johnnyestia Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2008 ...Ο ΠΑΟ δεν πρέπει να είναι μέσον προσωπικής ανάδειξης στην κοινωνία του οποιοδήποτε προέδρου... Το επαγγελματικό ποδόσφαιρο επί των πραγμάτων είναι μια μπίζνα. Μια μπίζνα όμως που δεν είναι το ίδιο αποδοτική για χρηματοδότηση όπως άλλες. Το να μπεί κάποιος και να βάλει ανιδιοτελώς την τσέπη του στην μέση είναι ουτοπικό, ακόμα και αν αυτός ο άλλος είναι οι αφοι Γιαννακόπουλοι. Αν βάλεις μαζί και το γεγονός ότι όποιος προβάλλεται μέσω μιας δημοφιλούς ομάδας αποκτά ταυτόχρονα και λαϊκό έρεισμα, δένει το γλυκό. Τι σημαίνουν όλα αυτά? Προφανώς ο Βγενόπουλος εκμεταλλεύεται ήδη την λαοφιλία που έχει αποκτήσει μέσω του ΠΑΟ για τις προσωπικές του δουλείες όπως είχε κάνει και παλιότερα ο Κόκκαλης. Οι εποχές που οι ομάδες πρεσβεύανε ηθικές ιδεολογίες περάσανε ανεπιστρεπτί. Πλέον πρεσβεύουν μόνο αγωνιστικές (και ούτε). Εμένα αυτό που με ενδιαφέρει είναι να βλέπω 11 παιχταράδες μέσα στο γήπεδο να παίζουνε μπάλα και να πατάνε τους αντιπάλους στα ίσα και με το κεφάλι ψηλά. Το πως θα γίνει αυτό δεν με νοιάζει.
Erwdios Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2008 Προφανώς είναι ο μεγαλύτερος μπαλαδόρος που έχεις δει εσύ, γεγονός που σημαίνει πως πρέπει να δείξουμε συγκαταβατικότητα εκτός από το να σε λυπόμαστε. Εμείς είδαμε και τον Χατζηπαναγή. Τον Χατζηπαναγή δεν τον πρόλαβα εν δράσει και από βιντεάκια εγώ δεν βγάζω άποψη. Και αν είναι να ζούμε με τα φαντάσματα του παρελθόντος, κάποιος να βάλει και τον Γιούτσο στον αυριανό αγώνα. Ο Τζιοβάνι ήταν καλοπερασάκιας και γι' αυτό δεν κατάφερε ποτέ να μετουσιώσει τους τόνους μπάλας που ήξερε, σε αποτελεσματικό ποδόσφαιρο.
adi32 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2008 παρε να δεις τι σημαινει μαγεια και τι δε σημαινει Γκουμας και Βυντρα Αμανατισης Γεωργεας Τζαλακωστας ........
Επισκέπτης Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2008 Τον Χατζηπαναγή δεν τον πρόλαβα εν δράσει και από βιντεάκια εγώ δεν βγάζω άποψη. Γι' αυτό στο έγραψα κι εγώ, γιατί τα πάντα είναι "αναλόγως" στο ποδόσφαιρο. Εγώ π.χ χάρηκα και πρωταθλήματα & κύπελλα & πορείες στην Ευρώπη με τον ΠΑΟ. Δεν μπορώ να έχω την ίδια κρίση για τον Βαρδινογιάννη με έναν βάζελο 18 χρονών. @Johnnyesita καλά τα έγραψες όλα αυτά. Αφού τα γνωρίζεις κιόλας καλύτερα να μην πέφτεις ο ίδιος στην παγίδα να γίνεις πρόβατο του κάθε κοντού. Γιατί κανένας κοντός και κανένας Βγενόπουλος και κανένας Βαρδινογιάννης δεν είναι αθώοι ούτε έχουν αγνά παναθηναϊκά συναισθήματα. Ειδικά τώρα που σου τάξανε τον "γίγαντα" είναι ευκαιρία να γίνουμε γίγαντας. Όχι γίγαντας των παραμυθιών όμως.
Snolly Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2008 Εγώ φοβάμαι πως θα είναι μούφα το ματς βαρετό κι έτσι. Δεν έχω επιχειρήματα απλά διαισθητικά το κόβω για φάβα.
FilipposMD Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2008 Ε στατιστικά να το πάρεις, δεδομένου ότι τα ελληνικά ματς είναι συνήθως μούφες, μάλλον μούφα θα βγει κι αυτό. Το πρώτο ημίχρονο είναι για ύπνο. Ένα καλό ντέρμπι πότε θα δούμε ρε παιδιά;
tzinos Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2008 αφου δεν ξερουν μπαλα οι ανθρωποι πως να δουμε καλο ντερμπι? οταν σε εσας ο μεγαλυτερος βιρτουοζος αποδεικνυεται ο γκαμπριελ και οταν ο γκαλετι ειναι εγκλωβισμενος, τι σκατα μπαλα να δεις? ο λετο κουτουλαει, ο ντιογκο την εχει δει αμυντικο χαφ, ο μπελουτσι θελει αλλα δεν μπορει, ο καραγκουνης βουταει και γκρινιαζει, ο μαντζιος αν βγαλει μια κεφαλια μονο....κτλπ.
izerman76 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2008 Επειδή απ'οτι είδα έχει κυκλοφορήσει στο ιντερνετ το χθεσινό άρσεναλ-μαντσεστερ, κατεβάστε το να δειτε τι είναι το ποδόσφαιρο και τι αυτό το πράγμα που μας πλασάρουν στην ελλάδα.
Krokodilos Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2008 αφου δεν ξερουν μπαλα οι ανθρωποι πως να δουμε καλο ντερμπι? Οχι! Δεν ειναι οτι δεν ξερουν μπαλα. Οι πιο πολλοι ξερουν. Δεν ξερει μπαλα ο Γκαλετι, ο Ντιογκο, ο Μπελουτσι, ο Λετο, ο Τζορτζεβιτς, ο Κοβασεβιτς? Ή μηπως δεν ξερει μπαλα ο Καραγκουνης, ο Ζιλμπερτο Σικβα, ο Μαντζιος, ο Ρουκαβινα, ο Γκαμπριελ? Ξερουν. Καλα οχι καμια μπαλα επιπεδου παικτων Μπαρτσελονας, αλλα ξερουν. Μπαλα δεν βλεπουμε γιατι οι προπονητες εχουν στησει αμυντικα τις ομαδες. 10 παικτες που κανουν αμυνα. Φοβαται ο Γιαννης το θεριο και το θεριο τον Γιαννη. Ειναι καθαρα θεμα αριθμητικου πλεονεκτηματος. Οταν στην επιθεση βγαινουν 2-3 αντε το πολυ τεσσερις παικτες και εχουν να αντιμετωπισουν παντα 7-8 παικτες τοτε νομοτελειακα τα πραγματα ειναι σχεδον ακατορθωτα για τους επιθετικους. Επειδή απ'οτι είδα έχει κυκλοφορήσει στο ιντερνετ το χθεσινό άρσεναλ-μαντσεστερ, κατεβάστε το να δειτε τι είναι το ποδόσφαιρο και τι αυτό το πράγμα που μας πλασάρουν στην ελλάδα. +100000000000000000 Πολυ απλα μερα με τη νυχτα. Και ακομα και αυτο ειναι understatement.
geovard Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2008 Αυτή είναι δυστυχώς η ποιότητα τού Ελληνικού πρωταθλήματος.Τσούκου τσούκου την πήρε την ισοπαλία ο Ολυμπιακός.Γιά να πανηγυρίσει τον Μάιο τον τίτλο.Ε καί τι έγινε λοιπόν?Ευχαριστήθηκαν οι οπαδοί του με το καραούλι?Οι άλλοι τουλάχιστον έκαναν καί κάνα δυό ευκαιρίες.Αλλά όχι καί να σηκώνει τούς παίχτες στο τέλος ο Θεοδωρίδης καί να πανηγυρίζει.Δεν τιμάει μιά μεγάλη ομάδα αυτή η εικόνα.
tzinos Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2008 ελα να σου πω, ο ενας επιασε αποδοση μηδεν και ο αλλος 0,3. Μην λεμε μαλακιες. Και τουλαχιστον ο ολυμπιακος εκανε αυτο που τον συνεφερε, ο παναθηναικος που επρεπε να καθαρισει το παιχνιδι για να πλησιασει τι εκανε? μιση ευκαιρια παραπανω? Και οχι δεν αυχαριστηθηκαμε και ναι η εικονα με τον θεωδοριδη ηταν τραγελαφικη.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.