tsavi1991 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2008 αυτη η εμμονη με τους αριθμους πια... οι αριθμοι δεν λενε παντα την αληθεια. και ειδικα στα αθληματα παρτε για παραδειγμα ποσοστα ευστοχιας στο μπασκετ στα τριποντα.μπορει καποιος να ειναι πρωτος γιατι εχει βαρεσει 1 τριποντο και εχει ευστοχησει αρα εχει 100% ευστοχια.ενω καποιος αλλος να εχει βαλει 35 στα 50 και να εχει μικροτερο ποσοστο ευστοχιας. δλδ αυτο σημαινει αναγκαστικα οτι ο πρωτος ειναι καλυτερος τριποντακιας απο τον 2ο???
ata1983 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2008 Τρίποντα είναι και έβγαλες ποσοστά? Έχει ξεφύγει λίγο το πράγμα edit: tsavi γράψαμε μαζί
rodin002 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2008 Τρίποντα είναι και έβγαλες ποσοστά? Έχει ξεφύγει λίγο το πράγμα edit: tsavi γράψαμε μαζί Φαίνεται πόσο καλό πόδι έχει ο άλλος. Επιθετικογενης παικτης είναι οχι αμυντικός... Αν δεν παίζαν και αυτα τον ρόλο τους τοτε τι θα επαιζε; Το ποσο καλα κατεβάζει την μπάλα και μετα την χάνει; Οι σκαουτερς δεν βλέπουν μόνο DVD... Απόσπασμα απο συνεντευξη τύπου Τεν κατε: " Δεν ξέρω τι έγινε στο παρελθόν και δεν με ενδιαφέρει (είπε για τον Βύντρα). Όλοι αξίζουν μια δεύτερη ευκαιρία στη ζωή. Δεν σκότωσε, δεν έκλεψε, δεν βίασε, δεν έκλεψε τράπεζα και αν έκανε ένα λάθος στο παρελθόν το πολύ-πολύ δεν έπαιξε καλά. Δεν το καταλαβαίνω. Είναι ένας καλός παίκτης, μοντέρνος αμυντικός, γρήγορος, καλός στο ψηλό παιχνίδι, παίζει σε διαφορετικές θέσεις. Θα ανέβει επίπεδο, αν νιώσει τη στήριξη όλων. Υποφέρει από την έξτρα πίεση (ο Τζιόλης), είναι 23 ετών, ειδικά οι νέοι χρειάζονται την υποστήριξη. Δυσκολεύεται περισσότερο από τον Βύντρα λόγω της ηλικίας. Ελπίζω πως ο κόσμος θα τον στηρίξει, αν παίξει την Κυριακή" Νομίζω πως έχει ένα μικρό δίκαιο αλλα ο Βυντρα δεν παυει να είναι λιγο άμπαλος:-D:-D
Hellaslover Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2008 να ριξω και γω τι γνωμη μου καταρχην το παραδειγμα με το τριποντο και τα ποσοστα δε στεκει. Ο τζιολις εκανε ενα σουτ και το βαλε, αρα εχει 100% ευστοχια; αρα ειναι γκολτζης; θα συμφωνησω οτι οι αριθμοι στα αθληματα δε μετρανε, προτειμω ενα παιχτη να ειναι μεσα στις φασεις, να κυνηγαει τι μπαλα, να μυριζει ευκαιρια και να κανει σουτ και ας αστοχει τις περισσοτερες φορες. για να μπει ενα γκολ θελεις 80% τυχη (μη μου πειτε οτι ο καραγκουνης σημαδεψε το τερμα στο γκολ στι βρεμη..) οι καλες ομαδες και οι καλοι παιχτες κανουν ευκαιριες και αν τους κατσει και βαλουν γκολ καλος, αν εχεις μια ευκαιρια και βαλεις γκολ δε λεγεσε παιχταρας/ ομαδαρα, κολοφαρδος λεγεσαι (βλεπε ανορθοση) οσο για τους παιχτες για να μπορουν να θεωρηθουν παγκοσμιας κλασης θα πρεπει να παιζουν σε πρωταθλημα παγκοσμιας κλασης και να κανουν και τη διαφορα στην ομαδα τους. Το πρωταθλημα στην ελλαδα δεν ειναι ανταγωνιστικο για να κρινουμε. Εχουμε 2 ομαδες τις προκοπης και αυτες θεωρουνται μικρες στην ευρωπη. Οσο για το Γκαλετι δε γνωριζω και πολλα αλλα για τον ολυμπιακο και το ελληνικο πρωταθλημα ειναι πολυ καλος οπως και ο Νινης για τον παναθηναικος και ο Μπλανκο για την αεκ κτλ
rodin002 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2008 Προφανως δεν θελετε να καταλαβετε αυτο που είπα, εγραψα συγκεκριμένα για τον γκαλλετι και συγκεκριμενα για το περσινό πρωτάθλημα. Ουτε μια συμμετοχή είχε ουτε ενα σουτ εκανε.. Είμαστε λίγο οφ τοπικ όμως
Επισκέπτης Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2008 Αιγαία για πες μας 1 παίχτη του Ολυμπιακού που να είναι καλός, έτσι απο περιέργεια γιατί είσαι και ο ΜΟΝΑΔΙΚΟΣ ΒΑΖΕΛΟΣ που λέει τον Γκαλέτι παίχτη της πλάκας δηλαδή. Eπίσης μάλλον είμαι και ο μοναδικός βάζελος που θα είναι στον αγώνα την κυριακή και που είχε κρατήσει -ιστορικό- σύνδεσμο στο νήμα καθώς φαίνεται, αλλά αυτό είναι άσχετο. Στο ξαναγράφω λοιπόν μιας και μπορεί να μην το διάβασες: Ο τελευταίος μεγάλος παίκτης παγκόσμιας κλάσης που είχες ποτέ (και που έπαιξε δηλαδή) ήταν ο Τζόρτζεβιτς. Τον πήρες από τον Πανηλειακό αλλά αυτό δεν έχει σημασία. Δεν έπαιξε στο ισπανικό ή στο εγγλέζικο πρωτάθλημα, αλλά ούτε αυτό έχει σημασία. Θα μπορούσε άνετα να έπαιζε. Ο Γκαλέτι είναι καλός παίκτης όπως βέβαια μπορεί να είναι ο Ίβανσιτς ή ο Μάτος. Μείνε σε αυτό όμως. Αν προσγειωθείς στην πραγματικότητα ο πρώτος στον οποίο θα κάνεις καλό θα είναι ο Ολυμπιακός. Εκτός αν έχεις σκοπό να βαλσαμώσεις τον Τζόρτζεβιτς. -----Προστέθηκε 8/11/2008 στις 06 : 23 : 42----- οσο για τους παιχτες για να μπορουν να θεωρηθουν παγκοσμιας κλασης θα πρεπει να παιζουν σε πρωταθλημα παγκοσμιας κλασης και να κανουν και τη διαφορα στην ομαδα τους. Αυτή είναι η λογική του pro evolution soccer, φυσικά απέχει πολύ από την πραγματικότητα. Γιατί φίλε ο Σεβτσένκο ήταν παγκόσμιας κλάσης πριν φύγει από την Ουκρανία, όπως ήταν ο Πάντιτς πριν φύγει από τον Πανιώνιο, και όπως ήταν ο Σαραβάκος που δεν έφυγε ποτέ. Δεν έγινε ο Σεβτσένκο παγκόσμιας κλάσης όταν πήγε στην Μίλαν. Ήταν.
Erwdios Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2008 Εννοείτε και είναι καλός παίκτης ο Γκαλλετι αλλά πιστεύω δεν αξίζει ο όλος ντόρος που γίνεται περί αρχηγηλίκη και τέτοιες μλκς που συνήθως γράφει ο Πρωταθλητής, ο Γκαλλέτι δεν είναι και τόσο σταθερός πάικτης.Περσι ας πούμε δεν γινόταν ολος αυτός ο ντόρος, και γιατί; Ο Γκαλλετι απο τα 55 σουτ που έκανε τα 30 ήταν έξω περιοχής και 3 μόνο ήταν γκολ, 1/18(!) ποσοστό ευστοχίας απο την στιγμή που ο Σαλπιγγίδης εχει 1/5. Ποιος είναι ο παικταράς λοιπόν; Τι βλέπουν τα ματάκια μου? Δηλαδή συγνώμη τώρα, για να μιλήσουμε και λίγο σοβαρά, συγκρίνεται το δεξί χαφ με τον φουνταριστό? Γιατί με την ίδια λογική και ο Νικοπολίδης είχε 3/3 αποκρούσεις στον αγώνα με τον Τέλη, ενώ ο Ογκουνσότο 0/5 τελικές. Ποιός είναι ο παιχταράς λοιπόν? Ο Γκαλέτι μόνος του δεν μπορεί να κουβαλήσει τον Ολυμπιακό, γιατί όταν συναντά γρήγορους αμυντικούς που δεν τρώνε τις ντρίπλες του, τα βρίσκει σκούρα και δεν έχει και την κατάλληλη στήριξη από ανάλογο συμπαίκτη του. Το ότι τον θεωρούμε παιχταρά στην Ελλάδα, γίνεται λόγω της έλλειψης παιχτών με ανάλογη ποδοσφαιρική παιδεία και ανάλογα προσόντα. Αυτό όμως, από το να θεωρούμε τον Γκαλέτι άχρηστο, απέχει παρασάγκας από την ρεαλιστική όψη του θέματος. Ο Γκαλέτι δεν είναι σταθερός, καθώς δεν έχει και τις απαραίτητες ανάσες από τον πάγκο (και μην ακούσω τπτ για Σίσιτς). Μακάρι να είχαμε την πολυτέλεια στην Ελλάδα να βλέπουμε 11 Γκαλέτι σε κάθε ομάδα, αλλά αυτό δεν γίνεται ούτε στην Πριμέρα Ντιβισιόν. Οπότε ας συμβιβαστούμε με 1 κι ας ελπίσουμε ότι θα πληθύνουν.
KaizerSoze Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2008 Ο Γκαλέτι δεν είναι σταθερός, καθώς δεν έχει και τις απαραίτητες ανάσες από τον πάγκο (και μην ακούσω τπτ για Σίσιτς). EIΔΙΚΑ για τον Γκαλεττι αλλος λεγανε περσυ οτι ειναι ο λογος της ασταθειας του
Hellaslover Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2008 κατσε ρε Αιγεα δε μας τα λες καλα. Με λιγα λογια λες ο μονος παιχτης παγκοσμιας κλασης που ειχε ο ολυμπιακος ηταν ο τζορτζεβιτς; Δηλαδη ειναι πανω απο ριβαλντο, καρεμπε, καστιγιο, τζιοβανι κτλ; δε λεω πως ο τζορτζεβιτς δεν ειναι παιχταρας και τον παω με χιλια αν και ειμαι παναθηναικος αλλα νομιζω αλλο εννοεις οταν λες παιχτης παγκοσμιας κλασης. μηπως νομιζεις οσοι εχουν προσφερει στην ομαδα γινονται αυτοματα παγκοσμιας κλασης; Να στο πω πιο απλα, παγκοσμιας κλασης ειναι παιχτες που εχουν μεγαλο ονομα, ακριβη τιμη και ειναι γνωστοι σε ολο το κοσμο. Ο Σαραβακος για παραδειγμα ηταν φαινομενο για τα ελληνικα δεδομενα αλλα εγω τουλαχιστον δε τον χαρακτηριζω παγκοσμιας κλασης. Ξερεις ποσους Σαραβακους εχει η καθε χωρα και δε γινονται γνωστοι; Και οσο για τον Τζορτζεβιτς δε ξερω τι θα εκανε αν πηγαινε ευρωπη αλλα να παρεις ενα παιχτη απο τον πανηλειακο και να σου βγει χρυσαφι δε σημαινει ειναι παγκοσμιας κλασης, οπως δεν ηταν και ο βαζεχα για τον παναθηναικο. Με λιγα λογια, για να θεωρειται καποιος παιχτης παγκοσμιας κλασης πρεπει πρωτα να εχει αποδειξει την αξια του σε μεγαλες ομαδες παιζοντας με μεγαλους παιχτες και να κουβαλαει ενα βαρυ ονομα. Φαντασου να ειχες τη δυνατοτητα να φτιαξεις μια ποδοσφαιρικη dream team, ε αυτοι που θα διαλεγες ειναι παγκοσμιας κλασης εκτος αν αφηνες εξω κακα, ζινταν, γκεραρντ και χιλιους αλλους για να βαλεις τον τζορτζεβιτς...
Επισκέπτης Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2008 κατσε ρε Αιγεα δε μας τα λες καλα. Με λιγα λογια λες ο μονος παιχτης παγκοσμιας κλασης που ειχε ο ολυμπιακος ηταν ο τζορτζεβιτς; Δηλαδη ειναι πανω απο ριβαλντο, καρεμπε, καστιγιο, τζιοβανι κτλ; Έγραψα ακριβώς: ο τελευταίος παίχτης παγκόσμιας κλάσης που έπαιξε κιόλας. Αλλά άμα μου βάζεις τον....καστίγιο μαζί με τον ριβάλντο και τον καρεμπέ, όπως ο άλλος μου έβαλε τον Γκαλέτι με τον Ζιλμπέρτο και τον Ροναλντίνιο, τι σοβαρή συζήτηση να κάνουμε από εκεί κι έπειτα; Ο Σαραβακος για παραδειγμα ηταν φαινομενο για τα ελληνικα δεδομενα αλλα εγω τουλαχιστον δε τον χαρακτηριζω παγκοσμιας κλασης. Εσύ. Γιατί οι ξένοι, και ειδικότερα οι Ιταλοί, έτσι τον χαρακτήρισαν. Ήταν πασίγνωστος στην Ευρώπη.
geovard Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2008 Με ένα παίχτη παγκόσμιας κλάσης που λέτε εκεί στο κέντρο της άμυνας αντί τού Βύντρα θα είχε ο Ολυμπιακός καμμία τύχη στο ντέρμπυ?Τώρα φαίνονται οι μλκς τού Αντωνίου αλλά ελπίζω να μην τη πληρώσει άσχημα η ομάδα. Τον Ρότσα γιατί ποτέ δεν τον ακούει κανένας? Στο κάτω κάτω αυτόν θα έπρεπε να ακούνε καί όχι τον Αντωνίου. Αν δεν ακούσεις με προσοχή τον πορθητή του Άμστερνταμ ποιόν θα ακούσεις τον υπάλληλο Αντωνίου?
rodin002 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2008 Με ένα παίχτη παγκόσμιας κλάσης που λέτε εκεί στο κέντρο της άμυνας αντί τού Βύντρα θα είχε ο Ολυμπιακός καμμία τύχη στο ντέρμπυ?Τώρα φαίνονται οι μλκς τού Αντωνίου αλλά ελπίζω να μην τη πληρώσει άσχημα η ομάδα.Τον Ρότσα γιατί ποτέ δεν τον ακούει κανένας? Στο κάτω κάτω αυτόν θα έπρεπε να ακούνε καί όχι τον Αντωνίου. Αν δεν ακούσεις με προσοχή τον πορθητή του Άμστερνταμ ποιόν θα ακούσεις τον υπάλληλο Αντωνίου? Νομίζω με εναν τέτοιο παίχτη και δουλεμα στην αμυντική λειτουργία της ομάδας θα παίρναμε πρωτάθλημα και πρόκριση στους 16 σίγουρα.. Για την Κυριακη, αν δεν αρχίσει με κοβασεβιτς δεν νομιζω να εχουμε πολυ μεγαλο αμυντικό πρόβλημα.
Erwdios Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2008 EIΔΙΚΑ για τον Γκαλεττι αλλος λεγανε περσυ οτι ειναι ο λογος της ασταθειας του Δεν έχω ακούσει κάτι παρασκηνιακό για τον Γκαλέτι. Για δώσε στίγμα.
KaizerSoze Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2008 Δεν έχω ακούσει κάτι παρασκηνιακό για τον Γκαλέτι. Για δώσε στίγμα. Oχι, δεν ειναι κατι ροζ ή κιτρινο του στυλ "Ειχε μονπυρηνωση" ή "τον φαγανε οι γκομενες". Απλα ειχε κανει εντυπωσει σε ολους οχι σε ποσα αλλα σε ΠΟΙΑ ματς επαιζε καλα, και ηταν συνηθως τα ΤΛ, τα ντερμπυ κτλ και λεγανε πως και καλα απο τον Ρεντη βγαινει(τα γνωστα ρουφιανιλικια δηλαδη) πως διαλεγε αγωνες που θα τα δωσει ολα(κοινως οτι παραπροσεχε με Πανσερραικους και ΟΦΗδες και πως αν ξερω γω αν ο Ολυμπιακος ηταν στο Χ με την Τριπολη και την Τεταρτη ειχε ΤΛ αγωνα δεν θα ξεσκιζοταν κιολας να κερδισει την Τριπολη)
johnnyestia Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2008 Αν και με τον Αιγέα γενικά διαφωνώ, οφείλω να πώ πως στο συγκεκριμένο θέμα έχει περισσότερο δίκιο από αυτούς που έχουν πέσει να τον φάνε. Ο Γκαλέτι είναι απλά ένας καλός παίχτης, ο οποίος ελλείψει άλλης ατραξιόν στην ομάδα του Ολυμπιακού φέτος προβάλλεται παραπάνω, όπως έχει προβληθεί παραπάνω για αυτά που έχει προσφέρει και ο Ντιόγκο. Εγώ προσωπικά δεν θα ήθελα τον Γκαλέτι στον Παναθηναϊκό με το υπάρχον ρόστερ, όχι γιατί έχουμε κάποιον εξαιρετικά καλύτερο, αλλά σίγουρα έχουμε πιό ελπιδοφόρους. Θα συμφωνήσω επίσης ότι από όλους τους "παγκοσμίου κλάσης" ποδοσφαιριστές που είχε ο Ολυμπιακός, αυτός που ξεχωρίζει σαν προσφορά και με διαφορά μάλιστα είναι ο Τζώρτζεβιτς ενώ από πίσω τον ακολουθεί ο Ριβάλντο και ακόμα πιο πίσω ο Καρεμπέ. Ο Τζιοβάνι ποτέ δεν βοήθησε ουσιαστικά την ομάδα, ενώ ο Καστίγιο είναι απλά αστείος άνθρωπος για να τον τσουβαλιάσουμε μαζί με τους απο πάνω. Αλλά επειδή εδώ είναι το thread του Παναθηναϊκού, πρέπει και εν'όψη ντέρμπι να πούμε κάτι. Από την αρχή της χρονιάς, ο Παναθηναϊκός εμφανίζεται καλύτερος από παιγνίδι σε παιγνίδι.Βγάζω το παιγνίδι της Κύπρου και βάζω μέσα ακόμα και τα παιγνίδια με Ηρα και Εργοτέλη, τα οποία αν γινόταν χωρίς οπαδούς να βρίζουνε τους παίχτες δεν τα χάναμε με τίποτα. Ο Ολυμπιακός από την άλλη όποτε έπαιξε φέτος με αξιόμαχο αντίπαλο ήταν εξαφανισμένος, με μηδενική κυκλοφορία και ανασταλτική δυνατότητα στο κέντρο. Με κριτήριο την φυσική κατάσταση και την συνοχή των 2 ομάδων αυτή την στιγμή, η πρόβλεψή μου είναι μια άνετη επικράτηση του Παναθηναϊκού. Αν μάλιστα πάει καλά το παιγνίδι από την αρχή θα έχουμε πολλά γέλια. Το μόνο που με φοβίζει είναι η τύχη που ΔΕΝ είναι μαζί μας από την αρχή της χρονιάς.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.