tsavi1991 Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2008 Τώρα άγνωστο είναι κατά πόσο προτιμάς εσύ καραγκούνη αντί του γκαλέτι. Σίγουρα όμως βρήκες τον -μοναδικό- τερματοφύλακα της προκοπής από την ομάδα μου, έστω και γερασμένο, αλλά τσίμπησες και τον μοσχαράκη τον κωνσταντίνου μια χαρά αν και ήταν έτσι κι αλλιώς απολυμένος. Ο τυπάρας θα ήταν σούπερ-σπέσιαλ μεταγραφή αλλά δεν... Βολέψου τώρα με γκαλέτα. Για να διώχνει μπάλες καλός είναι. εκεινος ο κυριος με την ασπρη μπλουζα μας ειπε να σου λεμε παντα ναι οποτε ΝΑΙ ο Καραβουτας ειναι 101 φορες καλυτερος απο τον Γκαλετι(ασχετα αν δεν παιζουν στην ιδια θεση)
Επισκέπτης Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2008 εκεινος ο κυριος με την ασπρη μπλουζα μας ειπε να σου λεμε παντα ναι οποτε ΝΑΙ ο Καραβουτας ειναι 101 φορες καλυτερος απο τον Γκαλετι(ασχετα αν δεν παιζουν στην ιδια θεση) Για το αν παίζουνε στην ίδια θέση δεν ξέρω να σου απαντήσω με ακρίβεια, την Κυριακή ας πούμε όποιος ορκίζεται ότι ξέρει που έπαιζε ο γκαλέτι παρακαλούμε να μας το πει κι εμάς. Δεν τον είδαμε καθόλου.
johnnyestia Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2008 Ρε παλικάρια, αν καταφέρατε να νικήσετε τον Διαγόρα όπως τον νικήσατε, απο την χθεσινή Καβάλα πόσα θα έπρεπε να τρωγατε? Και για τον Καρά που λέτε, φέτος πέταξε το πιό σημαντικό τόπι στην Βρέμη. Ο Γκαλετι εκτός από τα τόπια με τον Θρασύβουλο (Πανθρακικό? δεν θυμάμαι) τι άλλο έχει κάνει φέτος?
Επισκέπτης Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2008 Τους γνωστούς τους κάνει και ο Μητσικώστας. Τους άγνωστους ποιος να τους κάνει;
Trustworthy Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2008 Φίλε κάνεις για δημοσιογράφος(αν δεν είσαι ή σπουδάζεις ήδη). Όσο για το παραπάνω,εγώ άκουγα συνέχεια ένα γήπεδο να φωνάζει "Τζόρβα μπινέ πουτ@ν@ς γιε",πολύ ποδοσφαιρικό! Πρέπει να δικαιολογούμε συνέχεια τους άπλυτους,τους κάφρους και τους αγράμματους που δεν έχουν καταλάβει ακόμα ότι είναι παιχνίδι και ο παίχτης είναι υπάλληλος και κάνει απλά τη δουλειά του;Άντε,πάμε όλοι μαζί στη "ΛΙΣΤΑ" να φωναζουμε ,Φερεντίνο μπινέ....... Παιχνίδι είναι,θέαμα προσφέρει(λέμε τώρα) και όσο κι αν φαίνεται παράξενο μερικοί που και που πάνε γήπεδο για αυτό,κι όχι για να βρίσουν τη μάνα του Καραπιάλη. Δεν πέταξαν πέτρες,δεν πέταξαν φωτοβολίδες,δεν πλακώθηκαν,δεν ξηλώσαν τα τσιμέντα,απλά για 90 λεπτά βρίζαν τη μάνα του Τζόρβα άρα ήταν κόσμια συμπεριφορά,μπράβο στα παιδιά. Ρε πότε θα μάθει ο κόσμος να μην δίνει συγχαρητήρια για ημι-καφρίλες;Κι εγώ πήγα πήρα τσιγάρα απο το περίπτερο και δεν έδειρα τον περιπτερά μόνο τον έβρισα,δώστε μου συγχαρητήρια για την συμπεριφορά μου τώρα. Επέτρεψέ μου να διαφωνίσω σε αυτό. Επί 90' σίγουρα δεν γινόταν . Έχω προσωπική άποψη για τον αγώνα και σε διαβεβαιώ ότι όντως το σύνθημα αυτό ακούστηκε αλλά η επανάληψή του δεν έγινε περισσότερο από 3-4 φορές. Καλό είναι να μην απομονώνουμε κάποια συνθήματα γιατί αντίστοιχα συνθήματα υπήρχαν και από πλευράς φιλάθλων του Παναθηναϊκού. Γενικά επαναλαμβάνω η ατμόσφαιρα ήταν πολύ καλή, αμοιγώς ποδοσφαιρική. Όσο για δημοσιογράφος...όχι καμία σχέση!
gnsX Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2008 Επέτρεψέ μου να διαφωνίσω σε αυτό. Επί 90' σίγουρα δεν γινόταν . Έχω προσωπική άποψη για τον αγώνα και σε διαβεβαιώ ότι όντως το σύνθημα αυτό ακούστηκε αλλά η επανάληψή του δεν έγινε περισσότερο από 3-4 φορές. Κι εγώ ξαναματαδιαφωνώ,το σύνθημα ακουγόταν σε κάθε απόκρουση του Τζόρβα και σε κάθε άουτ που εκτελούσε ο Τζόρβας,και ήταν πολλές αυτές οι στιγμές.Τέλος πάντων,κουβέντα να γίνεται
ata1983 Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2008 Έχει κανένας να στείλει κανένα pm για το ματς με τη Σιένα γιατί στα γνωστά λημέρια δεν βλέπω να δουλεύει τπτ
firewalker Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2008 Δεν πρέπει να την παλεύουμε στην περιφερειακή άμυνα απόψε... 45-42 το ημίχρονο.
firewalker Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2008 Την ψυχή μας έβγαλαν σήμερα. Από ότι άκουγα στο ράδιο δεν παίξαμε και πολύ καλά σήμερα. Πολλά νεκρά διαστήματα. 81-76 τελικό.
ata1983 Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2008 Όχι μόνο σήμερα, γενικά είμαστε ντεφορμέ αλλά αυτό προς το παρών τουλάχιστον είναι θετικό σημάδι!
KaizerSoze Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2008 Εγω που ημουν μεσα θα σας πω εαν δεν το ειδατε Με αυτη την εμφανιση το 85% των ομαδων της Ευρολιγκα ειχαν φαει 20αρα απο μας. Σημερα δεν ημασταν ΚΑΘΟΛΟΥ ντεφορμε, τραβηξαμε μονο ενα ΑΘΛΙΟ διαστημα που πηγαμε να γκρεμισουμε την καρδαρα με το γαλα, ισα-ισα εγω ειδα μεγαλη βελτιωση και παθος σε σχεση με αλλα ματς και αν η Σιενα δεν εβαζε και απο το σπιτι της τριποντα στο 1ο(και οχι, δεν ηταν ολα ξεμαρκαριστα, αυτος ο Ντομερκαντ ειχε παθει αμοκ) και δεν πουλαγαμε την μπαλα στην 4η περιοδο(την πουλαγαμε ομως ετσι?Χωρις πιεση, τιποτα, μονοι μας) θα φευγαν με 15π στην μαπα Μονο το θεμα με τον Σπανουλη παραμενει, δεν γινεται αυτο το παιδι Μητσου(ΠΟΛΥ ΦΟΡΜΑΡΙΣΜΕΝΟΣ ΦΕΤΟΣ) και Σρας παροντως να επιμενει ο Ομπραντοβιτς να τον βαζει ασο. Παντως ειμαι αισιοδξος, σε ντεμι περιοδο κατα διαστηματα ημασταν παρα πολυ καλοι και θα το δειτε στην συνεχεια.
serafeim Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2008 επιτελους επιστρεφει το συνθημα που αγαπησαμε "Μεγκα τσαννελ ξανα για να βαλουν μυαλο που μας θελατε και τελικοοοο"
dreaming123 Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2008 Ας έχουμε και τις ανάλογες πορείες όμως...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.