KWSN_Men Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2008 Κάπου άκουσα ότι ο Μάντζιος κάνει όσο δύο Ντιόγο αληθεύει? Στο κόλλημά του με το Σπανούλη για τον οποίο γαμάει ότι έδειξε ότι σχεδιάζει στα προηγούμενα παιχνίδια. Εάν ο Σπανούλης είχε το μυαλό του Σάρας, με τα προσόντα που έχει θα ήταν πιθανόν το καλύτερο PG όλων των εποχών. Δεν το έχει όμως και δε μπορεί να κατευθύνει ομάδα επιπέδου πάνω από Α2. Και όσο επιμένει ο Ζοτς σε αυτό, τόσο θα το πληρώνουμε.
vastravoud Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2008 Για να ειμαι ειλικρινής κι εμένα μου κάνει εντύπωση που ακόμα και με Μήτσο ή Σάρας στο παρκέ, επιμένει σε αρκετές περιπτώσεις να δίνει το κουμάντο στο Σπανουλη.
tsavi1991 Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2008 Στο κόλλημά του με το Σπανούλη για τον οποίο γαμάει ότι έδειξε ότι σχεδιάζει στα προηγούμενα παιχνίδια. Εάν ο Σπανούλης είχε το μυαλό του Σάρας, με τα προσόντα που έχει θα ήταν πιθανόν το καλύτερο PG όλων των εποχών. Δεν το έχει όμως και δε μπορεί να κατευθύνει ομάδα επιπέδου πάνω από Α2. Και όσο επιμένει ο Ζοτς σε αυτό, τόσο θα το πληρώνουμε. εχεις κανει λαθος παραθεση.
gnsX Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2008 Κάπου άκουσα ότι ο Μάντζιος κάνει όσο δύο Ντιόγο αληθεύει? Μπα δε νομίζω δύο,κόψε κάτι.Ο Σόουζα κάνει όσο 2 Ντιόγο + 4 Κοβάσεβιτς + 3 Μπλάνκο + 8 Μάντζιους Άντε παιχταράς ο Γκαλέτι συμφωνώ.τι συμφωνώ δηλαδή +1000 αλλά να θεωρείς τον Ντιόγο παιχταρά.....
KWSN_Men Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2008 εχεις κανει λαθος παραθεση. Sue me........
cbr600RR Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2008 Τα προβληματάκια έγινα κανονικά προβλήματα. Χάλια μαύρα σήμερα στο δεύτερο μέρος. Με τέτοια λάθη δεν νικάμε την άλλη εβδομάδα και κινδυνεύει η πρώτη θέση στην κανονική διάρκεια αν χάσουμε. γυρνα το στο ποδοσφαιρο που πας για double
zaxoys Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2008 Και Ο Μπελούτσι όμως κάνει όσο 2 έκι ... :-p Στο κάτω κάτω ο έκι έκανε και μερικά καλά παιχνίδια και σκόραρε και ch.league Κοίτα από όσα έχουμε δει Σόουζα και Ντιόγκο δνε συγκρίνοντια ο δεύτερος τουλάχιστον έχει μια ταχύτητα ΄,ο δικός μας είναι σαν Κωνσταντίνου από μαμά Βραζιλιάνα (Τα ΤΑΝΚΣ είναι επίκαιρα τώρα με το πολυτεχνείο ...) KWSN για Σπανούλη δηλαδή πιστεύεις οτι χάσαμε γι'αυτό τον λόγο?Εγώ διαφωνώ (συμφωνώ όμως οτι φταίει ΚΑΙ αυτό ) ,στο κάτω κάτω φάγαμε και 84 πόντουε ε...δεν είναι και λίγοι
zaxoys Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2008 Μόνο αυτό έχω δει : http://www.gazzetta.gr/content/view/16020/2/
firewalker Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2008 Μάλλον αυτή θα είναι. Για να δούμε τι λέει. -----Προστέθηκε 17/11/2008 στις 12 : 50 : 18----- Τίποτε δεν λέει...
KaizerSoze Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2008 KWSN για Σπανούλη δηλαδή πιστεύεις οτι χάσαμε γι'αυτό τον λόγο?Εγώ διαφωνώ (συμφωνώ όμως οτι φταίει ΚΑΙ αυτό ) ,στο κάτω κάτω φάγαμε και 84 πόντουε ε...δεν είναι και λίγοι Απολες τις κακες εμφανισεις σημερα που ηρθε η 1η ηττα(στην Βαρκελωνη δεν επαιζε ο Μπιλ) αυτη την φορα εφταιγε λιγοτερο, ΟΜΩΣ Η περιπτωση Σπανουλη χρηζει ψυχιατρικης μελετης. Αυτο σου λεει ο Μενελαος. Με το που γυρισε ο ανεβασμενος και σιγουρα πιο ωριμος(αφου ξερει που φτανει ο ισκιος του) Βρεττας εφαγε παγκο, ξαναειδαμε τα 3 κοντα και καιμε τον Περπερογλου, δεν εκμεταλλευομαστε τον Πεκοβιτς, βγαινει εκτος ρυθμου ο Μητσος και ο Σαρας. Γενικα την μ.Σ. εποχη ΞΑΝΑ ο Ομπραντοβιτς αρχισε τα ππατζιλικια χωρις λογο αφου με ορθοδοξα σχηματα ριχναμε 30αρες και ΞΑΝΑ εκθετει τον κακομοιρο τον Σπανουλη που δεν φταιει
KWSN_Men Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2008 Εγώ πάντως είδα όσο έπαιζε ο Σπανούλης στον άσσο να τρώμε αναπάντητα σερί. Βαν Γκάντι μαμιέσαι εσύ και ο αδερφός σου και όλο σου το σόι. -----Προστέθηκε 17/11/2008 στις 02 : 05 : 01----- γυρνα το στο ποδοσφαιρο που πας για double Εντάξει μωρέ, ευτυχώς που το πρόγραμμα μας ευνοεί και θα κερδίσουμε χρόνο την άλλη εβδομάδα για να ανασυνταχθούμε.
Επισκέπτης Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2008 Manuel, γιατί "αρπάζεσαι"; Κυρίως για τον προκλητικό τόνο αρπάζομαι. Δικαίωμα του καθενός να λέει σαχλαμάρες χωρίς να ξέρει για τι πράγμα μιλάει, δικαίωμα δικό μας να μην τον παίρνουμε στα σοβαρά, αλλά όταν η άγνοια συνοδεύεται από υποτιμητικό υφάκι προς αυτόν που ξέρει, σεληνιάζομαι.
KWSN_Men Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2008 Κυρίως για τον προκλητικό τόνο αρπάζομαι. Δικαίωμα του καθενός να λέει σαχλαμάρες χωρίς να ξέρει για τι πράγμα μιλάει, δικαίωμα δικό μας να μην τον παίρνουμε στα σοβαρά, αλλά όταν η άγνοια συνοδεύεται από υποτιμητικό υφάκι προς αυτόν που ξέρει, σεληνιάζομαι. Ουζμπεκιστάν, αυτή η μεγάλη χώρα...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.