέναν ο οποίος του φέρνει ως αντίπαλο δέος τον Ολυμπιακό. Γιατί? Θα σου χαλάσει η μανέστρα κύριε Τζίγγερ? Υπάρχει άφθονο φρέσκο ξύδι.....

Δημοσ.

οταν σε 28 χρονια,η οικογενεια (περαν της οικονομικης σταθεροτητας που το αναγνωριζω),μου προσεφερε ΕΛΑΧΙΣΤΟΥΣ ΤΙΤΛΟΥΣ, 4 πολυ καλες πορειες στην Ευρωπη,και την παιανια (στο δικο τους ονομα φυσικα,οχι του παναθηναικου),δε ΜΠΟΡΩ ΠΙΑ να περιμενω να αλλαξει κατι στη νοοτροπια της! οταν ο παυλος εχανε τα πρωταθληματα απο τον ξανθο,δεν ελεγα τιποτα,γιατι καθε φορα που το εχανε,εκανε κατι καλυτερο τον επομενο χρονο,και ηταν φανερο,οτι καποια στιγμη θα του καθοταν η μπιλια στο πρασινο! κ απο οταν εκατσε....δεν εφυγε!

οσο για το νικολακη,εδειξε ποιος ηταν με τις γνωστες δηλωσεις΅!

αλλα ναι,ειδικα στο μπασκετ,ας φυγει οποιος δε θελει να κατσει,γιατι πολυ απλα,ΞΕΡΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ,οτι θα φερει ισαξιο αν οχι καλυτερο!

το να μην τους κραζουμε πολυ,ΜΗΠΩΣ ΚΑΙ το γυρισουν σε γιαννακοπουλικο, το θεωρω ουτοπικο! και επειδη ως οπαδος,εχω μαθει αλλιως την ομαδα μου...

γιαυτο μιλαω για οργανωμενες κινησεις εναντιον της οικογενειας ,ασχετα αν θα μεινει η οχι ο παπ,αν θα παρει τον ρομενταλ η τον χχ...

ΟΥΣΤ !

Δημοσ.

Να μην τους κραζουμε πολυ??

Το ξαναλεω

Τζιγγερ δεν θελω να φυγεις

Τζιγγερ δεν θελω να πουλησεις

Τζιγγερ θελω να πεθανεις!!!

Δημοσ.
Να μην τους κραζουμε πολυ??

Το ξαναλεω

Τζιγγερ δεν θελω να φυγεις

Τζιγγερ δεν θελω να πουλησεις

Τζιγγερ θελω να πεθανεις!!!

χαχαχα!!!

θα μπορουσες να το θεσεις πιο κομψα....

Οικογενεια Βαρδινογιαννη....αν δεν φυγετε...και αν δεν πουλησετε....μπορειτε τοτε απλα να μας αδειασετε τη γωνια απο τον ματαιο τουτο κοσμο?κ αν οχι,πειτε μας να σας δωσουμε εμεις ενα ....σπρωξιμο..!!

Δημοσ.

καλα χαμος γινεται

Γερα παιδια

Κοκκαλη Κοκκαλη σε παρακαλω φερε μας το Τζιγκερ στο πουλμαν οδηγο

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...