Προς το περιεχόμενο

Παναθηναϊκός

Bougas

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Έπρεπε κατά την γνώμη σας να περάσει ο Σάλπι στην περιοχή από την πρώτη στιγμή που έγινε αλλαγή και να έβαζε τον Ιβανσιτς αριστερά παίζοντας με δύο αμυντικά χαφ;

• Απαντ. 18,3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.
Ενώ εσείς έχετε τιγκάρει στους μπαλαδώρους...κοίτα ρε ποιος μιλάει για ξυλοκόπους και για ντροπές.

Πρόσεξε τώρα να δείς. Αν εξαιρέσεις την θέση των σεντερ μπακ, όπου όντως έχουμε πρόβλημα διαπιστωμένο ήδη από το καλοκαίρι, θα δείς ότι σε όλες τις άλλες θέσεις είμαστε μια χαρά.

Δεξί μπάκ Νίλσον ή Μουν. Μπορούν να παίξουνε αξιοπρεπέστατα την θέση, ενώ με 2 καλά CB θα μπορούσε να παίξει την θέση και ο παιχταράς Γκάμπριελ.

Αριστερό μπάκ Σπυρόπουλος=παιχταράς.Αντε πές εκεί θα θέλαμε μια καλύτερη εναλλακτική από νίλσον που μπορεί να παίξει και εκεί.

Στα αμυντικά χαφ καλύπτομαι επαρκέστατα από Ζιλμπέρτο-Μάτος-Σιμάο

Δεξί χαφ μπορούν να παίξουν Γκάμπριελ, Νίνης, Καραγκούνης, Κλέυτον, Ρουκάβινα. Ακόμα και ο Μουν την έχει την θέση.

Επιθετικό κεντρικό χαφ μπορείς να διαλέξεις πάλι από Κλέυτον, Γκάμπριελ, Καραγκούνη, Σάλπι,Ρουκάβινα, Νίνη (αν και δεν το έχει ακόμα), Ιβανσιτς

Αριστερό χαφ έχουμε Καραγκούνη, Ιβανσιτς. Ο Νίνης παίζει την θέση αποδεδειγμένα επίσης. Το χριστοδουλόπουλο δεν τον βάζω γιατί δεν μου γεμίζει το μάτι.

Και να πούμε για τηνεπίθεση, που σηκώνει όμως βελτίωση, ο Μάτζιος μου γεμίζει το μάτι καλύτερα από τον Ντίογκο πχ, υπάρχει πάντα ο Σάλπι και ο Ρουκάβινα, ενώ και τον Σόουζα δεν μπορώ να τον πώ παιχταρά, αλλά ούτε και άμπαλο.

Αντίθετα ο οσφπ έχει εναλλακτικές (απλά αξιοπρεπείς) μόνο σε δεξί και αριστερό μπακ. Σεντερ μπακ έχετε τα ίδια χάλια, αλλά η τύχη δεν σας έχει κάνει να το πάρετε χαμπάρι.

Αμυντικά χαφ έχετε τον ευτυχώς για σας καλό Ντουντου και την σωρό του μέχρι πρότινος παιχταρά Στολτίδη = εναλλακτικές 0. Παρακάλα να μην αποδειχθεί ο Ντουντου γυάλινος όπως λένε οι κακές γλώσσες. Α ξέχασα, έχετε και τον 17χρονο παπαδόπουλο, μπρρρρρ

Δεξί χαφ έχετε τον καλό παίχτη Γκαλέτι = εναλλακτικές 0. Είμαι περίεργος αν σπασει κανένα πόδι αυτό το παιδί (και δεν χτυπάω ξυλο :P) ποιός θα παίζει την θέση.

Αριστερό χαφ έχεις τον καλό τεχνίτη αλλά ανύπαρκτο παίχτη Λέτο. Ά ναι, 10' ποιοτικά λεπτα από την στανταρ αλλαγή του Τζώρτζεβιτς.

Επιθετικό χαφ έχεις τον εντελώς ανεπαρκή Μπελούτσι και τον Χρυσή Σφαίρα. Εδώ δεν έχεις εναλλακτική, δεν έχεις κάν παίχτη.

Και επίθεση έχεις τον Μάτζιο με τα σγουρά μαλλιά, το αντίπαλο δέος του Ροναλντίνιο και του Κακά, τον Ντιόγκο. Ντάξει, σαν παίχτης είναι αξιοπρεπής δεν λεω, αλλά αν πάθει κάτι και αυτός η εναλλακτική που έχεις είναι ο Μήτρογλου (ο ποιός?) και ο παιχταράς αλλά γέρος πια Κοβάσεβιτς που επίσης δεν βγάζει πάνω από ημίχρονο, και πολύ λέω.

Η πληρότητα και η ετοιμότητα των 2 ομάδων φάνηκε και εχθές που παρά την διακοπή από την φωτιά τα είχατε φτήσει και κάνατε καθυστερήσεις από το πρώτο 10 λεπτο.

Για να καταλάβεις την διαφορά, μεθαύριο στην Καβάλα ο ΠΑΟ θα κατέβει χωρίς τους Γκαλίνοβιτς, Σιμάο, Νίλσον, Βύντρα, Καραγκούνη, Μάντζιο, Μουν, Ζιλμπέρτο Σίλβα, Γκάμπριελ και Ροντρίγκο Σόουζα, αλλά και πάλι θα κατεβάσει ομάδα που θα μπορούσε να θεωρηθεί και η βασική με Κλέυτον, Ρουκάβινα, Σάλπι, Νίνη, Ιβανσιτς, Μάτος.

Αν εσυ κατεβασεις ομάδα χωρίς Ντιόγκο, Γκαλέττι, Λέτο, Ντουντου, Μπελούτσι και Στολτίδη ποιούς θα βάλεις να παίξουνε?

Δημοσ.
Πρόσεξε τώρα να δείς. Αν εξαιρέσεις την θέση των σεντερ μπακ, όπου όντως έχουμε πρόβλημα διαπιστωμένο ήδη από το καλοκαίρι, θα δείς ότι σε όλες τις άλλες θέσεις είμαστε μια χαρά.

Δεξί μπάκ Νίλσον ή Μουν. Μπορούν να παίξουνε αξιοπρεπέστατα την θέση, ενώ με 2 καλά CB θα μπορούσε να παίξει την θέση και ο παιχταράς Γκάμπριελ.

Αριστερό μπάκ Σπυρόπουλος=παιχταράς.Αντε πές εκεί θα θέλαμε μια καλύτερη εναλλακτική από νίλσον που μπορεί να παίξει και εκεί.

Δεξί χαφ μπορούν να παίξουν Γκάμπριελ, Νίνης, Καραγκούνης, Κλέυτον, Ρουκάβινα. Ακόμα και ο Μουν την έχει την θέση.

Επιθετικό κεντρικό χαφ μπορείς να διαλέξεις πάλι από Κλέυτον, Γκάμπριελ, Καραγκούνη, Σάλπι,Ρουκάβινα, Νίνη (αν και δεν το έχει ακόμα), Ιβανσιτς

Αριστερό χαφ έχουμε Καραγκούνη, Ιβανσιτς. Ο Νίνης παίζει την θέση αποδεδειγμένα επίσης. Το χριστοδουλόπουλο δεν τον βάζω γιατί δεν μου γεμίζει το μάτι.

Και να πούμε για τηνεπίθεση, που σηκώνει όμως βελτίωση, ο Μάτζιος μου γεμίζει το μάτι καλύτερα από τον Ντίογκο πχ, υπάρχει πάντα ο Σάλπι και ο Ρουκάβινα, ενώ και τον Σόουζα δεν μπορώ να τον πώ παιχταρά, αλλά ούτε και άμπαλο.

Αντίθετα ο οσφπ έχει εναλλακτικές (απλά αξιοπρεπείς) μόνο σε δεξί και αριστερό μπακ. Σεντερ μπακ έχετε τα ίδια χάλια, αλλά η τύχη δεν σας έχει κάνει να το πάρετε χαμπάρι.

Αμυντικά χαφ έχετε τον ευτυχώς για σας καλό Ντουντου και την σωρό του μέχρι πρότινος παιχταρά Στολτίδη = εναλλακτικές 0. Παρακάλα να μην αποδειχθεί ο Ντουντου γυάλινος όπως λένε οι κακές γλώσσες. Α ξέχασα, έχετε και τον 17χρονο παπαδόπουλο, μπρρρρρ

Δεξί χαφ έχετε τον καλό παίχτη Γκαλέτι = εναλλακτικές 0. Είμαι περίεργος αν σπασει κανένα πόδι αυτό το παιδί (και δεν χτυπάω ξυλο :P) ποιός θα παίζει την θέση.

Αριστερό χαφ έχεις τον καλό τεχνίτη αλλά ανύπαρκτο παίχτη Λέτο. Ά ναι, 10' ποιοτικά λεπτα από την στανταρ αλλαγή του Τζώρτζεβιτς.

Επιθετικό χαφ έχεις τον εντελώς ανεπαρκή Μπελούτσι και τον Χρυσή Σφαίρα. Εδώ δεν έχεις εναλλακτική, δεν έχεις κάν παίχτη.

Και επίθεση έχεις τον Μάτζιο με τα σγουρά μαλλιά, το αντίπαλο δέος του Ροναλντίνιο και του Κακά, τον Ντιόγκο. Ντάξει, σαν παίχτης είναι αξιοπρεπής δεν λεω, αλλά αν πάθει κάτι και αυτός η εναλλακτική που έχεις είναι ο Μήτρογλου (ο ποιός?) και ο παιχταράς αλλά γέρος πια Κοβάσεβιτς που επίσης δεν βγάζει πάνω από ημίχρονο, και πολύ λέω.

Η πληρότητα και η ετοιμότητα των 2 ομάδων φάνηκε και εχθές που παρά την διακοπή από την φωτιά τα είχατε φτήσει και κάνατε καθυστερήσεις από το πρώτο 10 λεπτο.

Για να καταλάβεις την διαφορά, μεθαύριο στην Καβάλα ο ΠΑΟ θα κατέβει χωρίς τους Γκαλίνοβιτς, Σιμάο, Νίλσον, Βύντρα, Καραγκούνη, Μάντζιο, Μουν, Ζιλμπέρτο Σίλβα, Γκάμπριελ και Ροντρίγκο Σόουζα, αλλά και πάλι θα κατεβάσει ομάδα που θα μπορούσε να θεωρηθεί και η βασική με Κλέυτον, Ρουκάβινα, Σάλπι, Νίνη, Ιβανσιτς, Μάτος.

Αν εσυ κατεβασεις ομάδα χωρίς Ντιόγκο, Γκαλέττι, Λέτο, Ντουντου, Μπελούτσι και Στολτίδη ποιούς θα βάλεις να παίξουνε?

Και γιατί δε μας ρίξατε 5 γκολ? Μια φάση έκανες και αυτή οφσάιντ.

Δημοσ.

Θα σου απαντούσα πως δεν σου έβαλα 5 γιατί έπαιξες σαν το πανκοτετσιακό, γιατί μέχρι εκεί σκαμπάζεις από μπάλα φαίνεται. Αλλά δεν έχω όρεξη για τέτοιου επιπέδου διάλογο. Σε αυτό που παρέθεσες έχεις να απαντήσεις τίποτα της προκοπής?

Δημοσ.
Θα σου απαντούσα πως δεν σου έβαλα 5 γιατί έπαιξες σαν το πανκοτετσιακό, γιατί μέχρι εκεί σκαμπάζεις από μπάλα φαίνεται. Αλλά δεν έχω όρεξη για τέτοιου επιπέδου διάλογο. Σε αυτό που παρέθεσες έχεις να απαντήσεις τίποτα της προκοπής?

Τιποτα δεν εχει να απαντησει γιατι δεν μπορει(δεν τον συμφερει).

Αλλά και εσυ εχεις τιποτα να απαντησεις σε αυτο που σε ρωτησε?

Δημοσ.

Το ότι έχεις περισσότερες εναλλακτικές λύσεις δεν σημαίνει ότι μπορείς να σχηματίσεις ισάξια ανταγωνιστικές 11άδες. Αυτό φαίνεται και στα ματς που έχετε κάνει στο πρωτάθλημα... που ο καθένας μπορεί να πάρει αποτέλεσμα μέσα στο ΟΑΚΑ. Και ότι θα κατέβεις με τους συγκεκριμένους στην Καβάλα δεν μου λέει τπτ...και ούτε πιστεύω ότι έχεις την πρόκριση στο τσεπάκι επειδή θα πας τις (πολλές) εναλλακτικές σου λύσεις στην Καβάλα.

Για τα σέντερ-μπακ δε νομίζω να έχω τα ίδια χάλια με Άντζα, Αβρααμ και Ζεβλάκωφ με σας που δεν έχετε κανένα. Για τα αμυντικά χαφ επέτρεψέ μου να πω ότι σε καλύπτει επαρκώς ο Σιμάο ο οποίος τρέχει για 2 ή και για 3 στο κέντρο. Ζιλμπέρτο?...Καλό το αστείο.

Τέσπα... το παιδί στο οποίο απάντησα μίλησε για αμπαλοσύνη και όχι για λύσεις. Συνέχισε να μην χτυπάς ξύλο για τραυματισμό του Γκαλέτι και οποιουδήποτε άλλου, μπράβο!

Δημοσ.

Έκανα μια φάση και έκανες καμία. Α είχες και 2 σουτ εκτός περιοχής. Αρα εσύ έπαιξες φουλ επίθεση σε σημείο να μην μπορώ να πάρω ανάσα. Σεντερ φορ είχες το Μάντζιο ενώ εγώ είχα Ντιόγκο, Κοβάσεβιτς, Λέτο, Γκαλέτι και Μπελούτσι. Οπότε σύμφωνα με τα λεγόμενα σου

α) αύριο ο ΑΟ Κυψέλης θα κατέβει να παίξει κατενάτσιο με τη Ρεάλ και θα φέρει 0-0

β)στα νοκ αουτ παιχνίδια όποιος κερδίζει στον πρώτο αγώνα 2-0 και φέρει μετά 0-0 πρέπει να είναι δυσαρεστημένος.

Δημοσ.
Θα σου απαντούσα πως δεν σου έβαλα 5 γιατί έπαιξες σαν το πανκοτετσιακό, γιατί μέχρι εκεί σκαμπάζεις από μπάλα φαίνεται.

Φίλε μου, εγώ θέλω να σε ρωτήσω το εξής και sorry αν έχει ξαναειπωθεί, αλλά βαριέμαι να διαβάζω πίσω. Ο Ολυμπιακός κατέβηκε για το Χ και για μένα δικαιολογημένα, χωρίς Άντζα, Λεονάρντο, με Στολτίδη και Τζόλε από τραυματισμό και του έκατσε και η αναγκατική του Ζεβλάκοφ.

Αν δεν μπορείς να κερδίσεις τον Ολυμπιακό με τόσα προβλήματα και δεν ρισκάρεις, πότε περιμένεις να κερδίσεις?

Το παιχνίδι μαμήθηκε από τους προπονητές. Γέμισαν και οι 2 το κέντρο, έκοψαν την κυκλοφορία της μπάλας και ότι φάσεις βγήκαν (2 δηλαδή), βγήκαν από λάθη των αμυντικών. Αυτό έγινε απλά και οι γραφικότητες περί πανκοτετσιακού παραμένουν απλά γραφικότητες .

Και επειδή κάποιοι έχετε μνήμη χρυσόψαρου, ο Παναθηναϊκός στη Βρέμη προχθές, έπαιζε με 10 παίχτες μπροστά από τη μπάλα, ή μήπως έπαιξε σωστά την αντεπίθεση?

Ή μήπως στο Καραϊσκάκη πρίν 2 χρόνια ο Παναθηναϊκός είχε κατέβει με επιθετικό σχήμα και δεν το θυμάμαι? (το 0-1 λέω του Παπαδόπουλου, στο οποίο ο Ολυμπιακός σφυροκοπούσε κι ο Παναθηυναϊκός αμυνόταν. Χθες φυσικά δεν έγινε αυτό)

Δημοσ.

Γιατί είχαν μπει και οι 11 στη μικρή περιοχή που είχε ρίξει το καλαμπόκι ο Βαλδέρδε.

Αν δεν ήταν και η γάμπα του Αντωνάκη...

:lol:

Δημοσ.

1. Το παιχνίδι ήταν σούπα κρύα και ανάλατη. Ντροπή και για τους δυό μας.

2. Γιατί όποτε κάποιος θέλει να φέρει παράδειγμα μεγάλης ομάδας αναφέρει τη Ρεάλ που είναι για τον π@υτσο;

Δημοσ.

3. Γιατί μετά από κάθε σούπα ντέρμπυ συζητάτε προσπαθώντας να αποδείξετε κάτι? οτι εμείς είμασταν άμπαλοι αλλά εσείς λιγότερο άρα είμαστε καλύτεροι ως λιγότερο άμπαλοι? ναι και ο μπαμπάς μου έχει γρηγορότερο αυτοκίνητο.

Κανείς απ'τους δύο δεν έπαιξε. Εγώ τουλάχιστον με τη μπάλα που έπαιξε ο Παναθηναϊκός δεν χάρηκα τίποτα. Τα πιτόγυρα και οι μπύρες ήταν το highlight της βραδιάς. Και οι προπονητές κατέβηκαν πιο πολύ να μη χάσουν (περισσότερο ο γάβρος αφού έπαιζε εκτός) αφού έχουν πάρει χαμπάρι ότι αν χάσεις ένα παιχνίδι εδώ την άλλη μέρα μπορεί και να απολυθείς...

Για μένα γνωρίζοντας το πόσο μπάζο είναι φέτος στα εκτός ο γάβρος ίσως θα επρεπε να το 'χε χτυπήσει πιο πολύ το παιχνίδι. Αλλά μετά τον αγώνα είμαστε όλοι οι καλύτερες Πυθίες.

ΥΓ. Τι είναι αυτές οι μαλακίες που έχουν οι κουτσομπολίστικες αθλητικές περί Καστίγιο σε μας? μπρρ.....

Δημοσ.

καλα ρε παιδια αυτος ο diogo ποσα faoul εκανε γυρω στα 15 τα μετρησα εγω,και θελαμε τωρα να μας που οτι του εχουν κσνει τα περισσοτερα foul..ενω αυτος...

Δημοσ.
Και οι προπονητές κατέβηκαν πιο πολύ να μη χάσουν (περισσότερο ο γάβρος αφού έπαιζε εκτός) αφού έχουν πάρει χαμπάρι ότι αν χάσεις ένα παιχνίδι εδώ την άλλη μέρα μπορεί και να απολυθείς...

+1 Και αυτό έπαιξε τον ρόλο του.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...