LL_NEO Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2006 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2006 α) καταρχάς ενοχλούμαι όταν βλέπω να έχουν προεξοφλημένο ότι θα κάνει κάτι. Δλδ ήμαρτον αν ήταν τοοοοοοοοσο γαμάτος στον μΠαοκ γιατί δεν έκανε τπτ; β) Προφανώς αποτιμάμε διαφορετικά το καλό της ομάδας
KWSN_Men Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2006 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2006 α) καταρχάς ενοχλούμαι όταν βλέπω να έχουν προεξοφλημένο ότι θα κάνει κάτι. Δλδ ήμαρτον αν ήταν τοοοοοοοοσο γαμάτος στον μΠαοκ γιατί δεν έκανε τπτ; β) Προφανώς αποτιμάμε διαφορετικά το καλό της ομάδας α) Με τον μΠΑΟΚ πήρε τίτλο. β) Πώς θα έπρεπε δηλαδή; Το καλό της ομάδας είναι ή δεν είναι να παίζει καλή μπάλα και να ξεφύγει από τη μιζέρια; Και στο κάτω κάτω, προπονητής είναι, δεν πήρε τον Τζόρτζεβιτς ή τον Ανατολάκη...
geovard Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2006 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2006 1. Γιατί είναι π..... γιός. Θυμάσαι τις αντιδράσεις του στις ερωτήσεις των δημοσιογράφων, όταν ο γαύρος έπαιρνε τα αβαβα; "Τι τελτε κύριεεεεεε?" Θα μου πεις και τι να έλεγε; Ε εμένα στα @@ μου. Είμαι οπαδός / κάφρος / ανεγκέφαλος τον θεωρώ π.... γιο, αναπόσπαστο κομμάτι εκείνης της εποχής και ΔΕΝ θέλω να τον δω με το τριφύλλι στο στήθος. Θα το μαγαρίσει. Ακόμα και CL να μου φέρει ΔΕΝ τον θέλω. 2. Τον Φυλακούρη, τον Ρότσα, τον Δώνη, τον Μαρκαριάν, τον Αναστασιάδη, τον Βέλιτς, τον Χένρικσεν, τον Πούτσκας απο την εντατική, τον Τζίγγερ τον ίδιο (μακάρι και αυτόν απο την εντατική αλλά τεσπα), αρκεί να μην δω τον Μπινέ στον Παναθηναικό. Δε με ενδιαφέρει ρε πως το λένε. Ο σκοπός δεν αγιάζει τα μέσα.- Ρε συ σιγά μην είναι καί Ολυμπιακάκιας.Επαγγελματίας είναι ο άνθρωπος την ίδια δουλειά θα κάνει καί στον Παναθηναικό.Θα υπερασπίζεται τα συμφέροντά του.Αν έχει κάποιες ευαισθησίες τις έχει γιά την ΑΕΚ καί είναι λογικό.Εκτός καί αν είναι τελείως αναίσθητος.Θες να μας πείς δηλαδή ότι ο Μπάκε ήτανε από μικρός Παναθηναικός ε?.Δεν μπορούσε εκείνη την εποχή να έπαιρνε ο καπετάνιος πακέτο Τζόλε,Γιαννακόπουλο,Μαυρογενίδη κ.λ.π,αλλά δεν μπήκε καθόλου στο κόλπο να τούς διεκδικήσει.'Εστω καί αργά κάτι τέτοιο πάει να γίνει μην το χαλάτε τώρα μερικοί. ΥΓ: Το τρυφύλλι στο στήθος το φόρεσε και ο Μητρόπουλος, ο Μπάγιεβιτς μας πείραξε; Πού προχθές στην πρωινή εκπομπή στη ΝΕΤ με τούς δύο γάβρους με καλεσμένο το Μητρόπουλο τού την έπεσε με email φίλαθλος τού ΠΑΟ ότι μαγάρισε τη πράσινη φανέλα καί αυτός είπε κυνικά ότι όλοι κάνουμε λάθη και δεν έπρεπε να πάει στον Παναθηναικό.
KWSN_Men Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2006 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2006 Από πολύ έγκυρες πηγές, ο Μπάγιεβιτς είναι βαμμένος ΑΕΚτζής. @Γιάννη: Στο κάτω κάτω, επί πρώτης θητείας στο γαύρο, τι ήθελες να κάνει όταν τον ρωτούσαν; Να λέει ΄έχετε δίκιο, τα παιχνίδια τα πέρνει η παράγκα, εγώ είμαι ένας μαλάκας και παραιτούμαι για λόγους ευθυξίας΄;
LL_NEO Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2006 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2006 στο ποστ μου το οποίο σβήστηκε (αν και δεν κατάλαβα γιατί μιας και τυπικά δεν είχε ούτε μια βρισιά) προβλέπω και αυτή σου την ερώτηση Μενέλαε και σου δίνω την απάντηση μου... και δε με ενδιαφέρει τι βαμμένος είναι. ΔΕΝ ΤΟΝ ΘΕΛΩ....
vlachaquito Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2006 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2006 pantos sthn athlitikh kyriakh o geros vardinogiannhs eipe oti o ntousan tha einai h kalyterh lysh..kai epontai entos oligon lepton synenteykseis domazou antoniadh klp gia to sygekrimeno thema.. P.S. sorry gia ta greeklish alla ta psiloepeksan ta win kai den mou allazoun plhktrologio...
geovard Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2006 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2006 στο ποστ μου το οποίο σβήστηκε (αν και δεν κατάλαβα γιατί μιας και τυπικά δεν είχε ούτε μια βρισιά) προβλέπω και αυτή σου την ερώτηση Μενέλαε και σου δίνω την απάντηση μου... και δε με ενδιαφέρει τι βαμμένος είναι. ΔΕΝ ΤΟΝ ΘΕΛΩ.... Προσπαθούμε να δούμε τι σού έχει κάνει καί σε έχει πληγώσει τόσο πολύ:roll: Ναί δεν είναι Παναθηναικάκιας.Ας είναι τουλάχιστον καλός εργάτης γιά την ομάδα.
blueviper Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2006 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2006 Επειδή δεν πήρα χαμπάρι. Αντιδράσεις υπήρξαν από την πλευρά των οργανομένων στο γήπεδο; Έπεσε κανένα σύνθημα κατά;
KWSN_Men Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2006 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2006 pantos sthn athlitikh kyriakh o geros vardinogiannhs eipe oti o ntousan tha einai h kalyterh lysh..kai epontai entos oligon lepton synenteykseis domazou antoniadh klp gia to sygekrimeno thema.. P.S. sorry gia ta greeklish alla ta psiloepeksan ta win kai den mou allazoun plhktrologio... http://speech.ilsp.gr/greeklish/greeklishdemo.asp 8)
KWSN_Men Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2006 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2006 Δηλαδή συγγνώμη, ο Κούπερ θα πονούσε την ομάδα;
Arioch79 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2006 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2006 Δεν υπάρχει πιο υπερεκτιμημένος προπονητής από τον Μπάγιεβιτς. Πήρε τρία πρωταθλήματα με την ΑΕΚ μια χρονική περίοδο που ο Παναθηναϊκός και ο Ολυμπιακός ήταν τελειωμένοι. Μετά πήγε στον Ολυμπιακό όταν ο Κόκκαλης άρχισε να χώνει τα χοντρά λεφτά και να αγοράζει την αφρόκρεμα των Ελλήνων ποδοσφαιριστών και αρκετούς καλούς ξένους. Η επιτυχία του ήταν δεδομένη. Δεν κατάφερε παρά αυτό που θα μπορούσε να καταφέρει ο οποιοσδήποτε (βλ. Ματζουράκης, Λεμονής, μέχρι και Προτάσωφ του 7-0). Στα αρνητικά του συγκαταλλέγονται κατά τη γνώμη μου: -Η κλίκα που φέρνει σε κάθε ομάδα που πάει. Και δε μιλάω μόνο για το προπονητικό team, αλλά και για παίκτες, managers κλπ. Αυτό έχει ως αποτέλεσμα καταστάσεις όπως π.χ. παίκτες όπως ο Καστίγιο που είναι αυτή τη στιγμή από τα μεγαλύτερα ταλέντα στην Ευρώπη να έχουν βαρεθεί να σκουπίζουν τον πάγκο. Ειδικά για τον Παναθηναϊκό αυτό μπορεί να αποβεί μοιραίο, αφού είναι ήδη αρκετά "διαπλεκόμενη" ομάδα. Αν ο Ολυμπιακός έχει ένα Λούβαρη, ο Παναθηναϊκός έχει 10. -Η απαράδεκτη τακτική "γκολ και όλοι πίσω", που σε συνδιασμό με την πλήρη ανικανότητά του να προσαρμοστεί στο παιχνίδι του αντιπάλου (βλ. Χέρενβεν, Μόλντε, αλλαγές στο 87), έφεραν τις άσχημες πορείες του Ολυμπιακού στην Ευρώπη. Τι να κάνουμε κύριε Μπάγεβιτς, δε μπορείς να αντιμετωπίσεις τη Γιουβέντους με την ίδια λογική που θα αντιμετωπίσεις την Κέρκυρα. Υπό άλλες συνθήκες, θα κουτούλαγα το κεφάλι μου στον τοίχο αν μάθαινα ότι αυτός ο τύπος θα έρθει στον Παναθηναϊκό. Όταν όμως έχεις πιάσει ήδη πάτο, πόσο πιο κάτω να πας; Όσον αφορά τον Μπάκε, ήταν για άλλη μια φορά η εύκολη, φτηνή λύση, ο αποδιοπομπαίος τράγος. Είδα το παιχνίδι με τη Μέταλλουργκ, και ειλικρινά δε μπορώ να καταλάβω τι άλλο θα μπορούσε να κάνει ο άνθρωπος. Όταν το "ποιοτικό υλικό του Παναθηναϊκού" (LOL) δε μπορεί να αλλάξει δύο πάσες ή να κάνει ένα κοντρόλ, δε μπορείς να επιρρίπτεις ευθύνες για αυτό στον προπονητή. Ο προπονητής δεν ευθύνεται να μάθει στον Άντριτς να κάνει πάσα στα δύο μέτρα. Υποτίθεται ότι οι επαγγελματίες ποδοσφαιριστές τα μαθαίνουν αυτά στις ακαδημίες. Άσε που είχε αρκετούς βασικούς στο νοσοκομείο με γαστρεντερίτιδα. Επίσης δε μπορώ να καταλάβω πώς περίμεναν οι οπαδοί κι οι δημοσιογράφοι (η μεγαλύτερη πληγή του ελληνικού ποδοσφαίρου κατά τη γνώμη μου), να δουν δεμένη ομάδα, τη στιγμή που πέντε βασικοί παίκτες αποκτήθηκαν δυο βδομάδες πριν την έναρξη του πρωταθλήματος, μετά τη κατάρρευση την υπόθεσης Σαβιόλα.
Forensick Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2006 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2006 1)οταν δεν μπορουν να αλλαξουν πασες, φταιει ο προπονητης, γιατι πρεπει να τους κανει να τρεχουν πανικοβλητοι. ειναι τυχαιο που μονο τις ελληνικες ομαδες δεν βλεπεις να τρεχουν και οι παιχτες να περιμενουν να τους ερθει η μπαλα στα ποδια? ειναι δυνατον να μην ετρεχαν και να μην ηξεραν να αλλαξουν πασες οταν μετα απ αυτο ηξεραν οτι ο προπονητης θα τους στειλει στο διαολο? η μηπως η ρεαλ εγινε το μπαχαλο που εγινε γιατι οι παιχτες δεν ηξεραν να αλλαξουν πασα? 2)οι ματζουρακης, λεμονης κλπ δεν θα μπορουσαν να κανουν ΤΙΠΟΤΑ γιατι η ομαδα ηταν στρωμενη. ειχαν μονταρισμενη ομαδα να τους περιμενει και αυτο που εμενε ηταν να συνεχισουν στον ιδιο ρυθμο. ας τους εβαζες να την χτυσουν απο την αρχη και θα σου λεγα εγς τι θα εκαναν.
mikelamar Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2006 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2006 Εσυ να πας τοτε να τον υποδεχτεις...παρτου και μια...τυροπιτα Δεν τους ενδιαφερει η ευρωπη...περσι δεν τους ενδιεφερε το κυπελλο προπερσι το προταθλημα...παλι με τα π@π@ρια μας μειναμε εδω κ 10 χρονια.... Γι'αυτο δε παει τπτ μπροστα σ'αυτο το τοπο ολοι στη ρεμουλα...οτι φατε οτι πιειτε και οτι αρπαξει ο κολος σας Τσατσοι του Βαρδινογιαννη... ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΝ ΜΕ ΤΑ ΨΕΜΑΤΑ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΟΜΑΔΑ...ΣΑΣ ΠΗΡΑΜΕ ΧΑΜΠΑΡΙ ΧΡΟΝΙΑ ΤΩΡΑ ΡΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ ΓΙ'ΑΥΤΟ Κ ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΝ ΑΝΟΙΧΤΕΣ ΠΡΟΠΟΝΗΣΕΙΣ ΜΑΣ ΦΟΒΟΥΝΤΑΙ.... Περισσοτερο απο τον Μπαγιεβιτς........kwsn
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.