Προς το περιεχόμενο

Παναθηναϊκός

Bougas

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Όχι δεν απόλαυσα παιχνίδι,ήταν και οι 11 κάκιστοι,πως ξεχώρισες ότι οι Μάντζιος,Τζιόλης ήταν οι υπαίτιοι δεν κατάλαβα(για Βύντρα δεν λέω),σε άλλα παιχνίδια ίσως να 'χεις δίκιο αλλά όχι σε αυτό.

Ροτσα=Ο παραλίας προπονητής που πήγε στους 4 με την ομάδα του Όσιμ και την επόμενη με καθαρά δική του ομάδα πήγαμε ως την Ακρόπολη;

Όχι γιατί έχω ακούσει να τον αναφέρουν και σαν σωτήρα για αυτό.

gnsX σε παρακαλώ πολύ όταν συζητάμε να μιλάμε επί της ουσίας.Τι μού λες τώρα γιά την προπονητική τού Ρότσα τι σχέση έχει.Εξ άλλου ο άνθρωπος δεν δήλωσε ποτέ προπονητής σαν κάτι άλλους σωτήρες.Ένα παιχταρά πρότεινε καί αυτοί μείνανε με τον κανένα δηλαδή με τον Βύντρα κεντρικό αμυντικό.

Όσο γιά τούς Τζιώληδες Μάντζιους που επιμένω, να δείς που θα είναι ακόμη μιά φουρνιά από λούζερς.Είμαι σίγουρος ότι κάποια στιγμή κι εσύ ήθελες να φύγει ο Μάντζιος καί δεν θα σε στενοχωρούσε αν ο Τζιώλης πήγαινε στη Βέρντερ.Δεν μπορούν αυτοί οι παίχτες να κάνουν τη διαφορά.Και αν θες να μιλήσουμε πιό ειδικά, ο Μάντζιος έχει ένα δυνατό σημείο μόνο.Τη μάχη σώμα με σώμα.Αυτό το έχει καί ο Σόουζα ο οποίος είναι ακόμη πιό δυνατός.Από ταχύτητα όμως μέχρι να σηκώσει το ένα πόδι έχει βρωμίσει το άλλο.Το ότι είναι χασογκόλης φταίει η έλλειψη ταχύτητας σε αντίθεση με τον Σάλπι πού ενώ έχει λιγότερη τεχνική είναι γκολτζής απλά λόγω ταχύτητας ακαί αντίληψης της φάσης.

Γιά μένα μιά τετράδα παιχτων από την σημερινή ομάδα πρέπει να πάρει πόδι αλλιώς άσπρη μέρα δεν βλέπουμε.Απλά βρείτε ποιούς εννοώ.

• Απαντ. 18,3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Και αν θες να μιλήσουμε πιό ειδικά, ο Μάντζιος έχει ένα δυνατό σημείο μόνο.Τη μάχη σώμα με σώμα.Αυτό το έχει καί ο Σόουζα ο οποίος είναι ακόμη πιό δυνατός.Από ταχύτητα όμως μέχρι να σηκώσει το ένα πόδι έχει βρωμίσει το άλλο.Το ότι είναι χασογκόλης φταίει η έλλειψη ταχύτητας σε αντίθεση με τον Σάλπι πού ενώ έχει λιγότερη τεχνική είναι γκολτζής απλά λόγω ταχύτητας ακαί αντίληψης της φάσης.

Μόνο που ο Σόουζα εκτός απο το αν κάνει 5 μέτρα με την μπάλα στα πόδια η κερκίδα πανηγυρίζει,σκοράρει και κάθε 15υγουστο.

Σαλπιγγίδης-Μάντζιος μπορούν να παίζουν μαζί,δεν είναι ή ο ένας ή ο άλλος,και αν θες να μιλήσουμε και τεχνικά δεν είναι συγκρίσιμοι μεταξύ τους,δεν συγκρίνεις πχ τον Κόλερ με τον Μπάρος,άλλη η δουλειά του ενός και άλλη του άλλου,δεν πάνε όλοι κάτω απο το γενικό σέντερ-φορ.

Δημοσ.

Γιατί ο Καραγκούνης ρε συ johny?

Το μόνο κακό με τον Καραγκούνη είναι ότι του ανατέθηκε ένας ρόλος που δεν μπορεί να παίξει: του αρχηγού. Και δεν μπορεί λόγω μυαλού.

(Συν του ότι πάντα με χαλούσαν οι παίχτες-θεατρίνοι)

Αλλά νομίζω ότι είναι άδικο να υποτιμάμε την αξία κάποιου που μπορεί να αλλάξει ένα παιχνίδι μόνος του.

Δημοσ.

Μα είναι πολύ απλό, δεν μπορεί να μπεί η μπάλα στο διχτάκι. Δεν πάνε να λένε ότι θέλουνε αυτοί που μας τα πρήζουνε ότι έχουνε σπουδάσει μπάλα στο MIT το θέμα είναι απλό. Η αχρηστεία των μεσοεπιθετικών και οι τελείως άμπαλοι επιθετικοί μας.

Μην ακούσω πάλι για τον Μάντζιο έλεος. Παίκτης που κάνει τρία καλά ματς σε δύο χρόνια δεν με ενδιαφέρει. Όσο ο Σαλπιγγίδης προσπαθεί το παληκάρι αλλά δεν ήταν και δεν θα γίνει γκολτζής, και σέντρα δεν μπορεί να βγάλει για να παίζει στη θέση που παίζει τι να κάνουμε.

Για τον Τεν Κάτε δεν λέω τίποτα γιατί με τους παίκτες που έχει τι να κάνει ο άνθρωπος. Αν πρέπει να περιμένουμε κάτι καλό από αυτόν θα το δούμε την επόμενη μεταγραφική περίοδο στην οποία θα περιμένω να δω τι επιρροή θα έχει ο Αντωνίου. Έλεος σήμερα οκ έπαιξε ο Ρουκάβινα, Κλέυτον, Σίλβα. Στα προηγούμενα ματς ρε παιδιά ποια ήταν η διαφορά των 30δις σε σχέση με πέρσυ. Ο Σίλβα και ο Γκάμπριελ? 9/11 η ίδια ομάδα με την περσυνή αποτυχημένη και χαιρόμαστε για το μπάτζετ μας

Δημοσ.
Εγώ απλά θα σταθώ στο πώς πανηγύρισε ο Κοτσόλης στο γκολ της Λάρισας και πώς ο Κλέιτον στο γκολ του Παναθηναϊκού...

Δεν είδα τον πανηγυρισμό του Κοτσόλη (είχα άλλες δουλειές, ήμουν στο γήπεδο), αλλά όπως και να το κάνουμε δεν είναι το ίδιο πράγμα φίλε μου. Ο Κοτσόλης στον ΠΑΟ καθάριζε τον πάγκο. Γιατί θα έπρεπε να τον έχει στην καρδιά του; Οι φίλαθλοι δηλαδή του ΠΑΟ τον έχουν; Εγώ απορώ και πως το θυμάσαι ότι έπαιζε στον ΠΑΟ.

Ο Κλέιτον στην Λάρισα αναδείχθηκε, νιώθει δέσιμο με την ομάδα και οι φίλαθλοι τον εκτιμούν και τον αγαπούν.

Παντως καθε χρονο υπαρχει αυτο που λεω οτι ισχυει ΜΟΝΟ στον παναθηνακο."Με ολες τις καλες ομαδες παιζουμε καλα και μολις παιξουμε με κατι εργοτεληδες (που προπερσι μας απεκλεισε απο το κυπελο ενω ηταν στην β' ) λαρισα ,καβαλα, πανθρακικο, Κρυα Βρηση, Α.Ο Γαλατσιου ................................τοτε κλαφτα χαραλαμπε"

Δηλαδή εσύ βάζεις τη Λάρισα μαζί με τον Εργοτέλη, την Καβάλα και τον Πανθρακικό; :shock:

Κατά τα άλλα, το Χ το πήραν με ανεπίτρεπτο τρόπο οι τραμπούκοι (δεν τους χαρακτηρίζω ως οπαδούς ομάδας, γιατί δεν είναι). Δεν εννοώ μόνο αυτούς που αυτοχαρακτηρίζονται οπαδοί του ΠΑΟ, αλλά και τους άλλους που αυτοχαρακτηρίζονται οπαδοί της ΑΕΛ, που κάθησαν κι ασχολήθηκαν μαζί τους και σταμάτησαν τα συνθήματα, τράβηξαν την προσοχή του κόσμου αλλά και των παιχτών σε γελοιότητες.

Όταν παίζεις με τον ΠΑΟ, βάζεις γκολ, πανηγυρίζεις για 1 λεπτό και μετά το γήπεδο είναι στη μούγγα, τι να περιμένεις από τους παίχτες; Αφού ήταν σαν να παίζουμε εκτός έδρας. Και εγώ πάντως, δεν είχα καμία όρεξη για ποδόσφαιρο. Είχα ξενερώσει απίστευτα. Ψύχρα...

Δημοσ.

Ε που θες να την καταταξουμε Μανουελ τη Λαρισα? πισω απο τον Εργοτελη ειναι στη βαθμολογια, και μολις 2 βαθμους πανω απο τον Πανθρακικο. να μη μιλησω για το συστημα που επαιζε μετα το γκολ (10-0-0)

ενταξει δε λεω ιστορια, τιτλους , κοσμος κλπ αλλα αγωνιστικα φετος δεν βλεπεται, κακα τα ψεματα

Δημοσ.

παραδοσιακα η Λαρισα κοβει βαθμους απο τους μεγαλους σε αντιθεση με Εργοτελη και Πανθρακικο

α και δηλαδη εσυ με βαση την τωρινη βαθμολογια σαν ΠΑΟ εισαι κατωτερος απο την Ξανθη?

Δημοσ.
Ε που θες να την καταταξουμε Μανουελ τη Λαρισα? πισω απο τον Εργοτελη ειναι στη βαθμολογια, και μολις 2 βαθμους πανω απο τον Πανθρακικο. να μη μιλησω για το συστημα που επαιζε μετα το γκολ (10-0-0)

ενταξει δε λεω ιστορια, τιτλους , κοσμος κλπ αλλα αγωνιστικα φετος δεν βλεπεται, κακα τα ψεματα

Κατέταξέ την όπου θέλεις και με ότι κριτήρια θέλεις. Αντίστοιχα θα καταταχθούν και οι ποδοσφαιρικές σου γνώσεις και η αξία της γνώμης σου.

firewalker, καλύτερα να μασάς.

Δημοσ.
παραδοσιακα η Λαρισα κοβει βαθμους απο τους μεγαλους σε αντιθεση με Εργοτελη και Πανθρακικο

α και δηλαδη εσυ με βαση την τωρινη βαθμολογια σαν ΠΑΟ εισαι κατωτερος απο την Ξανθη?

εγω μιλαω για τη φετινη αποδοση της Αελ... "παραδοσιακα" και ο Εργοτελης 3 χρονια στην Α' και εμας εχει κερδισει και τον οσφπ και δεν θυμαμαι αλλα θα χει κοψει και κανα βαθμο απο την αεκ.

Δημοσ.
firewalker, καλύτερα να μασάς.

Να μου δώσεις από αυτό που μασούσαν οι λιγοστοί οπαδοί της ΑΕΛ στο παγωμένο Αλκαζάρ όταν ήταν στην Β,Γ και Δ κατηγορία.

Όπως μασούσατε και τα ονόματα των καλόπαιδων των Monsters που έκαψαν τον σύνδεσμο της ΑΕΚ, αυτών που επιτέθηκαν σε μικρά παιδιά. Αυτών που όρμηξαν σε αγώνα (ή σε προπόνηση ήταν) ανηλίκων στην Ελασσόνα. Έτσι ήταν η ΑΕΛ;

Τους ξέρετε ποιοι είναι, τεντώστε τους. Ούτε Αθήνα είναι η Λάρισα ούτε Θεσσαλονίκη.

Είναι και άλλα αλλά δεν πειράζει.

Δημοσ.
εγω μιλαω για τη φετινη αποδοση της Αελ... "παραδοσιακα" και ο Εργοτελης 3 χρονια στην Α' και εμας εχει κερδισει και τον οσφπ και δεν θυμαμαι αλλα θα χει κοψει και κανα βαθμο απο την αεκ.

Φέτος δε μας κέρδισε ούτε η ΑΕΚ, ούτε ο ΠΑΟ. Ευχαριστημένος;

-----Προστέθηκε 16/11/2008 στις 03 : 41 : 05-----

Να μου δώσεις από αυτό που μασούσαν οι λιγοστοί οπαδοί της ΑΕΛ στο παγωμένο Αλκαζάρ όταν ήταν στην Β,Γ και Δ κατηγορία.

Σιγά μην έχουμε παίξει και στην Ε' Εθνική κατηγορία.

Στη Γ' Εθνική, στη χειρότερη χρονιά μας, οι λιγοστοί αυτοί φίλαθλοι κόβανε από μερικές εκατοντάδες εισιτήρια ο καθένας, γι' αυτό είχαμε μ.ο. εισιτηρίων 3.742. Σε μερικά μάλιστα παιχνίδια υπερέβαλλαν εαυτό. ΑΕΛ - Αγ. Δημήτριος, 1-1, 10η αγωνιστική, 10.000 εισιτήρια έκοψαν οι λιγοστοί οπαδοί. Στο τελευταίο φυσικά κόπηκαν 12850.

Είσαι και ενημερωμένος βλέπω.

Άμα είπα εγώ να μασάς...

Το τελευταίο sold out της ομάδας, ήταν τη χρονιά που παίζαμε στη Β' Εθνική. Στην Α' δεν έχουμε κάνει ακόμα.

Αναρωτιέμαι πόσα εισιτήρια θα έκοβε άλλη ομάδα στη Γ' Εθνική... Χμμ...

Ο Πηλαδάκης ήρθε στη Λάρισα επηρεασμένος από τον πολύ κόσμο που ακολουθούσε την ομάδα στη Γ' Εθνική.

Δημοσ.
Φέτος δε μας κέρδισε ούτε η ΑΕΚ, ούτε ο ΠΑΟ. Ευχαριστημένος;

Οκ παιξτο τρελιτσα... αν εσενα σου αρεσει η φετινη ΑΕΛ εμενα δε μου πεφτει λογος. το οτι εχετε καβαλησει το καλαμι φαινεται γενικα (δεν ειναι προσωπικο αυτο)... αλλα και οτι θα μου παρουσιαζανε τη φετινη Λαρισα για δυνατο αντιπαλο δεν το περιμενα...εγω αν ημουν Αελ φετος θα εριχνα ενα κραξιμο στους πηλαδακηδες ... προπονητης ανυπαρκτος, οι 2 μεγαλυτερες μεταγραφες (μπενζα, ρομπερ) πανε για λυση συμβολαιου, απο το αλκαζαρ περασαν μεχρι και οι Σερρες αλλα κατα τα αλλα ο Μικα δεν ξερει απο μπαλα γιατι θεωρει οτι οσο μπορει να χασεις βαθμους στο παγκρητιο αλλο τοσο μπορει να χασεις στο αλκαζαρ

τεσπα εδω ειναι το θεμα του Παναθηναικου δε χρειαζεται να συζηταμε για τις αλλες ομαδες. Μεγαλη μ@λ εκανε ως συνηθως η αστυνομια σημερα που δεν αφησε να μπουν οι οπαδοι του Παναθηναικου μεχρι το δεκαλεπτο. και δεν αναφερομαι στους κομπλεξικους που πηγαν για να μανιουριασουν αλλα σε αυτους που ταξιδεψαν για να δουν μπαλα και τους ειχαν απ εξω ποση ωρα

Δημοσ.

Μίκα, λες ότι πέρασαν μέχρι και οι Σέρρες, και ο ΠΑΟ δε πέρασε.... :lol:

Σκέψου λίγο τι λες :P

Δε κοιτάς τα χάλια μαύρα του Παναθηναϊκού που ήταν αρκετά (πολύ) καλύτερος πέρσι και τον έκαναν σα τα μούτρα τους φέτος ;;

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...