Προς το περιεχόμενο

Παναθηναϊκός

Bougas

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Εάν ο καραγκούνης είχε το μυαλό του Ζιντάν δεν θα ήταν ο καραγκούνης, είναι και οι δύο όμως το ίδιο, ο σπανουλοκαραγκούνης.

Με τη διαφορά ότι ο Σπανούλης με τα χίλια κακά του είναι παίκτης Πανευρωπαϊκής κλάσης ενώ ο Καραγκούνης είναι... ασ΄το.

• Απαντ. 18,3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.
Με τη διαφορά ότι ο Σπανούλης με τα χίλια κακά του είναι παίκτης Πανευρωπαϊκής κλάσης ενώ ο Καραγκούνης είναι... ασ΄το.

O καραγκούνης είναι πρωταθλητής ευρώπης σε αντρικό άθλημα αλλά αν δεν πάει ο Σπανούλης πίσω στα χειμωνιάτικα παλτά για το NBA μην περιμένεις τίτλους κορυφής. Άμα ξαναφύγει θα σωθείς.

:lol:

Δημοσ.

Νταξ.Φταίει ο οσφπ επειδή οι δικοί μας είναι ανίκανοι να σπάσουν την κλίκα που έστησαν 5 μαλακισμένα.

Είναι άχρηστοι.όλοι.Δεν μπορεί κύριοι να σας κάνει κουμάντο ο γκουμόγιαννος ο καραγκούνης και το λουκατοβυντρα.

Περίμενα πως οι νέοι μέτοχοι θα είναι ποιο μάγκες και θα σπάσουν τις κλίκες των αυλικών αλλά τελικά το μόνο που θα σπάσουν είναι τα @@ μας.

Εγώ βλέπω στα τελευταία παιχνίδια πως οι ξένοι έχουν περισσότερο πάθος από τους χαϊδεμένους ελληνάρες.

Για να πάρουμε πρωτάθλημα πρέπει να σπάσει η κλίκα.

Τ Ε Λ Ο Σ.

Δημοσ.

Και γιατί ο τίτλος του πρωταθλητή Ευρώπης με το όλοι άμυνα κ ότι βγει αντικατοπρίζει την αξία του παίχτη? Και ο Κασίγιας είναι πρωταθλητής Ευρώπης, έχει καμία σχέση με τον Νικοπολίδη? Την αξία του παίχτη την κάνει η απόδοσή του στο επίπεδο της ομάδας που παίζει. Ο Σπανούλης είναι πολύτιμο εργαλείο στον ΠΑΟ των 4 ευρωπαϊκών, ο Καραγκούνης είναι πολύτιμο εργαλείο στον ΠΑΟ του 1/12 κ αυτό μόνο όταν παίζουμε μπάλα χτίστε τούβλα πίσω απ'το Γκαλίνοβιτς (ή όποιο μεγαθήριο επιπέδου Σμάιχελ έχουμε εκεί πίσω).

Όσο για το αντρικό άθλημα τι να πω. Να μου πεις για κανά Pride ή έστω rugby να πω οκ αλλά αντρικό άθλημα το τζαρτζάρισμα βουτάω κάτω (Καραγκούνης - Γιαννακόπουλος style) κ πιάνω το κεφάλι μου σα να μόλις βγήκα απ'το χειρουργείο, μπαμπά μπαμπά διαιτητή μου 'σκισε την ποδιά βγάλτον έξω ναι είναι πολύ αντρίλα.

Δημοσ.
Εξηγήσεις ενώπιον της διοίκησης θα κληθεί να δώσει ο Γιάννης Γκούμας. Ο έμπειρος αμυντικός πήρε εντολή να κάνει ζέσταμα πριν από τον αγώνα απέναντι στη Λάρισα, όταν διαπιστώθηκε πως είναι αμφίβολη η συμμετοχή του Σαριέγκι. Εκείνος φέρεται να είπε "Μπορεί ή δεν μπορεί;" (να παίξει ο Σαριέγκι) και ο Χενκ Τεν Κάτε εξέλαβε ως αντίδραση τα λεγόμενα του παίκτη και προτίμησε τον Τζιόλη. Ο ίδιος ο ποδοσφαιριστής πάντως λέγεται ότι ισχυρίζεται πως δεν αποδόθηκαν σωστά όσα είπε.

Δώστε του ένα τρακτέρ να πάει στο καλό.Τελειώστε τον όσο είναι καιρός.

Δημοσ.

Κοίτα τον Γκούμα ρε,δεν θα 'πρεπε να παίζει ούτε στον Φωστήρα και θέλει(ή κάνει)κουμάντο στον ΠΑΟ.

Δημοσ.

Κάποιοι τον έβριζαν το καλοκαίρι και λέγανε πως είναι μεγάλο λάθος η ανανέωση του γκούμαν και τους λέγαμε παράλογους.

Πρέπει να τον τελειώσουν με τον χειρότερο τρόπο.δανεικό στο αυγανιστάν γίνεται να τον δώσουμε?

η δεν έχει χωράφια εκεί?

Δημοσ.
Περίεργο πράγμα πάντως, αυτοί με τους οποίους συζήτησες σου έδιναν δίκιο ενώ αυτοί οι οποίοι διάβασαν αυτά που έλεγε ο καθένας μας έδιναν σε εμένα.

Ναι, όλοι ο ένας συμφώνησαν μαζί σου.

Manuel, αν αυτά που λέω δεν ισχύουν, συγνώμη. Αλλά, ισχύουν.

Ευχαριστώ. :-)

Δημοσ.
O καραγκούνης είναι πρωταθλητής ευρώπης σε αντρικό άθλημα αλλά αν δεν πάει ο Σπανούλης πίσω στα χειμωνιάτικα παλτά για το NBA μην περιμένεις τίτλους κορυφής. Άμα ξαναφύγει θα σωθείς.

:lol:

ΓΑΜΩ ΤΟ ΓΙΟΥΡΟ 2004

Και ο Κατεργιαννακης ειναι παικτης με Ευρωπαικο τιτλο, σωστα?

Δημοσ.

Όσο για το αντρικό άθλημα τι να πω. Να μου πεις για κανά Pride ή έστω rugby να πω οκ αλλά αντρικό άθλημα το τζαρτζάρισμα βουτάω κάτω (Καραγκούνης - Γιαννακόπουλος style) κ πιάνω το κεφάλι μου σα να μόλις βγήκα απ'το χειρουργείο, μπαμπά μπαμπά διαιτητή μου 'σκισε την ποδιά βγάλτον έξω ναι είναι πολύ αντρίλα.

H αληθεια ειναι οτι το να σε τζατζαρει ενας τυπος 1,75-70κιλα και να πεφτεις σε μαλακο χορταρι ειναι πιο αντρικο απο το να πεφτει πανω σου με ταχυτητα ενας τυπος 2,10-120 κιλα και να σε ριχνει πανω σε ξυλινο παρκε

Δημοσ.

Από και ως που άντρας ο καραγκούνης που πέφτει κάτω και με κλάσιμο?

Αυτή η μοδίστρα μαζί με τις υπόλοιπες μπαλαρίνες πρέπει να τελειώσουν από την ομάδα.

Δημοσ.
H αληθεια ειναι οτι το να σε τζατζαρει ενας τυπος 1,75-70κιλα και να πεφτεις σε μαλακο χορταρι ειναι πιο αντρικο απο το να πεφτει πανω σου με ταχυτητα ενας τυπος 2,10-120 κιλα και να σε ριχνει πανω σε ξυλινο παρκε

Θέλω τζαρτζάρισμα Σακίλ πάνω σε Καραγκούνη έστω και σε χόρτο τώρα!

Δημοσ.

Εε,εντάξ δεν συγκρίνονται έτσι αυτά.

Θέλω τάκλιν Κολιτσιδάκη σε Σπανούλη έστω και σε παρκέ τώρα! :P

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...