Προς το περιεχόμενο

Παναθηναϊκός

Bougas

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 18,3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.
Από παράγκα έγινε καλύβα? Εγώ νόμιζα ότι έγινε τριώροφο. Η καλύβα λοιπόν φταίει που δεν μπορείς να κερδίσεις Ηρακλή και Εργοτέλη στην έδρα σου...

Στην Καβάλα όμως που την κέρδισες με 2 γκολ οφσάιντ (άσχετα αν θα κέρδιζες έτσι κι αλλιώς), εκεί δεν υπήρχε καλύβα. Μονά-ζυγά δικά σας ε?

Τέσσερα ήταν τα γκολ offside.

Δημοσ.

HAHAHAHA τι λέει το κοράκι ρε ? ;) Με παπαπέτρους , ευθημιάδηδες κλπ. Μιλήσαν οι αδικημένοι τις τελευταίες δεκαετίες. Κανα πέναλτι θα πάρουμεεεεεεεεε ρε ? Περάσαν πολλές αγωνιστικές

Δημοσ.
Τέσσερα ήταν τα γκολ offside.

Για ποδόσφαιρο μιλάμε. Δεν πας να παίξεις κανένα μπασκετάκι, που μου έμαθες και τί είναι τα offside?

Δημοσ.

Φταίει ο κόκαλης και ο κάθε κόκαλης που αφήνουν τον γκουμόγιανο τον καραγκουνη τον βυντρα τον τζιωλη και τον μαντζιο να κάνουν καφενείο τα αποδυτήρια.Πρέπει να ξυπνήσουν κάποιοι για να στρώσει η ομάδα.

Οταν πήγε να γίνει αυτό στον οσφπ ο θείος τους έδωσε τρένο όλους.

Δεν λέω πως κέρδισε 12 πρωταθλήματα με την αξία του.τα περισσότερα τα πήρε γιατί εμείς απλά ήμασταν παιδική χαρά.

Η ομάδα θα στρώσει μόνο αν φύγουν αυτοί οι λεχρίτες.

Δημοσ.

Αμα δεν πάρεις πρωταθλήματα με Βγενό και τους λοιπούς εκεί δεν πιστεύω να δεις καλύτερες μέρες ;)

Δημοσ.

Το πρόβλημα δεν είναι στις μεταγραφές ΜΟΝΟ.Δεν είναι τα λεφτά.Πρέπει να φύγει η σαπίλα.Να σπάσει το γκομενικό.

Αν εσύ πας σε μια δουλειά και είναι τσίρκο έτσι ανάλογα θα συμπεριφερθείς.

Από την στιγμή που πας σε μια ομάδα και βλέπεις τον αρχηγό να είναι ρεκλαντάν και στα@@στης και εσύ έτσι θα πας.

Δημοσ.
HAHAHAHA τι λέει το κοράκι ρε ? ;) Με παπαπέτρους , ευθημιάδηδες κλπ. Μιλήσαν οι αδικημένοι τις τελευταίες δεκαετίες. Κανα πέναλτι θα πάρουμεεεεεεεεε ρε ? Περάσαν πολλές αγωνιστικές

Μαζευτείτε καμιά δεκαριά παραγκόπληκτοι (ειδικά εκεί στη Θεσσαλονίκη, υπάρχουν πολλοί) και κάντε καμιά πορεία στο Μακεδονίας - Θράκης για την αδικία που έχει υποστεί ο τρισμέγιστος ΠΑΟΚ τόσα χρόνια. Αλλά πρώτα να ρωτήσεις τον Τσακίρη, να σου πει τη γνώμη του για το πρόσφατο ματς ΠΑΟΚ - Πανιώνιος. Μιλάει κι ο ΠΑΟΚ για παράγκες και ρέστα, που έχει οικονομικό διευθυντή, το γιο του Γκαγκάτση...

Φταίει ο κόκαλης και ο κάθε κόκαλης που αφήνουν τον γκουμόγιανο τον καραγκουνη τον βυντρα τον τζιωλη και τον μαντζιο να κάνουν καφενείο τα αποδυτήρια.Πρέπει να ξυπνήσουν κάποιοι για να στρώσει η ομάδα.

Οταν πήγε να γίνει αυτό στον οσφπ ο θείος τους έδωσε τρένο όλους.

Δεν λέω πως κέρδισε 12 πρωταθλήματα με την αξία του.τα περισσότερα τα πήρε γιατί εμείς απλά ήμασταν παιδική χαρά.

Η ομάδα θα στρώσει μόνο αν φύγουν αυτοί οι λεχρίτες.

Εγώ τα λέω επειδή είμαι γαύρος και εμπαθής. Ο johnyboy, που λέει τα ίδια μ' εμένα, λέτε να είναι κι αυτός εγκάθετος του Κόκκαλη?

Δημοσ.

edit : Βαρέθηκα να ασχολούμαι ;)

Το πρόβλημα δεν είναι στις μεταγραφές ΜΟΝΟ.Δεν είναι τα λεφτά.Πρέπει να φύγει η σαπίλα.Να σπάσει το γκομενικό.

Αν εσύ πας σε μια δουλειά και είναι τσίρκο έτσι ανάλογα θα συμπεριφερθείς.

Από την στιγμή που πας σε μια ομάδα και βλέπεις τον αρχηγό να είναι ρεκλαντάν και στα@@στης και εσύ έτσι θα πας.

@@στης ο Βγενό δε νομίζω. Τον Πατέρα βλέπω λίγο ρέμπελο ;)

Δημοσ.
Είχε την μαγκιά όμως να πεί όμως ο Τσακίρης ότι παρόλο που με σφάξανε στο 1ο ημίχρονο με ευνοήσανε στο 2ο.

Ο Τσακίρης ήταν μάγκας, εν αντιθέσει με τον θηλυπρεπέστατο αρχηγό της ομάδας σου, Κονσεϊσάο, ο οποίος είχε τα μούτρα, μετά από ένα πεντακάθαρο 2-0, να βγει να μιλήσει για διαιτησία.

Τέλος εδώ τα off topic, τα υπόλοιπα αν θέλεις στο thread του Ολυμπιακού ή του ΠΑΟΚ.

Δημοσ.
Για ποδόσφαιρο μιλάμε. Δεν πας να παίξεις κανένα μπασκετάκι, που μου έμαθες και τί είναι τα offside?

Δεν πας να βρεις καμιά ψηλή κορυφή να βουτήξεις;

Δημοσ.

12.000 ευρώ και 1 μήνα στην κερκίδα ο γκούμας.Δεν τον περίμενα πως θα φάει τόσο μεγάλη καμπάνα.Δεν το περίμενα γιατί θα τον προστάτευαν οι αυλικοί.

Μεγαλύτερη του άξιζε αλλά και αυτή μια χαρά του ήρθε.

Δημοσ.

εεε εντάξει, μην είμαστε και υπερβολικοί! Δε σκότωσε κανέναν, μια μλκια είπε! Μια χαρά βαρύτατη τιμωρία είναι!

Αντε, να ρίξουμε και ένα 6μηνο με 300χλδ πρόστιμο στον καραγκούνη, μπας και φτιάξουμε ομάδΑ!

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...