Προς το περιεχόμενο

Παναθηναϊκός

Bougas

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Ουζμπεκιστάν, αυτή η μεγάλη χώρα... :lol:

Έχω συζητήσει την περίπτωση με 4 ακόμα και κανένας δε σου δίνει δίκιο. Οπότε μπορώ με ασφάλεια να υποθέσω ότι είναι τουλάχιστον μια γνώμη από μέρους μου και όχι μια αφέλεια.

• Απαντ. 18,3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.
Έχω συζητήσει την περίπτωση με 4 ακόμα και κανένας δε σου δίνει δίκιο. Οπότε μπορώ με ασφάλεια να υποθέσω ότι είναι τουλάχιστον μια γνώμη από μέρους μου και όχι μια αφέλεια.

Περίεργο πράγμα πάντως, αυτοί με τους οποίους συζήτησες σου έδιναν δίκιο ενώ αυτοί οι οποίοι διάβασαν αυτά που έλεγε ο καθένας μας έδιναν σε εμένα.

Εάν επόμενος σταθμός της καριέρας του Ριβάλντο είναι η Μυανμαρ θα μας λες ότι δεν ξέρουμε και ότι μπορεί και εκεί να είναι καλά και το ποδόσφαιρο ανώτερο...

If it looks like shit, it smells like shit, it came out of an ass, you don't have to eat it to know what it is....

Δημοσ.
Γιατί ο Καραγκούνης ρε συ johny?

Το μόνο κακό με τον Καραγκούνη είναι ότι του ανατέθηκε ένας ρόλος που δεν μπορεί να παίξει: του αρχηγού. Και δεν μπορεί λόγω μυαλού.

(Συν του ότι πάντα με χαλούσαν οι παίχτες-θεατρίνοι)

Αλλά νομίζω ότι είναι άδικο να υποτιμάμε την αξία κάποιου που μπορεί να αλλάξει ένα παιχνίδι μόνος του.

punky αγορίνα μου, το καραγκούνη, είναι ένας παίχτης που μπορεί να αλλάξει ένα παιχνίδι μόνος του, αλλά δεν ξέρεις προς ποια πλευρά!

Είναι ένας ΥΠΕΡΒΟΛΙΚΑ χρήσιμος παίχτης όταν αμύνομαι, και ένας υπερβολικά άχρηστος, όταν προσπαθώ αν επιτεθώ και να δημιουργήσω!

Εχει ΤΡΑΓΙΚΗ εκτέλεση στημένου, αλλά παρολαυτα ΠΗΔΑΕΙ όλα τα στημένα, καθυστερεί την ανάπτυξη του παιχνιδιού, έχει το μυαλό του στο να πέφτει αντί να ανοίγει τις άμυνες, μουρμουράει συνέχεια, έχει την εντυπωση ότι έχει καλό σουτ, και το δοκιμάζει από παντού, κλπ κλπ! Το μόνο που δίνει στην ομάδα, και το μεταδίδει κιόλας στους συμπαίκτες του, είναι ΠΑΘΟΣ!

Δημοσ.

Αυτό είναι το κακό.Που παρασέρνει και τους άλλους με το πάθος που έχει.Αλλά τις περισσότερες τους παρασέρνει προς τα κάτω και όχι προς το πάνω.

Πάει ένα ακόμα πρωτάθλημα.

Δημοσ.

Παικτης που προτιμαει να διαμαρτυρηθει στον διαιτητη απο το να κηνυγησει αυτον που του πηρε με φαουλ την μπαλα ειναι ΓΙΑ ΦΑΠΕΣ μην πω τιποτα χειροτερο και δεν εχει καμια θεση στον Παναθηναικο γιατι απλα εχει συμπεριφορα 14χρονου που χαναμε την μπαλα στα διπλακια στο διαλλειμα και καναμε πως χτυπησαμε για να μην μας κοροιδευουν τα αλλα παιδακια. Ο τυπος ειναι Καραγκουνικος και μετα Παναθηναικος, ας παει να κανει μια ομαδα με τον Μπασινα και τον Τσαρτα να φερουν και τον Ρεχαγκελ προπονητη και να αφησουν τον Παναθηναικο στην ησυχια του

υγ. ψεματα, να παρει και τον Γκουμαν μαζι του

Δημοσ.
Περίεργο πράγμα πάντως, αυτοί με τους οποίους συζήτησες σου έδιναν δίκιο ενώ αυτοί οι οποίοι διάβασαν αυτά που έλεγε ο καθένας μας έδιναν σε εμένα.

Βρε για δες που το παρατήρησε και άλλος εκτός από μένα...

Δημοσ.
Η αλήθεια είναι ότι οι Ολυμπιακοί μετά τους περσινούς τελικούς μίσησαν τον Γουντς...

Υποκρισία κανείς;

Δεν έχουμε κανένα πρόβλημα. Ένα παιχνίδι με τον Ολυμπιακό μετά από μια ήττα είναι πάντα ότι πρέπει για εξιλέωση.

Ε οχι ρε KWSN. Εγώ στη θέση σου φιλαράκι θα απαιτούσα 30άρα στον Αιώνιο Θιληπρεπή έφηβο του ΠΕιραιά. Βάσει ομάδας που διαθέτεις

Δημοσ.
Εάν ο Σπανούλης είχε το μυαλό του Σάρας, με τα προσόντα που έχει θα ήταν πιθανόν το καλύτερο PG όλων των εποχών.

Εάν ο καραγκούνης είχε το μυαλό του Ζιντάν δεν θα ήταν ο καραγκούνης, είναι και οι δύο όμως το ίδιο, ο σπανουλοκαραγκούνης.

Εχθές είδα τον Ντιόγκο σκαρφαλωμένο σε μία πλάτη να "μένει στον αέρα" δύο δευτερόλεπτα, αλλά σίγουρα δεν έχει το μυαλό του Μάτζικ Τζόνσον. Για το πρώτο γκολ είδα επίσης άνθρωπο οφσάιντ που επηρέαζε την φάση γιατί κινούνταν προς την εστία και είχε επάνω του αμυντικό. Τυχαία ο κάκος δεν είδε ούτε το κοντρόλ-χέρι του Ντιόγκο, άρα δεν είδανε πράγματα τις 3 καθοριστικές στιγμές, γεγονός που με κάνει να μην πιστεύω στο ανθρώπινο λάθος.

Δημοσ.
Εάν ο καραγκούνης είχε το μυαλό του Ζιντάν δεν θα ήταν ο καραγκούνης, είναι και οι δύο όμως το ίδιο, ο σπανουλοκαραγκούνης.

Εχθές είδα τον Ντιόγκο σκαρφαλωμένο σε μία πλάτη να "μένει στον αέρα" δύο δευτερόλεπτα, αλλά σίγουρα δεν έχει το μυαλό του Μάτζικ Τζόνσον. Για το πρώτο γκολ είδα επίσης άνθρωπο οφσάιντ που επηρέαζε την φάση γιατί κινούνταν προς την εστία και είχε επάνω του αμυντικό. Τυχαία ο κάκος δεν είδε ούτε το κοντρόλ-χέρι του Ντιόγκο, άρα δεν είδανε πράγματα τις 3 καθοριστικές στιγμές, γεγονός που με κάνει να μην πιστεύω στο ανθρώπινο λάθος.

Αιγέας η επιστροφη!!!

εσενα θελουμε...

Δημοσ.

Έχεις σκεφτεί ποτέ να κάνεις Stand-up comedy στο Πασαλιμάνι;;

Δημοσ.

Εχθές είδα τον Ντιόγκο σκαρφαλωμένο σε μία πλάτη να "μένει στον αέρα" δύο δευτερόλεπτα, αλλά σίγουρα δεν έχει το μυαλό του Μάτζικ Τζόνσον. Για το πρώτο γκολ είδα επίσης άνθρωπο οφσάιντ που επηρέαζε την φάση γιατί κινούνταν προς την εστία και είχε επάνω του αμυντικό

Τα θες και τα λες αυτά? Η για να το πω καλύτερα, πιστεύεις τις ....... που γράφεις? (θα φάω ban άμα εκφραστώ όπως θέλω στις τελίτσες) Ξεστραβώσου λίγο και άσε να μιλήσει η λογική και όχι η στέρηση

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...