Προς το περιεχόμενο

Παναθηναϊκός

Bougas

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Μπα; Μας έκαναν την τιμή να συμπεριληφθούμε στο φανταστικό πρόγραμμά τους;

EDIT: Τώρα το είδα:

A1 Basket: Πανελλήνιος - ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ Κυρ 16/11 16:00 Ant-1

Είπα και εγώ...

ΥΓ: Ψήνεστε να ποστάρουμε μόνο για μπάσκετ, τουλάχιστον μέχρι το ματς με τη Λάρισα, έτσι για να τη σπάσουμε στους πραγματικούς άντρες;

• Απαντ. 18,3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.
Μπα; Μας έκαναν την τιμή να συμπεριληφθούμε στο φανταστικό πρόγραμμά τους;

EDIT: Τώρα το είδα:

Είπα και εγώ...

ΥΓ: Ψήνεστε να ποστάρουμε μόνο για μπάσκετ, τουλάχιστον μέχρι το ματς με τη Λάρισα, έτσι για να τη σπάσουμε στους πραγματικούς άντρες;

Και εγώ στην αρχή παραξενεύτηκα που θα μας έδειχνε αλλά μετά είδα παίζουμε εκτός έδρας και με τον πανελλήνιο.

Δημοσ.

Είστε κι εσείς καβαλημένοι όμως. Τι γκρινιάζετε για τον ΑΝΤ1; Είναι δυνατόν να παίζει ο σύλλογος των Ολυμπιονικών και να δείξει ματς του άσημου Παναθηναϊκού;

Τάμα το έχω να τελειώσει ένα time-out και να δείξει ο ΑΝΤ1 την πρώτη επίθεση!

Δημοσ.

Δεν βλέπω τρόπο να βάζουμε γκολ σήμερα αν συνεχίσουμε έτσι.

-----Προστέθηκε 15/11/2008 στις 06 : 42 : 07-----

Το χειρότερο παιχνίδι μας τα τελευταία τρία χρόνια.

Όταν τελειώσει αυτό μαρτύριο...

Δημοσ.
Δεν βλέπω τρόπο να βάζουμε γκολ σήμερα αν συνεχίσουμε έτσι.

Ευτυχως να λες που φαγαμε το γκολ και ξυπνησαν τα "καημενα"

:mad::mad::mad:

Δημοσ.

Που ο κολοτούμπας Ο Ε Ο ????

Μέχρι και οι παναθηναικοί δεν τον αντέχουν πια.πέφτει και τον βρίζει ολόκληρη καφετέρια.

Λέω μόνο για αυτόν γιατί αυτός είναι μεγάλη κλάση.

Δημοσ.

Εγώ απλά θα σταθώ στο πώς πανηγύρισε ο Κοτσόλης στο γκολ της Λάρισας και πώς ο Κλέιτον στο γκολ του Παναθηναϊκού...

Δημοσ.

Έκανα λάθος. Συγχωρέστε με. Δεν ήταν το χειρότερο παιχνίδι μας. Προηγείται (μάλλον) αυτό με την Κέρκυρα.

Ειλικρινά πάντως δεν στεναχωρήθηκα ντιπ (που λένε και στην Λάρισα). Με τέτοια εμφάνιση...

Με έπιασε πονοκέφαλος ρε γαμώτο από το παιχνίδι αυτό. Εσείς είστε καλά;

Τι κακό πράμα ήταν αυτό σήμερα;

Δημοσ.

Παντως καθε χρονο υπαρχει αυτο που λεω οτι ισχυει ΜΟΝΟ στον παναθηνακο."Με ολες τις καλες ομαδες παιζουμε καλα και μολις παιξουμε με κατι εργοτεληδες (που προπερσι μας απεκλεισε απο το κυπελο ενω ηταν στην β' ) λαρισα ,καβαλα, πανθρακικο, Κρυα Βρηση, Α.Ο Γαλατσιου ................................τοτε κλαφτα χαραλαμπε" Αυτο ειναι το μονο πραγμα που εχω βαρεθει στον παναθηναικο του ποδοσφαιρου........:cry::cry::cry: Αυτα. Ελπιζω στο επομενο παιχνιδι να μην ειμαστε ΤΟΣΟ αδιαφοροι..................ααααα ξεχασα παιζουμε με την ιντερ ......οποτε εκει τα φυντανια μας θα τα δωσουν ολα.............:mad::mad:

Δημοσ.

Με έπιασε πονοκέφαλος ρε γαμώτο από το παιχνίδι αυτό. Εσείς είστε καλά;

Τι κακό πράμα ήταν αυτό σήμερα;

Τι περίμενες δηλαδή να μεταμορφωθεί ο βάτραχος σε πρίγκηπα?Τόσο καιρό παθαίναμε αλλεργία στο άκουσμα καί μόνο των Τζιώλη, Μάντζιου, Βύντρα καί τώρα κάθεσαι να δείς απ αυτούς υπερθέαμα?Αφού καταφέρνουν να ξεγελούν ακόμη καί τον Τεν Κάτε οι τελειωμένοι τι περιμένεις να μην πονάει το κεφάλι σου?

Αλλά απορώ με τον Χενκ.Τον είδατε πόσες φορές έβρισε μέσα από τα δόντια με τις λάθος πάσες του Τζιώλη αλλά καί του Ζιλμπέρτο, με τις ..τσαρουχιές των Βύντρα, Σιμάο στα διωξίματα καί τις καρικατούρες του Καραγκούνη ο οποίος πιά δεν πρέπει να παίζει ούτε τρίτη αλλαγή.

Ο Νίνης εκτός τόπου καί χρόνου έτσι όπως τον μεταχειρίζονται οι προπονητές δείχνει σημάδια κάθε άλλο παρά βελτίωσης.

Μ' αυτά καί μ' αυτά θα πετάξει καί το φετινό πρωτάθλημα.Αυτό το τρομερό πρωτάθλημα με τούς Εργοτέληδες τούς Πανθρακικούς τούς Θρασύβουλους τους ΟΦΗδες(των τελευταίων χρόνων) πού δεν πρόκειται, γιατί δεν μπορεί, να το κατακτήσει ο Παναθηναϊκός.

Αλήθεια πού...έβοσκε ο Βύντρα στο γκολ της Λάρισας?

Καί γιά όσους πιστεύουν ότι πατήσαμε τον Ολυμπιακό στο ντέρμπυ ποιός ωφελήθηκε τελικά?Άμα βρίσκεις μπροστά σου αυτόν τον Ολυμπιακό καί δεν τού χώνεις τρία μπαλλάκια σημαίνει ότι κι εσύ έχεις πρόβλημα καί μάλιστα μεγαλύτερο από τον αντίπαλο.Οι εντυπώσεις γιά το κουβαλητό της μπάλλας είναι γιά όσους θέλουν να ωραιοποιούν τα πράγματα.

Γιατί δεν είχε βασικό τον Κλέυτον καί να βάλει αλλαγή τον Καραγκούνη?΄

Ε έχει βέβαια τις ευθύνες του καί ο Ολλανδός.

Γιατί ρε γαμώτο η Άιντραχτ έκανε πίσω τότε στη μεταγραφή τού Μάντζιου.Και τώρα θα γίνει κάτι με την Βέρντερ καί τον Τζιώλη ή θα μας τον αφήσουν πάλι.Εμ η Χέρτα δεν πείθεται ρε γαμώτο να πάρει τιν Βύντρα.Σκεφτείτε όλα αυτά να δείτε τι ενδοιασμούς έχουν οι Γερμανοί γιά τούς ...αστέρες μας!Ξύπνησαν οι κουτόφραγκοι καί ούτε ο ...Οδυσσέας δεν τούς ξεγελά.

Δημοσ.

geovard μια απορία μόνο,άντε δύο:

1)Φταίει ο Νίνης που είναι εκτός τόπου και χρόνου;

2)Τι δεν έκανε ο Μάντζιος σήμερα;Εγώ είδα και μια τρομερή ενέργεια-μισό γκολ για τον Κλέιτον και αυτός έστειλε την μπάλα Λιανοκλάδι,αλλά εσύ τα 'χεις με τον Μάντζιο-όχι με τον Κλέιτον,επίσης είδα ότι ο κυρ-Βαγγέλης απασχολούσε μία Λάρισα μόνος του,είπαμε δεν είναι Ρονάλντο να περάσει 7 και να σκοράρει.

Εντάξει τα 'χουμε με κάποιους παίχτες αλλά να διαλέγουμε τα σωστά παιχνίδια να τους κράζουμε.

Δημοσ.
geovard μια απορία μόνο,άντε δύο:

1)Φταίει ο Νίνης που είναι εκτός τόπου και χρόνου;

2)Τι δεν έκανε ο Μάντζιος σήμερα;Εγώ είδα και μια τρομερή ενέργεια-μισό γκολ για τον Κλέιτον και αυτός έστειλε την μπάλα Λιανοκλάδι,αλλά εσύ τα 'χεις με τον Μάντζιο-όχι με τον Κλέιτον,επίσης είδα ότι ο κυρ-Βαγγέλης απασχολούσε μία Λάρισα μόνος του,είπαμε δεν είναι Ρονάλντο να περάσει 7 και να σκοράρει.

Εντάξει τα 'χουμε με κάποιους παίχτες αλλά να διαλέγουμε τα σωστά παιχνίδια να τους κράζουμε.

Δηλαδή εσύ σήμερα απόλαυσες παιχνίδι έτσι?

Εμείς δεν είμαστε ιδιοκτήτες γιά να προσπαθούμε να δικαιολογούμε τις λάθος επιλογές μας.Γιατί λοιπόν να μην τούς κράξουμε.Τσάμπα είναι.Ε λοιπόν εμένα δεν μού άρεσε καθόλου σήμερα η ομάδα.Θεωρώ ότι παίξαμε από τα πιό άσχημα ματς.

Γιά τον Νίνη πού λες διάβασε καλά να δείς τι γράφω ποιός φταίει.Λέω γιά προπονητές.

Δεν πιστεύω σε τελική ανάλυση ότι αυτή η ομάδα μπορεί να έχει μέλλον.Εσείς στέκεστε πού βάλανε τρία γκολ στην αλλοπρόσαλη Βέρντερ.Καί όμως εκείνο το ματς κάλυψε απλώς τη γύμνια.Ξέρεις τι θα γίνει?Τού χρόνου πάλι θα ξηλώσουν την ομάδα από την αρχή καί πάλι τα ίδια.Δεν γίνονται όμως έτσι οι ομάδες.Με τρομάζει η δήλωση τού Βγενόπουλου.Άμα πρέπει λέει να τούς αλλάξουμε όλους!Νομίζει ότι με τα λεφτά καί μόνο θα κατακτήσει τον κόσμο!.Λίγο μυαλό χρειάζεται γιά να επιλέξεις τούς σωστούς ανθρώπους πού θα οργανώσουν σε όλα τα επίπεδα καί δεν θα κάνουν πειράματα σαν τον Αντωνίου πού έλεγε.Ας δούμε πώς θα πάνε τα δίδυμα στο κέντρο της άμυνας καί το Γενάρη θα κάνουμε μεταγραφές αν χρειαστεί.Πού είναι ο μεγάλος παίχτης Πεγεράνο γιά τον οποίο χτυπιόταν ο Ρότσα να αγοραστεί?

Δημοσ.

Όχι δεν απόλαυσα παιχνίδι,ήταν και οι 11 κάκιστοι,πως ξεχώρισες ότι οι Μάντζιος,Τζιόλης ήταν οι υπαίτιοι δεν κατάλαβα(για Βύντρα δεν λέω),σε άλλα παιχνίδια ίσως να 'χεις δίκιο αλλά όχι σε αυτό.

Ροτσα=Ο παραλίας προπονητής που πήγε στους 4 με την ομάδα του Όσιμ και την επόμενη με καθαρά δική του ομάδα πήγαμε ως την Ακρόπολη;

Όχι γιατί έχω ακούσει να τον αναφέρουν και σαν σωτήρα για αυτό.

Δημοσ.
Ξέρεις τι θα γίνει?Τού χρόνου πάλι θα ξηλώσουν την ομάδα από την αρχή καί πάλι τα ίδια.Δεν γίνονται όμως έτσι οι ομάδες.Με τρομάζει η δήλωση τού Βγενόπουλου.

Καλά, η δήλωση του Βγενό είχε άλλους σκοπούς.

Να αγοράσει χρόνο ήθελε.

Δεν πρόκειται να γίνουν κοσμοϊστορικές αλλαγές.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...