firewalker Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2008 KaizerSoze, μου αρέσει που κάθεσαι και κάνεις ανάλυση. Άστο. Αφού ακούσαμε ότι τον Λύμπε τον έδιωξε ο κόσμος... Άστο να πάει. Μαμήθηκε εντελώς.
vlachaquito Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2008 ερωτηση, ξερει κανεις να μου δωσει πληροφοριες για συνδεσμους παο στην ιταλια μπας και βρω κανενα εισιτηριακι??
Krokodilos Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2008 Ρε σεις, λεει εδω: Σε εξέλιξη βρίσκεται η φιλική αναμέτρηση της Εθνικής Ελλάδας με αντίπαλο την εθνική Ιταλίας στο γήπεδο "Γ. Καραϊσκάκης". Η σύνθεση της Ελλάδας: Τζόρβας, Βύντρα, Παπασταθόπουλος, Δέλλας, Σπυρόπουλος, Τζιόλης, Μπασινάς, Κατσουράνης, Καραγκούνης, Σαλπιγγίδης, Μάντζιος 7 απο τους 11 ειναι παικτες του Παναθηναικου. Τι του ταξανε του Ρεχαγκελ οι πολυμετοχικοι?:lol: Πλακα κανω φυσικα! Δεν εχω κανενα προβλημα ακομα και 11 παικτες να ηταν ειτε του ΠΑΟ, ειτε του Ολυμπιακου, ειτε της Ξανθης ειτε απο οποιαδηποτε ομαδα και να ηταν αρκει να τους επελεγε ο Ρεχαγκλ που του εχω σχεδον τυφλη εμπιστοσυνη. Απλα μου φανηκε περιεργο σαν στατιστικο. Αν και: Βυντρα?????????? Oh dear....:-(:-(:-(
johnnyestia Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2008 Ρε, πάμε καλά? Ο Ρεχάγκελ ξεκίνησε με 7/11 παίχτες του Παναθηναϊκού? Παίζουμε 2 παιγνίδια την βδομάδα εδώ και ενάμιση μήνα και ήρθε το κερασάκι στην τούρτα. Τα πουλέν του τον Αβραάμ και τον Τοροσίδη πως και τα ξέχασε αραγε? Όλοι βαλτοί είναι, τέλος.
dreaming123 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2008 Krokodile αν του είχαν τάξει δεν θα παίζε κανείς μόνο ο Τζόρβας και ο Βύντρα....
FilipposMD Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2008 Ντισκαλιφιέ ο Διαμαντίδης;;; Είδε κανείς το ματς να μας πει τι έγινε; "Φέρεται να έφτυσε τον Γκόλεματς"!!!
Absinthe Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2008 Για να μην τον ματιασει. Αυτος ο Σπανουλης ειναι πραγματικη μαστιγα, παντως.
KWSN_Men Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2008 Ντισκαλιφιέ ο Διαμαντίδης;;; Είδε κανείς το ματς να μας πει τι έγινε; "Φέρεται να έφτυσε τον Γκόλεματς"!!! Από μέσα δεν κατάλαβα να έγινε και κάτι πάντως, φαγωμάρα είχαν... Έμαθα ότι τα κατάφερε η ΕΡΤ και τα γάμισε όλα πάλι ε; -----Προστέθηκε 19/11/2008 στις 11 : 57 : 02----- Για να μην τον ματιασει. Αυτος ο Σπανουλης ειναι πραγματικη μαστιγα, παντως. Έχει μαλλιάσει η γλώσσα μου να λέω ότι αυτός ο παίκτης επ' ουδενί δεν πρέπει να οργανώνει το παιχνίδι. Και δεν είναι τα λάθη, είναι ότι όποτε οργανώνει, η επίθεση μας είναι κατά 90% τελειωμένη πριν αρχίσει.
Absinthe Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2008 Από μέσα δεν κατάλαβα να έγινε και κάτι πάντως, φαγωμάρα είχαν... Έμαθα ότι τα κατάφερε η ΕΡΤ και τα γάμισε όλα πάλι ε; -----Προστέθηκε 19/11/2008 στις 11 : 57 : 02----- Έχει μαλλιάσει η γλώσσα μου να λέω ότι αυτός ο παίκτης επ' ουδενί δεν πρέπει να οργανώνει το παιχνίδι. Και δεν είναι τα λάθη, είναι ότι όποτε οργανώνει, η επίθεση μας είναι κατά 90% τελειωμένη πριν αρχίσει. Το θεμα δεν ειναι μονο η οργανωση, που εκει ετσι και αλλιως, ειναι αστειος. Το θεμα ειναι πως και δυο να τον εχει ο Ομπραντοβιτς, οπως σημερα σε καποιες φασεις, η σφηνοπουτσα οταν παρει την πασα, θα την γαμησει την επιθεση. Γενικα, το εχω ξαναπει οτι ο Σπανουλης πρεπει να παιζει σε συγκεκριμενες χρονικες στιγμες μονο και σε συγκεκριμενα παιχνιδια. Δε γινεται να ειναι βασικος. Ρε κουβουσουνου, θυμασαι περσι τον Οκτωβρη στην αρχη που τα ψιλοεχωνα στον Σπανουλη για το μονοδιαστατο παιχνιδι του και την επιπολαιοτητα του και εσυ τον υπερασπιζοσουν?
KWSN_Men Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2008 Το θεμα δεν ειναι μονο η οργανωση, που εκει ετσι και αλλιως, ειναι αστειος. Το θεμα ειναι πως και δυο να τον εχει ο Ομπραντοβιτς, οπως σημερα σε καποιες φασεις, η σφηνοπουτσα οταν παρει την πασα, θα την γαμησει την επιθεση. Γενικα, το εχω ξαναπει οτι ο Σπανουλης πρεπει να παιζει σε συγκεκριμενες χρονικες στιγμες μονο και σε συγκεκριμενα παιχνιδια. Δε γινεται να ειναι βασικος. Ρε κουβουσουνου, θυμασαι περσι τον Οκτωβρη στην αρχη που τα ψιλοεχωνα στον Σπανουλη για το μονοδιαστατο παιχνιδι του και την επιπολαιοτητα του και εσυ τον υπερασπιζοσουν? Για το 2 ειναι προφανές ότι είναι επηρεασμένος και δεν έχει πατήματα καθόλου. Έτσι όταν είναι μέσα, ειδικά στο 1 παίζουμε με 2 παίκτες λιγότερους, εμείς με 4 και οι άλλοι με 6. Ναι, τον υπερασπιζόμουν γιατί έχει κάποια μοναδικά πράγματα για Ευρωπαίος παίκτης και στα καλά του μπορεί να βοηθάει σε κάθε αγώνα. ΑΛΛΑ Όχι στο 1. Και όταν παίζει σωστή άμυνα όχι αυτο το πανηγύρι που παίζει 6-7 μήνες τώρα.
gnsX Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2008 Εκνευρίστηκα με τον Καραγκούνη που στη φάση με το χέρι(πριν το ακυρωθέν γκολ),σταμάτησε για να διαμαρτυρηθεί. Έχει καταντήσει γραφικός
Επισκέπτης Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2008 Σε παιχνίδι μηδενικής σημασίας (αν υπήρχε κάποιο νόημα τουλάχιστον θα έπαιζαν οι βασικοί), αγγαρεία τόσο για εμάς όσο και για τους Ιταλούς, ο Ρεχάγκελ κάλεσε αυτούς που δίνουν 7 παιχνίδια το μήνα. Ο ΠΑΟ πρέπει να σταματήσει την τροφοδοσία των εθνικών ομάδων έστω για να μην καμαρώνει την βλάχικη φράτζα ο Γκαγκάτσης στο καλλιμάρμαρο. Δεν έχει νόημα η ενίσχυση των εθνικών εκτός αν ο ΠΑΟ θέλει να ενισχύει την ΕΠΟ. Ο καραγκούνης στο μόνο που με τσάντισε εχθές ήταν που αγωνίστηκε με πάθος, όπως σε κάθε αγώνα της εθνικής. Αν είναι τραυματίας την Κυριακή, πρέπει να του ρίξουν πρόστιμο.
Επισκέπτης Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2008 Σε παιχνίδι μηδενικής σημασίας (αν υπήρχε κάποιο νόημα τουλάχιστον θα έπαιζαν οι βασικοί), αγγαρεία τόσο για εμάς όσο και για τους Ιταλούς, Ναι, το κανόνισαν από κοινωνική υποχρέωση να παίξουν. Κανείς δεν ήθελε. ο Ρεχάγκελ κάλεσε αυτούς που δίνουν 7 παιχνίδια το μήνα. Ναι μωρέ, ας καλούσε εκεί κάποιους άλλους στην τύχη (εμένα ας πούμε). Πήγε και κάλεσε αυτούς που υπολογίζει; Χαζομάρα του. Ο ΠΑΟ πρέπει να σταματήσει την τροφοδοσία των εθνικών ομάδων Εγώ προτείνω ο ΠΑΟ να μην πληρώνει και φόρους, γιατί το μόνο που καταφέρνει είναι να ενισχύει το κράτος. Σκέφτομαι να το κάνω κι εγώ. Γιατί δηλαδή να δίνω λεφτά; Εγώ να είμαι καλά και δεν έχω υποχρέωση σε κανέναν. ΥΓ. That was the απόλυτη ειρωνία.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.