Προς το περιεχόμενο

Παναθηναϊκός

Bougas

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 18,3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Τα προβληματάκια έγινα κανονικά προβλήματα. Χάλια μαύρα σήμερα στο δεύτερο μέρος. Με τέτοια λάθη δεν νικάμε την άλλη εβδομάδα και κινδυνεύει η πρώτη θέση στην κανονική διάρκεια αν χάσουμε.

Δημοσ.

Πεταμένα λεφτά οι Γιουγκοσλάβιτς και οι Λιθουάνοβιτς.

Τι να τους κάνεις όταν περιμένεις να δείξει έλεος το θηρίο του Πανελλήνιου; Άντε να ασχοληθούμε με κανένα σοβαρό σπορ τώρα.

Δημοσ.
Πεταμένα λεφτά οι Γιουγκοσλάβιτς και οι Λιθουάνοβιτς.

Τι να τους κάνεις όταν περιμένεις να δείξει έλεος το θηρίο του Πανελλήνιου; Άντε να ασχοληθούμε με κανένα σοβαρό σπορ τώρα.

Καλά πίσω στον Καραγκούνη εσύ γιατί δεν καταλαβαίνεις...

Δημοσ.

ρε γμτ σοβαρα τωρα, δε μπορω να καταλαβω αν κατεβηκαμε με τουπε, η αν απλα δε μας πηγε σημερα. Δλδ η φαση που ο Μπατιστ ειναι κατω απτο καλαθι, εχει νικησει το αντιπαλο 5αρι και κανει αιρμπολ( !!! ) ειναι αξια λογου

Δημοσ.

Η ήττα είναι 100% ευθύνη Ομπράντοβιτς που επιμένει σε διάφορα πράγματα και ειδικά σε ένα που βγάζει μάτια και δεν πρόκειται να αλλάξει ποτέ.

Δημοσ.

Είδα αποσπασματικά ΟΣΦΠ και ΠΑΟ στο μπάσκετ σήμερα. Δεν ξέρω αν σε ολόκληρα τα ματς έπαιζαν όπως στα 10λεπτα που είδα, αλλά μου φάνηκαν και οι 2 να μην προσπαθούν στην άμυνα. Ο ΟΣΦΠ έφαγε κοντά 50 πόντους στο α' ημίχρονο και ο ΠΑΟ είχε κάτι τεράστιες τρύπες που έκαναν βόλτα οι Πανελλήνιοι. Μήπως το έχουν δει πολύ χαλαρά το ελληνικό πρωτάθλημα και οι 2;

Δημοσ.
Καλά πίσω στον Καραγκούνη εσύ γιατί δεν καταλαβαίνεις...

Υπάρχει ο καραγκούνης του ποδοσφαίρου, και ο καραγκούνης του μπάσκετ: ο Σπανούλης!

:lol:

Δημοσ.

Λες αντρικό άθλημα το ποδόσφαιρο αλλά βλέπωντας τον Ντιόγο δεν μου φάνηκε και τόσο.Άσε που πλέον το ποδόσφαιρο έχει επιρροές απο μπάσκετ,χαντμπολ,πόλο.Ντιόγο ο νέος Γιαννακόπουλος

Βλέπω να γίνεται επιδρομή απο τους "δίπλα" :lol:

Δημοσ.
Η ήττα είναι 100% ευθύνη Ομπράντοβιτς που επιμένει σε διάφορα πράγματα και ειδικά σε ένα που βγάζει μάτια και δεν πρόκειται να αλλάξει ποτέ.

Τι εννοείς;

Δημοσ.
Κάπου άκουσα ότι ο Μάντζιος κάνει όσο δύο Ντιόγο αληθεύει?

Εκ του γνωστού "1 Έκι Γκονζάλες = 2 Ριβάλντο";

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...