Προς το περιεχόμενο

Παναθηναϊκός

Bougas

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Έχω ένα φίλο κάργα βάζελος (νάτο το είπα κι εγώ) ο οποίος μαθαίνει ντραμς στο υπόγειο τού σπιτιού του.Να δείτε λοιπόν κάθε φορά πού ξεφτιλιζει το ποδόσφαιρο ο ΠαναθηναΙκός αρχίζει να βαράει σαν δαιμονισμένος τα πιατίνια διαλύοντας το σύμπαν.Ακόμη καί με κλωτσιές καί μπουνιές!

Τού τη δίνει ο Βύντρα τόσο πολύ πού προχθές στη φάση τού γκολ πού ο Λουκάς κοίταζε στον ουρανό σαν χαζός, αυτός πέταξε ένα τύμπανο από το παράθυρο έξω στον κήπο!:eek:Έχει μιά μεγάλη τηλεόραση εκεί πού παίζει καί τη μέρα εκείνη καλέσαν την αστυνομία οι γείτονες.

Τελικά αυτό το παιδί τρελαίνει κόσμο με το..παίξιμό του.:cry:

• Απαντ. 18,3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.
Εε,εντάξ δεν συγκρίνονται έτσι αυτά.

Θέλω τάκλιν Κολιτσιδάκη σε Σπανούλη έστω και σε παρκέ τώρα! :P

Οκ, και πες στον Κολλιτσιδακη οτι θα σκασει πανω του ο Σπανουλης οπως γινεται στα τακλιν να δεις

Δημοσ.

Υπάρχουνη ουκ ολίγοι ποδοσφαιριστές στο 1,65 και πολλοί στο 1,75. Ο κοντός της φωτογραφίας μας είναι 1,65 αλλά σε σχέση με τους ποδοσφαιριστές μάλλον γομάρι αν σκεφτείς ότι κάνει πάγκο 140 κιλά. Ο ψηλός τύπος είναι ο γνωστός Σακίλ. Πόσες μάντρες του κλάνει;

earlb-1.jpg

Δημοσ.
Υπάρχουνη ουκ ολίγοι ποδοσφαιριστές στο 1,65 και πολλοί στο 1,75. Ο κοντός της φωτογραφίας μας είναι 1,65 αλλά σε σχέση με τους ποδοσφαιριστές μάλλον γομάρι αν σκεφτείς ότι κάνει πάγκο 140 κιλά. Ο ψηλός τύπος είναι ο γνωστός Σακίλ. Πόσες μάντρες του κλάνει;

earlb-1.jpg

Πωπω μλκ...π**α στα όρθια

Δημοσ.
Πωπω μλκ...π**α στα όρθια

Και για να υπερθεματίσω...

Ο Ντρογκμπά που φαίνεται μέσα στο γήπεδο ποδοσφαίρου δυνατός και δεν πέφτει και και και είναι 1,86 και 75 κιλά και φέτες. Ο Σπανούλης που φαίνεται σαν παιδί κάποιων άλλων παικτών είναι 1,92 και 93 κιλά και φέτες. Ο Δέλλας που δεσπόζει σε ένα γήπεδο ποδοσφαίρου με τη σωματοδομή του είναι 1,96 και 85 κιλά και φέτες. Ο Διαμαντίδης που φαίνεται μετρίως ψηλός και αδύνατος είναι 1,96 και 98 κιλά και φέτες.

Αυτό που βλέπουν οι αδαείς και λένε ότι λένε είναι καμιά γερή κλωτσιά που πέφτει μία μέσα σε ένα παιχνίδι. Δε μπορούν να καταλάβουν όμως ότι στο μπάσκετ το ξύλο είναι συνεχές και μάλιστα από τεράστιους τύπους.

Δημοσ.

Εγώ το γραψα για πλάκα,δεν γίνεται να τα συγκρίνεις έτσι.

Τώρα αν κάποιος πιστεύει ότι το πόδι του Σπανούλη ή ακόμα και του Σακίλ θα είχε διαφορετική τύχη απο ότι του Eduardo σε τέτοιο χτύπημα,πάω πάσο

TackleMOS_468x278.jpg

• Members
Δημοσ.

Τώρα αν κάποιος πιστεύει ότι το πόδι του Σπανούλη ή ακόμα και του Σακίλ θα είχε διαφορετική τύχη απο ότι του Eduardo σε τέτοιο χτύπημα,πάω πάσο

TackleMOS_468x278.jpg

Άσχετο: κάπου πήρε το μάτι μου ένα παρόμοιο σπάσιμο, πάλι σε αγώνα της πρέμιερ λιγκ νομίζω... όχι τόσο σοκαριστικό όσο του Εντουάρδο, αλλά νομίζω πως το αποτέλεσμα πρέπει να ήταν παρόμοιο

Δημοσ.

TackleMOS_468x278.jpg

ΑΟΥΤΣ :shock:

Δημοσ.

TackleMOS_468x278.jpg

Τοχουμε κανει λιγο καφριλα και μετραμε ποιος την εχει πιο μεγαλη αλλα εαν ο Γκοντζος...(και συνεχιζω)

Nαι, οκ, οπως και του αλλου του τυπου την περασμενη βδομαδα που κρεμοταν. ΑΛΛΑ εαν τα μπουκετα πριν 3 χρονια(μην με βαλετε να ψαξω βιντεο) μεταξυ εμας των καλων(Νικς) και των κακων(Ναγγκετς) πεφτανε απο μπασκετμπολιστες προς ποδοσφαιριστες ή αν ο Στουνταμαιρ αντι να προσγειωνεται στο ντραιβ πανω στον Κρις Μποςπροσγειωνοταν, σε ποιον να σου πω, στον Σταμ ας πουμε δεν θα ειχαμε τραυματισμους τυπου Εντουαρντο. Θα ειχαμε θανατους.

ΥΓ. Αμα το παρουμε με την σοβαροτητα του τραυματισμου το πιο αντρικο αθλημα ειναι το χοκευ επι χορτου. Μην γελατε, υπηρχε κανονισμος που απαγορευει την πασα με γκολφ-οειδες χτυπημα γιατι στο παρελθον ειχαν πεθανει αθλητες

Δημοσ.

ΥΓ. Αμα το παρουμε με την σοβαροτητα του τραυματισμου το πιο αντρικο αθλημα ειναι το χοκευ επι χορτου. Μην γελατε, υπηρχε κανονισμος που απαγορευει την πασα με γκολφ-οειδες χτυπημα γιατι στο παρελθον ειχαν πεθανει αθλητες

Θα διαφωνήσω. Το Αυστραλιανό ποδόσφαιρο θεωρώ ότι είναι.

Δημοσ.
Που να δείτε τα γομάρια του πόλο.

Τίποτα ιδιαίτερο. Οι χαντπολίστες είναι τα ίδια περίπου.

TackleMOS_468x278.jpg

Τι κρίμα που τέτοια μαρκαρίσματα συμβαίνουν σε κάθε παιχνίδι και πάει να εξαφανιστεί το είδος των ποδοσφαιριστών...

Δημοσ.

Ξεκωλάτε με τις αηδίες.

Όταν μέσα σε ένα γήπεδο υπάρχει ένας Γκάλης ή ένας Μαραντόνα, τότε μιλάμε για για @@. Όλα τα υπόλοιπα είναι κλανιές, κουβέντα να κάνουμε.

Δημοσ.

Ενώ πλακώνονται σε κάθε παιχνίδι οι Νικς με τους Νάγκετς.Χοκς με Σπερς παίζουνοι Νικς με τους Νάγκετς πλακώνονται,Παγκράτι-Παπάγου πάλι οι Νικς με τους Νάγκετς πλακώνονται.

Καλά λέει ο Καιζερ,τσακωνόμαστε για το ποιος την έχει μεγαλύτερη.

Όντως οι μπασκετμπολίστες είναι γομάρια αλλά παίζουν και με άλλους κανόνες,σαν να λέμε ότι ο Βουρτζούμης lol τρώει πιο πολύ ξύλο απο έναν μποξέρ φτερού,το φτερό με φτερό παίζει κι ο Βουρτζούμης με Ορτιθ.

Τες πα άκυρο παράδειγμα,δεν πειράζει καληνύχτα.Ξεκολάω

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...