KWSN_Men Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2008 Είναι απλό. Στο ποδόσφαιρο σε ένα παιχνίδι ίσως φας μια καλή. Μια φορά το χρόνο σε κέποιο γνωστό πρωτάθλημα υπάρχουν και ιστορίες σαν της φωτογραφίας. Στο μπάσκετ δύσκολα να φας τέτοιο χτύπημα. Αλλά στην Ευρώπη ειδικά θα φας πολλές μέτριες στο σώμα από πολύ δυνατούς ανθρώπους. Και τα χτυπήματα από αυτούς πονάνε ανάλογα, απλά λόγω κατασκευής δικιάς σου δε μένεις στον τόπο ξέρω γω, απλά ρίχνεις άλλη μία με τους αγκώνες γυρνόντας να βάλεις καλάθι για παράδειγμα.
firewalker Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2008 Δείτε εδώ. http://www.insomnia.gr/forum/showpost.php?p=2414686&postcount=2376
Επισκέπτης Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2008 Τού τη δίνει ο Βύντρα τόσο πολύ πού προχθές στη φάση τού γκολ πού ο Λουκάς κοίταζε στον ουρανό σαν χαζός, αυτός πέταξε ένα τύμπανο από το παράθυρο έξω στον κήπο! Έχω κι εγώ εκπαραθυρώσει τηλεόραση πολλών ιντσών στο παρελθόν και την άλλη μέρα βλαστήμησα την ώρα και τη στιγμή. Νομίζω ότι ήταν επίσης σε φάση του Βύντρα αλλά αυτό μάλλον ήταν η σταγόνα που ξεχείλισε το ποτήρι. Ήταν το κερασάκι στην τούρτα. Αμα το παρουμε με την σοβαροτητα του τραυματισμου το πιο αντρικο αθλημα ειναι το χοκευ επι χορτου. Μην γελατε, υπηρχε κανονισμος που απαγορευει την πασα με γκολφ-οειδες χτυπημα γιατι στο παρελθον ειχαν πεθανει αθλητες Θα διαφωνήσω. Το Αυστραλιανό ποδόσφαιρο θεωρώ ότι είναι. Οι πολλές αγκαλιές με άντρες εμένα με τρομάζουν λιγάκι οπότε θα διαφωνήσω. Αν μιλούσαμε για το πιο αντρικό σπορ ανάλογα με την θνησιμότητα ένα από τα κορυφαία είναι το πόλο που μπορείς να πεθάνεις από τον ύπνο. Θέλω να δω τάκλιν του Καλιτζάκη επάνω στο Σπανούλη.
KaizerSoze Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2008 Οι πολλές αγκαλιές με άντρες εμένα με τρομάζουν λιγάκι οπότε θα διαφωνήσω.Τις παρτουζες που γινονται μετα απο καθε γκολ δεν τις φοβασαι? Θέλω να δω τάκλιν του Καλιτζάκη επάνω στο Σπανούλη. Θελω αγκωνια Πεκοβιτς σε Λουκα Καραδημο
alexzzz Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2008 Τις παρτουζες που γινονται μετα απο καθε γκολ δεν τις φοβασαι? Η Άννα Ρύζιου όμως χαίρετε.
KaizerSoze Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2008 Η Άννα Ρύζιου όμως χαίρετε.Ποια ειναι αυτη?
SCORPIO777 Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2008 συναδελφοι παναθηναικοι τι καθοσαστε και φωναζετε.οσο υπαρχει κοκκαλης και γκαγκατσης,πρωταθλημα θα βλεπουμε 1 στα 10 χρονια.
alexzzz Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2008 Ποια ειναι αυτη? http://www.contra.gr/Columns/Paparazzi/215797.html
Erwdios Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2008 συναδελφοι παναθηναικοι τι καθοσαστε και φωναζετε.οσο υπαρχει Βύντρα καιΤζιώλης,πρωταθλημα θα βλεπουμε 1 στα 10 χρονια. Έκανα κάποιες μικροδιορθώσεις στο κείμενό σου, για να δεις κι εσύ την αλήθεια...
SCORPIO777 Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2008 Έκανα κάποιες μικροδιορθώσεις στο κείμενό σου, για να δεις κι εσύ την αλήθεια... γιατι επικεντρωνοσασται σε ποδοσφαιριστες.ολες οι ομαδες εχουν και τις μουφες τους. δυστυχως στην ελλαδα κυβερναει η καλυβα.
KaizerSoze Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2008 http://www.contra.gr/Columns/Paparazzi/215797.html Aυτη λεγεται Αννα Ριζου
kosmasgr Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2008 Ρε έχετε καλό οδοντίατρο στον Παναθηναικό ? Θα χρειαστούμε εναν για τον Γκαρσία
Erwdios Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2008 γιατι επικεντρωνοσασται σε ποδοσφαιριστες.ολες οι ομαδες εχουν και τις μουφες τους.δυστυχως στην ελλαδα κυβερναει η καλυβα. Από παράγκα έγινε καλύβα? Εγώ νόμιζα ότι έγινε τριώροφο. Η καλύβα λοιπόν φταίει που δεν μπορείς να κερδίσεις Ηρακλή και Εργοτέλη στην έδρα σου... Στην Καβάλα όμως που την κέρδισες με 2 γκολ οφσάιντ (άσχετα αν θα κέρδιζες έτσι κι αλλιώς), εκεί δεν υπήρχε καλύβα. Μονά-ζυγά δικά σας ε?
KWSN_Men Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2008 Ρε έχετε καλό οδοντίατρο στον Παναθηναικό ? Θα χρειαστούμε εναν για τον Γκαρσία Τον Μήτσου. Τι χιαστοί, τι δόντια, το ίδιο πράμα...
gnsX Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2008 Τον Μήτσου. Τι χιαστοί, τι δόντια, το ίδιο πράμα... Όντως,όλοι ανάπηροι καταλήγουν
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.