Προς το περιεχόμενο

Παναθηναϊκός

Bougas

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

παιδια μπορει καποιος να μου δωσει ενα σιτε που δειχνει live τους αγωνες του παο,παρανομα και μη; εχω δοκιμασει το justin.tv αλλα πλακωνουν 8000 viwers και παγωνει και δε βλεπει κανεις. τι κυριακη πιο καναλι θα το δειξει, αν παω στο σιτε του καναλιου θα μπορω να δω ζωντανα τηλεοραση;

υ.γ πλακα πλακα ωραιο γκολακι του τζιολη. λετε να τους γυαλισε το ματι να τον παρει καμια ευρωπαικη ομαδα;:-D

• Απαντ. 18,3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

καραγκοuνoεγκώμιον

ο "τυπαρας" ήδη έχει αφήσει την σφραγίδα του όχι μονο στο ελληνικό αλλα στο παγκόσμιο ποδόσφαιρο. Οι ποδοσφαιρολόγοι του μέλλοντος κάτι θα έχουν να πουν γί αυτόν στα σίγουρα. Mπορεί να διαμαρτύρεται, μπορεί να έχει ένα... ιδιαίτερο στυλ, αλλα και ποιος παίχτης που άφησε εποχή δεν είχε επάνω του στοιχεια προς συζήτηση?

Δεν έχει τα βρακάκια του Μπέκαμ, δεν έχει τα κοκοράκια του κριστιάνο ρονάλντο, όπως και να χει όμως είναι ποδοσφαιριστής παγκόσμιας κλάσης, τρίχες από το δεξί του είναι κάτι γκαλέτι και κάτι άγνωστοι παγκοσμίως. Όμως δεν άκουσα αυτό από κανένα παναθηναϊκό, από κανένα βάζελο μπορεί και να το άκουσα.

Υ.Γ

ο prktsn παίζει basket ακόμα?

Δημοσ.
καραγκοuνoεγκώμιον

ο "τυπαρας" ήδη έχει αφήσει την σφραγίδα του όχι μονο στο ελληνικό αλλα στο παγκόσμιο ποδόσφαιρο. Οι ποδοσφαιρολόγοι του μέλλοντος κάτι θα έχουν να πουν γί αυτόν στα σίγουρα. Mπορεί να διαμαρτύρεται, μπορεί να έχει ένα... ιδιαίτερο στυλ, αλλα και ποιος παίχτης που άφησε εποχή δεν είχε επάνω του στοιχεια προς συζήτηση?

Δεν έχει τα βρακάκια του Μπέκαμ, δεν έχει τα κοκοράκια του κριστιάνο ρονάλντο, όπως και να χει όμως είναι ποδοσφαιριστής παγκόσμιας κλάσης, τρίχες από το δεξί του είναι κάτι γκαλέτι και κάτι άγνωστοι παγκοσμίως. Όμως δεν άκουσα αυτό από κανένα παναθηναϊκό, από κανένα βάζελο μπορεί και να το άκουσα.

Δημοσιογράφος είσαι φίλε ?

Λέω γιατί εσείς οι δημοσιοκάφροι συνηθίζετε το τόσο να το κάνετε τοοοοοοοοοοοοόσοοοοοοοοο.

Δημοσ.

Είσαι λίγο(ή πολύ) υπερβολικός!!! Άμα ήταν στο επίπεδο του Ρονάλντο όπως λες το ελληνικό πρωτάθλημα θα το είχε μόνος του δεν χρειαζότανε ούτε προπονητής ούτε τπτ.

Ένας παίκτης είναι με μεγάλα πλεονεκτήματα και τεράστια μειονεκτήματα. Σε σχέση με την υπόλοιπη αχρηστεία στο κέντρο μας είναι ευχάριστο πάντως που έχεις έναν να τρέχει και ας πηδάει όλες τις αντεπιθέσεις και όλα τα στημένα!

Anyway τον Πρκατσιν λες? Αλήθεια θα ήθελα και εγώ να δω αν ένα εξάμηνο στον Παναθηναικό μπορεί να κάνει συμβόλαιο και σε ένα γεράκο. Πάντως δανεικός νομίζω μας είχε έρθει οπότε μπορεί και να επέστρεψε

Δημοσ.
καραγκοuνoεγκώμιον

Υ.Γ

3_Birds.jpg

Δημοσ.

Χεχε όλοι οι Γερμανοί έχουν τρελλαθεί με τον Τζιόλη, τον Βύντρα και τον Μάντζιο.

Προτείνω να γίνει ένα πακετάκι και στους δύο ο Βύντρα δώρο!

Δημοσ.
καραγκοuνoεγκώμιον

Υ.Γ

Κατι τετοια διαβαζουν οι γαβροι και τρελαινονται. Και οχι αδικα, εδω που τα λεμε.

@ατα1983

Καλα, Βυντρα και Τζιολης εχουν φυγει ζουπητοι. Και θα πιασουμε και καλη τιμη το κεφαλι.

Ο Μαντζιος δεν ανηκει στην ιδια κατηγορια παιχτικα. Ποτε δεν ανηκε.

Δημοσ.
Κατι τετοια διαβαζουν οι γαβροι και τρελαινονται. Και οχι αδικα, εδω που τα λεμε.

από κάποιον άλλον ίσως ναι... από τον aigea όμως όχι... θέλουμε και άλλο!

Δημοσ.

Εγώ συμφωνώ με τον Αιγέα. Άλλωστε όπως είπε και ο Ζιντάν αποφάσισε να αποσυρθεί όταν έπαιξε απέναντι στον global τυπάρα και κατάλαβε ότι δεν πιάνει μία μπροστά του.

Ρε επικοινωνείτε;

Δημοσ.

Χωρις πλακα μολις το διαβασα τρελαθηκα αλλα μετα ειδα ποιος το εγραψε και εννoειται οτι δεν εκανα κανενα σχολιο :P

Δημοσ.
Ρε catrina_p γιατί δε λες τίποτα για προχθές;;;

Αφού θες να το ακούσεις:

Οι Βύντρα, Τζιόλης, Σαριέγκι, Μάντζιος απλά δεν κάνουνε για τον Παναθηναϊκό.

Δεν πα να βάζανε και από 3 γκόλ ο καθένας προχθές, ας κάνανε και τον Ροναλντίνιο να φαινότανε άχρηστος, ας ας...

Εγω ξέρω ότι στον Παναθηναϊκό που κάποτε είχαμε παίχτες ( άντε μετά από τον Μπορέλι, τον Βαζέχα, τον Σαραβάκο, τον Δώνη, κλπ κλπ ), και όχι παλτά, αν φέρνανε τότες παίχτες σαν τους παραπάνω ( Τζιολοβυντρίνιομαντζιο ) θα γιούχαρε όλος μα όλος ο κόσμος.

Μήπως έχουμε γίνει πολύ ανεκτικοί πλέον ?

Καλά για τον Αιγαία δεν πρόκειται να κάτσω να πω τίποτα παραπάνω... πιο γραφικός και από το ημεροβίγλι έχει καταντήσει :P

Δημοσ.
Εγω ξέρω ότι στον Παναθηναϊκό που κάποτε είχαμε παίχτες ( άντε μετά από τον Μπορέλι, τον Βαζέχα, τον Σαραβάκο, τον Δώνη, κλπ κλπ ), και όχι παλτά, αν φέρνανε τότες παίχτες σαν τους παραπάνω ( Τζιολοβυντρίνιομαντζιο ) θα γιούχαρε όλος μα όλος ο κόσμος.

Όντως!Θυμάμαι κάτι παιχταράδες:

Γκαλέτο,Σιπνιέφσκι,Τόργκελε,Σίγκουρντσον,Σέζαρ,Γιάρνι,Μπίσκαν,Σανμαρτεάν,Κωνσταντίνου,Κοτσόλης,Βόκολος,Γίττας,Σάριτς,Μπόατεγκ,Σαπάνης,Κώτσιος,Μπόβιο,Θεοδωρίδης,Κωνσταντινίδης,Κουτσουρές...........

Ουφφφφφφφφφφ τι τα θυμήθηκα,συγκινήθηκα τώρα :cry:

Μπροστά σ' αυτούς ο Βύντρα είναι Καναβάρο,ο Τζιόλης Μακελελέ και ο Μάντζιος Ρονάλντο.

Δημοσ.

Ο Μαντζιος δεν ανηκει στην ιδια κατηγορια παιχτικα. Ποτε δεν ανηκε.

Ναι ο Μάντζιος είναι χειρότερος. Οι άλλοι δεν μπορούνε απλά, αυτός ξέρει μπάλα αλλά ή από μυαλό κουκούτσι ή απλά βαριέται. Παίκτες που κάνουν δύο ματς τη χρονιά(πέρυσι ένα με την ΑΕΚ) είναι επικίνδυνοι και είναι οι πρώτοι που πρέπει να φύγουν.

Μη σας φανεί περίεργο αν έρθουν καλές προτάσεις εμείς να τους κρατήσουμε και να τους κάνουμε και ανανέωση.

Για να κλείσω για τον Μάντζιο και στα καλά του δεν μου κάνει για επιθετικός του Παναθηναικού. Κανένας Έλληνας δεν μου κάνει. Πως να το κάνουμε οι έλληνες επιθετικοί δεν σκοράρουνε, δεν ξέρουνε να κάνουνε μια τρίπλα. Στο ένας προς ένα πιο πολλές πιθανότητες έχει να περάσει ο Γκάμπριελ παρά κάποιος από τους επιθετικούς μας έλεος

-----Προστέθηκε 6/11/2008 στις 02 : 39 : 39-----

Όντως!Θυμάμαι κάτι παιχταράδες:

Γκαλέτο,Σιπνιέφσκι,Τόργκελε,Σίγκουρντσον,Σέζαρ,Γιάρνι,Μπίσκαν,Σανμαρτεάν,Κωνσταντίνου,Κοτσόλης,Βόκολος,Γίττας,Σάριτς,Μπόατεγκ,Σαπάνης,Κώτσιος,Μπόβιο,Θεοδωρίδης,Κωνσταντινίδης,Κουτσουρές...........

Ουφφφφφφφφφφ τι τα θυμήθηκα,συγκινήθηκα τώρα :cry:

Μπροστά σ' αυτούς ο Βύντρα είναι Καναβάρο,ο Τζιόλης Μακελελέ και ο Μάντζιος Ρονάλντο.

Εντάξει αυτοί είναι μετά. Συμφωνώ ότι έχουμε να δούμε ηγέτη με τα όλα του στο κέντρο από τον Μπορέλι και γκολτζή από τον Βαζέχα.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...