antreaslam Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2008 απέναντι στον.....κακό μας δαίμονα (κάτι σαν την εθνική κροατίας στο μπάσκετ, τη10ετια 1995-2005), τη σιένα, παίξαμε 27-28 λεπτά πολύ καλού μπάσκετ, που τα καταστρέφαμε με 2-3 λεπτά με τα ΑΠΟΛΥΤΑ κενά διαστήματα, και συνεχή πουλήματα της μπάλας (3 συνεχόμενα από τον μάικ, μετά, αλλα 3 από τον σπανούλη, πιο πριν 2-3 από τον μήτσο, και άλλα τόσα από τον σάρας)!! όμως, η γενική εικόνα, είναι κάτι πααραπάνω από θετική!!! Μια ομάδα που βαζει 1η φορά στο 2ο ημίχρονο τον νίκολας, δε βάζει καθόλου σάκοτα/χ''βρεττα, και έχει εκτός ομάδας φράγκι, βεργίνη και τον νεαρό τον ψηλό, σίγουρα έχει ποιότητα! Και όταν υπάρχει στον πάγκο και ο μαγος ζέλικο, όλα καλά θα πάνε!!! ΥΓ: Ανά 7-8 λεπτά, είχαμε διαφορετικό πρωταγωνιστή!!! Τελικό αποτέλεσμα, πλην του κέσμαν, και λίγο του νίκολας, ανα΄ διαστήματα να φανούν όλοι οι παίχτες1!!! ΥΓ2: Η σιένα είναι πολύ καλή και δεμένη ομάδα!
undi13 Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2008 απέναντι στον.....κακό μας δαίμονα (κάτι σαν την εθνική κροατίας στο μπάσκετ, τη10ετια 1995-2005), τη σιένα, παίξαμε 27-28 λεπτά πολύ καλού μπάσκετ, που τα καταστρέφαμε με 2-3 λεπτά με τα ΑΠΟΛΥΤΑ κενά διαστήματα, και συνεχή πουλήματα της μπάλας (3 συνεχόμενα από τον μάικ, μετά, αλλα 3 από τον σπανούλη, πιο πριν 2-3 από τον μήτσο, και άλλα τόσα από τον σάρας)!!όμως, η γενική εικόνα, είναι κάτι πααραπάνω από θετική!!! Μια ομάδα που βαζει 1η φορά στο 2ο ημίχρονο τον νίκολας, δε βάζει καθόλου σάκοτα/χ''βρεττα, και έχει εκτός ομάδας φράγκι, βεργίνη και τον νεαρό τον ψηλό, σίγουρα έχει ποιότητα! Και όταν υπάρχει στον πάγκο και ο μαγος ζέλικο, όλα καλά θα πάνε!!! ΥΓ: Ανά 7-8 λεπτά, είχαμε διαφορετικό πρωταγωνιστή!!! Τελικό αποτέλεσμα, πλην του κέσμαν, και λίγο του νίκολας, ανα΄ διαστήματα να φανούν όλοι οι παίχτες1!!! ΥΓ2: Η σιένα είναι πολύ καλή και δεμένη ομάδα! Φιλε εννοεις τον Σερμαντινι ε ή δεν το πηραμε αυτον τελικα?
Krokodilos Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2008 απέναντι στον.....κακό μας δαίμονα (κάτι σαν την εθνική κροατίας στο μπάσκετ, τη10ετια 1995-2005), τη σιένα, παίξαμε 27-28 λεπτά πολύ καλού μπάσκετ, που τα καταστρέφαμε με 2-3 λεπτά με τα ΑΠΟΛΥΤΑ κενά διαστήματα, και συνεχή πουλήματα της μπάλας (3 συνεχόμενα από τον μάικ, μετά, αλλα 3 από τον σπανούλη, πιο πριν 2-3 από τον μήτσο, και άλλα τόσα από τον σάρας)!!όμως, η γενική εικόνα, είναι κάτι πααραπάνω από θετική!!! Μια ομάδα που βαζει 1η φορά στο 2ο ημίχρονο τον νίκολας, δε βάζει καθόλου σάκοτα/χ''βρεττα, και έχει εκτός ομάδας φράγκι, βεργίνη και τον νεαρό τον ψηλό, σίγουρα έχει ποιότητα! Δεν παει ακριβως ετσι, παρολο που εχεις καποιο δικιο. Επισης δεν βαζει καθολου Φρανκι???? Ενταξει, πλεον o μεγαλος αρχηγος δεν ειναι και κανενα μειονεκτημα οταν δεν παιζει. Οπως φυσικα και ο Βεργινης. Οπως και ο νεαρος ψηλος, που δεν καταλαβαινω ποιον εννοεις. Και οι 3 αυτοι δεν αποτελουσαν απωλειες για επιπεδο ευρωλιγκας, οποτε δεν μπορεις να τους χρησιμοποιεις για να υποστηριξεις τον παραπανω συλλογισμο σου. Δεν λεω φυσικα οτι το ροστερ του ΠΑΟ δεν ειναι τρομερο. Φυσικα και ειναι τρομερο παροτι εγω βλεπω οτι αυτο του ΟΣΦΠ ειναι πιο γεματο. Πχ χθες ο Ολυμπιακος και ενω νικησε με 19 ποντους την Μακαμπι, μπορει να πει οτι ειχε εναν Τσιλντρες που ηταν κακος, εναν Χαλπεριν(που ειναι καλαθομηχανη απο τις λιγες στην ευρωπη!) που ηταν αφαντος, εναν Τεοντοσιτς που ακομα δεν εχει βρει ισορροπια και ειναι σχετικα χαμενος οσον αφορα τη συγκεντρωση, εναν Πριντεζη μετριο, εναν Ερτσεγκ (που ειναι πολυ καλος παικτης) ανυπαρκτο, εναν Πελεκανο που επαιξε 1 λεπτο, εναν Σχορτσιανιτη που επαιξε στο 5% των δυνατοτητων του(που ΑΜΑ, αμα, αμα καποτε μπορεσει να παιξει σοβαρο μπασκετ θα διαλυσει τους παντες) για 5 λεπτα και εναν καλο παικτη Ιαν Βουγιουκα εκτος ματς.
KaizerSoze Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2008 Σοβαρα μιλας?Δηλαδη ολα αυτα θα γινουν? Μου λες για Πριντζεη?Ο Τσαρτσαρης αν πιασει ειναι Τοπ3 4αρι στην Ευρωπη Μου λες για σκορερ Χαλπεριν?Οταν βομβαρδιζε ο Ντρου ο Χαλπεριν πιπιλαγε βυζια Μου λες για Βουγιακα ρε μαγκα?Ελεος Μου λες για Τεοντοσιτς?Ρε αμα επαιζε 100% ο Σαρας δεν θα ηξερε κανεις που ειναι η μπαλα Αποψη σου βεβαια το ροστερ αλλα αν το ροστερ του Παναθηναικου επαιζε το 100% σε καθε ματς δεν θα εχανε παιχνιδι,ε, τι ειναι, λογικη να παιξω το σπιτι μου σε "Παναθηναικος Νικητης Ευρολιγκας"??Οχι βεβαια...
antreaslam Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2008 Krokodilos, καταρχήν, ο ψηλός είναι ο σερμιαντίνι, που χωρίς να τον έχω δει να παίζει, αποκλείεται να μην είναι καλύτερος από το βουγιούκα! Τώρα, πάνω σε αυτά που λες... Ο πρίντεζης δεν ήταν μέτριος χθες. ΠΑΝΤΑ είναι μέτριος, γιατί είναι μέτριος παίχτης. Ο τεόντοσιτς, δεν κάνει για άσος, είναι ασόβαρος, με έντονες διακυμανσεις, και ψάχνει ισορροπίες πάνω από ενα χρόνο ήδη! ο πελεκάνος,έπαιξε όσο ακριβώς αξίζει να παίζει! ο παιδοβούβαλος, έχει παίξει στην καριέρα του 15 καλά παιχνίδια τα τελευταία 5 χρόνια, και όλοι θυμούνται αυτά τα 15, ξεχνώντας τα υπόλοιπα 115 που ήταν άφαντος ή εκτός αποστολής. χαλπεριν και ερτεγκ είναι καλοί παίχτες, αλλά δεν τους θεωρώ σε καμία περίπτωση καλύτερους από τους αντίστοιχους στο ρόστερ του παναθηναικού. τον αφανα, δε θα τον σχολιάσω ακόμα, γιατί πρέεπει να βρει φόρμα και να συνηθήσει στην ευρώπη, παρότι δεν ξέρω πόσο καλύτερα μπορεί να παίξει χωρίς καθόλου σουτ! και διελυσες μια διαλυμένη μακάμπι, χωρίς τον καλύτερό της παίχτη, ενώ η σιένα είναι (γι αμένα ) στο τοπ5 της ευρώπης αυτή τη στιγμή. Ακόμα, μιλάμε για ένα παναθηναικό που ο νίκολας δεν έχει βρει το χέρι του, ο σπανούλης μόλις μπήκε στην ομάδα, η ομάδα αλλάζει χαρακτήρα δίνοντας έμφαση στο inside game και πρέπει να το συνηθήσει, αντίθετα με άλλες χρονιές δε μπαίνει το ίδιο φορτσάτη/φορμαρισμένη, με προφανη σκοπό να φορμαριστεί αργότερα, και έχει τον καλύτερο προπονητή της ευρώπης. Τέλος πάντων.... Το ρόστερ του οσφπ, είναι γεμάτο από παίχτες, αλλά κατ εμε, χαμηλότερης ποιότητας ! ( θεωρώ ότι στην ομάδα μου, και ΜΟΝΟ υπό συγκεκριμενες προυποθέσεις, θα έπαιζαν ο μπουρούσης,αλλά χωρίς να διώξει κάποιον από τους ψηλούς, ο αφάνας αλλά όχι βασικός/αναντικαταστατος-μάλλον στη θεση του κετσμαν-, ο παπαλουκάς μόνο άν έδιωχνα κάποιον από τους περιφερειακούς μου, που δεν τον θεωρώ καλύτερο από κανέναν, ο χάλπεριν στη θέση του χ"βρεττα, ο τεόντοσιτς στη θεση του βεργινη, και ο σχορτσιανίτης θα ΄εβλεπε το δελτίο του στο ταβάνι, διπλα στα πρωταθλήματα του ΠΑΟ κρεμασμένο)! Ο μοναδικός παίχτης του οσφπ που ζηλεύω, είναι ο βούισιτς!
Krokodilos Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2008 Σοβαρα μιλας?Δηλαδη ολα αυτα θα γινουν? Δεν ειπα οτι θα γινουν, ειπα τι μπορει να πει καποιος Ολυμπιακος. Με την εννοια του οτι τετοιες δικαιολογιες παντα θα υπαρχουν και δεν ειναι πρεπον να λεγονται οπως εγινε εδω στο πρωτο ποστ που σχολιασα. Μου λες για Πριντζεη?Ο Τσαρτσαρης αν πιασει ειναι Τοπ3 4αρι στην Ευρωπη Τι θα πει αν πιασει? Δεν εχει ηδη πιασει? Οσο για συγκριση Πριντεζη-Τσαρτσαρη ειναι για να γελανε οι πετρες. Δεν τιθεται καν θεμα συγκρισης. Ο ενας ειναι υπερπαικτης με ολη τη σημασια της λεξης και ο αλλος απλα μετριος με καποιες καλες κινησεις αλλα χωρις ποτέ να εχει προσωπικοτητα μεσα στο παιχνιδι του. Και μην με ρωτησετε ποιος ειναι ο υπερπαικτης και ποιος ο μετριος. Τσαρτσαρης forever φυσικα!!!! Ο Πριντεζης ειναι για να καρφωνει κανα θεαματικο εδω και εκει και να παιζει μερικα καλα παιχνιδια αλλά στα δυσκολα, ωχ, ωχ. Μου λες για σκορερ Χαλπεριν?Οταν βομβαρδιζε ο Ντρου ο Χαλπεριν πιπιλαγε βυζια Μαλλον δεν ξερεις ακριβως τι σημαινει Χαλπεριν. εκτος του οτι ειναι φοβερος σκορερ, εκτος του οτι ειναι φοβερος σουτερ εχει και προσωπικοτητα και ειναι ηγετης σε μια ομαδα κανοντας και αμυνα και ειναι και πολυ καλος πασερ. Μου λες για Βουγιακα ρε μαγκα?Ελεος Δεν σου λεω. Σου λεω τι μπορουν να πουνε οι Ολυμπιακοι, επαναλαμβανω. Krokodilos, καταρχήν, ο ψηλός είναι ο σερμιαντίνι, που χωρίς να τον έχω δει να παίζει, αποκλείεται να μην είναι καλύτερος από το βουγιούκα! Τον εχεις δει και τα λες αυτα ή τρως το παραμυθι των δημοσιογραφων? Ο πρίντεζης δεν ήταν μέτριος χθες. ΠΑΝΤΑ είναι μέτριος, γιατί είναι μέτριος παίχτης. Συμφωνω. Απλα υπαρχει μια γενικοτερη εντυπωση οτι ο Πριντεζης ειναι πολυ καλος παικτης με προοπτικες. Στην οποια εντυπωση εγω διαφωνω καθετα. Επισης αυτα που ειπα ηταν το τι θα μπορουσε να πει καποιος Ολυμπιακος και οχι το τι υποστηριζω εγω. ο πελεκάνος,έπαιξε όσο ακριβώς αξίζει να παίζει! Μπα, ειναι καλυτερος απο αυτο. Υπερεκτιμημενος ειναι, αλλα οχι τοσο. ο παιδοβούβαλος, έχει παίξει στην καριέρα του 15 καλά παιχνίδια τα τελευταία 5 χρόνια, και όλοι θυμούνται αυτά τα 15, ξεχνώντας τα υπόλοιπα 115 που ήταν άφαντος ή εκτός αποστολής. Καποτε, καποια μερα, ελπιζω να δω τον Σχορτσιανιτη να παιζει συμφωνα με τις πραγματικες δυνατοτητες του. Ως τοτε θα εχεις δικιο. χαλπεριν και ερτεγκ είναι καλοί παίχτες, αλλά δεν τους θεωρώ σε καμία περίπτωση καλύτερους από τους αντίστοιχους στο ρόστερ του παναθηναικού. Εχει Χαλπεριν ο ΠΑΟ? Ετσι οπως τον χειριζεται ο Γιαννακης τον καταστρεφει ναι αλλα μου φαινεται δεν εχετε δει τι εστι Χαλπεριν παλαιοτερα. και διελυσες μια διαλυμένη μακάμπι, χωρίς τον καλύτερό της παίχτη, ενώ η σιένα είναι (γι αμένα ) στο τοπ5 της ευρώπης αυτή τη στιγμή. Δεν διελυσα. Δεν ειμαι Ολυμπιακος. Επισης η Μακαμπι δεν εχει καμια σχεση με την περυσινη και μαλλον επεσε πολλα σκαλια πιο κατω, ενω πραγματι η Σιενα ανηκει στο τοπ4 της Ευρωπης.
KWSN_Men Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2008 Μαλλον δεν ξερεις ακριβως τι σημαινει Χαλπεριν.εκτος του οτι ειναι φοβερος σκορερ, εκτος του οτι ειναι φοβερος σουτερ εχει και προσωπικοτητα και ειναι ηγετης σε μια ομαδα κανοντας και αμυνα και ειναι και πολυ καλος πασερ. Μόνο αυτό. Εβραίος οπαδός Μακάμπι και δημοσιογράφος "Καλός παίκτης ο Χαλπεριν αλλά στα κρίσιμα παιχνίδια ξεχνάει τα @@ του σπίτι του".
KaizerSoze Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2008 Τι θα πει αν πιασει? Δεν εχει ηδη πιασει? Μιλησες για φορμα, μιλαω για φορμα. Ο Τσαρτσαρης ειναι ΝΕΚΡΟΣ φετος, ουτε 20% του εαυτου.Εαν πιασει=εαν φορμαριστει Μαλλον δεν ξερεις ακριβως τι σημαινει Χαλπεριν.εκτος του οτι ειναι φοβερος σκορερ, εκτος του οτι ειναι φοβερος σουτερ εχει και προσωπικοτητα και ειναι ηγετης σε μια ομαδα κανοντας και αμυνα και ειναι και πολυ καλος πασερ. Σοβαρα και χωρις παρεξηγηση. Ξερεις ποιος ειναι ο Ντρου Νικολας? Μιλαμε για αν οχι το καλυτερο, ενα απο τα 2-3 καλυτερα σουτ της Ευρολιγκας(Ναβαρο,χμ...ποιος αλλος, ξερω γω, σοβαρα τωρα...) εδω και χρονια, ενα πραγματικο πολυβολο. Και φετος παλευει και στην αμυνα. Εχω δει τον περσυνο καλο Χαλπεριν της Μακαμπι, εχω δει τον καλο Νικολας. Ισως επειδη ηταν παντα απωθημενο, δεν πρεπει να υπαρχουν πανω απο 1(και αυτο δυσκολευομαι) να το βρω σουτινγκ γκαρντ που να προτιμουσα. Εχει Χαλπεριν ο ΠΑΟ? Ετσι οπως τον χειριζεται ο Γιαννακης τον καταστρεφει ναι αλλα μου φαινεται δεν εχετε δει τι εστι Χαλπεριν παλαιοτερα ΠΟΣΟ παλιοτερα?Ποσο νομιζεις οτι ειναι ο Χαλπεριν?
vastravoud Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2008 Ο Νίκολας, ακριβώς οπως είπε και ο Keyser είναι σουτέρ-φονιάς, από τους τύπους που σηκώνονται πριν καν το σκεφτούν(ακριβώς έτσι έβαλε το τρίποντο χτες). Νομίζω είναι απλά θέμα χρόνου να "ρολάρει" και να βρει τον εαυτό του, δεν είναι χτεσινός στην Ευρώπη. Όσο για τον Τσαρτσαρή, επίσης συμφωνώ ότι ψιλοσέρνεται μέχρι στιγμής. Η ύπαρξη του Φώτση όμως εγγυάται ότι δεν "ξεμένουμε" από τεσσάρι, ενώ η ύπαρξη του Σάκοτα εγγυάται καλό rotation και ξεκουραση στα εύκολα Ελληνικά παιγνίδια. Μιας και είπαμε για Φώτση, νομίζω ότι η επιστροφή του αποδεικνύεται εξαιρετικά καλή κίνηση
Krokodilos Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2008 Σοβαρα και χωρις παρεξηγηση. Ξερεις ποιος ειναι ο Ντρου Νικολας? Μιλαμε για αν οχι το καλυτερο, ενα απο τα 2-3 καλυτερα σουτ της Ευρολιγκας(Ναβαρο,χμ...ποιος αλλος, ξερω γω, σοβαρα τωρα...) εδω και χρονια, ενα πραγματικο πολυβολο. Και φετος παλευει και στην αμυνα. Εχω δει τον περσυνο καλο Χαλπεριν της Μακαμπι, εχω δει τον καλο Νικολας. Ισως επειδη ηταν παντα απωθημενο, δεν πρεπει να υπαρχουν πανω απο 1(και αυτο δυσκολευομαι) να το βρω σουτινγκ γκαρντ που να προτιμουσα. Μα δεν ειπα οτι ο Νικολας δεν ειναι φωτια στο σουτ. Εννοειται. Το ενα δεν αναιρει το αλλο. ΠΟΣΟ παλιοτερα?Ποσο νομιζεις οτι ειναι ο Χαλπεριν? Ναι ρε παιδι μου ενταξει δεν λεω οτι ειναι βετερανος, 25 χρονων ειναι το παιδι, αλλα λεω οτι εχει φονικο σουτ και ειναι και σκορερ. Τελοσπαντων θα φανει ποσο θα βοηθησουν και οι 2 στην πορεια.
tsavi1991 Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2008 Krokodilos, καταρχήν, ο ψηλός είναι ο σερμιαντίνι, που χωρίς να τον έχω δει να παίζει, αποκλείεται να μην είναι καλύτερος από το βουγιούκα!Τώρα, πάνω σε αυτά που λες... Ο πρίντεζης δεν ήταν μέτριος χθες. ΠΑΝΤΑ είναι μέτριος, γιατί είναι μέτριος παίχτης. Ο τεόντοσιτς, δεν κάνει για άσος, είναι ασόβαρος, με έντονες διακυμανσεις, και ψάχνει ισορροπίες πάνω από ενα χρόνο ήδη! ο πελεκάνος,έπαιξε όσο ακριβώς αξίζει να παίζει! ο παιδοβούβαλος, έχει παίξει στην καριέρα του 15 καλά παιχνίδια τα τελευταία 5 χρόνια, και όλοι θυμούνται αυτά τα 15, ξεχνώντας τα υπόλοιπα 115 που ήταν άφαντος ή εκτός αποστολής. χαλπεριν και ερτεγκ είναι καλοί παίχτες, αλλά δεν τους θεωρώ σε καμία περίπτωση καλύτερους από τους αντίστοιχους στο ρόστερ του παναθηναικού. τον αφανα, δε θα τον σχολιάσω ακόμα, γιατί πρέεπει να βρει φόρμα και να συνηθήσει στην ευρώπη, παρότι δεν ξέρω πόσο καλύτερα μπορεί να παίξει χωρίς καθόλου σουτ! και διελυσες μια διαλυμένη μακάμπι, χωρίς τον καλύτερό της παίχτη, ενώ η σιένα είναι (γι αμένα ) στο τοπ5 της ευρώπης αυτή τη στιγμή. Ακόμα, μιλάμε για ένα παναθηναικό που ο νίκολας δεν έχει βρει το χέρι του, ο σπανούλης μόλις μπήκε στην ομάδα, η ομάδα αλλάζει χαρακτήρα δίνοντας έμφαση στο inside game και πρέπει να το συνηθήσει, αντίθετα με άλλες χρονιές δε μπαίνει το ίδιο φορτσάτη/φορμαρισμένη, με προφανη σκοπό να φορμαριστεί αργότερα, και έχει τον καλύτερο προπονητή της ευρώπης. Τέλος πάντων.... Το ρόστερ του οσφπ, είναι γεμάτο από παίχτες, αλλά κατ εμε, χαμηλότερης ποιότητας ! ( θεωρώ ότι στην ομάδα μου, και ΜΟΝΟ υπό συγκεκριμενες προυποθέσεις, θα έπαιζαν ο μπουρούσης,αλλά χωρίς να διώξει κάποιον από τους ψηλούς, ο αφάνας αλλά όχι βασικός/αναντικαταστατος-μάλλον στη θεση του κετσμαν-, ο παπαλουκάς μόνο άν έδιωχνα κάποιον από τους περιφερειακούς μου, που δεν τον θεωρώ καλύτερο από κανέναν, ο χάλπεριν στη θέση του χ"βρεττα, ο τεόντοσιτς στη θεση του βεργινη, και ο σχορτσιανίτης θα ΄εβλεπε το δελτίο του στο ταβάνι, διπλα στα πρωταθλήματα του ΠΑΟ κρεμασμένο)! Ο μοναδικός παίχτης του οσφπ που ζηλεύω, είναι ο βούισιτς! ποπο ζορι που τρωτε... ειδικα αυτη η απαντηση για τον ψηλο που θελατε να παρετε... ουτε καν τον εχεις δει να παιζει ρε φιλε πως βγαζεις συμπερασματα
Επισκέπτης Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2008 Aρκετά 2 μέρες μ' αυτό το βιολί. Τώρα καιρός να μιλήσουμε για κανένα αντρικό άθλημα. Bασικός ο Τζόρβας στο παιχνίδι με τα τυρόγαλα. Δεν ξέρω αν είναι τόσο καλό να αλλάζεις συχνά τερματοφύλακες αλλά στην περίπτωση Μάριου-Τζόρβα φαίνεται να ταιριάζει.
sodeli Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2008 Aρκετά 2 μέρες μ' αυτό το βιολί. Τώρα καιρός να μιλήσουμε για κανένα αντρικό άθλημα. Μάζεψε την τεστοστερόνη γιατι σου τρέχει απ τα μπατζάκια
fanpan Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2008 Στο μπάσκετ σήμερα παίζουμε ή αύριο? Ξέρει κανείς ώρα??
johnyboy Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2008 A1 Basket: Πανελλήνιος - ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ Κυρ 16/11 16:00 Ant-1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.