johnyboy Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2008 Γιατί ο Καραγκούνης ρε συ johny? Το μόνο κακό με τον Καραγκούνη είναι ότι του ανατέθηκε ένας ρόλος που δεν μπορεί να παίξει: του αρχηγού. Και δεν μπορεί λόγω μυαλού. (Συν του ότι πάντα με χαλούσαν οι παίχτες-θεατρίνοι) Αλλά νομίζω ότι είναι άδικο να υποτιμάμε την αξία κάποιου που μπορεί να αλλάξει ένα παιχνίδι μόνος του. Γιατί όταν δεν θέλει να παίξει αυτός παρασέρνει και την υπόλοιπη ομάδα. Για τις δηλώσεις και άλλα τέτοια. Η τζιγγερίτιδα θα αργήσει να φύγει. Αυτό είναι το πρόβλημα του παο.Η Τζιγγερίτιδα.τίποτα άλλο.
firewalker Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2008 Το πρόβλημα του ΠΑΟ είναι η αμυντική λειτουργία κυρίως. Manuel, ξέρεις τι ομάδες ήταν το 70% των Monsters όταν η ΑΕΛ ήταν στην Β; Αν μου πεις ότι δεν ξέρεις θα σε πιστέψω. Ρώτησε όμως να μάθεις.
gnsX Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2008 Είναι λίγο κάφροι οι Λαρισαίοι,στις Σέρρες δεν ήταν που πετροβολούσαν τα 5χρονα;Παιχνίδι Β' Εθνικής.. Το πρόβλημα του ΠΑΟ είναι ο Βύντρα κυρίως
Mika Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2008 Μίκα, λες ότι πέρασαν μέχρι και οι Σέρρες, και ο ΠΑΟ δε πέρασε.... Σκέψου λίγο τι λες Ξερω πολυ καλα τι λεω Τουκο... λες να μην εχω καταλαβει οτι ειμαστε για τα πανηγυρια φετος;
gnsX Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2008 Υπερβολές,πέρυσι ήταν καλύτερα;Στα play offs έκανε 2 καλά παιχνίδια
Επισκέπτης Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2008 οι 2 μεγαλυτερες μεταγραφες (μπενζα, ρομπερ) πανε για λυση συμβολαιου Ναι μωρέ, ποιος Σολάνο τώρα. Ευτυχώς που ξέρεις από ποδόσφαιρο. Ο Μπενζά είναι τραυματίας επί τη ευκαιρία, δεν πάει για λύση συμβολαίου. απο το αλκαζαρ περασαν μεχρι και οι Σερρες αλλα κατα τα αλλα ο Μικα δεν ξερει απο μπαλα Όχι, απ' ότι φαίνεται ξέρεις πολλά τελικά. Πανσερραϊκός - ΑΕΛ 1-3. Φαντάζομαι ότι θα είχες πάρει χαμπάρι ότι μέχρι πριν δύο αγωνιστικές είμασταν 4οι στη βαθμολογία, ε; Χάλια η ομάδα. Είχαμε δύο άτυχα αποτελέσματα με Ξάνθη και Πανθρακικό. Παρόλ' αυτά, είχαμε παίξει πολύ καλά σ' εκείνα τα παιχνίδια. Αλλά έτσι είναι το ποδόσφαιρο, έχει και ατυχίες. Δε θα κράξω την ομάδα ή θα χαρακτηρίσω ανύπαρκτο τον προπονητή μόνο εκ του αποτελέσματος. Και σίγουρα δε θα κάνω κριτική για μια ομάδα που είναι προφανέστατο ότι δεν παρακολουθώ για να μπορώ να εκφράσω γνώμη. Manuel, ξέρεις τι ομάδες ήταν το 70% των Monsters όταν η ΑΕΛ ήταν στην Β; Αν μου πεις ότι δεν ξέρεις θα σε πιστέψω. Ρώτησε όμως να μάθεις. Εγώ ξέρω. Εδώ ζω. Εσύ ξέρεις; Αν μου πεις ότι ξέρεις, δε θα σε πιστέψω.
Mika Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2008 Tωρα μην κατσω και ψαξω τις προηγουμενες μερες της Match με τους τιτλους "τι συμβαινει με Μπενζα κλπ". εσυ πιστευεις οτι θα παιξει μπαλα φετος? ελεος παντως με τη Λαρισα! εχει δικο της τοπικ να συζητησουμε εκει για το τι ομαδα ειναι οι μονστερς
LL_NEO Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2008 Και στην τελική στα @@ μας η Λάρισα οι Μόνστερς και ο Πηλαδάκης
Επισκέπτης Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2008 Tωρα μην κατσω και ψαξω τις προηγουμενες μερες της Match με τους τιτλους "τι συμβαινει με Μπενζα κλπ". εσυ πιστευεις οτι θα παιξει μπαλα φετος? Σε προκαλώ να ψάξεις. Συνειδητοποιείς ελπίζω ότι ο τίτλος "τι συμβαίνει με Μπενζά" από μόνος του, δε σημαίνει τίποτα γιατί προφανώς αναφέρεται στον τραυματισμό του. Θα σ' άφηνα ήσυχο γιατί έχεις αρχίσει να ξεμπροστιάζεσαι, αλλά ο τόνος σου δε μου το επιτρέπει.
firewalker Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2008 Manuel, γιατί "αρπάζεσαι"; -----Προστέθηκε 16/11/2008 στις 03 : 30 : 53----- Και στην τελική στα @@ μας η Λάρισα οι Μόνστερς και ο Πηλαδάκης Στην τελική έτσι είναι. Αλλά κουβέντα κάνουμε, δεν είναι κακό.
Mika Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2008 ελα μου ντε... βαρεθηκα να ασχολουμαι με τον μοναδικο οπαδο της αελ του φορουμ... με καλυπτει λοιπον η απαντηση του LL_NEO
Επισκέπτης Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2008 O ταρίφας εχθές τελείωσε το παιχνίδι ακριβώς έτσι όπως θα έπρεπε να το είχε αρχίσει. Mόνο που άργησε να το καταλάβει και ο χρόνος δεν γυρίζει πίσω. Απ' όσο είδα εχθές κανένας δεν είχε την διάθεση να βάλει το ποδαράκι του στη φωτιά έτσι χρεώνεται την αποτυχία 50-50 με τους παίκτες.
firewalker Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2008 Τώρα το πήρε χαμπάρι αυτός ότι ο Λουκάς για το κέντρο της άμυνας δεν... Τι λέμε τόσα χρόνια.
KWSN_Men Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2008 Γιατί ο Καραγκούνης ρε συ johny? Το μόνο κακό με τον Καραγκούνη είναι ότι του ανατέθηκε ένας ρόλος που δεν μπορεί να παίξει: του αρχηγού. Και δεν μπορεί λόγω μυαλού. (Συν του ότι πάντα με χαλούσαν οι παίχτες-θεατρίνοι) Αλλά νομίζω ότι είναι άδικο να υποτιμάμε την αξία κάποιου που μπορεί να αλλάξει ένα παιχνίδι μόνος του. Το τελευταίο ειδικά είναι σίγουρο. Όταν βγαίνει έξω και πέρνει τη θέση του ένας παίκτης που δεν πηδάει το παιχνίδι της ομάδας.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.