Erwdios Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2008 Έμαθα ότι τα κατάφερε η ΕΡΤ και τα γάμισε όλα πάλι ε; Τι έκανε πάλι το κωλοκάναλο?
Super Moderators Snoob Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2008 Super Moderators Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2008 Το παιχνίδι Παναθηναϊκός-Πανελλήνιος ξεκινούσε αμέσως μετά το Άρης-Πανιώνιος. Το Άρης-Πανιώνιος πήγε σε δύο παρατάσεις, οπότε με το που άρχισε η μετάδοση από Αθήνα, οι τηλεθεατές είχαν χάσει το πρώτο δεκάλεπτο και κάτι λεπτά από το δεύτερο. Δεν ξέρω πόσο λόγο έχει η ΕΡΤ στον προγραμματισμό των παιχνιδιών. Άσχετο με αυτό, ο σχολιασμός και των δύο ήταν τραγικός.
wizzy Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2008 ρε παιδιά, διαβάζω στο net για ντισκαλιφιέ του Διαμαντίδη, αλλά κανείς δεν γράφει αναλυτικά τι έγινε. Κάτι για αψιμαχία με έναν αντίπαλο και παπαριές. Πραγματικά, αν ξέρει κάποιος κάτι παραπάνω, θέλω να το αναφέρει, δεν μπορώ να φανταστώ τι έγινε για να βγει ο Μήτσος εκτός εαυτού για να "αψημαχήσει" με αντίπαλο και να καταλήξουν στο ντισκαλιφιέ...
firewalker Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2008 Τον έβρισε ο αντίπαλος (ποιος ξέρει τι του είπε για να βγει εκτός εαυτού) και αυτός τον έφτυσε. Το θέμα είναι να μην χάσει το παιχνίδι της Κυριακής...
KaizerSoze Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2008 Τον έβρισε ο αντίπαλος (ποιος ξέρει τι του είπε για να βγει εκτός εαυτού) και αυτός τον έφτυσε. Το θέμα είναι να μην χάσει το παιχνίδι της Κυριακής... Δεν το χανει, το φτυσιμο αντιπαλου εχει προβλεφθει στον νομο και τιμωρειται με χρηματικο προστιμο μονο
cbr600RR Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2008 ναι το προβλεψαν και αυτο .. ΦΤΥΣΤΕ ΕΛΕΥΘΕΡΑ !!!
Επισκέπτης Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2008 Εγώ προτείνω ο ΠΑΟ να μην πληρώνει και φόρους, γιατί το μόνο που καταφέρνει είναι να ενισχύει το κράτος. Σκέφτομαι να το κάνω κι εγώ. Γιατί δηλαδή να δίνω λεφτά; Eνημερωτικά: Η παρουσία των παικτών στην εθνική ομάδα δεν είναι υποχρεωτική. Όποιος θέλει πάει. Όπως ο Ιμπραίμοβιτς χεσμένη την έχει την εθνική στα φιλικά φιλώντας το χέρι που τον ταίζει, δεν περιμένω τίποτα λιγότερο από επαγγελματίες ποδοσφαιριστές του ΠΑΟ. Το τι θα κάνει η εθνική βρείτε τα μεταξύ σας. Πάρτε παίκτες απ' τη Λάρσα.
gnsX Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2008 Eνημερωτικά:Η παρουσία των παικτών στην εθνική ομάδα δεν είναι υποχρεωτική. Όποιος θέλει πάει. Σίγουρος;Εγώ με τον ΝΙκολαίδη το αντίθετο θυμάμαι.Αν σε καλέσει και δεν πας έχει καμπάνα
KaizerSoze Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2008 ναι το προβλεψαν και αυτο .. ΦΤΥΣΤΕ ΕΛΕΥΘΕΡΑ !!! H αληθεια ειναι οτι Γουντς δεν εγινε ακομα
Επισκέπτης Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2008 Σίγουρος;Εγώ με τον ΝΙκολαίδη το αντίθετο θυμάμαι.Αν σε καλέσει και δεν πας έχει καμπάνα Άλλο πράγμα να είσαι μέλος και να μην πας, και άλλο πράγμα να μην θες να πας καθόλου. Όπως και να 'χει ακόμη κι αν είσαι μέλος εύκολα μπορείς να "τραυματιστείς", όπως δηλαδή κάνουν όλοι οι μεγάλοι ποδοσφαιριστές σε φιλικά παιχνίδια και μπαρούφες. Να θέλει ο Νίνης να παίξει στην εθνική μπορώ να το καταλάβω, να θέλει όμως να παίξει σε φιλικό άνθρωπος 32 ετών που δεν μπορεί καλά-καλά να αντεπεξέλθει στις υποχρεώσεις της ομάδας του, είναι και λίγο παραλογισμός. Λέγεται "ματαιοδοξία" και "εγωισμός". Όπως και να χει δεν είμαι διατεθειμένος να πληρώνω τον εγωισμό κανενός. Πληρώνω και θέλω να τους βλέπω να λιώνουν 90 λεπτά μαζί με τις καθυστερήσεις.
Erwdios Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2008 H αληθεια ειναι οτι Γουντς δεν εγινε ακομα Ε, ναι, δεν τον άρπαξε κανείς από το λαιμό, γι' αυτό. Ούτως ή άλλως πάντως και πέρυσι που πέσαν τα μπουνίδια, δεν τιμωρήθηκε κανείς από τους 2, οπότε για μία ροχάλα, δεν χάλασε κι ο κόσμος.
Krokodilos Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2008 Eνημερωτικά:Η παρουσία των παικτών στην εθνική ομάδα δεν είναι υποχρεωτική. Όποιος θέλει πάει. Δνε ξερω τι ισχυει στην Σουηδια αλλα στην Ελλαδα η πραγματικοτητα ειναι τελειως διαφορετικη. Οποτε καλο ειναι οταν εισαι ημιμαθης ή δεν εχεις καθολου γνωση επι ενος θεματος να ΜΗΝ ποσταρεις! Ετσι λοιπον(για την Ελλαδα): Οταν καλεσει η εθνικη ομαδα εναν ποδοσφαιριστη ειτε για προπονηση με την εθνικη, ειτε για φιλικο αγωνα με την εθνικη, ειτε για επισημο εγωνα με την εθνικη, αυτος ειναι υποχρεωμενος να παραστει στην προπονηση ή στον αγωνα. Εαν δεν το κανει και δεν παρουσιασει σοβαρο λογο(υγειας, ή σοβαρων προσωπικων προβληματων που θα κριθουν οτι πραγματι ειναι ετσι απο την ΕΠΟ) για να απουσιασει, τοτε του επιβαλλεται 3 αγωνιστικες τιμωρια απο τους επομενους 3 επισημους αγωνες της ομαδας που ανηκει. Εαν διαπιστωθει προβλημα υγειας ή οτι πραγματι εχει σοβαρα προσωπικα προβληματα ή οτιδηποτε αλλο και του δωθει δικαιολογητικο μη συμμετοχης με την εθνικη, τοτε ο παικτης απαγορευεται να συμμετασχει σε οποιονδηποτε αγωνα της ομαδας του εως και 8 ημερες μετα την ημερα του αγωνα της εθνικης(οποτε δεν μπορει καποιος να επικαλεσθει προσωπικα προβληματα για δικαιολογια για να ξεφυγει αφου θα απουσιασει 8 ημερες απο καθε αγωνα της ομαδας του).
KWSN_Men Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2008 Ε, ναι, δεν τον άρπαξε κανείς από το λαιμό, γι' αυτό. Ούτως ή άλλως πάντως και πέρυσι που πέσαν τα μπουνίδια, δεν τιμωρήθηκε κανείς από τους 2, οπότε για μία ροχάλα, δεν χάλασε κι ο κόσμος. Δεν έπεσαν μπουνίδια, ο ένας έπιασε από το λαιμό, ο άλλος έριξε μπουνιά. Υπό νορμάλ συνθήκες αυτός που έπιασε από το λαιμό δε θα είχε πάθει κάτι παραπάνω από μια τεχνική ποινή. Και φυσικά πριν το πιάσιμο του λαιμού είχε προηγηθεί αμερικάνικο τάκλιν του Γουντς. Και τώρα περιμένω το μαργαριτάρι.
Επισκέπτης Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2008 Δνε ξερω τι ισχυει στην Σουηδια αλλα στην Ελλαδα η πραγματικοτητα ειναι τελειως διαφορετικη.Οποτε καλο ειναι οταν εισαι ημιμαθης ή δεν εχεις καθολου γνωση επι ενος θεματος να ΜΗΝ ποσταρεις! . Α μάλιστα. Εσύ δηλαδή κροκόδειλα δεν έχεις ακούσει ξανά το "δεν ξαναπαίζω στην εθνική". Δηλαδή θα τιμωρηθεί ας πούμε ο καραγκούνης αν δεν θέλει να παίξει άλλο στην εθνική. Μετά μου λες για ημιμάθεια...
gnsX Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2008 Αιγέα δεν έχεις δίκιο, Πχ τώρα σταμάτησε ο Νικοπολίδης,αν τον καλέσει ο Ρεχάγκελ και δεν πάει τότε θα φάει τιμωρία. Απλά επειδή όταν λέει κάποιος δεν θέλω ο προπονητής δεν τον καλεί,με το ζόρι δεν γίνεται.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.