kickeras Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2008 Απορία...αν δεν αλλάξουν τον επόπτη σύμφωνα με το κανονισμό και εν τέλει χάσουμε, λέτε να πάμε την ΕΠΟ στο CAS?
wizzy Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2008 και να πάρουμε το πρωτάθλημα στα χαρτιά; Βεβαίως! Οι άλλοι που το πήρανε έτσι, είναι πιο έξυπνοι από εμάς;
klog Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2008 31, ξερή, Θανάση... τι θα παίξουμε;;; Μπάλα , ελπίζω σαν της Βρέμης και τότε.........
alexzzz Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2008 Μπάλα , ελπίζω σαν της Βρέμης και τότε......... που είσαι εσύ; καιρό έχω να σε δω!
Επισκέπτης Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2008 Νταξ τι να πω.Δεν είναι ο Γκαλέτι παγκόσμιας κλάσης που έπαιξε σε ατλέτικο και Εθνική Αργεντινής (βασικός και στις 2) και είναι ο καραγκούνης. Είμαστε αντίπαλοι αλλά κάποια πράγματα που κάνουν μπαμ πρέπει να τα παραδεχόμαστε. Δεν ξέρω αν η Ατλετικο και η Ρεαλ Σαραγόσα είναι... κλάσεις ανώτερες από την Ίντερ ή την Μπενφίκα, ούτε αν οι 13 κουτσές συμμετοχές στην εθνική Αργεντινής συγκρίνονται με τον τίτλο του πρωταθλητή Ευρώπης. Επίσης τα ρεκορ του τυπάρα στο CL προσθέτουν έξτρα αίγλη. Πότε σου παραδέχθηκαν οι αντίπαλοι έναν ποδοσφαιριστή ρε φίλε για να μου το παίζεις fair play? Oύτε καν το φαινόμενο-Βαζέχα δεν σου παραδέχονται. Μου θυμίζει λίγο δουλοπρέπεια η όλη υπόθεση.
insomniaK Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2008 Ρε Αιγαία δε βρίσκεις κάποιον άλλο να υποστηρίξεις; Ο Καραγκούνης και ο Γκούμας πρέπει να είναι σε στόχο για βελάκια απ' όσους προπονητές έχουν περάσει από τον ΠΑΟ, οι πάλιουρες. Εκτός κι αν θεωρείς τα παράπονα του Καραγκούνη δικαιολογημένα, σχετικά με τον τρόπο που μιλάει ο Τεν Κάτε και για αυτό δεν απέδιδαν μπάλα...
Επισκέπτης Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2008 Ρε Αιγαία δε βρίσκεις κάποιον άλλο να υποστηρίξεις; Γενικώς είναι του στυλ μου να υποστηρίζω την ομάδα μου. Όχι τις ξένες ομάδες, αλλιώς θα ήμουν κρυφόγαυρος. Μπρρρρ.... Ποδοσφαιρική υπερδύναμη, χαχαχαχα: H Ατλέτικο (Club Atlético de Madrid), χαϊδευτικά Ατλέτι, είναι αθλητικός σύλλογος με έδρα τη Μαδρίτη της Ισπανίας. Ιδρύθηκε το 1903 και αγωνίζεται στο Γήπεδο Βιθέντε Καλντερόν. Χρώματα έχει το κόκκινο και μπλε. Έχει κατακτήσει το πρωτάθλημα και το κύπελλο Ισπανίας από εννέα φορές. Το 1962 κατέκτησε το κύπελλο κυπελλούχων Ευρώπης και το 1974 το διηπειρωτικό κύπελλο. Αυτά. -----Προστέθηκε 7/11/2008 στις 12 : 26 : 08----- Με την ίδια λογική λοιπόν (Ατλέτικο-θηρίο-παικταράδες παγκοσμίου κλάσης), αναγκαστικά η συνάρτηση βγάζει πως Ντέμης Νικολαίδης και Γιούρκας Σειταρίδης είναι.... παικταράδες παγκοσμίου κλάσεως. Σωστά; Επίσης είναι παιχατράς και ο Μλίνκο Πάντιτς που πήραν από τον Πανιώνιο και του έφτιαξαν και άγαλμα. (όχι αυτός ήταν όντως παιχταράς παγκοσμίου κλάσης αλλά σίγουρα σας ξινίζει ότι έπαιζε στον Πανιώνιο)
johnyboy Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2008 Α ρε omni δεν άφησες τίποτα όρθιο στο πέρασμά σου.
KaizerSoze Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2008 Για να τελειωνουμε, ο Καραγκουνης ειναι ενα καλο παικτακι για ενα ΠΟΛΥ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟ(και αυτο ειναι το μειονεκτημα του, οτι εχει 0 δεικτη προσαρμοστικοτητας) στυλ παιχνιδιου Απο την αλλη και ο Γκαλετι και ο Κοβασεβιτς ειναι πολυ καλοι παικτες, πολυ χρησιμοι παικτες, και μαλιστα καθολου τουριστες αλλα ουτε αυτοι φυσικα ειναι παγκοσμιας κλασης
Επισκέπτης Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2008 Α ρε omni δεν άφησες τίποτα όρθιο στο πέρασμά σου. Άσχετα μπορεί να γράφει ο καθένας φίλε, αλλά μετά θα διαμαρτυρόσαστε πάλι σα παιδάκια που χάσανε τις καραμέλες. Επί του θέματος Ατλέτικο Μανδρίτης έχεις να πεις κάτι;
KaizerSoze Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2008 Κριτηριο για ενα παικτη για το μεγεθος του ειναι το τελος της καριερας του Αμα ο Γκαλετι, ο Καραγκουνης, ο Κοβασεβιτς και ο Χ-Ψ ΔΕΝ παιζανε ποτε σε ομαδα που παρακολουθουμε, οταν τελειωναν την καριερα τους θα τους ηξεραν ολοι ή μονο οι ψαγμενοι??? Τον Μπομπαν και τον Σουκερ τους θυμουνται ολοι πχ, αναθεμα και αν υπαρχουν 5 ατομα στο φορουμ που να ξερουν τι θεση επαιζε ο Ασανοβιτς
johnyboy Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2008 Φυσικά. Sergio Agüero Fernando Torres Αυτοί 2 παίζουν χαλαρά σε οποιαδήποτε ομάδα.
Επισκέπτης Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2008 Κριτηριο για ενα παικτη για το μεγεθος του ειναι το τελος της καριερας του Πιο μεγάλη βλακεία δεν έχω ξαναδιαβάσει. Δηλαδή παύει ο Ριβάλντο να είναι μεγάλο μέγεθος;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.