Προς το περιεχόμενο

Παναθηναϊκός

Bougas

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 18,3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Τη μία αυτό διαβάζεις και λες ντάξει δικαιολογημένο:

Κετσπάγια: Απογοητεύτηκα με ΠΑΟ

την άλλη αυτό:

Κετσπάγια: Προβάδισμα ο Ολυμπιακός

Φταίω γω να θέλω πεντάρα τώρα που απ'τη μια έχουν ξεκωλιαστεί φέτος κ απ'την άλλη μιλάει σα παλαίμαχος ή θα απογοητευτεί και τότε?

Δημοσ.

Ανάμεικτα συναισθήματα έχω για το σημερινό παιγνίδι. Από την μία βλέπω τον Ρουκάβινα να δείχνει πως είναι πολύς για τον Παναθηναϊκό. Δεν είναι τα γκόλ που έβαλε, σιγά τα δύσκολα. Αλλά όλες του οι κινήσεις δείχνουν παίχτη που ξέρει πολύ μπάλα, τόση που οι συμπαίκτες του δεν τον ακολουθούν. Επίσης, και μην με κράξετε, μου άρεσε κατα διαστήματα και ο Τζιώλης. Φυσικά MVP o Τζόρβας...

Από την άλλη βλέπω Νίνη, Ιβα και Μάτος να θέλουν και να μην μπορούν. Ειδικά από τον τελευταίο περιμένω τελείως άλλο πρόσωπο, ειδικά φέτος που είναι ξεκούραστος σε σχέση με πέρισυ.

Στον Σάλπι έχουν κάνει βουντού, δεν εξηγείται αλλιώς. Έπρεπε να είχε κάνει χατ τρικ σήμερα με αυτά που έχασε. Ο Μελίσσης κάθε φορά που παίζει δείχνει τραγικός όχι μόνο σαν ποδοσφαιριστής, αλλά σαν αθλητής γενικότερα.

Κρατάμε την νίκη και πάμε για άλλα.

Δημοσ.
Ανάμεικτα συναισθήματα έχω για το σημερινό παιγνίδι. Από την μία βλέπω τον Ρουκάβινα να δείχνει πως είναι πολύς για τον Παναθηναϊκό. Δεν είναι τα γκόλ που έβαλε, σιγά τα δύσκολα. Αλλά όλες του οι κινήσεις δείχνουν παίχτη που ξέρει πολύ μπάλα, τόση που οι συμπαίκτες του δεν τον ακολουθούν.

Άρα η στατιστική δεν λέει πάντα την αλήθεια, αλλά δεν λέει και ψέματα. Πάντως για την περίπτωσή του η στατιστική λέει πως είναι δεινός σκόρερ και απ' όσο είδα έχει και turbo. Επειδή έχει και μέλλον καιρός να ξεφύγουμε από το μοντέλο του χαμηλοκώλη κωλοτούμπα επιθετικού.

Δημοσ.

Είναι από αυτές τις φορές ότι το τελικό αποτέλεσμα δεν αντικατοπτρίζει ούτε στο ελάχιστο την εικόνα ενός αγώνα.

Στο δημοτικό γήπεδο της Καβάλας αναμετρήθηκε η ομώνυμη ομάδα με τον εκ των κορυφαίων του ελληνικού ποδοσφαίρου και το θέαμα που παρακολούθησαν οι 7000 και πλέον φίλαθλοι ήταν πραγματικά εξαιρετικό. Αυτό που έκανε εξαιρετικό το παιχνίδι ήταν η εικόνα της Καβάλας η οποία κοίταξε στα μάτια τον μεγάλο της αντίπαλο και, κινδυνεύοντας να εκτεθούμε, πιστεύουμε ότι αυτή έπρεπε να ήταν η μεγάλη νικήτρια.

Το γρήγορο γκολ του Παναθηναϊκού και μάλιστα από θέση οφ-σάιντ δε φάνηκε να επηρεάζει τους παίκτες της Καβάλας οι οποίοι από το 7' και μετά που επιτεύχθηκε το γκολ έκλεισαν την ομάδα του Παναθηναϊκού στα καρέ της και τη σφυροκοπούσαν ανελέητα. Το οριζόντιο δοκάρι (μετά τη βολίδα του Κάλαϊτζιτς στο 27') αλλά και η πολύ καλή παρουσία του Τζόρβα κράτησαν τους Γαλάζιους Αργοναύτες μακριά από το γκολ σε ένα πρώτο ημίχρονο που η άμυνα του Παναθηναϊκού έδειξε πόσο αδύναμη είναι αφού σε κάθε επίθεση των Καβαλιωτών...πελαγοδρομούσε.

Ίδιο και απαράλλακτο το σκηνικό στο δεύτερο ημίχρονο με τον Παναθηναϊκό να στριμώχνει την Καβάλα στα καρέ της για το πρώτο δεκάλεπτο αλλά από εκεί και μετά η πίεση των Καβαλιωτών έγινε και πάλι εμφανής στα καρέ του Παναθηναϊκού.

Από τους γηπεδούχους...όλοι ήταν υπέροχοι. Το ποδόσφαιρο που έπαιξαν ήταν φανταστικό και άφησαν υπόσχεση ότι απλά τα καλύτερα έρχονται. Αν εξαιρέσει κάποιος την γενικότερα ασταθή άμυνα της Καβάλας τότε μπορούμε να μιλάμε για ένα πολύ καλό σύνολο που πολύ σύντομα θα το δούμε στη Super League.

Από τον Παναθηναϊκό μοναδικοί διασωθέντες ήταν ο πολύ καλός Τζόρβας, ο Σαλπιγγίδης ο οποίος χειροκροτήθηκε από τους Καβαλιώτες φιλάθλους αφού αγωνίστηκε αρκετά χρόνια με τη φανέλα της Καβάλας και ο Γκούμας ο οποίος έσωσε ουκ ολίγες φορές την ομάδα του με τις πολύ καλές του τοποθετήσεις στο κέντρο της άμυνας.

Ειδική μνεία αξίζουν στους φιλάθλους των δύο ομάδων οι οποίοι δημιούργησαν μία πολύ καλή ατμόσφαιρα, καθαρά ποδοσφαιρική και πραγματικά όποιος παρεβρέθηκε στο γήπεδο ευχαριστήθηκε καλό ποδόσφαιρο.

Δημοσ.

Ειδική μνεία αξίζουν στους φιλάθλους των δύο ομάδων οι οποίοι δημιούργησαν μία πολύ καλή ατμόσφαιρα, καθαρά ποδοσφαιρική και πραγματικά όποιος παρεβρέθηκε στο γήπεδο ευχαριστήθηκε καλό ποδόσφαιρο.

Φίλε κάνεις για δημοσιογράφος(αν δεν είσαι ή σπουδάζεις ήδη).

Όσο για το παραπάνω,εγώ άκουγα συνέχεια ένα γήπεδο να φωνάζει "Τζόρβα μπινέ πουτ@ν@ς γιε",πολύ ποδοσφαιρικό!

Πρέπει να δικαιολογούμε συνέχεια τους άπλυτους,τους κάφρους και τους αγράμματους που δεν έχουν καταλάβει ακόμα ότι είναι παιχνίδι και ο παίχτης είναι υπάλληλος και κάνει απλά τη δουλειά του;Άντε,πάμε όλοι μαζί στη "ΛΙΣΤΑ" να φωναζουμε ,Φερεντίνο μπινέ.......

Παιχνίδι είναι,θέαμα προσφέρει(λέμε τώρα) και όσο κι αν φαίνεται παράξενο μερικοί που και που πάνε γήπεδο για αυτό,κι όχι για να βρίσουν τη μάνα του Καραπιάλη.

Δεν πέταξαν πέτρες,δεν πέταξαν φωτοβολίδες,δεν πλακώθηκαν,δεν ξηλώσαν τα τσιμέντα,απλά για 90 λεπτά βρίζαν τη μάνα του Τζόρβα άρα ήταν κόσμια συμπεριφορά,μπράβο στα παιδιά.

Ρε πότε θα μάθει ο κόσμος να μην δίνει συγχαρητήρια για ημι-καφρίλες;Κι εγώ πήγα πήρα τσιγάρα απο το περίπτερο και δεν έδειρα τον περιπτερά μόνο τον έβρισα,δώστε μου συγχαρητήρια για την συμπεριφορά μου τώρα.

Δημοσ.

Εγώ που την Κυριακή ευχήθηκα να κοπεί η αριστερή γάμπα του Αντωνάκη, τους καταλαβαίνω απόλυτα.

Δημοσ.
Εγώ που την Κυριακή ευχήθηκα να κοπεί η αριστερή γάμπα του Αντωνάκη, τους καταλαβαίνω απόλυτα.

Εγώ πάλι ευχόμουν να μην του ξανασηκωθεί του λάισμαν... η σημαία.

Όταν θα έπρεπε να τη σηκώσει, δεν το έκανε και λέει ο καθένας για την γάμπα του Αντωνάκη...

Ως μη γενόμενη η φάση, κύριοι.

Δημοσ.

Ο λάινσμαν έψαχνε τις σακούλες για τον εμετό που μοίραζε ο Μάντζιος. Αλλά εμένα η απορία μου είναι άλλη: έπαιζε και ο -παγκόσμιας κλάσης- Γκαλέτι; Τον ξαναείδα τον αγώνα στο βίντεο αλλά δεν κατάλαβα.

Δημοσ.
Ο λάινσμαν έψαχνε τις σακούλες για τον εμετό που μοίραζε ο Μάντζιος. Αλλά εμένα η απορία μου είναι άλλη: έπαιζε και ο -παγκόσμιας κλάσης- Γκαλέτι; Τον ξαναείδα τον αγώνα στο βίντεο αλλά δεν κατάλαβα.

Χαλαρωσε...σακουλες μοιραζει μονο ο Μεσσι!! Εχεις δικιο ο Γκαλετι δεν φανηκε σ'αυτο το ματς καθολου....Παρολα αυτα δεν τον θες στην ομαδα σου ε? οκ......:lol::lol:

Δημοσ.
Χαλαρωσε...σακουλες μοιραζει μονο ο Μεσσι!! Εχεις δικιο ο Γκαλετι δεν φανηκε σ'αυτο το ματς καθολου....Παρολα αυτα δεν τον θες στην ομαδα σου ε? οκ......:lol::lol:

Για να τον θέλω στην ομάδα μου σημαίνει πως κάποιος από τους καραγκούνη, Ίβανσιτς, κλέιτον, μένει στον πάγκο. Ήδη μου κακοφαίνεται δηλαδή που δεν χωράνε όλοι, στο πιο πλήρες κέντρο του ελληνικού πρωταθλήματος.

Εσύ θα ήθελες τον πρωταθλητή Ευρώπης στον πάγκο για να παίζουν οι άσχετοι από τη Ρεάλ Σαραγόσα;

:lol:

Δημοσ.
Για να τον θέλω στην ομάδα μου σημαίνει πως κάποιος από τους καραγκούνη, Ίβανσιτς, κλέιτον, μένει στον πάγκο. Ήδη μου κακοφαίνεται δηλαδή που δεν χωράνε όλοι, στο πιο πλήρες κέντρο του ελληνικού πρωταθλήματος.

Εσύ θα ήθελες τον πρωταθλητή Ευρώπης στον πάγκο για να παίζουν οι άσχετοι από τη Ρεάλ Σαραγόσα;

:lol:

Η απαντηση σου τα λεει ολα...οκ...χαχα....αφου προτιμας καραγκουνη ας πουμε αντι γκαλετι οκ...δεν εχω να πω κατι περισσοτερο

Δημοσ.
Η απαντηση σου τα λεει ολα...οκ...χαχα....αφου προτιμας καραγκουνη ας πουμε αντι γκαλετι οκ...δεν εχω να πω κατι περισσοτερο

Τώρα άγνωστο είναι κατά πόσο προτιμάς εσύ καραγκούνη αντί του γκαλέτι.

Σίγουρα όμως βρήκες τον -μοναδικό- τερματοφύλακα της προκοπής από την ομάδα μου, έστω και γερασμένο, αλλά τσίμπησες και τον μοσχαράκη τον κωνσταντίνου μια χαρά αν και ήταν έτσι κι αλλιώς απολυμένος. Ο τυπάρας θα ήταν σούπερ-σπέσιαλ μεταγραφή αλλά δεν...

Βολέψου τώρα με γκαλέτα. Για να διώχνει μπάλες καλός είναι.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...